Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6269311 Napisano: 14.10.2016 08:23:24 w Biedronka
denwerek napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

mika0103 napisał(a):

leman8 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

czy ostał się jeszcze jakiś szczęśliwiec, który nie wygrał coli, tak jak ja? emotka matko, ani z normalnej puli, ani z rezerwy nic nie chce wpaść.

ja też jestem tym szczęśliwcem, jeszcze nigdy nic nie wygrałem w biedronkowej loterii CC ... na tyle zgłoszeń emotka

ja także, więc pewnie coś grubszego się dla nas szykuje emotka

i ja emotka

To i ja się podpinam pod tę listę emotka

no i of course - JAAAA emotka ale to faktyczni etak jest, że jak ktoś wygrał kartę na dany numer telefonu to w losowaniu o samochód ten numer nie bierze udziału? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268978 Napisano: 13.10.2016 14:37:40 w Paragony na trwające konkursy
monisss napisał(a):

Kupię paragon na ITM FAMILIJNE DZIŚ!

ponawiam (jeśli osoba, która się do mnie odezwała na pw kupi to nie ma problemu, chętnie wyślę 2 szanse ) zależy mi koniecznie na wysłaniu chociaż 1 zgłoszenia dziś emotka
nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268964 Napisano: 13.10.2016 14:34:18 w Biedronka
bridget napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Wytłumaczcie mi proszę, jak jest możliwa tak liczna rezerwa w CC, przy tak cennych nagrodach?

moze znow do wszystkich nie doszły smsy, jak to juz sie zdarzało smolarowi

ale dlaczego jest taka możliwość w ogóle.. tu nie publikują listy więc kurde nagroda przepada strasznie nie fair... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268857 Napisano: 13.10.2016 12:28:51 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na ITM FAMILIJNE DZIŚ!
Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268827 Napisano: 13.10.2016 11:42:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nkba napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

krysia1978 napisał(a):

A i ja nic ,coca cola już z 6 zgłoszen ,paczka sprzątaczka 3,ferrero 1 , i nic 0 aż smutno!   emotka     Ach  !

a z tą paczką sprzątaczką, to nie jest przypadkiem tak,że  zgłoszenie bierze udział dopóki nie zostanie wylosowane emotka

Dokładnie emotka A nawet jak wygra nagrodę jednego stopnia to jeszcze jest w puli do nagród kolejnego stopnia emotka

tak,ale znając mojego farta nic nie wygram emotka ciekawe ile będzie takich osób co w tej loterii nic nie wygrają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268760 Napisano: 13.10.2016 10:21:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego w konkursie Elseve nagrody III stopnia są o niebo lepsze niż nagrody I i II stopnia? emotka
Pomijam już drobny fakt, że jest to kolejny konkurs na ilość starterów... emotka

Mia no właśnie ja np. będę żałować jak wygram nagrodę I stopnia emotka hahahahahhahah Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268753 Napisano: 13.10.2016 10:14:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czeko napisał(a):

Agnes napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Agnes napisał(a):

otwiera się Wam tam jakiś konkurs w tym
Konkurs "#WŁOSYMOICHMARZEŃ"?

u mnie strona główna Elseve i nic o konkursie

otwiera się. Musisz zjechać na sam dół i tam jest "dowiedz się więcej"

i to elseve mozna w dowolnym sklepie kupić?

z regulaminu wynika, ze tak:)

czyli że się walneli z Tesco, czyli ok, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268751 Napisano: 13.10.2016 10:13:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czeko napisał(a):

Prince Polo 0/75 !!!!

u mnie przed 6 też pudło. no i moje "kochane ferrero" w nocy pudło. odpuszczam emotka wolę konkursy.
p.s. mam takiego farta w loteriach, że coś czuję, że mnie nigdy w tych kiwi, paczkach, gladach nie wylosują... chociaz od 4.10 codzień mam szansę:D haha Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268726 Napisano: 13.10.2016 09:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

monisss napisał(a):

ja dziś o 24.00 i też nic.. lipa straszna z tym ferrero...
a mam pytanie odnośnie tego konkursu :
http://www.e-konk...en.html#.V_83A7PZ_2Y
trzeba kupić w tesco czy nie? bo tak jakoś dziwnie jest ten regulamin napisany, że ja już nie wiem...
p.s. zobaczcie na wartośc nagród I stopnia a III emotka

A-ha emotka widzialam emotka super emotka A co do tego Tesco to wydaje mi się, że z jakiegoś przeklejonego regulaminu nie usunęli po prostu emotka Jednak bez podawania  numeru paragonu emotka

nie lubie też takich konkursów bo milion zgłoszeń przychodzi i wg mnie losują.. bo jeszcze w takim bez nr paragonu nigdy nie wygrałam emotka to dobrze bo do tesco nie chce mi sie dymac, jadę do ITMa i tam zakupię Elseve emotka nagrody bardzo fajne i bardzo dużo , mogłoby coś wpaść:) Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

monisss

#6268721 Napisano: 13.10.2016 09:27:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja dziś o 24.00 i też nic.. lipa straszna z tym ferrero...
a mam pytanie odnośnie tego konkursu :
https://www.e-kon...en.html#.V_83A7PZ_2Y
trzeba kupić w tesco czy nie? bo tak jakoś dziwnie jest ten regulamin napisany, że ja już nie wiem...
p.s. zobaczcie na wartośc nagród I stopnia a III emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

monisss

#6268710 Napisano: 13.10.2016 09:06:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
newlevel napisał(a):

assal napisał(a):

To mi się podoba emotka
http://www.imagala.com/post/BKjT5reheHN

To właśnie moje emotka - Drugie miejsce.

mi też! piękne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268411 Napisano: 12.10.2016 16:12:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
huda83 napisał(a):

dang21 napisał(a):

huda83 napisał(a):

Czy ktoś może mnie oświecić, czy do ewentualnego odbioru nagrody w laysach potrzebny jest paragon albo paczka z kodem? Czy samo wpisanie kodów z zgłoszeniu już jest weryfikacją?

Nic nie trzeba

Bóg zapłać! emotka

no własnie musze wyrzucić te śierdzące paczki z szuflady emotka :P:P Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268410 Napisano: 12.10.2016 16:11:32 w Intermarche
Delvito - nie wiem, mam wielką nadzieję, że nie bo mój się rozpadł emotka rączki mojego dziecka sieją zniszczenie.... Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

monisss

#6268346 Napisano: 12.10.2016 14:33:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

harnas napisał(a):

widzisz, będziesz miała większe szanse udowodnić mi, że się da. Czekam na zdjęcie w a3 emotka  peace!

Oby to była dobra prognoza i auto rzeczywiście mi przypadło emotka Ale nawet, jeśli nie, i tak na pewno wpisy w MDW czy lista laureatów jasno wykażą, że Kaufik jest przyjazny klientom, a nie menedżerom emotka

zobaczymy, też ślepo wierzę w ten konkurs. obiecuję, że jak wygram to się pochwalę. I promise!!! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268329 Napisano: 12.10.2016 14:25:26 w Biedronka
lolka182 napisał(a):

mahuska napisał(a):

ech

Czy w Biedronce sa zwroty?? Maż mi kupił zgrzewke coli... szkoda ze po 3 na paragon .. no co za...

artykułów spożywczych chyba nie można u nich zwracać emotka

maż który był kierownikiem na sklepie ale w innej sieci :"nie , wiem teoretycznie jesli masz paragon i towar nieotwarty i nie uszkodzony to mozesz ale kazdy sklep decyduje czy uznac zwrot, nie ma przymusu by akceptowac zwrot towaru bez zastrzen"
Wyświetl w wątku >>
1 mahuska 0

monisss

#6268325 Napisano: 12.10.2016 14:23:29 w Biedronka
chyba w każdym sklepie są zwroty ?? jeśli masz paragon i towar jest nieotwarty to raczej przejdzie emotka gorzej jak będziesz chciała kupić potem ten sam towar na milion paragonów emotka Wyświetl w wątku >>
2 mahuska, andii 0

monisss

#6268275 Napisano: 12.10.2016 13:34:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czeko napisał(a):

monisss napisał(a):

czeko napisał(a):

monisss napisał(a):

natka91 napisał(a):

czeko napisał(a):

Czy komukolwiek udało się coś upolować w loterii Prince polo? Powoli zaczynam tracić nadzieje;p

Mam tak samo  emotka  Dziś kolejnych parę paragonów wklepanych i nic ... Chyba sobie odpuszczam tę loterię emotka

mi , 1 dnia emotka ale potem kilka, chyba kilkanaście prób i nic ...

puszczam o różnych godzinach i odstępach czasu i na około 70 prób nic!

łoooo.. a w nocy też? ja kiedys przed 5 puszczałam , zresztą dzieciak mnie budzi w nocy na mleko wiec mogę o różnych porach ale nie wiem jaki to ma sens emotka

Do 2 w nocy  kilka razy, i udalo się przed 5?

no właśnie mi nie! też wtedy puszczałam na herbapol i prince polo i nic emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268253 Napisano: 12.10.2016 13:03:12 w Ambasadorinnowacji - Philips
andzianecia napisał(a):

monisss napisał(a):

działa Wam może platforma testerska philipsa?? próbuję się zalogować i nie idzie.. błąd "rate_limit_exceeded"

u mnie działa normalnie

wina przeglądarki,.. na explorerze działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268237 Napisano: 12.10.2016 12:42:53 w Ambasadorinnowacji - Philips
działa Wam może platforma testerska philipsa?? próbuję się zalogować i nie idzie.. błąd "rate_limit_exceeded" Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6268232 Napisano: 12.10.2016 12:24:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czeko napisał(a):

monisss napisał(a):

natka91 napisał(a):

czeko napisał(a):

Czy komukolwiek udało się coś upolować w loterii Prince polo? Powoli zaczynam tracić nadzieje;p

Mam tak samo  emotka  Dziś kolejnych parę paragonów wklepanych i nic ... Chyba sobie odpuszczam tę loterię emotka

mi , 1 dnia emotka ale potem kilka, chyba kilkanaście prób i nic ...

puszczam o różnych godzinach i odstępach czasu i na około 70 prób nic!

łoooo.. a w nocy też? ja kiedys przed 5 puszczałam , zresztą dzieciak mnie budzi w nocy na mleko wiec mogę o różnych porach ale nie wiem jaki to ma sens emotka Wyświetl w wątku >>
0 0