Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bogimistrz
Postów 4
Data rejestracji 01.08.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bogimistrz
Postów 4
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie uważam, że naginam zasady bo praa niezgodna z regulaminem nie będzie wzięta pod uwagę. Jeśli w regulaminie jest, że liczy się tekst to i tak nie wygram pracą z filmikiem, to proste. Organizator zazwyczaj nawet nie spojrzy na wartwę tekstową kiedy zobaczy niezgodny z regulaminem wpis.
Większość konkursów wygrałem jednak tekstem bez filmiku więc raczej nie tylko piosenka decyduje o werdykcie.
Według mnie problemem jest ból tyłka, że ktoś wygrywa SWOIM pomysłem. Wyświetl w wątku >>
bogimistrz
Postów 4
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszyscy znamy mnóstwo konkursowiczów, którzy stworzyli swój model prac, zdjęć, ujęć i tekstów. Kazdy z nas może wymienić mnóstwo takich użytkowników. I to normalne. Zmieniają je dopasowując się do różnych konkursów i jakoś nie widzę nigdzie lamentów, że to jest mało kreatywne. Trudno zarzucać zresztą brak kreatywności, skoro jest to kogoś pomysł. To tak jakby oskarżać Igę Świątek o to, że wygrywa mecze podobnymi zagraniami. Trochę dziwne prawda? Ale hejt to Vat od sukcesu, widocznie każdy musi zapłacić.
Moje teksty są słabe? Być może. Dlaczego nie napiszecie lepszych?
Moja muzyka jest słaba? Pewnie tak. Nie jestem zawodowym muzykiem.
Nie umiem śpiewać? Oczywiście, że tak. To słychać.
Ale skoro to wszystkie jest takie słabe to dlaczego nie możecie zrobić czegoś lepiej? Będę pierwszym który to doceni i pogratuluje. W końcu obrażać kogoś w sieci o to, że wygrał garnki jest mocno dziwne. Ale może mam inne standardy.
Jeżeli w regulaminie jest mowa tylko o formie tekstowej to ok. Jeśli nie ma to dlaczego ktoś nie może podesłać linku do zdjęcia czy filmiku? Jaki punkt regulaminu łamie? Żaden. A jeśli nie można załączyć linku to przecież przegram i po sprawie.
Ludzie piszą do mnie, do mojej żony, do pracodawcy się zdarzało. W PW obrażają mnie, moje dzieci, rodzinę, życzą samych porażek bo jestem gościem który czasem coś wygra. Wczoraj pani z Papieżem na zdjęciu w tle pisze żebym zdechł. Nie skarżę się, ale mam wrażenie, że reakcja na to wszystko jest mega przesadzona.
Jak kiedyś miałem czas i grałem częściej- pisaliście że jestem zachłanny. Jak teraz gram mniej to piszecie, że cwaniakuje i wybieram sobie lepsze konkursy. Nie możecie zarzuć mi gry na parę kont, plagiatowania tekstów czy utworów to łapiecie się obrażania. I mnie to specjalnie nie rusza, ale gdzieś po drodze waszej konkursowej przygody zgubiliście istotę tego czyli zabawę. Bo o zabawę tu chodzi przede wszystkim. Nie o śledzenie kto gdzie pracuje i co robi z nagrodą po jej wygraniu.
Każdy ma prawo pisać co chce i oceniać pracę innych. Ale obrażając innych powodujecie, że za chwilę wszystkie konkrusy będa w chat botach bez ogłaszania listy zwycięzców. I nie dziwie się organizatorom, bo wielokrotnie pożałowali, że wybrali kogoś filmik skoro publicznie wylał się mega hejt na ich wybór. Ludzie przeciwko ludziom. Życzę Wam powodzenia, przekujcie chociaż kawałek czasu który tracicie na hejt w przygotowanie pracy konkursowej która wygra. To przecież dość proste skoro moje jest już oklepane.
PS: Jeżeli ktoś mi zarzuca, że w konkursie z olejem z RZEPAKU pojechałem na pole RZEPAKU i opowiadałem o RZEPAKU to myślę, że ma ze sobą naprawdę spory problem. A jeśli przy okazji kogoś drażni, że w pytaniu konkursowych o kolory wiosny także powiedziałem o kolorze kwitnącego RZEPAKU ale w innym filmie to ma problem podwójny. Pozdro dla bezproblemowych. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bogimistrz
Postów 4
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mogę narzekać, nagrody za mniej więcej 35 tysięcy, ale ciągle się uczę.
Dzięki konkursom oglądałem z loży VIP otwarcie Mistrzostw Europy w siatkówkę i ligowy mecz Legii. Byłem na GP Żużlowym, obejrzałem kilka koncertów. Wpadł Tablet, pięć smartfonów, kilka koszulek zespołów piłkarskich na których mi bardzo zależało. Bony do Euro itd zamieniłem na sprzęt AGD, wypiłem 5 skrzynek piwa, mnóstwo voucherów rozdałem.
Jedyne czego mi brakuje to jakiejś nagrody na wyjazd gdziekolwiek i to będzie cel na następny rok.
Z tego miejsca dziękuję całej społeczności za wasze doświadczenie bo jak głupi czasem czytałem forum i wyciągałem wnioski Wyświetl w wątku >>