Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mkmadzia7
Postów 800
Data rejestracji 29.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dokładnie ... ja nie wiem co jej
zamiast tu cieszyć się z super pogody i ... rozmowy ze mną (ach ta moja skromność ) cały czas narzeka Wyświetl w wątku >>
Punkty za czytanie? Polecam --> http://zaczytaj.pl/zapraszam/grzeslaf88
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leee... impreza będzie ... jupi jupi ale fajnie no i jak tu się wkurzać Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja poproszę wszystkie paragony
dołącze do mojej kolekcji
jeszcze z Kraka nie mam :d
hehe
oj Swibuś ... przecież wiesz, że są ludzie i ...
i ... nie wkurzamy się, a relaksujemy
w końcu weekend sloneczny się rozpoczął Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swibuś, a ja Tobie dziękuję, że jesteś, że pomagasz mi, wspierasz ...
Za to, że dziś opiekowałaś się moim linkiem do samego końca
Dziękuję całej ekipie Swibkowej - a w szczególności Samancie22 - za tą walkę do ostatnich minut konkursu
Dziękuję każdemu, kto oddał głosiki na moją fotkę konkursową
Jesteście wspaniali ... Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby nie było ... to nie jestem ja --> ja to z siódemką zawsze no i ...
ja jeszcze swoich zestawów nie odebrałam ...
zresztą ... nie jestem tak pazerna Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet kody spisane na kartce i zakręcony brat, który nie wiedział o co chodzi nie przeszkodziły w odebraniu ... miał odebrać wszystkim po zestawiku i ... dostał wszystko bez problemu
Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szacuneczek Panowie Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja chce iPoda, jaaaaa ...
bo wkurza mnie, że mój stary już taki wysłużony, a nowego nie mogę wygrać, bo fajne nagrody mnie omijają
ale cóż ... nie ma się co dziwić, skoro brak czasu na wygrywanie heh
Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja powiem krótko, albo znasz zasady tam panujące, albo wogóle się nie wypowiadaj Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dziś odebrałam w Poznaniu zestawik
zestaw AXE, warty tylko 19 zeta, ale ... i tak cieszy po takiej suszy nagrodowej :d
ach ...no i oczywiście Aniołeczek był w torebce Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
UEFA
haha Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie trzeba za dużo się wysilać, aby znaleźć konkurs ...
Polecam zaglądanie na strony, gdzie stale są organizowane konkursy
Ich zwykle nikt nie dodaje do bazy
Ciekawe dlaczego ...
Jest też na stronie wyszukiwarka ...
rzeczywiście czasami mi nie dziala, gdy wklepuję cały link do konkursu, ale np można wpisać część tytułu konkursu, czy nazwę portalu, który go organizuje i można zaoszczędzić troszkę czasu przez wpisywanie i czekanie na tekst ... Konkurs jest już w bazie ... Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to rzeczywiście jest troszkę denerwujące ...
bo aktywni konkurso-dodawacze są poszkodowani, a gaduły o wszystkim i o niczym nagradzane w ten sposób ...
chyba trzeba coś z tym zrobić
Więc ...
Kochani Admini ... looknijcie czasem na aktywność Userów nie tylko na ilość postów
Ps. Pisząc aktywni konkurso-dodawacze czy gaduły o wszystkim i o niczym nie mówię o wszystkich oczywiście ... Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy z konkursów można wyżyć ... myślę, że tak, ale ... jest też wlaśnie ta druga strona medalu ... trzeba strasznie wiele poświecić ... zarowno czasu, jak i gotówki ... takie maniakalne granie przynosi znaczne profity ... pieniężne, ale gdzie czas dla rodziny, na ... prawdziwe życie ...
Ktoś tu niedawno napisał...
rano budzi zegar, wygrany oczywiscie, na sniadanie platki firmy xxx z mlekiem firmy yyy... choc niezbyt lubiane przez dzieci ..to jednak wpychane na siłe, bo akurat jest promocja i kody/kupony się przydadzą ... obiad : zupki Knorra, mrożonki promocyjnej frosty, frytki Aviko, paróweczki jedyneczki i co tam jeszcze w tej promocji było ... wszyscy jemy ... ślemy te smsy z kodami i ... marzymy o tych sprzętach agd i wycieczkach ... podwieczorek ...oczywiście kawa ... i znowu jakies kody do wycięcia, kukułeczki trzeba zjesc i papierki pozbierać, bo torebkę trzeba zdobyć haha ... jeszcze te batoniki ... tysiące ich jeszcze w lodówkach
a kolacja ... bulka z dżemem ... z konkursem of course :d no a wieczorkiem przed tv i na kanapach zdobytych w promocji Tyskiego ... pijemy kolejne buteleczki piwka ... tatry czy reddsa ... może znowu coś cennego wpadnie
no i juz wakacje zaplanowane ...wycieczka w egzotyczne miejsca ...wygrana ... rodzina pakuje się w walizki ...wygrane , bo spedziło się kilka dni na klikaniu i glosowaniu na zdjątko dziecka ... wszyscy rowne koszuleczki ...wygrane i ... tak można dalej wymieniac ...
więc ... za taką cene ... za to podporządkowanie życia wszelkiego rodzaju konkursom i promocjom ... można się dorobić fajnych sprzętów i niezłej gotówki, ale czy warto ...
Myślę, że nikt z tych konkursowych wyjadaczy nie przyzna się do tak maniakalnego grania, będą twierdzić, że ... mają szczęście ... jednak ... szcześciu trzeba czasami dopomóc kupując tysiące produktów promocyjnych , wysylając mnóstwo smsów, zdobywając te głosy nie zawsze uczciwie...
Ja gram dla przyjemności, nie dla zarobku ... cieszę się z każdej nawet najdrobniejszej wygranej, a ponieważ większość swoich nagród rozdaje to ... fajnie jest widzieć usmiech na twarzach osób, ktore tymi prezentami obdarowałam Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z bukietem róż nie mogę przyjść,
by złożyć Ci życzenia,
Lecz w słowach Tych myśli,
niech się spełnią Twe marzenia,
Dużo sukcesów oraz radości,
Dużo uśmiechóworaz slodkości,
spełnienia marzeń i moc słodyczy w Dniu Twych Urodzin Madzia Tobie życzy Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha w zupełności się zgadzam Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem z okolic takich dalszych okolic (74 km na zachód) ale ... ostatnio sporo czasu spędzam w Poznaniu (dziś dopiero wrocilam) ze wzgledu na studia tam ostatni rok, ale... Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe Stary Rynek opanujemy ... i nie tylko Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaaa.... ta zachcianka admina ... to co ... w zależności jaki humor ma nasz admin ??? bedzie przydzielał karniaki ?? i to w takiej ilości ???
to co ...jesli np osoba b. udzielająca się na forum podpadnie w zlym dniu adminowi...jest juz skreslona .... Wyświetl w wątku >>