Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kumulacja

kumulacja

#7223952 Napisano: 22.11.2024 16:05:45 w Czy informują/ informowali?
czarny_kot napisał(a):

angellisia napisał(a):

Hmm po jakim czasie Kaufland wysyła maile?

Nuna1210 napisał(a):

Mand222 napisał(a):

Zupki  Konkurs "Wkręć się w KIM CHOO" - Informowali?

Mają czas do 02.12

Jest ten konkurs w bazie? Bo nie widzę. Może ktoś sprawdzić 

https://www.e-kon...wkrec-sie-w-kim-choo Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7223811 Napisano: 22.11.2024 11:08:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Stwórz Duet z NIVEA - dzisiaj mailowo przesłano kod karty podarunkowej do ANSWEAR. Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

kumulacja

#7223659 Napisano: 21.11.2024 16:47:46 w Czy informują/ informowali?
wuwu9090 napisał(a):

Grzeszki na wagę złota były ?

Tak, było rozwiązanie. Laureaci dostali maile 12 listopada. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7223600 Napisano: 21.11.2024 14:46:58 w Informują
Informują z Konkurs "Dziel się Pepsi i Lay’s" Lidl

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
e-karta LIDL 200 zł Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7221606 Napisano: 14.11.2024 17:57:07 w Żabka
golcia20 napisał(a):

Słuchajcie czy oowie mi ktoś jakie jest pytanie w kasztelanie? Bo mnie się wyświetla tylko żeby wpisać opis na 300 znaków ale nie wiem na jaki temat emotka

Opisz swoją wymarzoną królewską imprezę z Kasztelanem. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7220914 Napisano: 12.11.2024 16:32:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kumulacja napisał(a):

Przed chwilą dodałam komentarz przy opisie konkursu. Pokazuje się informacja, że został dodany. A ja go nie widzę. Dodaję jeszcze raz i to samo.
Pionas, co to może być?

A teraz już widzę dwa swoje komentarze przy dzisiejszym konkursie "Życzenie dla Mikołaja". Proszę jeden wykasować. Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

kumulacja

#7220913 Napisano: 12.11.2024 16:30:58 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Przed chwilą dodałam komentarz przy opisie konkursu. Pokazuje się informacja, że został dodany. A ja go nie widzę. Dodaję jeszcze raz i to samo.
Pionas, co to może być? Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7220564 Napisano: 11.11.2024 17:48:01 w co chcielibyście wygrać?
m napisał(a):

zdrowie mojego Dziecka

To ja chciałabym wygrać zdrowie dla wszystkich Dzieci, w tym Twojego Dziecka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7220195 Napisano: 09.11.2024 11:14:19 w Oddam za darmo
Oddam kupon rabatowy do sklepu Triumph - obniżający cenę o 15%
Kupon rabatowy jest ważny do 30.11.2024.
Brak minimalnej wartości zamówienia.
Można zrealizować tylko online.
Kupon obejmuje zniżkę na produkty nieprzecenione. Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

kumulacja

#7220191 Napisano: 09.11.2024 11:10:47 w Oddam za darmo
Oddam kupon rabatowy do sklepu Home and You - obniżający cenę o 15%
Kupon rabatowy jest ważny do 30.11.2024.
Brak minimalnej wartości zamówienia.
Można zrealizować tylko online.
Kupon obejmuje zniżkę na produkty nieprzecenione. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7217894 Napisano: 31.10.2024 14:10:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

incendio12 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czas to nic, trzeba mieć wenę, pomysły. Skąd ona się bierze, tego nie wie nikt. Kapryśna jest strasznie, przynajmniej u mnie.

Moja wena pojawia się praktycznie tylko pod wpływem presji i stresu w ostatni dzień konkursu emotka  Baaaardzo rzadko wysyłam zgłoszenie wcześniej niż na ostatnią chwilę.. A paragon zwykle mam już od początku konkursu i tylko siedzi i czeka na ostatni dzień konkrusu emotka   Czasem jak jest konkurs gdzie są dzienne nagrody to się zmuszam żeby puścić coś wcześniej, ale cała reszta to wysyłanie na ostatnią chwilę  emotka   Wtedy czekanie na wyniki jest dużo krótsze emotka

Jakbym czytała o sobie 🫢🫢

I ja! Czasami postanawiam, że coś wymyślę wcześniej... I chodzę przez tydzień, kminię, nic nie wychodzi... Nadchodzi ostatni dzień i pyk, wchodzi wena cała na biało emotka

Do mnie tak dzisiaj weszła. Uśmiechnięta władczyni, która myśli lepszymi czyni. Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7217893 Napisano: 31.10.2024 14:08:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

incendio12 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czas to nic, trzeba mieć wenę, pomysły. Skąd ona się bierze, tego nie wie nikt. Kapryśna jest strasznie, przynajmniej u mnie.

