Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#7102034 Napisano: 20.06.2023 10:29:56 w Avanti
kate86 napisał(a):

Jak u Was z tą kasą w paczkach Lay’s? U mnie narazie na 3 paczki nicemotka

1 i nic i nie zamierzam już kupować dla "kasy" emotka   z jednej strony fajnie, bo w końcu odpoczniemy od tych chipsów emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

monisss

monisss

#7102015 Napisano: 20.06.2023 09:47:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karols napisał(a):

panasa napisał(a):

karols napisał(a):

Czeka ktoś na wyniki Milki z C4 ?

ja czekam emotka

którego dnia konkursu wysyłane zgłoszenie?

ja też czekać czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#7102014 Napisano: 20.06.2023 09:47:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
to i ja się wpiszę emotka  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

monisss

#7101978 Napisano: 20.06.2023 08:12:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cytriss19 napisał(a):

edith napisał(a):

Proszę o radę  ,nie gotową odpowiedź,co się sprawdza w obecnym konkursie w Dino z piwami,rym, proza, coś szczególnego?  Wysłałam 3 zgłoszenie i zero. Z góry dziękuję za pomoc 🙂

Jeśli można się podłączyć, to również proszę. Również 3 zgłoszenia - każde w innym stylu i nic. Odwdzięczę się jakąś podpowiedzią jeśli tylko będę umiała pomóc emotka

u mnie też 4 x rymy,zgłoszenia raczej z tych kreatywnych i 4 pudła.. ja też nie wiem o co tam chodzi emotka  jak wygram to podpowiem emotka  jeszcze 2 puściłam,ale już na nic nie liczę, choć nie ukrywam miło by było jakby się zwróciło w chociaż jednym bonie emotka Wyświetl w wątku >>
1 edith 0

monisss

#7101329 Napisano: 16.06.2023 17:24:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

aga111 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Dostajecie kody z wyzwania Milky Way? U mnie oczywiście brak. Zawsze ta sama, irytująca historia.

Tak. Ja kupiłam Milky Way w środę i po kilku minutach dostałam kod.

Ja nie miałam pisałam do nich i wysłali

Ja pisałam już w sprawie trzech kodów - od wczoraj cisza. Kiedyś o wiele sprawniej odpowiadali.

Ja jak mi nie odpisywali szybko to pisałam do organizatora - to były dzienne w Avanti. Faktycznie na samym początku wysyłali szybko a teraz...coraz dłużej. Szkoda, że tyle czasu mają ten system kodów i nadal to szwankuje... Wyświetl w wątku >>
1 asper01 0

monisss

#7101313 Napisano: 16.06.2023 16:07:31 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

O której Żabka z nawadniania wysyłała smsy? Serce mi złamali emotka

Bez przesady. To tylko gra. Raz się wygrywa raz przegrywa. niektórzy wygrywają zdecydowanie mniej emotka  nie wiem o której wysłali ale pewnie już poszło. Nie było super dużo nagród A konkurencja ostatnio jest bardzo mocna.

"Smolar?! "

To nie Twój wpis z dzisiaj? emotka

Mój emotka  Ale na szczęście serca mi nie łamią przegrane bo bym już to dawno nie miała haha

To może włóż więcej tego serca w prace konkursowe, to nie będzie tak źle emotka .

Gdybym tak umiała emotka  są lepsi i  trzeba się z tym pogodzić. A u Ciebie nie ten konkurs to na pewno następny:) głowa do góry. Serce masz jedno emotka  nie daj to sobie złamać. Wyświetl w wątku >>

monisss

#7101310 Napisano: 16.06.2023 16:04:03 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

Bez przesady. To tylko gra. Raz się wygrywa raz przegrywa. niektórzy wygrywają zdecydowanie mniej emotka  nie wiem o której wysłali ale pewnie już poszło. Nie było super dużo nagród A konkurencja ostatnio jest bardzo mocna.

"Smolar?! "

Mój emotka  Ale na szczęście serca mi nie łamią przegrane bo bym już to dawno nie miała haha

Szkoda serca emotka  w życiu jest dużo fajnych rzeczy a granie i nagrody to tylko miły dodatek:))) Wyświetl w wątku >>

monisss

#7101306 Napisano: 16.06.2023 16:00:56 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

"Smolar?! "

Mój emotka  Ale na szczęście serca mi nie łamią przegrane bo bym już to dawno nie miała haha Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#7101304 Napisano: 16.06.2023 15:57:08 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

Bez przesady. To tylko gra. Raz się wygrywa raz przegrywa. niektórzy wygrywają zdecydowanie mniej emotka  nie wiem o której wysłali ale pewnie już poszło. Nie było super dużo nagród A konkurencja ostatnio jest bardzo mocna. Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

monisss

#7101228 Napisano: 16.06.2023 13:25:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka kiedy los się w końcu odwróci? chciałabym za te wszystkie porażki w końcu wygrać coś dużego ... emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

monisss

#7101199 Napisano: 16.06.2023 12:39:57 w Informują
Informują z Konkurs "Cheetos Hashtags" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
3 etap Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#7101165 Napisano: 16.06.2023 11:11:10 w Avanti
olivkap napisał(a):

mia napisał(a):

Ech, Avanti... 0/2. A już myślałam, że zaczynamy iść w jednym kierunku. emotka
Nie wspomnę już o tym, że celowałam wyżej niż bon. emotka Może właśnie za wysoko to było...

U mnie identyczna sytuacja 0/2, pisałam zgłoszenia na auto, a nie mam nawet bonu  emotka

u mnie tak samo haha emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#7101149 Napisano: 16.06.2023 10:44:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie do tych co już kiedyś wygrali w konkursie Lambi 
Pierwszy raz u nich wygrałam i znów chcą paragon czy mogę wysłać to samo zdjęcie z papierem w tle  czy musze robić nowe foto ( dodam ze wygrałam pierwszym zgłoszeniem na mnie, bo wcześniej wysyłałam na innych domowników wiec praktycznie mam to sfotografowania tylko jeden paragon)
Wiem , ze oni z tymi zdjęciami się mocno czepiają i nie chce aby przez moją głupotę lub niewiedzę nagroda przeszła mi koło nosa....
wiec mogę jeszcze raz wysłać im to zdjęcie z papierem w tle?...i przejdę pozytywną weryfikacje emotka
Za pomoc z góry serdecznie dziękuję  emotka

tak to samo emotka  tylko jeśli wysyłałaś potem na siebie inne paragony to je również wyślij. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#7101101 Napisano: 16.06.2023 08:40:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

monisss

#7100878 Napisano: 15.06.2023 12:16:13 w Zdjęcia naszych wygranych
a jak te grille z Orlenu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#7100865 Napisano: 15.06.2023 12:01:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yoko napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Gdzie kupujecie Capri Sun?

Dino

Carrefour Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#7100864 Napisano: 15.06.2023 12:01:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yoko napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Dino

0 0

monisss

#7100863 Napisano: 15.06.2023 12:01:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yoko napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Dino

0 0

monisss

#7100862 Napisano: 15.06.2023 12:01:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yoko napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Dino

0 0