Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
justkra
Postów 476
Data rejestracji 27.04.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś może przekazać je na Szkołę Podstawową w Wielgomłynach, to będę niezwykle wdzięczna. To mała, wiejska szkoła, której te pieniążki na kuchnię bardzo przydadzą się.
Obecnie jest 3 na liście i byłoby fantastycznie, gdyby udało się utrzymać w grupie nagradzanych szkół.
Z góry serdecznie dziękuję wszystkim, którzy będą mogli pomóc Wyświetl w wątku >>
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od wczoraj jakieś dziwne komunikaty mi wyskakują, np., że już było zagrane (wczoraj) lub że ich system wykrył podejrzane urządzenie (dziś) Wyświetl w wątku >>
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kierowniczka to była przekonana, że ja tą ich pieczątkę to do jakichś przekrętów chcę wyłudzić.
Teraz to mnie wściekle śmieszy, ale wtedy nie czułam się zbyt komfortowo. Pieczątkę w końcu dostałam, ale długo nie miałam ochoty wrócić do tego sklepu. Wyświetl w wątku >>
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś takiego mi dziś dzwoniło i teraz myślę czy to konkursowe czy też nie.
Informowali dziś z czegoś telefonicznie? Wyświetl w wątku >>
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Loteria z Naleczowianką. Wyświetl w wątku >>
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Plusy tej sytuacji są 3:
- ostatecznie talon zweryfikowany pozytywnie,
- mam już ,,przeszkolone,, Panie przed płatnością drugim talonem,
- cała ta akcja nie odbyła się w kolejce przy kasie, bo coś mnie natchneło, by zapytać wcześniej i cała ta bieganina i fotografowanie trwało, gdy chodziłam sobie z wózkiem zakupowym
Niech w tej Twojej Stokrotce sprawdzą to dokładnie i poinformuj, że inne markety przyjmują. Niech dzwonią do centrali i szukają informacji, bo da się zapłacić.
Nie funduj Sobie i im tego przy kolejce w kasie, bo wtedy stres i presja czasu (ludzie czekają) sprawia, że najłatwiej powiedzieć, że się nie da.
Udanych zakupów życzę Wyświetl w wątku >>
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę bardzo Wyświetl w wątku >>
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem w jakim wieku są dzieci i czy takie zabawki będą ok, ale jest też konkurs Dołącz do Transformers (kończy się za 3 dni). Wyświetl w wątku >>
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justkra
Postów 476