Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika annies

annies

#6209083 Napisano: 07.06.2016 06:39:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
Moja zmywarka kosztowała 1700zł i też nic, a miałam na prawdę świetną pracę. Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208938 Napisano: 06.06.2016 21:09:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
clfan napisał(a):

na 1 stronie tej jamajki chyba nie bylo wczesniej...

Była ona  Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208937 Napisano: 06.06.2016 21:08:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
clfan napisał(a):

rano zdawalo mi sie ze wczoraj widnial licznik 1273 i pamietalem ze tyle bylo od poczatku maja, gdy rano zobaczylem 1274 myslalem ze sie moze pomylilem, ale teraz ewidentnie widac ze cos jest nie tak. 4 nowe zgloszenia....czyzby po raz kolejny przekret a'la Las Vegas?

Stan przez maj też się zmieniał bo sprawdzałam, przybywało falami to ostatnie 70 zgłoszeń, ale dzisiaj na bank 4 dodali Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208888 Napisano: 06.06.2016 19:56:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
kammaro napisał(a):

marilla napisał(a):

bruce napisał(a):

enfamka napisał(a):

marilla napisał(a):

i jak to na konkurs z duża nagroda przystało,  przy wynikach pewnie bedą duuuże emocje, jakie by te wyniki nie były:)

oj myślę że ogromne!!! co niektórym puszczą nerwy... emotka

i co z  tym Boschem ?:)

Chyba już dzisiaj nie będzie wyników emotka

Mieli cały maj i 5 dni czerwca na wybranie zwycięzców, powinno być gotowe wszystko dzisiaj na rano. Może chcą ogłosić koło godz. 20-21, czyli wtedy kiedy na FB jest największy ruch i posty fanpejdży trafiają do największej liczby odbiorców (prowadzę sama dużego FP, ponad 10tys polubień, więc się orientuję o co chodzi), ale jeśli taka jest ich strategia to rano powinni ogłosić, o której godzinie będzie lista laureatów opublikowana. 
Ale jeśli dopiero dzisiaj na szybciora wybierają zwycięzców i dlatego jeszcze nic nie ma to doprawdy...  Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208417 Napisano: 06.06.2016 12:58:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja to nie wierzę w takie wygrane wielkie  emotka
Mam wrażenie, że wygrywa zawsze ktoś kto powinien wygrać. Ale te pomniejsze nagrody to i owszem, dlatego zwrot 1500zł za zmywarkę by mnie szalenie ucieszył emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208337 Napisano: 06.06.2016 10:53:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
dorkos napisał(a):

Hmm, wydaję mi się, że identyczne zdjęcie wygrało niedawny konkurs z 10lecie Esky.
http://eksperci-o...ion,get,id,3464.html
Jeśli tak, to nie jest to naruszenie regulaminu? Jak to w ogóle jest z wysyłaniem tych samych prac na różne konkursy? Jestem tu nowa i dopiero się uczę emotka  
Żeby nie było, powyższa praca, projekt jest super, wydaje mi się, że spokojnie znajdzie się w gronie laureatów, tylko po prostu naszły mnie refleksje czy to aby na pewno uczciwe i jak postępować na przyszłość - czy też mogę zgłosić tą samą pracę do różnych konkursów. 

Nad tym zdjęciem była dyskusja i tu i na fanpage boscha, wiedzą, że to laureat innych konkursów. Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208332 Napisano: 06.06.2016 10:42:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
marilla napisał(a):

annies napisał(a):

kreatia napisał(a):

annies napisał(a):

Ciekawe czy w ogóle będą brali pod uwagę teksty pisane

imo, jeśli zdjęcie będzie ciekawe, to na pewno. jeśli zdjęcie do *upy to nawet najlepszy tekst mu nie pomoże  emotka

A  ja mam nadzięję ze w BOSCH beda sie trzymac zasad i w koncu wygra praca kreatywna, pomysłowa i ORYGINALNA !(  zdjecie i tekst) a maja z czego wybierac emotka

Ja mam nadzieję, że nic podłogowego znowu nie wygra, ala ten Damian słynny z Esky i innych konkursów. Jest kilka zgłoszeń "podłogowych".  Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

annies

#6208266 Napisano: 06.06.2016 09:23:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
Przejrzałam właśnie galerię tyskiego. Macie rację, że nigdy nie wiadomo co wygra, bo tam takie zgłoszenia zgarnęły samochód... A w galerii dalej coś mega na wypasie bez samochodu. Ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208264 Napisano: 06.06.2016 09:20:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

annies napisał(a):

Ciekawe czy w ogóle będą brali pod uwagę teksty pisane

imo, jeśli zdjęcie będzie ciekawe, to na pewno. jeśli zdjęcie do *upy to nawet najlepszy tekst mu nie pomoże  emotka

