Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika madzia1-s

madzia1-s

#6261542 Napisano: 29.09.2016 11:35:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

orientuje się ktoś czy do testowania dove, mogę sobie kupić ten zestaw z Biedro...???
http://www.biedro...c-dove-750-ml-250-ml

Ostatnio takie zestawy były w regulaminie na wykazie produktów, ale na razie nie wiadomo co mozna kupic

A nie sorki, jednak jest juz regulamin aktualny emotka
NIE MOŻESZ 

EDIT: chociaz zapis w regulamienie "W przypadku, gdy z dowodu dokonania zakupu produktu promocyjnegowynika, iż uczestnik w ramach danego zakupu wziął udział w jakiejkolwiek innej
promocji dotyczącej produktu promocyjnego (np. oferta multipaków, „2+1”, „3+1”,
zestawy promocyjne itp.), taki dowód zakupu promocyjnego nie może być podstawą
do dokonania skutecznego zgłoszenia w promocji."

sugeruje ze chyba wielopakow nie mozna.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6261507 Napisano: 29.09.2016 10:38:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

W kinder bueno tak zabezpieczyli, że aż przekombinowali...Niektórych kodów w żaden sposób nie przyjmuje, choć odczytane prawidłowo..

Niemożliwe. Obejrzno, czy opakowanie jest loteryjne, bo nawet w niekonkursowych Kinder Bueno są jakieś kody - ale oczywiście nie wchodzą emotka

Mozliwe emotka  mam jeden taki kod ze juz chyba z 20 kombinacji probowalam i nic, reszta jakos weszla czesto dziwnie wygladaja 1,7,T.. moze foto im zrobie i przesle..

A upewniłas sie ze to opakowanie promocyjne? BO te bez promocji tez maja kody.
Juz ktos walczyl z kodem tak dlugo i wlasnie to sie okazalo... Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

madzia1-s

#6261443 Napisano: 29.09.2016 09:30:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

assal napisał(a):

Joan: Możliwe, że kody powtarzają się w ograniczonej ilości, a niektórzy się zapędzili, więc zgłoszonych kodów za dużo.
Możliwe, że zaczęli teraz śledzić ip/numery komputera i wyłapali, że te same numery wychodzą z tego samego źródła  emotka
Możliwe, że takie było zalecenie sponsora/Izby Celnej czy kogoś tam decydującego.
Możliwe też, że losowo sobie wybrali ileś tam osób, by dać sygnał, że kontrolują sytuację (której nie kontrolują wcale emotka )

Zobaczymy w praktyce. Wczoraj wysłałam 1 kod, na 100% nowy dla ścisłości emotka  i smsa ani maila nie dostałam. Dlatego mam nadzieję, że weryfikują wszystkie powtarzające się kody. Wiem, że w skali kraju trochę ich jest ale wydaje mi się,  że to niewielki %, coś na zasadzie powtarzających się numerów na kasach fiskalnych np. w zgłoszeniach do coca-coli.

Tez wczoraj zglaszalam i zadnej wiadomosci nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6261348 Napisano: 28.09.2016 23:02:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Ich odpowiedź wcale nie wyjaśnia, czy bilet kupiony na nazwisko X może zgłosić Y.
Są bilety bez nazwisk  emotka

ale moje pytanie bylo konkretne, ze bilet jest na inne nazwisko a zglosic chce na swoje.
Wiec przyjmuje odp jako twierdzaca. Wyświetl w wątku >>
1 assal 0

madzia1-s

#6261344 Napisano: 28.09.2016 22:58:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Tam jest jakieś losowanie?  emotka

no tez sie zdziwilam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6261336 Napisano: 28.09.2016 22:45:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Madzia1-s: Pytałaś ich o to czy tak Ci się wydaje?
Też mam trochę biletów na nie swoje nazwisko, ale trochę inaczej rozumiem jeden punkt regulaminu  emotka

pisałam do nich, bo tez mam sporo biletów np na dwie osoby na nie swoje nazwisko, odp:
"bilet nie musi byc wystawiony na konkretna osobe, najwazniejsze jest na kogo bedzie zarejestrowany - ta osoba bedzie brana pod uwage w losowaniu nagrod" Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6261309 Napisano: 28.09.2016 22:12:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy na konkurs PKP moge posluzyc sie biletem na męża, ale zagrać jako ja czy musiałby to byc bilet imienny na mnie, wiecie moze?

