Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kumulacja

kumulacja

#7214106 Napisano: 15.10.2024 15:43:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
simonapp napisał(a):

Coraz bardziej wstydzę się wpisywać się w tym wątku, a to ze względu na wysokość wygranej.  emotka  
Ostatnio  5 groszy  z Lewiatana,  wczoraj
Z Żabki kod DESPERADOS

To Lewiatan ma się wstydzić, że daje 5 groszy, a nie Ty!
W temacie: Bilety do Multikina z konkursu Dealz. Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7214005 Napisano: 15.10.2024 09:27:52 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Pudliszki Biedronka to do dziś mają czas czy jeszcze dłużej?

Wybór zwycięzców jest do dzisiaj. W regulaminie nie widzę terminu powiadamiania laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7213871 Napisano: 14.10.2024 18:09:53 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kreatywny17 napisał(a):

Czy wysyłali już bony 200 zł do Netto z konkursu „Konkurs Milka i Oreo w Netto #2” ? Są już po regulaminowym czasie, ale to Kropka Bordo, więc mogła nie uznać przyklejenia znaczka pocztowego na klej, a nie na ślinę...emotka

Na pewno wykryją u Ciebie błąd. U mnie wykryli w tym roku trzy. Nigdy w innej agencji mi się to nie zdarzyło. A okazuje się, że u Kropki Bordo wiele osób nie dostało nagród. Napisz do nich. Ciekawa jestem, jakie "przestępstwo" wykryli u Ciebie emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7213631 Napisano: 14.10.2024 10:12:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
katee14 napisał(a):

Prince Polo lewiatan karty 500 zl ktos dostal? W zeszłym tygodniu wysylali rowery to moze w tym pójdą karty.

W mailu jest wiadomość, że karty zostaną wysłane do 12 listopada. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kumulacja

#7213548 Napisano: 13.10.2024 18:09:17 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

kumulacja napisał(a):

andii napisał(a):

kumulacja napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Majkii napisał(a):

Teraz dałem kilka łapek na forum i działa elegancko emotka  mam nadzieję że już będzie ok.

U mnie dalej się nie da dać łapki w górę w żadnym wątku emotka

Ja też nie mogę "łapkować" i zaczyna mnie to wkurzać  emotka

Widzę że ,Łapy,, już naprawione  emotka

U mnie nie są naprawione.

Proszę sprawdź teraz.

Co do komentarzy to był problem z czyszczeniem cache'u prawdopodobnie komentarze pojawiły się ale z opóźnieniem, poprawiłem teraz powinny być widoczne zaraz po dodaniu - prośba o potwierdzenie

U mnie wszystko już działa! Dziękuję Adrianie! Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7213482 Napisano: 13.10.2024 12:22:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
andii napisał(a):

kumulacja napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Majkii napisał(a):

Teraz dałem kilka łapek na forum i działa elegancko emotka  mam nadzieję że już będzie ok.

Ja też nie mogę "łapkować" i zaczyna mnie to wkurzać  emotka

Widzę że ,Łapy,, już naprawione  emotka

U mnie nie są naprawione. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kumulacja

#7213391 Napisano: 12.10.2024 16:42:19 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
incendio12 napisał(a):

Majkii napisał(a):

Ja też nie mogę "łapkować" i zaczyna mnie to wkurzać  emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kumulacja

#7213123 Napisano: 11.10.2024 11:46:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Brum brum od Serenady. Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7213117 Napisano: 11.10.2024 11:35:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Łapki u mnie nie działają. Ale widzę, że u niektórych w nadmiarze, zwłaszcza te w dół emotka Wyświetl w wątku >>
2 pusheen, cb656 0

kumulacja

#7211898 Napisano: 07.10.2024 15:08:39 w Czy informują/ informowali?
ewikewikk napisał(a):

Wedel Carrefour?
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-podaruj-mi-cos-slodkiego-e-wedel-carrefour

Kumulacja podała w komentarzu, ze laureaci będą powiadomieni 14 października. emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

kumulacja

#7211832 Napisano: 07.10.2024 13:10:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
awangarda napisał(a):

Bilety Polska- Chorwacja? 
500tki Prince Polo Biedronka?

