Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koniczynka123

koniczynka123

#7250117 Napisano: 28.03.2025 19:01:40 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

k1b81 napisał(a):

Z T-Mobile dalej dzwonią czy już koniec?

Dzwonili wczoraj i przedwczoraj, a wcześniej przez kilka innych dni. To już chyba naprawdę koniec.

Dzisiaj po 16 dzwonili na wczorajszy nie odebrany telefon. Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

koniczynka123

#7249824 Napisano: 27.03.2025 19:47:45 w SZUKAM....
Z jakiego numeru dzwonił Kupiec? Mam nieodebrane 2 połączenia z 513...- nikt nie odbierał jak oddzwaniałam Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7249815 Napisano: 27.03.2025 18:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Tak sobie rozkminiam konkursy T-mobile (tudzież Orange, od tej samej agencji) i zastanawia mnie, czy jeśli wygrywa się gotówkę, to oni od razu dzwoniąc z informacją „wygrałeś” proszą o numer konta? Wiem, że rodzaj nagrody trzymają w tajemnicy, ale mam wrażenie, że mimo wszystko dzwonią w kolejności od najwyższego stopnia. W poprzedniej edycji, jak zajęłam miejsce 4-6, to dzwonili do mnie niedługo po tym, jak telefon odebrała forumowiczka, która zgarnęła wyższy stopień - może jednak coś jest na rzeczy emotka  A że prawdopodobnie zaczęli informować dziś i wzięli pesel i adres, to się zastanawiam, czy wciąż jest szansa na 30 tysi, czy raczej na nagrodę typowo rzeczową emotka  (oby tylko nie Arcade)
Tak, wiem, trzeba czekać na maila, ale jajko zniosę do tego czasu emotka

Ode mnie dzisiaj nie chcieli peselu emotka

W poprzednim konkursie brali ode mnie Pesel, dzwonili tydzień wcześniej(niż do osób chwalących się na forum) więc łudziłam się na główną. A to "tylko" Iphone. Dzisiaj też nie chcieli ode mnie peselu więc pewnie obdzwaniają "mniej" wartościowe vouchery czyli Lego. Dla mnie nie fair jest pytanie o pesel i dane bez podawania nagrody. Jeśli widzą, że ktoś u nich wygrał mogą dać inną nagrodę. Ale co ja tam wiem, znów wyskoczy na mnie masa "miłych" komentatorów.
A z innej beczki- czy dzisiaj Inpostem (WawaKurier) nadawane są gogle z Jagera? Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7249223 Napisano: 25.03.2025 13:37:59 w Konkursy firm tytoniowych
Wymienię kod Camel(mam) na kod Winston Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7249218 Napisano: 25.03.2025 13:31:18 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam Apple iPhone 12 (MGJ53PM/A) 1650 zł, nowy, nieużywany, faktura
Sprzedam głośnik Monster Energy Bumpboxx Flare 8- 500 zł
Sprzedam walizkę Puccini czarną kod prod. 5902308049444 https://equip.pl/...-antracytowy.html  chętniej zamienię na jakieś bony
Sprzedam Mop parowy 1300W BLACK&DECKER FSM1605 z odłączanym pojemnikiem za 100 zł, użyty kilka razy, nie nadaje się do paneli
Kod Wyjątkowy Prezent 500 zł sprzedam za 350 zł lub wymienię na jakieś bony 400 zł np do Selgrosa
2 Piniaty (ze słodyczami)sprzedam 1 osobie lub zamienię na bony, lub kody do pijalni czekolady, ewentualnie proszę o jakieś propozycje Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7249164 Napisano: 25.03.2025 12:07:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

To nieprawda, że w każdym konkursie jest po kilka tysięcy zgłoszeń. A nawet gdyby było, to co z tego, skoro pewnie grubo ponad połowa z nich jest napędzana takimi gorzkimi żalami albo na jedno kopyto?

Jeśli wygrywa się rzadko, ewentualnie torby, a w ogóle to zawsze wybierają te gorsze zgłoszenia pisane na odczep, to może warto połączyć kropki… Chociaż może lepiej nie, patrząc na dotychczasowe efekty tych rozważań, szkoda czasu. emotka

A nie pomyślałeś, że głównymi się nie chwalimy żeby nie czytać (jak to wiele razy miałam na PW), że jestem np "nienażarta"? Wolę pochwalić się byle czym, żeby inni widzieli, że choć kilka osób poinformowali z jakiegoś konkursu. Zresztą z dawnych forumowiczów nikt nie chwali się głównymi wygranymi, bo po co?? Dla złośliwych komentarzy?? emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7249146 Napisano: 25.03.2025 11:31:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

rufus napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Widzę na forum opinie, że te wszystkie konkursy kreatywne są nic nie warte bo nie czytają zgłoszeń tylko po prostu losują nagrody. Myślicie, że to prawda?