Mozesz grac na siebie emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

madzia1-s

#6261259 Napisano: 28.09.2016 20:25:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

mczarna napisał(a):

szindy napisał(a):

Dostałam dziś sms z konkursu Almette że mam przesłać wieczko z kodem wraz z paragonem na adres organizatora bo inaczej nie będzie brało udziału w loterii. Czy to znaczy, że ktoś przede mną zgłosił ten sam numer kodu?

Przecież kody się powtarzają i była o tym już tu mowa... Ale informowali o wygranej dzwoniąc?

Nie, dostałam dziś takiego smsa. Nie było tam gratulacji wygranej. 

moze zajeli sie weryfikowaniem powtarzajacych sie kodów? Bo może ludzie te niewygrane zaczeli zgłaszac ponownie? Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6261182 Napisano: 28.09.2016 17:45:19 w SZUKAM....
teodozja napisał(a):

Kiedy to pytanie w konkursie PKP się pojawia? Jest jakaś godzina w regulaminie podana bo nie widzę?

o polnocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6261131 Napisano: 28.09.2016 15:53:19 w Czy informują/ informowali?
honoris napisał(a):

Hej, czy PKP już dziś informowało? Bo chyba napisałam nieskładną odpowiedź, bo nie zauważyłam, że z pytania na formularzu wyleciało słówko "na", które jest w pytaniu w regulaminie... emotka

No wlasnie tez jestem ciekawa, wvxoraj informawal ok 14 a dzisiaj cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6261005 Napisano: 28.09.2016 12:04:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Czy w tym konkursie PKP bilet musi byc kupiony na moje nazwisko?
Bo wiecie ja sie w pracy zajmuje podrózami słuzbowymi i tych biletów trochę kupuje emotka

Nie musi Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6260849 Napisano: 28.09.2016 00:10:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Natie77 napisał(a):

PKP Intercity - przebrnęłam 2 razy przez 10 stron regulaminu i w dalszym ciągu nie wyłapałam... może ktoś doczytał się,czy jedna osoba może wygrać więcej niż jedną nagrodę codzienną?

nie ma ograniczenia nigdzie w regulaminie Wyświetl w wątku >>
1 Natie77 0

madzia1-s

#6260803 Napisano: 27.09.2016 21:41:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

jakie było wczoraj pytanie PKP?

„Z PKP INTERCITY czas w podróży się nie dłuży, ponieważ …” Wyświetl w wątku >>
1 shell 0

madzia1-s

#6260564 Napisano: 27.09.2016 15:14:37 w Carrefour konkursy
bridget napisał(a):

anialistopad napisał(a):

no to hortex lipa nie mam nic

i u mnie podobnie jak z Hasbro:(

Dołączam do tego grona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6260415 Napisano: 27.09.2016 12:12:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

joan napisał(a):

Czy mógłby ktoś uprzejmy tutaj na forum albo do mnie na PW podrzucić treść mejla od PKP? Zastanawia mnie, czy wszystkim laureatom piszą to samo emotka

Czy dzisiaj juz informowali? 

Tak.

To ja nie wiem kiedy puszczac zgloszenia, robiłam to może 5 min po północy i nawet sie na 200 pierwszych osob nie zalapalam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6260409 Napisano: 27.09.2016 12:08:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Czy mógłby ktoś uprzejmy tutaj na forum albo do mnie na PW podrzucić treść mejla od PKP? Zastanawia mnie, czy wszystkim laureatom piszą to samo emotka

Czy dzisiaj juz informowali?  Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6260162 Napisano: 26.09.2016 20:21:34 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie to, że Happen House to nic innego jak Columbit w owczej skórze. Nakupowałam paragonów...gdybym wcześniej wiedziała że to oni "pod przykrywką" nie traciłabym kasy  emotka emotka

a czy to zle? co to oznacza?  Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6259685 Napisano: 25.09.2016 21:40:16 w NA CO CZEKAMY?
ZetZ napisał(a):

dang21 napisał(a):

