Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6629403 Napisano: 12.08.2019 18:48:42 w Czy informują/ informowali?
rubik napisał(a):

https://e-konkursy.info/konkurs-mms-w-sklepach-zabka-2/

Czy informowali z tego konkursu.

Informowali mailem Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

paula9891

#6628358 Napisano: 08.08.2019 17:19:34 w NA CO CZEKAMY?
Książęce informowali Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

paula9891

#6626251 Napisano: 01.08.2019 19:27:50 w SZUKAM....
Informacji czy glosniki z Burn posiadaja protokol odbioru nagrody, albo inny dowod gwarancji? Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6624433 Napisano: 28.07.2019 09:33:04 w Visa Konkursy
magisterek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Wybacz xpac, nie mam aż tyle czasu, żeby czytać wszystkie dodatkowe informacje do regulaminu  emotka  
Moja wina, ale niestety jestem trochę do tyłu z nowinkami i nawet nie wiedziałam co to google pay  emotka  Czytałam jak dokonać płatności mobilnej w moim banku, zarejestrowałam się w loterii i myślałam, ze jest ok.
No i myślę, że już przy rejestracji powinien się pokazywać błąd, że płatności tą kartą nie biorą udziału w loterii.
I pewnie jest więcej takich osób, więc piszę, żeby je uświadomić, że dokonanie płatności mobilnej przez pko nie jest brane pod uwagę w tej loterii.

PKO nie odpada z gry jesli masz iPhona i placisz przez applePay emotka  PKO applePay obsluguje, w regulaminie jest w liscie bankow PKO wiec wystarczy miec iPhona emotka

Niestety nie mam iPhona, wiec nawet tej opcji nie sprawdzałam, ale dobrze wiedzieć, że jakoś się jednak da wziąć udział  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6624426 Napisano: 28.07.2019 08:25:13 w Visa Konkursy
Wybacz xpac, nie mam aż tyle czasu, żeby czytać wszystkie dodatkowe informacje do regulaminu emotka  
Moja wina, ale niestety jestem trochę do tyłu z nowinkami i nawet nie wiedziałam co to google pay emotka  Czytałam jak dokonać płatności mobilnej w moim banku, zarejestrowałam się w loterii i myślałam, ze jest ok.
No i myślę, że już przy rejestracji powinien się pokazywać błąd, że płatności tą kartą nie biorą udziału w loterii.
I pewnie jest więcej takich osób, więc piszę, żeby je uświadomić, że dokonanie płatności mobilnej przez pko nie jest brane pod uwagę w tej loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6624416 Napisano: 27.07.2019 23:25:56 w Visa Konkursy
bandit napisał(a):

paula9891 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Tak patrzę po regulaminie i widzę, że jako klientka banku PKO BP nie mam szans wziąć udziału w tej loterii. Google Pay nie obsługuje PKO BP, w dedykowanych aplikacjach bankowych nie wymieniają IKO. Słabo. Pora wyrobić nową kartę mBanku i dać sobie cień szansy chociaż na bon do allegro - lepszy rydz, niż nic.

Czyli, że jak zrobiłam wszystko co trzeba, ale mam iko, to nie biorę udziału w loterii?  emotka
Teraz zainstalowałam google pay i faktycznie nie obsługują pko emotka
Teraz już wiem dlaczego nic nie wygrałam  emotka

Hmm 
a co Ci wyskakuje jak płacisz telefonem ? info o GOOGLE PAY czy info o aplikacji PKO BP ?
moim zdanime można wybrac domyślną aplikację do płacenia telefonem GOOGLE PAY i sprawa załatwiona

ja osobiście doczytałem regulamin, uzywałem płatności mobilnych eurobanku ale w zwiazku z wykluczeniem założyłem konto w mbank-u który obsługuje GOOGLE PAY i powiem jedno emotka   opłaciło się