Nie wiem, ale wyniki na drugi dzien od zakonczenia etapu sa zastanawiajace emotka

dokładnie, najlepiej słać byle co i wgl się nie starać emotka emotka

Organizatorzy idą na łatwiznę, bo przy hasłach nie mają nadzoru więc lepsze to niż loteria. W konkursach na hasło gdzie jest licznik, zgłoszenia idą w tysiącach- więc na pewno to czytają. I choć Isiulka pisze z ironią żeby słać byle co- ma rację. Przekonałam się nie raz, zresztą na rozprawie poznałam tajniki konkursów więc zdania nie zmienię. Mimo to gram, bo a nuż wylosują moje hasło emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7249119 Napisano: 25.03.2025 11:01:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
agnesita napisał(a):

Kolejne torby a za zgłoszenie, które myślałam, że najlepsze nic...

U mnie na 5 zgłoszeń jeden raz torba za napisane na sam koniec na odczep- ale niech się inni upierają, że gdziekolwiek organizatorzy czytają emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7248768 Napisano: 24.03.2025 00:04:29 w Smolar
apacz_ napisał(a):

anaesth napisał(a):

apacz_ napisał(a):

katarzynap napisał(a):

Pepa napisał(a):

Na konkurs z Milki mogą być pieguski (opis pieguskiCzeko) tak?

Tak . Mam zweryfikowane pozytywnie z pieguskami właśnie

Który to konkurs? Jest ich kilka. Chyba że na wszystkie  ; )

U Karlsbad w konkursie w DC też mogą być Pieguski emotka Nagroda za taki paragon już dawno wydana emotka

Ile najtańsze Pieguski kosztują w DC?

U mnie 6,99 emotka Wyświetl w wątku >>
1 apacz_ 0

koniczynka123

#7248755 Napisano: 23.03.2025 21:17:20 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam Apple iPhone 12 (MGJ53PM/A) 1650 zł, nowy, nieużywany, faktura
Sprzedam głośnik Monster Energy Bumpboxx Flare 8- 500 zł
Sprzedam walizkę Puccini czarną kod prod. 5902308049444 https://equip.pl/...-antracytowy.html  chętniej zamienię na jakieś bony
Sprzedam Mop parowy 1300W BLACK&DECKER FSM1605 z odłączanym pojemnikiem za 100 zł, użyty kilka razy, nie nadaje się do paneli
Kod Wyjątkowy Prezent 500 zł sprzedam za 350 zł lub wymienię na jakieś bony 400 zł np do Selgrosa
2 bony do Empiku po 200 zł sprzedam za 370 lub wymienię na Wyjątkowy Prezent 500 ZŁ
2 Piniaty (ze słodyczami)sprzedam 1 osobie lub zamienię na bony, lub kody do pijalni czekolady, ewentualnie proszę o jakieś propozycje Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7248477 Napisano: 21.03.2025 19:31:07 w Żabka
zmurcia napisał(a):

Czy udało się Wam bez problemu kupić Likier Sierra Tropical Chilli?
Byłam dziś w 3 żabkach i w każdej usłyszałam że już długo go nie mieli 🙁

W Krakowie nie było a w mojej mieścinie bez problemu emotka Ale podobno nie każda żabka go ma, bo nie mają go na rozpisce Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

koniczynka123

#7248247 Napisano: 21.03.2025 09:06:37 w Informują
Informują z Konkurs "Magum - Przyjemność na wyższym oziomie" Żabka

Rodzaj powiadomienia: e-mail wczoraj po godz 22
Dodatkowe informacje:
Niby cieszy ale wybrali moje najsłabsze hasło emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7247925 Napisano: 19.03.2025 22:47:06 w Wkurza mnie...
Wkurzam się niepotrzebnie czytając odpowiedzi w konkursach na FB. Większość "napisana" przez AI- zmienia się tylko szyk w zdaniach albo słowa. Przyzwoitość nie pozwoliłaby mi, sygnować swoimi danymi takich wypocin emotka A co dopiero w konkursach na hasło, których nie widzimy?!  Tysiące zgłoszeń, których organizatorom nie chce się czytać więc robią losowanko emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

koniczynka123

#7247729 Napisano: 19.03.2025 11:15:25 w Czy informują/ informowali?
wziumbadam napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

Mionetto dale cisza?