LECLERC Disney -23.09
NETTO Hot Wheels/ Barbie - 16.09-23.09 tel. 
TESCO Bic - do 26.09
CARREFOUR Puchatek - słuchawki - 20.09. komisja , do 27.09 powiadomienie
CARREFOUR Hortex Jet - 21.09+ 5dr= 28.09 SMS
INTERMARCHE Wedel - komisja do 28.09, info do 05.10
ROSSMANN z rowerkami - 30.09 - strona
EMPIK Powrót do szkoły z Disneyem-komisja 23.09, sms do 30.09 
ŻABKA pralka - 20 IX + 10 dni na info- 30.09
TESCO Palmolive - komisja do 30.09, informowanie do 03.10 (SMS)
INTERMARCHE Palmolive28.09+ 3dr=3.10 sms 
OBI Sadolin- 29.09+ 3dr= 4.10
KAUFLAND Columbit "Jedź z rodziną..." - 3.10+7dr= 12.10 tel.
BIEDRONKA Unicef - komisja 05.10, wyniki na stronie 19.10
TESCO Nivea - informowanie do 30 dr od zakończenia (14.09) - 26.10
CARREFOUR Mlekołaki wyprawka  -  15.10 - 22.10 mail/tel

dang21 napisał(a):

ŻAB

ŻABKA pralka - 20 IX + 10 dni na info- 30.09- nieaktualne.

Skąd to info? Bo wg regualminu: Zwycięzcy zostaną wyłonieninajpóźniej do 30 dni od zakończenia przyjmowania zgłoszeń
(mam na mysli ten konkurs: „Celebrujmy razem 40 lat innowacji BIC”) Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6259663 Napisano: 25.09.2016 20:41:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

ja głosu w dyskusji nie zabierałam do tej pory, ale to jest dziwne..
Wszyscy wiedzą? (ja jeszcze tej wiedzy tajemnej nie zaglebilam) ze watek paragonowy sie wyniosl w inne miejsce, a niby wszyscy to neguja.
to jaki to mialo sens? Ciekawe ilu z tych najwiekszych i najglosniejszych przeciwnikow tam zagląda/zajrzy w przyszłosci...

Mnie nic innego poza forum e-konki nie interesuje i nie interesowało, więc mi wisi co i gdzie poza nim się dzieje. Ale interesuje mnie, co się dzieje tutaj i odkąd nie ma wątku "Paragony", jest jakoś normalniej, zdecydowanie emotka

Normalniej? Dla mnie pojawiło się bardzo dużo wpisów z podtekstami typu: Nie wygrałam tylko paragony mi zostały, Tyle zgłoszeń ani jednej wygranej itp. zaraz po ogłoszeniu wyników konkursów, w których nie zgłaszało się numerów paragonów.
Plus nieustająca dyskusja i przedstawianie swoich racji nt kupowania paragonów... Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6259653 Napisano: 25.09.2016 20:30:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

bocin napisał(a):

(...) chcę, by powrócił stary wątek z paragonami. Drażni mnie bowiem wielce pseudologika ludzka, która w tym przypadku mówi, że kupowanie paragonów na zakończone konkursy jest złe, a na trwające - dobre. Jak dla mnie jest to jeden ch. i powinno się zrobić zdecydowany krok albo w tę albo we wtę.

Spoko koko, wystarczy się zdeklarować publicznie, a na pewno zostaniesz zaproszenie do szacownego grona. I nie będziesz się musiał pieklić tutaj emotka

ja głosu w dyskusji nie zabierałam do tej pory, ale to jest dziwne..
Wszyscy wiedzą? (ja jeszcze tej wiedzy tajemnej nie zaglebilam) ze watek paragonowy sie wyniosl w inne miejsce, a niby wszyscy to neguja.
to jaki to mialo sens? Ciekawe ilu z tych najwiekszych i najglosniejszych przeciwnikow tam zagląda/zajrzy w przyszłosci...
Wyświetl w wątku >>
0 0