Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koniczynka123

koniczynka123

#7216867 Napisano: 27.10.2024 21:41:05 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

pumba napisał(a):

xooxoo napisał(a):

pumba napisał(a):

Mam pytanie, korzystacie z LatyShops? Bezpieczne to, opłaca się zakładać tam konto? 🙂

Mam LetyShops, wypłacałam już kilka razy. Strona bezpieczna i nie ma problemów ze zwrotem.

Dzięki za odpowiedź, chyba się skusze i założę 🙂

też korzystałem. Jednak po kilku problemach z naliczaniem zwrotu przeszedłem na goodie... Tam zero problemów. Każdy zwrot jest. Sprawdzaj sobie czy lepsze zwroty są na latyshops czy goodie...

Popieram, LatyShops też mnie oszukało. Miał być zwrot ponad 100 zł i nagle stwierdzili że z mojego IP też ktoś korzysta i mimo reklamacji kasy nie zwrócili. Bardzo nieuprzejmi ukraińcy- nikomu nie polecę tej strony emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7216739 Napisano: 26.10.2024 22:17:50 w Żabka
vixen napisał(a):

GreenEK napisał(a):

vixen napisał(a):

Czy ktoś kupił 4-pak Lecha i dostał kody? W poprzednich piwnych konkursach można było kupować opakowania zbiorcze, a tu regulamin tego nie precyzuje.

hmm...
gdzie ten kod być powinien?

Tam gdzie wszystkie inne kody z wyzwań, czyli w nowej wersji aplikacji w zakładce kupony

Dzisiaj coś grzebią w aplikacji, bo miałam kody i zniknęły. Wyskoczyło że jestem testerem nowej apki emotka  Jak na razie nie mogę dodać odpowiedzi. Mam nadzieję, że do poniedziałku naprawią Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7216639 Napisano: 25.10.2024 23:44:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
aja napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

Winiary 50 zł. Kiedy przychodzi formularz dla laureata bo przyszedł tylko nieaktywny obrazek z info o wygranej na maila?

50zł Winiary.Mi tak samo przyszło, jak i Tobie, też ciekawa jestem kiedy link?

I u mnie wreszcie 50 zł z Budyniu, a link przychodzi po kilku dniach dopiero Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7215647 Napisano: 22.10.2024 15:06:56 w Informują
Informują z Konkurs "Spróbuj i wybierz" Pudliszki Biedronka

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
bon Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7215616 Napisano: 22.10.2024 14:07:32 w Smolar
Myślę, że Smolarowi chodzi o to, że "niewydane nagrody" to nagrody w bramce, w którą nikt nie trafił. Raczej mało prawdopodobne żeby mieli zbyt mało zgłoszeń. A rezerwa dotyczy sytuacji, kiedy ktoś nie odesłał paragonu, pomylił coś lub (o zgrozo) paragon był podrobiony. Rezerw "drobnicy" Smolar nie robi więc rezerwy zostają do ich dyspozycji- zwykle dają do innego konkursu np z zalegającymi im w budynku(magazynie) skarpetami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7215591 Napisano: 22.10.2024 13:05:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Czy ktoś w ogóle trafił już coś w tej loterii Nestle kasogranie? Jakoś nie było chyba wpisów... Tak dużo osób tam gra i ciężko trafić?

Znam osobę , która trafiła, w dodatku pierwszym zgłoszeniem. Ja same pudła. Ale skoro w aLMETTE (mają licznik zgłoszeń) jest czasem 70 zgłoszeń na minutę (a droższy koszt) więc tutaj będzie sporo więcej zgłoszeń. No cóż, loteria, masz fart albo nie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7215364 Napisano: 21.10.2024 16:33:26 w Informują
Informują z Jesienny konkurs Elseve! Hebe

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
kosmetyki u znajomej Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7214968 Napisano: 18.10.2024 22:46:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

parad0x napisał(a):

Ktoś z Was planuje pisać reklamację do tego całego Burda Media? Nagrodą miała być Metaxa 5* Greek Orange a przyszła zwykła (przynajmniej u mnie), hmm? 🤔

U mnie też zwykła... Będziesz pisał to się odezwij na priv

A macie pod ręką adres do tej agencji, bo chyba nie ten adres noreply@...?