W mailu informującym o nagrodzie z Prince Polo w Biedronce jest taka informacja:
W przypadku pozytywnej weryfikacji  nagroda zostanie wysłana do 12 listopada 2024 r. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7211642 Napisano: 06.10.2024 18:21:13 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie straszliwie świadomość, że moja skleroza postępuje w tempie galopującym, ech... emotka emotka :mur1

Uczenie się wierszy na pamięć wzmacnia pamięć. Krzyżówki tez. Za to myślenie o głupotach pamięć osłabia emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

kumulacja

#7211637 Napisano: 06.10.2024 18:15:40 w WC - rozmowy o wszystkim
Zmieniam temat na GRY PLANSZOWE.
Chcę kupić bardzo ciekawą grę planszową dla rodziców z dwojgiem dzieci w wieku szkoły podstawowej.
Co polecacie? Gra ma być interesująca dla wszystkich, a nie jednorazowa. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

kumulacja

#7211617 Napisano: 06.10.2024 17:10:17 w Czy informują/ informowali?
stokrotka238 napisał(a):

awe napisał(a):

A czy princepolo już informowało? Jeśli tak, to za ktory etap?

Nie. Ale w tym tyg na pewno będą...

Pierwszy etap zakończył się 23 września. Od tego dnia mają 14 dni roboczych na wyłonienie zwycięzców, a następnie 7 dni roboczych na ich powiadomienie. Wyświetl w wątku >>
3 awe, pusheen, ZetZ 0

kumulacja

#7211578 Napisano: 06.10.2024 13:42:43 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
PPPet-er napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Jak dla mnie, cały ten ich regulamin, brak powiadomień, brak numeru paragonu oraz brak listy rezerwowej ma tylko jeden cel. Ale to moje zdanie emotka

Każdy też ma prawo wybrać, czy chce u nich brać udział czy też nie emotka

Najważniejsze w tym wątku jest to, aby ostrzec potencjalnych wygrywających, że muszę dziesięć razy czytać regulamin i ostatecznie mogą stracić prawo do nagrody, bo u nich często coś się nie zgadza w zgłoszeniach emotka Ludzie u nich często mylą się, podczas dodawanie zgłoszenia, wpisując swój numer telefonu czy też swoje dane emotka

Wiesz... Underground wysylal nagrody z tasma Smolar na kartonach...
To swoje, moje, twoje, sasiada ...

Obydwie agencje są z Łodzi. Może się kumplują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7211236 Napisano: 04.10.2024 13:43:32 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
KROPKA BORDO. Nie dostałam nagrody, bo wg nich przesłałam paragony o kolejnych numerach.
Wysłałam im zdjęcia tych paragonów, a oni uparcie twierdzili, że przesłałam paragony z cyfrą o jeden większą, niż powinnam. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7211208 Napisano: 04.10.2024 12:34:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

helcia85 napisał(a):

awangarda napisał(a):

donia7 napisał(a):

Mi też zabrali 2 stówy ostatnio emotka

Mi też.

brat ta sama sytuacja

A mieli powód do zabrania?

Napisali, że przesłałam zły paragon. A ja mam skan tego paragonu i na pewno jest dobry.
Uparli się, że mój paragon ma inną cyfrę na końcu. Nie ma z nimi rozmowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7210996 Napisano: 03.10.2024 18:51:08 w Czy informują/ informowali?
bianka33 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

estrelitta napisał(a):

adamo86 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

bianka33 napisał(a):

https://www.e-kon...marzenie-intermarche ?
Nie było przypadkiem do dziś? Ktoś? Coś?

Tak, do dzisiaj. Cisza na morzu emotka

I co? Cisza w Karlsbad?

Chyba tak, a to podejrzane u nich emotka

Pewnie jak się zadzwoni to pójdą jeszcze dziś emotka

Według moich wyliczeń mają termin 4 października. Ale pewnie jutro będą rozmyślać o weekendzie. Powiadomią nas w poniedziałek  emotka

10 dni roboczych od 18 września. Wypada na 2 października. Chyba że było po drodze jakieś święto? :niepewny

Źle policzyłam. Ale nie wszystkie agencje trzymają się terminów. Może mają tyle zgłoszeń, że czytają po nocach? emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7210947 Napisano: 03.10.2024 16:28:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7210579 Napisano: 02.10.2024 12:43:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Wysylal ktos zgloszenie na konkurs philadelphia?

Wystąpił problem z wysłaniem twojej wiadomości. Spróbuj ponownie później.

Wczoraj wysyłałam bez problemu. Wyświetl w wątku >>
2 rufus, samuraj 0