Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aneti

aneti

#1616176 Napisano: 13.06.2008 02:16:20 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

lucynka20,aneti-dziękuję.
Tylko jeszcze mam problem z risotto.

te, weź mnie odblokuj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1615880 Napisano: 13.06.2008 12:52:42 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

Potrzebuję jak najprostszy przepis na Risotto-ryż+mielone mięso i zapiekane.
Jak się robi kompot do słoików? Mam porzeczki.
Dziewczyny proszę o pomoc. emotka

kompot: umyj owoce, zrób zalewę: na słoik 0,75-1 l. daj jakieś 4-5 łyżek cukru (porzeczka jest dość kwaśna w kompocie) cukier rozpuść w ciepłej wodzie, wtedy nie będziesz miała cukrzanego osadu na dnie słoika emotka
Kompot niech się pogotuje z 10 min max na średnim ogniu (na spód garnka, pod słoiki włóż jakąś ściereczkę) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1599734 Napisano: 05.06.2008 10:44:38 w Pomocy!!!!
annea20 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

kaoa napisał(a):

puchatka napisał(a):

kaoa

mogą być emotka

już tutaj była rozmowa w temacie jogobelli
większość z nas skończyła z tym konkursem, bo wygląda na to, że jest lewy ... nikt z forum nie wygrał ani kasy ani wycieczki ... super nieprawdopodobne znając zdolności forumowiczów i ilość nagród emotka ale próbuj

właśnie ktoś napisał że wygrał wycieczkę emotka

wygrał, wygrał - tylko nie ma wieczek - ja bym się chyba pocięła emotka

malo powiedziane, ja poszlabym nawet konterek przekopac

a ja poszłabym wcześniej kupić jogurt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1593885 Napisano: 02.06.2008 01:05:48 w Poczta kradnie
crism napisał(a):

idziesz na pocztę z potwierdzeniem wysłania poleconego do okienka kierowniczki, mówisz, że list nie dotarł i chcesz złożyć reklamację. Kierowniczka daje Ci kwitek, który uzupełniasz, następnie dajesz jej ten kwit i potwierdzenie nadania. Ona zabiera oba kwitki i wystawia Ci kolejny. Później pozostaje tylko czekać jakieś 2 tygodnie na list z poczty. W międzyczasie przyjdzie listonosz z papierkiem do podpisania, w którym oświadczasz, że nie otrzymałaś zwrotu listu, ten sam kwitek będzie podpisany przez odbiorcę, że też tego listu nie otrzymał i tyle.

A tak z ciekawości: list się nie odnajduje. Co wtedy?
Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1562724 Napisano: 21.05.2008 09:16:39 w Pomocy!!!!
AgaAga napisał(a):

AgaAga napisał(a):

aneti napisał(a):

kolejne pytanie nt Allegro: jeśli ktoś nie aktywował konta to nie może dokonać zakupów w kup teraz. Ja nie ustawiałam żadnych blokad...

To są blokady Allegro.
http://www.allegr...?zoom=N&item=331

Ucięło mi resztę...

A sama w swoich ustawieniach możesz kilka rzeczy pozmieniać.

jesteś wielka <cmok>
zmieniałam; ale ze mnie ciemna masa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1562705 Napisano: 21.05.2008 09:13:24 w Pomocy!!!!
czyli to jest to Nie może kupować poprzez opcję Kup Teraz!, jeżeli Sprzedający ustawi takie ograniczenie i u mnie jest ustawione to ograniczenie emotka
A idzie to zdjąć??
Wolałabym żeby kobieta kupiła przez Allegro a nie poza aukcją... Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1562669 Napisano: 21.05.2008 09:05:45 w Pomocy!!!!
kolejne pytanie nt Allegro: jeśli ktoś nie aktywował konta to nie może dokonać zakupów w kup teraz. Ja nie ustawiałam żadnych blokad... Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1556364 Napisano: 19.05.2008 09:09:47 w Allegro.pl - bez linków
cegła, cegła za pięć złotych
kup pan cegłę od sieroty
;)
http://www.allegr...ions.php?uid=3116227 Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1514098 Napisano: 30.04.2008 09:37:04 w Poczta kradnie
androm napisał(a):

te kradzieże to szok. Do mnie niedawno doszła paczka batonów, otwarta z jednej strony i bez jednego batona! ktoś był głodny!

kradzież z głodu się nie liczy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1512403 Napisano: 29.04.2008 08:38:12 w Poczta kradnie
Musisz ustalić z organizatorem konkursu kto reklamuje nadanie (pod warunkiem, że to była paczka polecona, bo jeśli nie to po sprawie...).
Najczęściej jest tak, że sponsor reklamuje /albo i nie/ a zwycięzcy wysyła nagrodę jeszcze raz... Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1512352 Napisano: 29.04.2008 08:22:51 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
martul napisał(a):

mam pytanko czy ktoś z was przed świętami miał telefon o wygranej z konkursu Romans Kulinarny - chodziło o jakieś przyprawy , nie wiem co to był z konkurs , a nagroda do mnie nie dotarła emotka

Romans Kulinarny to były chyba kosmetyki Aqualina - jeśli tak to ja dostałam esa o wygranej i nagrody
Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1509924 Napisano: 28.04.2008 09:25:30 w Pomocy!!!!
rachel napisał(a):

ja mam pytanie: ostatnio zmienili poczte na gazeta.pl i kedys tam sie podwało dane a teraz nie. wygrałam u nich teraz bon do ecco i w egulaminie napsali ze przysla poczta ale zadnych danych sie nie wpisywało czy oni maja jeszcze gdzies te dane adresowe? ktos korzysta z ich kont?

dane uzupełnia się na stronie, ale z tego co pamiętam: w konkursach na gazeta.pl dane musiały być uzupełnione w momencie wysyłania zgłoszenia do konkursu
Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1500006 Napisano: 22.04.2008 09:54:40 w Pomocy!!!!
ami napisał(a):

aneti napisał(a):

ami napisał(a):

aneti napisał(a):

zrobiłam fotkę telefonem samsung (konkurs polsat) ale ma chyba zbyt dużą rozdzielczość bo nie mogę go przesłać dalej.Czy idzie teraz jakoś zmniejszyć rozdzielczość zdjęcia? emotka

wchodzisz na painta i klikasz obraz - razciągnij / pochyl albo office power point tam jest opcja zmniejszania rozdzielczosci

ami, ale problem w tym, że nie umiem go przesłać dalej, z telefonu na inny telefon...

jesli masz blootuth to nie ma problemu

pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1499982 Napisano: 22.04.2008 09:39:51 w Pomocy!!!!
ami napisał(a):

aneti napisał(a):

zrobiłam fotkę telefonem samsung (konkurs polsat) ale ma chyba zbyt dużą rozdzielczość bo nie mogę go przesłać dalej.Czy idzie teraz jakoś zmniejszyć rozdzielczość zdjęcia? emotka

wchodzisz na painta i klikasz obraz - razciągnij / pochyl albo office power point tam jest opcja zmniejszania rozdzielczosci

ami, ale problem w tym, że nie umiem go przesłać dalej, z telefonu na inny telefon... Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1499957 Napisano: 22.04.2008 09:26:09 w Pomocy!!!!
zrobiłam fotkę telefonem samsung (konkurs polsat) ale ma chyba zbyt dużą rozdzielczość bo nie mogę go przesłać dalej.Czy idzie teraz jakoś zmniejszyć rozdzielczość zdjęcia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1490676 Napisano: 17.04.2008 12:45:50 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
ja kiedyś dostałam małe białe pstrykotko emotka
myślałam, że to takie pstrykotko do pstrykania emotka ale... okazało się że to jest element tresury psa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1488374 Napisano: 16.04.2008 11:14:52 w Pomocy!!!!
awi napisał(a):

Nie mogę się zarejestrować w http://www.instyt...med.pl/Klub-Zdrowia/

Pojawia sie komunikat: Uzupełnij pola zaznaczone na czerwono Data urodzenia. Wybieram datę ponownie - i znowu to samo
Jak rozwiązać ten problem emotka

zmień datę na dwucyfrową emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1484183 Napisano: 14.04.2008 11:26:25 w Poczta kradnie
ziolko napisał(a):

mam pytanie odnośnie składania reklamacji przez nadawcę i zagubionych przesyłek. 15 lutego wygrałam koszulkę w jednym z regionalnych dzienników... 27 lutego była wysłana i nie doszła. Ostatnio znów wygrałam w tym samym dzienniku koszulkę i poprosiłam o wysłanie jej do mnie. Oraz o złożenie reklamacji w związku z poprzednią koszulką. Babka była zdziwiona, dlaczego ONI mają składać emotka toteż jej powiedziałam, że oni jako nadawca składają.. okazało się, że owszem jest wysyłka odnotowana w książce nadawczej, ale na 99% była wysłana zwykłym priorytetem. Czy w tej sytuacji jest choć minimalna szansa na odzyskanie wygranej?

nie wiem czy wszędzie tak jest ale u nas w książce nadawczej/dzienniku odnotowuje się tylko listy polecone... Nikt nie wpisuje zwykłej korespondencji...
Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1457458 Napisano: 03.04.2008 12:43:30 w Pomocy!!!!
problemik!
zainstalowałam Winapa i teraz gdy wpisuję w FF w nie całą nazwę strony tylko hasło (np. filmweb) to wyskakuje mi winap search z listą linków emotka Dawniej od razu wskakiwała mi właściwa strona.
Wywaliłam wszystkie winapy, usunęłam winapa search z narzędzi -> dodatkii d* emotka
Odinstalowałam FF i zainstalowałam od nowa i nic to nie daje.
Niech mi ktoś doradzi co mam jeszcze zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#1435112 Napisano: 25.03.2008 08:06:25 w Pomocy!!!!
Bardzo proszę o pomoc!!!
Nie potrafię odtworzyć na PC plików wideo z kamery JVC (.mod .moi)
na jutro dzieciaki muszą zanieść film do szkoły a tu d* emotka Wyświetl w wątku >>
0 0