Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mkmadzia7
Postów 800
Data rejestracji 29.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Drogerii Natura)
Wyświetl w wątku >>
Punkty za czytanie? Polecam --> http://zaczytaj.pl/zapraszam/grzeslaf88
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze jakiś czas temu ludzie konkursami się bawili ... przynajmniej ja takie osoby tu poznałam, na takie trafiłam ...
Dziś wielkie spiski, doszukiwanie się "drugiego dna"...
W jakim celu ???
Przecież jeśli nie ten konkurs, to w następnym ... może się uda
Trzeba próbować
Aaa... i na VISA wysłałam mnóstwo, moim zdaniem fajnych prac ... i pod względem wykonania i tematu ...
Cóż ... nie przypadły te prace do gustu jury. Nawet w galerii, mimo potwierdzeń dodania, one nie pojawiły się ... Bywa ...
Ps. i po co są zakładane te "nowe konta" ??? Ktoś boi się, że ... ??? Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętajmy o "TYTUŁACH POSZCZEGÓLNYCH WĄTKÓW"
Kliki możecie zbierać w Kliknijcie, w WC, lub w innych - poświęconych konkretnemu konkursowi wątkach Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdy zauważysz takie "niepoprawne" wpisy konkursowe daj znać wszystko można poprawić Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to drugie czasami przeżywa oblężenie i niestety te fajniejsze filmy są zablokowane, bo za duzo ludzi je jednoczesnie (ponoć) ogląda Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chcesz ... mogę przypominać tak Tobie o każdym innym konkursie Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...fo.html#.VM05PC76JfY
Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do tych miejscowości dorzuciłabym jeszcze Pobierowo, Niechorze i Rewal
wszystko zależy co - kto lubi
też czy to ma być sam nocleg (wystarczy łóżko i umywalka w celu odświeżenia się) czy też jakis full serwis z masażami i jedzonkiem podawanym do łóżka Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ogólnie 11
https://www.e-kon...;nadeslal=efelinkaaa
Wszystko możesz sprawdzić na swoim profilu --> https://www.e-kon.../profile/index/70440 klikając w liczbę przy "Nadesłanych konkursach" Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tylko tak z obserwacji wywnioskowałam Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7