Pobrałam google pay, dodałam kartę i pokazała się informacja, że nie obsługują mojego banku (pko). Więc nie mogę zapłacić przez google pay, a przez iko nie biorą udziału w loterii.
No niestety, Wygląda na to, ze pko odpada z gry Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6624363 Napisano: 27.07.2019 17:07:21 w Visa Konkursy
garyman napisał(a):

Aplikacja IKO posiada możliwość płacenia mobilnego. Wystarczy właczyc w telefonie NFC a w aplikacji właczyc płatności mobilne (ikoka w prawym górnym rogu, bynajmniej u mjie to tak wygląda). Osobiście od kilku dni z niej korzystam i nie mam problemów z płatnościami. Nie było też problemów przy rejestracji w loterii.

Rejestracja nie ma tu nic do rzeczy. Też zalogowałam się bez problemu. Płaciłam przez iko bez problemu, ale z tego co widzę, te płatności nie biorą udziału w loterii. W regulaminie są podane konkretne aplikacje, z których można korzystać, żeby dana transakcja była brana pod uwagę i iko nie jest wymienione. A po pobraniu google pay i dodaniu karty, niestety pokazuje się komunikat, że nie obsłujuje tego banku.
Czy się mylę?

Regulamin: "
  1. Użyciu płatności mobilnej realizowanej poprzez aplikację bankowości mobilnej banków: ING Bank Śląski S.A., Bank Millennium S.A., SGB- Bank S.A. w której dodano używaną przez Uczestnika, kartę Visa (dalej: „Płatność mobilna”)"
Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6624295 Napisano: 27.07.2019 09:51:55 w Visa Konkursy
anaesth napisał(a):

Tak patrzę po regulaminie i widzę, że jako klientka banku PKO BP nie mam szans wziąć udziału w tej loterii. Google Pay nie obsługuje PKO BP, w dedykowanych aplikacjach bankowych nie wymieniają IKO. Słabo. Pora wyrobić nową kartę mBanku i dać sobie cień szansy chociaż na bon do allegro - lepszy rydz, niż nic.

Czyli, że jak zrobiłam wszystko co trzeba, ale mam iko, to nie biorę udziału w loterii? emotka
Teraz zainstalowałam google pay i faktycznie nie obsługują pko emotka
Teraz już wiem dlaczego nic nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6624224 Napisano: 26.07.2019 21:34:07 w Visa Konkursy
agusiac87 napisał(a):

Nie znam aplikacji, którą trzeba użyć do tego konkursu, czy ktoś mi może podpowiedzieć czy do tego konkursu mogę dokonać płatności z tą aplikacja online ? Czy muszą to być tradycyjne sklepy i tam tego trzeba użyć? Jak sądzicie na ile ta aplikacja jest " bezpieczna" ?

Ja mam aplikacje mojego banku, wpisuje pin i przez 30 sekund mogę przyłożyć telefon do terminala i zapłacić (tak jak się płaci kartą). Niestety nie znam innych form płatności moblilnych, ale wydawało mi się, że były też inne dozwolone w regulaminie  emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

paula9891

#6624176 Napisano: 26.07.2019 18:25:09 w Visa Konkursy
travelair napisał(a):

paula9891 napisał(a):

kiedywreszciewygram napisał(a):

Czy dobrze liczę Visa Mobilnie - ma do dzisiaj czas na informowanie o wygranych za 1 tydzień? Czy może w poniedziałek mija termin?

Mi sie wydaje, ze do poniedziałku, ale moge sie mylic emotka
Edit. Czytam jeszcze raz regulamin i chyba masz rację, że do dziś emotka

Chyba do poniedziałku, w regulaminie jest napisane do 4 dni od daty losowania- to chyba od kolejnego liczą ?nikt od nas by nie wygrał?może te grubsze nagrody zostawili na koniec emotka

Ktos napisal, ze z wiekszymi nagrodami wysylaja maile o tym, ze zadzwonia. Wiec ktos wygrak, tylko nikt sie nie chwali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6624002 Napisano: 26.07.2019 11:12:11 w Visa Konkursy
kiedywreszciewygram napisał(a):

Czy dobrze liczę Visa Mobilnie - ma do dzisiaj czas na informowanie o wygranych za 1 tydzień? Czy może w poniedziałek mija termin?