Dostałam maila dzisiaj o 10:56 z informacją, że ostatni Laureaci nagród pocieszenia zostali już wybrani.

Może i wybrani, ale czy poinformowani?! Też czekam na info o wygranej z Mionetto emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7247465 Napisano: 18.03.2025 13:21:18 w Smolar
W apce DPD mam "w przygotowaniu" paczkę od Smolara, czyżby to było Coccolino z Delik Centr? emotka Tak szybko? Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7246324 Napisano: 13.03.2025 11:27:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dekasia napisał(a):

8igora9 napisał(a):

pikawka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Sertop - gdzie go znajdę ???:(

W Auchan

Też nie mam o losie ;(

W Dino znalazłam trójkątne serki tej firmy, więc może jest szansa, że w innych Dino będzie większy asortyment?

U mnie ani w Dino ani w Delikatesach Centrum. Są podobno w Lewiatanie. Sprawdzę jutro.

U mnie Delikatesach centrum pełne pólki, różne smaki Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

koniczynka123

#7245631 Napisano: 10.03.2025 15:48:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

maixys napisał(a):

MDL napisał(a):

Konkursy kreatywne...jak to bywa? Liczy się głównie jakość czy też ilość? Jestem bardzo ciekawa 🙂 Dużo trzeba się napisać, aby w końcu coś wygrać? Wysłałam ok. 10-ciu różnych propozycji na berlinki. W loteriach jak to w loteriach, wiem, że nie ma reguły, zdobyłam raz główną jednym paragonem, a potem długo cisza 😆

Po wynikach na Fb, czasem publikowanych tekstach i po swoich zwycięskich stwierdzam, że nie warto się starać. To nie te czasy co kiedyś, każdy organizator ma teraz kilka konkursów, na każdy kilka tysięcy zgłoszeń. Choćby siedzieli całymi dniami, to by tego nie czytali. Niech inni myślą co chcą, moje zdanie jest takie jak powyżej.

Tzw. Dowód anegdotyczny  emotka  albo strategia jak pozbyć się konkurencji, nice try xD

Poczytaj dyskusje na forum
np Niunio z27.10.2024 12:21:52 w
Dyskusje o innych konkursach (bez klików)  emotka

Niunio- dałeś łapkę w dół za wpis, który zacytowałam a sam wpisałeś?!  emotka Nie dogodzisz człowiekowi emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

koniczynka123

#7245620 Napisano: 10.03.2025 15:22:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

MDL napisał(a):

Konkursy kreatywne...jak to bywa? Liczy się głównie jakość czy też ilość? Jestem bardzo ciekawa 🙂 Dużo trzeba się napisać, aby w końcu coś wygrać? Wysłałam ok. 10-ciu różnych propozycji na berlinki. W loteriach jak to w loteriach, wiem, że nie ma reguły, zdobyłam raz główną jednym paragonem, a potem długo cisza 😆

Po wynikach na Fb, czasem publikowanych tekstach i po swoich zwycięskich stwierdzam, że nie warto się starać. To nie te czasy co kiedyś, każdy organizator ma teraz kilka konkursów, na każdy kilka tysięcy zgłoszeń. Choćby siedzieli całymi dniami, to by tego nie czytali. Niech inni myślą co chcą, moje zdanie jest takie jak powyżej.

Tzw. Dowód anegdotyczny  emotka  albo strategia jak pozbyć się konkurencji, nice try xD

Poczytaj dyskusje na forum
np Niunio z27.10.2024 12:21:52 w
Dyskusje o innych konkursach (bez klików)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

koniczynka123

#7245613 Napisano: 10.03.2025 15:03:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Po wynikach na Fb, czasem publikowanych tekstach i po swoich zwycięskich stwierdzam, że nie warto się starać. To nie te czasy co kiedyś, każdy organizator ma teraz kilka konkursów, na każdy kilka tysięcy zgłoszeń. Choćby siedzieli całymi dniami, to by tego nie czytali. Niech inni myślą co chcą, moje zdanie jest takie jak powyżej. Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio