Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kachakacha
Postów 947
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje koleżanki ćwiczą Tonic z Sylwią Wiesenberg. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie odpowiada Ci produkt(jakim jest to forum), to może powinieneś znaleźć sobie substytut?
Jeżeli myślenie nie boli, to korzystanie z wyszukiwarki także. Być może znajdziesz stronę, która spełni wszelkie Twoje oczekiwania. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiam mojego listonosza! Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj dostałam maila o wygranej, ale przesiałam gdzieś paragon, żeby im odesłać. Stwierdziłam, że zaryzykuję i poleciałam do sklepu - w kauflandzie nabili mi SerTopSzczypio 1,99 oraz SerekTopZioła 1,99. Zeskanowałam i wysłałam. A teraz dostałam maila, że wyślą mi piłkę.
Albo zdarzył się im wypadek przy pracy, albo nie trzeba mieć wcześniejszego paragonu i przechodzą takie nazwy produktów. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam, a wcięło mi paragon. Proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od dzisiaj, do 28 kwietnia. Ale ktoś na fb napisał, że personel nie wie o co chodzi i nabijają maszynki po 1zł. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nie do końca - malgol napisała w MDW, że nie brała udziału w superpharm.
Swoją drogą szkoda, że ja nie dostałam smsa - brałam udział w obu konkursach Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupon obowiązuje przy zakupach za 90zł, rabat naliczany jest od can regularnych, nie łączy się z innymi promocjami.
Jeżeli mamy więcej niż jedną kartę możemy je połączyć, ale przy realizacji kilku kart przy jednym zakupie, kwota minimalnego zakupu również jest sumowana.
Wg mnie wygląda to tak, że jak robię zakupy za 180zł, daję dwie karteczki (60zł) i płacę 120zł w gotówce.
A tydzień temu jak byłam w esotiq, to 3 osoby płaciły tylko tymi kartami, bez innych kuponów, gotówki, itd. Zaczęłam się nawet mocno przyglądać Jak to możliwe? Źle to rozumiem? Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie także Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I czy zawsze grasz o nagrody, które tylko Ciebie interesują i są tylko dla Ciebie? Sporo osób gra tu o rzeczy, które później sprzedają czy robią prezenty bliskim Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://e-konkursy...forum/show/223/p/436 - post ejulek59
Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygraj z NIVEA Stress Protect! - pani Henryga G.
Głęboko nawilżona i promienna skóra z NIVEA Aqua Effect - pani Henryka G.
Wyniki w jednym dniu i dwa razy ta sama osoba. Zrozumiałabym 2-3 tygodnie, bo może komuś nie chce się sprawdzać tych list... Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo się cieszę, że kurier przywiezie nam jutro lub w poniedziałek Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 lub 2 osoby chwaliły się jakiś czas temu w MDW. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt się nie chwalił i na profilu na fb też dziewczyny pytają o maile. Chyba nie potwierdzili jeszcze nikomu. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Informowali o zmianie kilkukrotnie, jak się logowałam. Ciebie pewnie też. Teraz też o jeszcze jednej zmianie informują, ale ja zazwyczaj tego nie czytam
Tak jak napisała bc14 - załącznik to mały spinacz. Wyświetl w wątku >>