Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6834291 Napisano: 29.12.2021 20:03:19 w Avanti
fiona25 napisał(a):

Ja też nie doczekałam się na odpowiedź...

Spokojnie emotka  Jutro odpiszą. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6834233 Napisano: 29.12.2021 17:14:00 w Avanti
fineessa napisał(a):

Długo czekaliście na odpowiedz odnośnie tego który numer paragonu zwyciężył?

Napisalam dziś i dziś mam odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6834199 Napisano: 29.12.2021 14:54:49 w Avanti
incendio12 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

diabkate napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Czy dobrze widzę, że żeby wziąć udział w tym konkursie Cheetos po nowym roku to trzeba będzie otworzyć paczkę żeby mieć kod? emotka  Zmniejszy się liczba zgłoszeń pewnie, bo paragonów to można mieć pełno, ale zjeść te chrupki nie tak prosto emotka  Szkoda tylko że nagrody po 100 zł emotka  

I w dodatku trzeba te nieszczęsne opakowania trzymać.emotka

emotka  Ode mnie możecie się spodziewać małej ilości zgłoszeń emotka  Gdyby jeszcze się dało kupić takie malutkie paczki jak Lay's... Ale te Cheetosy są wielkie emotka

W moim sklepie osiedlowym są małe emotka

O, a ja nawet nie wiedziałam że takie istnieją - ale na internecie faktycznie pokazuje, że są  emotka  W takim razie muszę poszukać i u mnie czy nie ma małych, tylko żeby miały te kody nieszczęsne w środku 

Ja wykupilam wszystkie do podwójnego, więc mam nadzieję, ze dostawa przyjdzie z kodami 🤣 Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6834198 Napisano: 29.12.2021 14:51:50 w Avanti
luko922 napisał(a):

Myślałem, że wrócę do konkursów po dłuuuuuuuuuugiej przerwie jakimś miłym akcentem - wygraną od Lidki, jak kiedyś. A tu NIIIIIIIIIIIIIIIIC emotka

Czekaliśmy na Ciebie 😅 Ja też wróciłam w listopadzie i musiałam się dostosować do zmian 😅 I do wielu porażek. Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6834176 Napisano: 29.12.2021 14:06:18 w Avanti
incendio12 napisał(a):

diabkate napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Czy dobrze widzę, że żeby wziąć udział w tym konkursie Cheetos po nowym roku to trzeba będzie otworzyć paczkę żeby mieć kod? emotka  Zmniejszy się liczba zgłoszeń pewnie, bo paragonów to można mieć pełno, ale zjeść te chrupki nie tak prosto emotka  Szkoda tylko że nagrody po 100 zł emotka  

I w dodatku trzeba te nieszczęsne opakowania trzymać.emotka

emotka  Ode mnie możecie się spodziewać małej ilości zgłoszeń emotka  Gdyby jeszcze się dało kupić takie malutkie paczki jak Lay's... Ale te Cheetosy są wielkie emotka

W moim sklepie osiedlowym są małe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6834049 Napisano: 29.12.2021 10:12:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Główna od Lay's 🥳🥳🥳🥳 Szok 😱emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6834043 Napisano: 29.12.2021 10:03:41 w Avanti
Ida maile z podwojnego Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6833871 Napisano: 28.12.2021 13:41:13 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

Jak myślicie, Tyskie za 22.12 już było?Żywiec za jakie dni informował?

Na stronie do 21, więc pewnie tak... Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

paula9891

#6833832 Napisano: 28.12.2021 11:37:50 w Avanti
rare85 napisał(a):

Keisa napisał(a):

Czy wszyscy dostali przelewy z 2 etapu (10.11.-16.11.) Cheetos/Lay's?  emotka

Nie mam, czekam. Tak dziwnie, że nie puścili przelewów za ten 2 etap wszystkich razem. 

Ostatnio też nie wysyłali wszystkich jednego dnia. Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

paula9891

paula9891

#6833748 Napisano: 27.12.2021 20:29:56 w Paragony na trwające konkursy
Zamienię dwa paragony na Tyskie, za paragon na Lays/Cheetos. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6833597 Napisano: 27.12.2021 07:46:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

ivanotta napisał(a):

diabkate napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jest tu ktoś kto trafił coś w vegecie? emotka

Też mnie to zastanawia, bo jeszcze nie widziałam takiej informacji na forum.

Agencję graf kojarzę z dawnych lat i wiem, że to fajna agencja była kiedyś. Mam nadzieję, ze się nic nie zmieniło. Teraz widzę, że laureaci się pojawiają w wynikach ale nikogo nie znam, kto by się tam wstrzelił w gust emotka

Ale pojawiają się ci sami laureaci co trafili w poprzednim konkursie emotka

A gdzie są wyniki? Nie mogę znaleźć na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6833508 Napisano: 25.12.2021 20:12:14 w Czy informują/ informowali?
diabkate napisał(a):

faworek napisał(a):

Do którego dnia było informowane Tyskie? emotka

@gnieszk@ w poniedziałek dostała info za 13 lub 14.

Na stronie są wyniki do 16.12., więc możliwe, że z informowaniem są jeszcze dalej emotka  (na stronie pojawiają się podobno po dostarczaniu paragonu). Wyświetl w wątku >>
1 diabkate 0

paula9891

#6833398 Napisano: 24.12.2021 10:40:41 w Avanti
masza napisał(a):

A potwierdzoną macie subskrypcję neswletera przy wygranej ? Czy to nie ma znaczenia 

Nie ma znaczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6833390 Napisano: 24.12.2021 08:51:59 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Ja już nie mam siły. Covid niweczy wszystkie moje plany zawodowe. Pozamykali szkoły, nie mam możliwości zarobkowania. Dopłaty mi się nie należą. Jedyne co mi się należy, to płacić podatki. Nikogo nie obchodzi to, czy umrę z głodu. Znowu jestem na samym dnie i już nie mam pomysłu, jak się podnieść.

miejmy nadzieję, że długo to nie potrwa...a może on-line? dziś takie to modne i w sumie na czasie...pamiętam czasy kiedy zapierdzielałam na dwa etaty, dużo poniżej moich kwalifikacji, by tylko dziecku zapewnić byt i mieć z czego spłacać kredyt, to były ciężkie czasy i bez covida, ale przetrwaliśmy, ktoś mi kiedyś powiedział - jak biegniesz przez piekło, to się tylko nie zatrzymuj...

💜❤ dzisiaj już mi lepiej na szczęście. Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6833354 Napisano: 23.12.2021 22:51:18 w Avanti
cb656 napisał(a):

onmyown napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

...więcej nie gram. Nie lubię takim badziewiem karmić rodziny.

Zdradzę Ci sekret. Skonsumowanie tego "badziewia" nie jest wymagane do wzięcia udziału w konkursie (...) Naprawdę jest więcej możliwości niż zjedzenie tego... chyba nie muszę wymieniać? Ostatecznie można też kupić paragon na forum lub wymienić się na inne paragony z produktami, których się używa

Zawsze można wyrzucić. Ja tak robię emotka Wszyscy wiedzą, że w zakupach konkursowych najważniejszy jest paragon, a nie towar. No i ważne jest też, by cena na paragonie nie była w żadnym wypadku za niska, bo wtedy to już szkoda tej kasy. Nie tego wyrzuconego towaru, tylko bezużytecznego paragonu. No bo umówmy się, tak? Kwota na paragonie to jest jego cena na forum. emotka Kupujący płaci za ten kawałek papieru, a towar wyrzuca ten, który sprzedał paragon. Czy jakoś tak. emotka Zresztą to wszystko nieważne, nie trzeba samemu wyrzucać, można dziecko posłać za karę, że nie odrobiło lekcji. emotka To na przykład. Albo dać dzieciom nielubianych sąsiadów, niech oni się trują niezdrowym żarciem.

