Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asior24
Postów 105
Data rejestracji 06.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli alfabetycznie, to na pewno nie jest to polski alfabet w ich kolejności nie ma ładu i składu, ani lista się nie zgadza, ani prefiksy... Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba nie jest problem strony, może jakieś ograniczenia komputera masz?
Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok dzięki, mąż wygrał i nie był pewny czy oświadczenie też, ledwo słyszał jak notował co gdzie wysłać. Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie mogę wgrać, zmieniałam rozmiar i nawet małe nie przechodzą... może znowu mają jakieś problemy techniczne? Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs skończył się 5 czerwca, ale chyba było coś więcej na przesłanie prac... może ktoś pamięta? Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniła, dzwoniła
Mów lepiej: Czy Warka Wspaniała dziś powiadamiała... a pewnie do Ciebie jutro też zadzwonią Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest logiczne wytłumaczenie, bo nie chce mi się wierzyć żeby chcieli z trzech dni zaoszczędzić na piłkach. Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie mam żadnego... czekam na 3 bony, może przymarzły gdzieś po drodze, albo w natłoku przesyłek przedświątecznych kurier się nie wyrobił Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, bo mniej na pewno nie wyjdzie, moim zdaniem to ten tekst został po ostatnim konkursie, na Twoim skanie to według mnie chodzi o ten zestaw produktów który jest w lewym górnym rogu.
tu link do konkursu http://www.kupujemywygrywamy.pl/
coraz droższe te konkursy Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak trzeba kupić zestaw produktów Vanish + dowolny produkt marek.
Te zestawy to są takie ofoliowane po dwa produkty - duże dwie butelki po 2 L odplamiacza w płynie, lub zafoliowane dwa opakowania odplamiacza w proszku - kosztują około 35 zł z tego co pamiętam więc + produkt dodatkowy to będzie kosztowało około 40 zł za całość.
Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak Swift z Leclerc dzisiaj rozesłał smski jakoś kwadrans po 13 Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Użyłam skrótu myślowego : wii to typ konsoli nintendo, bo jest jeszcze nintendo DS - to taka konsola mniejsza w rękę
Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz kupić coś z akcesoriów Somat na dokładkę np sól do zmywarki u mnie 6,99 albo inne opakowanie tabletek bo są też mniejsze w innej cenie a wszystkie produkty Somat biorą udział Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwszy tydzień Tymbarka już rozwiązany, zwycięzców powiadamiali Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w ABC zamiast sok czy coś tam innego w temacie, widnieje ciastka i babka mi tłumaczy, że obok jest litera A co oznacza produkt z VAT 23% A że w tej cenie były wcześniej ciastka wprowadzone niż Tymbark, to kasa tylko ciastka w tej cenie sprzedaje... ale pieczątkę o zakupie soku przybija.
Takich sklepów jest więc chyba pod dostatkiem i nie ma się co przejmować.
Kiedyś takim paragonem wygrałam u nich aparat i bez problemu uznali zapis na odwrocie. Wyświetl w wątku >>