Bardziej mi chodziło o sytuację: dwa zdjecia, jedno super w 100%, drugie też super, ale tak na 80%. Pierwsze to super-super zero inwencji w tekście, a drugie z pięknym zgłoszeniem tekstowym. Ciekawe czy mimo wszystko wygrałoby to z super tekstem. Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208246 Napisano: 06.06.2016 08:53:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ciekawe czy w ogóle będą brali pod uwagę teksty pisane Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208241 Napisano: 06.06.2016 08:48:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
karolinamat napisał(a):

Nie wiem czy była już o tym mowa ale praca sławnej rodziny fajna ale "wierza" jak dla mnie ich dyskwalifikuje emotka
http://eksperci-o...ion,get,id,4699.html

O matko emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208123 Napisano: 05.06.2016 21:20:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie promuję sama siebie - jaki miałabym mieć w tym cel? Po prostu mnie ścisnęło, bo moje zgłoszenie takie zwyczajne...

Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208092 Napisano: 05.06.2016 20:24:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
lilykaii napisał(a):

annies napisał(a):

To zdjęcie nigdzie nie brało udziału, przecież widać, że to dla Boscha robione i na 10000% jutro wygra, jest najlepsze.

nie byłabym tego taka pewna emotka  

No dobrze, abstrachując od tego konkretnego zgłoszenia. Porozmawiajmy sobie merytorycznie, bo ciekawa jestem. Co według Was jest brane pod uwagę w takich konkursach? Właśnie ilość czasu, oryginalny pomysł? Własnoręczne zrobienie jakiejś scenki w sensie budowanie czegoś, malowanie, klejenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208064 Napisano: 05.06.2016 19:36:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
olahorub napisał(a):

annies napisał(a):

Do mnie ktoś pije? Ja nie robiłam tej pracy z łódką. Nie jest moja. Pojawiły się głosy, że praca już gdzieś wygrała, ale dowodów brak!

Mówimy tu o motywie łódki, a nie dokładnie o tej pracy.

To może wygrać tylko wtedy, gdy jury będzie obradowało w stylu: "O jak dużo pracy w to włożyli", ale pod względem oryginalności pomysłu i jakości wykonania nie jest najlepsze.

Heh to pokaż chociaż 10 lepszych, które są bardziej oryginalne i lepiej wykonane. Poza tym jak piszecie, że motyw już brał udział w Jogobelli i Tyskim to może warto podeprzeć to jakim kolwiek zdjęciem, a nie tak gołosłownie?
Ta konkretnie łódka na innym zdjęciu występowała? Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208057 Napisano: 05.06.2016 19:20:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
Po co miałaby autorka zdjęcia tu coś pisać skoro nie tu rozwiązanie konkursu będzie miało miejsce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208056 Napisano: 05.06.2016 19:17:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
Do mnie ktoś pije? Ja nie robiłam tej pracy z łódką. Nie jest moja. Pojawiły się głosy, że praca już gdzieś wygrała, ale dowodów brak! Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208054 Napisano: 05.06.2016 19:10:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
To zdjęcie nigdzie nie brało udziału, przecież widać, że to dla Boscha robione i na 10000% jutro wygra, jest najlepsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208050 Napisano: 05.06.2016 19:03:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
usmiech napisał(a):

buka napisał(a):

olahorub napisał(a):

annies napisał(a):

Jutro rozwiązanie boscha, braliście udział? Ja tak, ale moim zdaniem to zgłoszenie bierze wszystko emotka
http://eksperci-o...ion,get,id,4648.html

Oryginalny motyw, świetne wykonanie, tja... emotka

A ja tam uwielbiam Martusię i będę jej kibicować emotka

Tą łódkę wykorzystywała już w wielu konkursach (m.in. Jogobella, Tyskie). Tylko po co zakładała tutaj kolejne,  nowe konto, żeby wylansować swoje zdjęcie? Identycznie  próbowała z zachwytami z nowego konta nad Jogobellą - z happy endem i z wielokrotnie dodawanym zdjęciem w Tyskim... Już bez happy endu, emotka pomysł się "przejadł".

Bardziej podobają mi się zgłoszenia zalinkowane przez bruce:) Zdecydowanie świeższe pomysły:)

Oskarżenie rzucić łatwo, a masz dowody? Praca jest super! Wyświetl w wątku >>
0 0

annies

#6208019 Napisano: 05.06.2016 16:40:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
Jutro rozwiązanie boscha, braliście udział? Ja tak, ale moim zdaniem to zgłoszenie bierze wszystko emotka
http://eksperci-o...ion,get,id,4648.html

Wyświetl w wątku >>
0 0