Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kachakacha
Postów 947
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit. - coś mi forum szwankuje i nie odświeżają się posty - teraz widzę, że joan już też to zrobiła Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą, to widzieliście nowe konkursy? 20 ślicznych seatów i tyle samo nagród po 20.000? Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit. Już wiem - jutro Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaa...a ja szukałam go w bazie przez intermarche! Dziękuję Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wie może ktoś coś więcej? Chyba, że to jakiś nieaktualny konkurs, bo nie jestem na bieżąco od dłuższego czasu. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eciepecie, możesz współtworzyć ten program Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dla mnie każdy przestępca powinien pracować. Co z tym pijanym kierowcą od tragedii w Kamieniu Pomorskim? Co mu da siedzenie za kratami? Jak dostanie wyrok powinien pracować, płacić na swoje utrzymanie i wypłacać odszkodowanie tym biednym dzieciom.
Jak usłyszałam, że Waśniewska chce apelacji, bo nie ma 10 tysięcy, żeby zapłacić państwu, to krew się we mnie gotuje.
W Polsce jest tyle rowów do wykopania, krawężników do odmalowania i innej pracy, że każdy przestępca powinien pracować. Czym jest dla niego taka kara, jak siedzi sobie w ciepełku i ogląda TV?
A w ogóle absurdem jest dla mnie zamykanie kogoś za długi. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałam im dwukrotnie maila, kiedy matryca zostanie wysłana, w końcu dostałam odpowiedź, że już jest spakowana i czeka na kuriera, więc zostanie wysłana 9 lub 10 stycznia.
Wczoraj prosiłam, aby przesłali mi informację, jaką firmą idzie przesyłka i o jej numer, abym mogła ją śledzić.
Co byście zrobili na moim miejscu? Czekać jeszcze? Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- 1000zł Rexona,
- zegarek Diesel,
- 7 ipodów shuffle,
- mikser,
- kilka różnych zestawów z Deante (zlewozmywak, głowice natryskowe i baterie),
- alkohole,
- duuużo bonów do sklepów.
Na koniec roku trafił mi się wyjazd do Warszawy na finał Taśmozrywaczy i po cichu marzę o nagrodach finałowych
W przyszłym roku chciałabym zacząć aktywniej grać w konkursach promocyjnych i tych bardziej twórczych (o ile czas pozwoli).
Marzy mi się nowy tablet, laptop, aparat foto i może coś do urządzenia domu.
A Wam życzę, aby konkursowy rok 2014 był lepszy niż poprzedni! Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tu się zgodzę - miałam na roku chłopaczka, którego ojciec siedzi w zarządzie firmy Impel. Chłopaczek twierdził, że każda praca studencka psuje rynek i nie powinniśmy się my(studenci) zgadzać na pracę za 15-20zł/h (dalej nie wiem skąd on wziął te stawki). Jak podjeżdżał swoim nowym autem
pod uczelnie, to było tylko słychać zawistne "tatuś mu kupił".
Wyżej wspomniany znajomy na swoje 21 urodziny dostał od tatusia hotel nad morzem, którym mógł zarządzać i tym samym zdobywać doświadczenie zawodowe. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To głowa studenta, żeby robić tak, żeby miał czas na studia, praktyki i pracę. Staram się tak układać plan, żeby po lub przed zajęciami pojawić się na 6-8 godzin w pracy. Umowa zlecenie jest o tyle dla mnie dobra, że daje mi elastyczność. Nawet jak miałam zajęcia poniedziałek-piątek 7-19, to mogłam pracować w weekendy, a zawsze mi coś wpadało.
A jak ktoś zapyta czemu nie mam stypendium i akademika, bo wtedy może nie musiałabym pracować, tylko zajęłabym się siedzeniem i pisaniem pracy? Mam średnią (na obu kierunkach) >4, ale brakuje mi ok.0,02 do naukowego (200zł), zarobki moich rodziców są zbyt wysokie i socjalne mi nie przysługuje, a akademika nie dostanę, bo mam za mało punktów (130km do uczelni to zbyt blisko ).
Ale jakbym nie była odpowiedzialna i chciała brać wszystko od rodziców, to z przyjemnością siedziałabym na D* i pisała pracę Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W czerwcu wyrabiałam paszport i czkałam na niego niecałe 3 tygodnie. Teraz mamy sezon pourlopowy, więc pewnie będzie szybciej. Miłej zabawy! Wyświetl w wątku >>