Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mkmadzia7
Postów 800
Data rejestracji 29.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Punkty za czytanie? Polecam --> http://zaczytaj.pl/zapraszam/grzeslaf88
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc ... może ktoś jeszcze ma ochotę wybrać się dziś do kina ... Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PILNE Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I Cinema City też odpowiada
https://www.faceb.../?type=3&theater
"Drodzy Widzowie,
Informujemy, że strona „Cinema City” nie jest w żaden sposób powiązana z firmą Cinema City Poland, CC Sp. z o.o. Nie mamy też nic wspólnego z konkursem „Do wygrania 20 biletów na dowolny seans filmowy również w 3D!”. Takie działania naruszają nasze dobre imię i wprowadzają internautów w błąd, wymuszając w kolejnych konkursach wysokie opłaty za sms-y....
Przypominamy, że o wszystkich promocjach zawsze informujemy na tym – jedynym oficjalnym – fanpage’u "Cinema City Poland" oraz na naszej stronie www.cinema-city.pl
Pozdrawiamy,
Cinema City Poland" Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc ... uważajcie Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm... wszystko już jest
Ps1. I po co się tak wściekać ??? W wolną niedzielę
Ps2. Na przyszłość ... proszę o dokładniejsze wypełnienie formularza przy zgłaszaniu konkursu ... szczególnie chodzi o link ... Nie dodajemy ogólnie, do forum, tylko do konkretnego artykułu, który mówi nam o konkursie Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale... o jakie konkursy chodzi ?? Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak miło Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehe ... każdorazowo ktoś reagował i poprawiał wszelkie usterki więc ... wszystko jest do zrobienia
a co do Kauflandu ...
dlatego przyjmuje konkurs, bo każdorazowo jest inny link, bo informacja o konkursie pojawia się w wielu miejscach
W bazie było z "columbita czy coś, jakaś ulotka, no a dziś na stronie Kaufland
Więc dodając konkurs warto też spojrzeć nie tylko na link, ale słowo kluczowe wrzucić do przeglądarki Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam czas, to wtedy każde zgłoszenie dokładnie przejrzałam
Dziś nie wiem, kto dodawał konkurs ...
ale już biegnę sprawdzić co tam się pokrywa
A jeśli widać jakies "usterki" można zgłaszać
od razu poprawimy Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba chodzi o ten konkurs
https://www.e-kon...45.html#.Vov2TE8_juQ
Jeśli tak, to przez moje ręce przechodził, i usunęłam go, bowiem już w bazie był on (to zgłoszenie do ktorego odnośnik podałam wyżej)...
a w tym zgłoszeniu usuniętym był tylko link - wpis w aktualnościach czy jakoś tak, gdzie należało przejść do strony konkursowej
Więc ten sam konkurs Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znowu ?? Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jeszcze sprawdź dokładnie
Bo mogłam się pomylić Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie do. SuperPharm wyczytałam, że ...
"Paragon zgłoszony do Konkursu w Super-Pharm nie może zostać zgłoszony do konkursu ogólnopolskiego przez Uczestnika. Konsument dokonuje wyboru co do udziału w Konkursie Super-Pharm lub Konkursie ogólnopolskim. Wybór skutkuje inną ofertą Nagród I stopnia, gdyż Nagrody Główne są wspólne dla obydwu dróg udziału. "
To też dodałam w opisie naszym tu Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Usunięcie historii lub ciasteczek - spróbuj Powinno zadziałać
A jeśli nie , to najlepiej do Adriana napisać Wyświetl w wątku >>