Ale mnie to rozbawiło 🤣🤣🤣 To są dramaty konkursowicza. Ostatnio kilka razy przy kasie byłam oburzona, bo zakupy wychodziły TANIEJ! Na szczęście już się nauczyłam korzystać z samoobsługowej, wtedy wszystko rzucam i biegnę po dokładkę 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

paula9891

#6833081 Napisano: 23.12.2021 08:59:28 w Wkurza mnie...
Ja już nie mam siły. Covid niweczy wszystkie moje plany zawodowe. Pozamykali szkoły, nie mam możliwości zarobkowania. Dopłaty mi się nie należą. Jedyne co mi się należy, to płacić podatki. Nikogo nie obchodzi to, czy umrę z głodu. Znowu jestem na samym dnie i już nie mam pomysłu, jak się podnieść. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6833041 Napisano: 22.12.2021 23:24:47 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

la-princessa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Słuchaj. A gdybyś tak zamilkła i nigdy już się do niej nie odezwała. Udawała, że jej nie ma. Nawet jak Cię zaczepia, nie daj się sprowokować. Może wtedy odpuści, jak zobaczy, że nie reagujesz?

Ja już bardzo mało z nią rozmawiam. Zazwyczaj proszę, żeby zakończyła temat, że mnie to nie interesuje, staram się jak najszybciej oddalić.

Ne, ne... Tu chodzi o to, byś nie reagowała na nią. Ignorowała. Udawała, że jej nie widzisz, nie słyszysz, że nie ma jej. Ona się karmi Twoimi reakcjami - spraw, by ten wampir w niej  zdechł z głodu, mówiąc obrazowo. emotka

Dokładnie! Chyba pierwszy raz się z Tobą zgadzam w 100% emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6833031 Napisano: 22.12.2021 22:55:27 w Wkurza mnie...
la-princessa napisał(a):

Dziękuję za zrozumienie..., bo już mam paranoje, że i nawet tu mnie czyta... Niestety, ona to trochę grubszy kali

Słuchaj. A gdybyś tak zamilkła i nigdy już się do niej nie odezwała. Udawała, że jej nie ma. Nawet jak Cię zaczepia, nie daj się sprowokować. Może wtedy odpuści, jak zobaczy, że nie reagujesz? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

paula9891

#6833027 Napisano: 22.12.2021 22:51:50 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

la-princessa napisał(a):

(...) Dzisiaj nawet oświadczyła, niby żartem, że jak się wyprowadzę i nie zostawię kontaktu, to wynajmie detektywa, żeby mnie znalazł. (...)

Zawsze możesz jej "żartem" odpowiedzieć w klimatach filmu Vegi: "Wtedy ja wynajmę kogoś, żeby Cię zabił." emotka

A tak na poważnie: czy naprawdę myślisz, że jesteśmy na forum konkursowym dla konkursów? Że nie poradzilibyśmy sobie konkursowo bez siebie nawzajem, z bazy konkowej jedynie korzystając? emotka Tworzymy tu pewną społeczność, która się wspiera w różnych sytuacjach i możesz z tego faktu korzystać, ile Ci się podoba emotka

Jeśli chodzi o to, co pisałaś: Że pod płaszczem toksycznej troski, może niszczyć komuś życie -> eh zbliżają się dni świąteczne, zacznie wchodzenie z buciorami w cudze życie i pseudotroskliwe teksty "Najlepszy prezent na święta, to żebyś sobie kogoś znalazł, bo najgorsze! w życiu to być samemu." Z jednej strony zadbajmy asertywnie o swoje prawa, z drugiej zaprezentujmy empatyczne podejście, tak łatwo kogoś zranić... emotka

Joan nie było mnie chyba rok i zdążyłam zapomnieć, jak bardzo lubię czytać Twoje posty. Uwielbiam forum za takich właśnie ludzi. 💜❤ Wyświetl w wątku >>
1 joan 0