Moja wena pojawia się praktycznie tylko pod wpływem presji i stresu w ostatni dzień konkursu emotka  Baaaardzo rzadko wysyłam zgłoszenie wcześniej niż na ostatnią chwilę.. A paragon zwykle mam już od początku konkursu i tylko siedzi i czeka na ostatni dzień konkrusu emotka   Czasem jak jest konkurs gdzie są dzienne nagrody to się zmuszam żeby puścić coś wcześniej, ale cała reszta to wysyłanie na ostatnią chwilę  emotka   Wtedy czekanie na wyniki jest dużo krótsze emotka

Jakbym czytała o sobie 🫢🫢

I ja! Czasami postanawiam, że coś wymyślę wcześniej... I chodzę przez tydzień, kminię, nic nie wychodzi... Nadchodzi ostatni dzień i pyk, wchodzi wena cała na biało emotka

I ja, i ja! Na ostatnią chwilę. A potem biorę paragon, patrzę, a on blady jak Europejczyk pierwszego dnia na wakacjach w Egipcieemotka

emotka  A oczy tak podkrążone przed północą, jak tego Europejczyka w Egipcie w barze all inclusive emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7217622 Napisano: 30.10.2024 16:11:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mateusz1119m napisał(a):

Konkurs RTV Euro AGD "Posprzątaj z Euro!

Może to ten?
https://www.faceb...e-k/946152417539861/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7217449 Napisano: 30.10.2024 08:38:10 w Wkurza mnie...
katee14 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Poczta wp. Co chwilę wyskakuje Ta strona nie działa, error 408. U Was też, czy to u mnie coś z przeglądarką?

U mnie to samo od paru dni

I u mnie to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7214891 Napisano: 18.10.2024 15:23:15 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Bardziej niż czas potrzebne są pomysły. Można mieć cały dzień i nic nie wymyśleć, mieć wręcz ochotę na wszystko inne tylko nie na wymyślanie w pocie czoła nowego sposobu odpowiedzi na to samo powtarzające się pytanie. Jak się ma pomysł to i 10 minut dziennie wystarczy. Tylko żeby to był ciekawy pomysł i ciekawszy od pomysłów innych ludzi. Myślę, że ludzie się wspomagają, kawą na pewno  emotka

Najważniejszy jest pomysł. Jak jest pomysł i ktoś umie go ubrać w słowa, to i w 10 minut wypowiedź jest gotowa.
Ja tak mam. Jednego dnia nic mi nie przychodzi do głowy, a drugiego piszę z szybkością błyskawicy. 
Efekty pisania to już inny temat. Każdemu z nas wydaje się, że jego pies jest najpiękniejszy. I tekst również. Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7214877 Napisano: 18.10.2024 14:49:20 w WC - rozmowy o wszystkim
anoo napisał(a):

Skoro dziś różne rozważania na forum, nie wiem czy był już kiedyś wątek. Jestem tutaj od kilku lat, obserwuję, konkursuję (nieregularnie), w tym roku nieco więcej, natomiast to, co najbardziej mnie zastanawia to CZAS. Skąd bierzecie czas na konkursy? Z moich obserwacji wynika, że można wygrywać jak najwięcej, ale trzeba na to poświęcić sporo czasu (śledzenie, spisywanie, zakupy w przypadku konkursów promocyjnych, pomysł, zgłoszenie, ewentualnie robienie zdjęć czy filmów, itp.) 
Nie mam dzieci, pracuję na etacie, dojeżdżam ok. 1h do pracy w jedną stronę i powiem Wam naprawdę zabiera mi to dużo czasu. 
Powiedzcie kim jesteście, czy są tutaj studenci, pracownicy zdalni, rodzice, emeryci. Bardzo mnie to ciekawi z ogólnego punktu widzenia. Skąd bierzecie czas na ten "dodatkowy" etat systematyczności i pomysłów oraz całą tę otoczkę konkursów Ania;)

https://www.e-kon...ursy-to-ciezka-praca Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7214731 Napisano: 18.10.2024 09:14:00 w PODZIĘKOWANIA
slomkabb
Podziękowanie za jesienne lekarstwo na rozgrzanie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7214494 Napisano: 17.10.2024 10:01:30 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
samdej napisał(a):

Majkii napisał(a):

Czy może ktoś w końcu wypier**** tego idiote (Malabecia) stąd???? 
oraz jego przyszłe odmiany?
emotka

To już wielokrotnie było tu powtarzane żeby ignorować, ale dziś troll sam potwierdził co go jara. Omijać, nie reagować, nie komentować, nie pisać na priv. Z głodu padnie niekarmiony.

Najlepsza metoda to brak reakcji na wpisy Malabeci. Zero komentarzy, zero łapek w dół, czy też w górę. ZERO! Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7214106 Napisano: 15.10.2024 15:43:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
simonapp napisał(a):

Coraz bardziej wstydzę się wpisywać się w tym wątku, a to ze względu na wysokość wygranej.  emotka  
Ostatnio  5 groszy  z Lewiatana,  wczoraj
Z Żabki kod DESPERADOS

To Lewiatan ma się wstydzić, że daje 5 groszy, a nie Ty!
W temacie: Bilety do Multikina z konkursu Dealz. Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7214005 Napisano: 15.10.2024 09:27:52 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Pudliszki Biedronka to do dziś mają czas czy jeszcze dłużej?

Wybór zwycięzców jest do dzisiaj. W regulaminie nie widzę terminu powiadamiania laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0