Moja metaxa ma nr 5202795120252, wydaje mi się ze taka jak w regulaminie. Nie piję alkoholu, nie znam się- chętnie bym ją
na coś wymieniła Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7214541 Napisano: 17.10.2024 11:43:52 w SZUKAM....
termitek99 napisał(a):

renatak0renatak0 napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

Co wysyła dzisiaj Burda Media?

Tez sie zastanawiam

Czy to Metaxa?

Sądzę że tak, bo wczoraj(nie przyjmowało danych- zły formularz) pisali że właśnie wysyłają Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7214155 Napisano: 15.10.2024 18:51:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
KateJot88 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

a "Poleć z nami do Miami" Rossmann " jak z wysyłką

Ja wygrałam zestaw produktów i na razie ani widu ani słychu.

A czy ktoś jeszcze jak ja nie dostał przelewu od Favity za ostatni dzień?

Słałam zgłoszenie w ostatni dzień rano i przelew dostałam w ten piątek po południu więc być może jeszcze nie wysłali wszystkim, bo sporo zgłoszeń tego dnia dodano Wyświetl w wątku >>
1 KateJot88 0

koniczynka123

#7214152 Napisano: 15.10.2024 18:47:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
stokrotka238 napisał(a):

A bon do Dino z Namysłowa wszyscy już mają?? Wygrał 24wrzesnia, a nagrody ni widu ni słychu?

Mi wczoraj bon przyszedł więc może jeszcze wysyłają Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7214114 Napisano: 15.10.2024 16:37:09 w Pomocy!!!!
Enjoy_today napisał(a):

Gdzie w sposób najłatwiejszy zrealizuje czek blik? Czy pobierana jest prowizja za taką wypłatę?

U mnie w każdej Biedronce jest Euronet(poszukaj https://euronet.pl/wyszukiwarka/ w Twojej okolicy), nie pobiera opłat Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7213021 Napisano: 10.10.2024 22:34:07 w Czy informują/ informowali?
Credo89 napisał(a):

radziosny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wawel Intermarche już wyniki? Wszystko poszło ? emotka

no właśnie, tak ekspresowo wszystko przeczytali?

Oni są szybcy, takie przeciwieństwo ProBesta

Ale to żałosne, a ja się dziwię że nie wygrywam, jak oni nawet nie doszli do mojego zgłoszenia wysłanego ostatniego dnia o 23.....żenada...

Doszli emotka , bo ja jak zwykle słałam w ostatniej chwili. Poza tym w regulaminie jest zapis, że wybierają 10 X więc nie widzę w tym nic dziwnego. Z tego co zrozumiałam z regulaminu, to w każdy dzień wybierali 1 osobę (21 dni i tyle nagród pocieszenia) a na koniec z ostatniego dnia + 3 tygodniowe i główną Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7212849 Napisano: 10.10.2024 13:09:21 w Informują
Informują z Konkurs ''Słodycz Wygrywania'' Intermarche

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
nagroda pocieszenia Wyświetl w wątku >>
2 aurorcia, anus 0

koniczynka123

#7212811 Napisano: 10.10.2024 11:56:38 w Czy informują/ informowali?
Luiza37 napisał(a):

Informują może teraz z zastrzeżonego nr tel z jakiegoś konkursu? Nie zdążyłam odebrać...