Mi sie wydaje, ze do poniedziałku, ale moge sie mylic emotka
Edit. Czytam jeszcze raz regulamin i chyba masz rację, że do dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6623771 Napisano: 25.07.2019 16:54:51 w NA CO CZEKAMY?
Podejdz lagodnie Auchan rozwiazany Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6623565 Napisano: 25.07.2019 09:41:16 w Wkurza mnie...
katrin1 napisał(a):

jokan napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Wkurza mnie jesienna pogoda w lipcu, gdzie to lato? emotka

naprawdę? gdzie tak fajnie? a mnie wkurzają upały...nie lubię...wg prognozy dzisiaj u mnie 32

Urocze Podkarpacie emotka , szczęściarze, u mnie 25 dzisiaj wg prognozy. I tak przez kolejne dni, jedynie poniedziałek 29. Noce zimne jak we wrześniu. A ja chcę nad wodę emotka

Trójmiasto to w ogóle jakiś żart... Dziś 21, a to i tak super, bo prawie cały lipiec padało i było poniżej 20 stopni emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

paula9891

#6623384 Napisano: 24.07.2019 17:11:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Auchan Astra poszly smsy tylko na te wyslane smsami, czy przez formularz na stronie tez? Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6623288 Napisano: 24.07.2019 13:52:30 w Wkurza mnie...
Mnie zimą teściowa poczęstowała kompotem z czereśni i oczywiście w moim musiał pływać robal. emotka
Swoją drogą, te wiśnie też od teściowej, więc może dlatego takie robaczywe emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, myla 0

paula9891

#6623261 Napisano: 24.07.2019 12:59:25 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

Astra Auchan do kiedy ma czas na info?

Jeszcze dłuuugo emotka Jakoś do września. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6623260 Napisano: 24.07.2019 12:58:12 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Czy tylko ja się tak panicznie boję tych białych, obrzydliwych robaczków w wiśniach i czereśniach? Czuję jakby to one miały mnie zjeść, a nie ja je  emotka Każdą dokładnie przeglądam, żeby mieć pewność, że przy okazji nie zjem białka emotka Wkurza mnie to!

Dostałam w tym roku full wiśni - umyłam je, a ledwo się woda w kompocie zagotowała, zaczęło wypływać "mięsko" emotka Wszystko wywaliłam, nie byłam w stanie po prostu odcedzić tych robaków i na luzie pić kompocik. Podobno tak jest z wiśniami rosnącymi naturalnie, że trzeba je porządnie namoczyć, potem robaki pływające w wodzie wyłapać i już można jeść. Nie przekonałam się, wolę jagody z lasu emotka

Ja też nie mogę! Już godzinę ogarniam kilogram wiśni, bo przeglądam każdą bardzo dokładnie i niestety niektóre są piękne, bez dziurek, a w środku są niespodzianki emotka Mnie też nie przekona moczenie, dla mnie to nadal obrzydliwe, chyba jestem jakaś mocno wrażliwa, bo krewetki też są dla mnie jak morskie robaki i ich nie tknę emotka Też wolę jagody! Aż mnie zachęciłaś i może pójdę dziś pozbierać emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6623253 Napisano: 24.07.2019 12:34:14 w Wkurza mnie...
Czy tylko ja się tak panicznie boję tych białych, obrzydliwych robaczków w wiśniach i czereśniach? Czuję jakby to one miały mnie zjeść, a nie ja je emotka Każdą dokładnie przeglądam, żeby mieć pewność, że przy okazji nie zjem białka emotka Wkurza mnie to! Wyświetl w wątku >>
0 0