Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kachakacha
Postów 947
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodziło o baterie duracell Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje TSH w 9tc wynosiło <0.0005. Ginekolog się tym bardzo przejął i zapytał czy nie chcę skierowania na oddział endokrynologiczny w trybie pilnym, żeby tam od razu zrobić wszystkie badania. Skierowanie wzięłam, ale udało mi się wtedy tego samego dnia umówić do endokrynologa. Może to jest jakieś wyjście na początek i uda Ci się to załatwić z ginekologiem? Później pewnie będzie gorzej (ja musiałam mieć całą ciążę wizyty co 2-4 tygodnie. Teraz termin porodu mam na 20.12, a kolejna wizyta już 03.01). Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórzy robią tak, że chodzą do dwóch lekarzy - do jednego prywatnie, a do drugiego na NFZ. Do tego na NFZ głównie po to, żeby dostawać skierowania na badania. Jeżeli nie masz takiej możliwości, to może warto raz na jakiś czas chodzić do rodzinnego - skierowania na podstawowe badania, typu mocz, morfologia, TSH, HIV czy grupa krwi może Ci wystawić. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kolejne pytania dotyczyły czy chciałabym pracować w PZU, Mars oraz Prudential, a także z jakiego powodu chciałabym zmienić pracę i co musiałby mi zaoferować nowy pracodawca. Później pytali co sądzę o reklamie PZU. Na samym końcu było kilka pytań metryczkowych (rok urodzenia, wielkość miasta, kod pocztowy, województwo).
Po zakończonej ankiecie się pojawił komunikat, że z danego kompa można uzupełnić jedną ankietę i dają mi 10pkt... Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
90% rozmowy dotyczyło konkursów, pozostała reszta dlaczego chcę u nich pracować. Miałam wrażenie, że osoba prowadząca rozmowę ma za zadanie mnie wyśmiać... Padały pytania m.in. co wygrałam, jaka wartość nagród, po co mi praca, skoro mogę się utrzymywać z konkursów (!!!) i na koniec jedno z moich ulubionych - "Czy podczas wolnej chwili w pracy również będzie Pani tworzyła prace na konkurs?". Odburknęłam, że patrząc na ilość klientów w restauracji, zapewne tego czasu wolnego nie ma
Za każdym razem, gdy ta kobieta drążyła temat, ja starałam się go nieudolnie zmienić. Pracy oczywiście nie dostałam. Od tej pory staram się o tym nie wspominać. Nawet w obecnej pracy niewiele osób wie o moich zainteresowaniach. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie było nas wczoraj w domu, a paczka z kubkiem została odebrana, o czym dostałam powiadomienie mailem. Problem w tym, że nie znam sąsiadów, więc nikt by mojej paczki raczej nie odebrał. Co powinnam teraz zrobić? Ten kubek jest warty pisania/dzwonienia do Inpostu? Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raz mi się zdarzyło, że kiedy w lutym wracałam z Warszawy, a temperatury wynosiły wtedy poniżej -20stopni, to nie mogliśmy korzystać z toalet, bo zamarzły. I ze słyszenia wiem, że znajomy w busie ładował telefon i spaliła mu się ładowarka.
Natomiast zupełnym zaskoczeniem było dla mnie, że kupując bilet do Krakowa za 1zł mogłam liczyć na darmowy poczęstunek w autobusie - kawka/herbatka, soczek, muffinka Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947