U mojej rodziny i u mnie wczoraj i dziś fotowoltaika(automat) z zastrzeżonego. A jeszcze 2 dni wcześniej dzwonili z widocznych numerów. Ludzie widzieli na telefonach, że to SPAM więc zmienili taktykę emotka Jedyny inny zastrzeżony to kancelaria adwokacka z zapytaniem czy ktoś nie uległ wypadkowi komunikacyjnemu emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7212653 Napisano: 09.10.2024 23:23:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuchniawczekoladzie napisał(a):

makarena2908 napisał(a):

kuchniawczekoladzie napisał(a):

Czy ktoś z Was ma problem z wysłaniem zgłoszenia na konkurs Serenada? Za każdym razem mam informację że jest nieprawidłowa odpowiedź weryfikacyjna pod numerem telefonu🤷🏻‍♀️

Ja miałam! 

Źle kody wpisujesz ( musi być odpowiednia kolejność)  albo źle wpisujesz numer telefonu:) lub literówka w kodzie emotka  ja mialam na odwrót kody napisane emotka

A to się da na odwrót napisać? 🫣 Po kilka razy sprawdzałam i wpisywałam ale ciągle coś nie tak 🙈

Też mi nie wchodziło, bo na fotce po lewo był kod ABC a po prawej DEF. Ja wpisałam najpierw ten po prawej DEF i nie wchodziło. Zmieniłam
tylko pozycje i już przeszło Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7211692 Napisano: 06.10.2024 21:27:22 w SZUKAM....
emi napisał(a):

Szukam czy ktoś pamięta z jakiego numeru dzwonili z konkursu Colian wiosennego w Intermarche.  Dzwonili chyba w lipcu czy nawet sierpniu

Ja mam w telefonie 2 ich numery, p Moniki 606.. i drugi 693... Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7211685 Napisano: 06.10.2024 21:11:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oczko08 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Oczko08 napisał(a):

Loteria C4...

Skanuje sobie kod, ładnie go sczytuje do formularza... po czym wyskakuje błąd - niepoprawny kod. 
Na pewno jest dobry. 

Jaks awaria? Ktoś, coś?

Ja tak miałam z gratisowym, który trzeba było zeskanować jako pierwszy, następne wchodziły bez problemu ale oczywiście pudła jak zwykle

Yyy, gratisowy?  Chyba nie wiem, o co chodzi... 
To był pierwszy los zgłaszany w tej loterii 🙄

Chodziło mi o gratisowy, który dają na e-maila. Tylko teraz patrze, że ty spytałaś o kod wprowadzany do systemu, ja napisałam o kodzie do "szczęściomatu" emotka Wyświetl w wątku >>
1 Sanderka 0

koniczynka123

#7211635 Napisano: 06.10.2024 18:10:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oczko08 napisał(a):

Loteria C4...

Skanuje sobie kod, ładnie go sczytuje do formularza... po czym wyskakuje błąd - niepoprawny kod. 
Na pewno jest dobry. 

Jaks awaria? Ktoś, coś?

Ja tak miałam z gratisowym, który trzeba było zeskanować jako pierwszy, następne wchodziły bez problemu ale oczywiście pudła jak zwykle Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7211344 Napisano: 04.10.2024 21:12:46 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
flinta_13 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja tam na kropkę Bordo nie powiem złego słowa. Jeśli mi nie wydadzą jakiejś nagrody to wiem ,że to z mojej winy . W leibniz np pomyliłam numer paragonu ibto jest ok moja wina . Zawsze jak do nich zadzwonię to pomogą,wyjaśnia i jeśli mogą uznać jakąś drobna pomyłkę to zrobią to . Ogólnie lubię kropko Bordo

Zgadzam się z Tobą. Są bardzo pomocni.
Mi raz przedłużyli o 2 dni wysyłkę paragonu bo byłam na wakacjach. Wystarczyło zadzwonić i się dogadać, nagroda już w domu

To chyba masz u nich chody, bo ja pisałam(jeszcze przed końcem terminu słania) z prośbą i odpisali, że niestety termin jest zobowiązujący. A było to 100 zł a nie jakaś główna emotka Wyświetl w wątku >>