Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6331786 Napisano: 11.03.2017 19:08:12 w Pomocy!!!!
rubik napisał(a):

https://www.podwojnamoc.pl/   nie moge wysłac  odpowiedzi.nr paragonu pisze ze 9 znaków a mam 6 oczywiscie biore kolo daty.Moze inny numer jest wskazany.Prosze o pomoc

Nr telefonu trzeba podać, nie paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6331785 Napisano: 11.03.2017 19:05:11 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Szukam info, czy z konkursu Nivea w C4 dochodzą jakieś zwrotki? Wysłałam odp i głucho  emotka

Wysyłałam wczoraj wczesnym popołudniem, od razu przyszła zwrotka ("Dziękujemy za zgłoszenie do konkursu. Wkrótce jury wybierze najlepsze odpowiedzi. O wygranej powiadomimy Cię SMSem do 14.04.2017") Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6331393 Napisano: 10.03.2017 13:22:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

smacznego emotka
https://www.faceb...p;type=3&theater

Ona chyba te kartony nie tylko na głowę zakłada, ale też robi nimi zdjęcia... taka jakość powalająca emotka Mogłaby chociaż ten misiaa do zdjęcia odsunąć...

Mrs. Nanna i Mrs.Line bo firma Apetina z cudownych kobiet słynie

O co chodzi z tymi kobietami emotka

Aż sprawdziłam... To są "kulinarne ekspertki" z "taste-teamu" Apetiny... Ja zawsze czytam poematy, nie mogę się oprzeć, i zauważyłam, że Pani jest zawsze bardzo dobrze przygotowana "z produktu" Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6331385 Napisano: 10.03.2017 13:16:14 w Wkurza mnie...
elizam napisał(a):

Wkurza mnie nivea klub... po zmianie szaty graficznej nie ma juz powiadomień, w zakładce konkursy i testy mam przy lekkim kremie oraz przy kremach do rąk opcję "dodaj opinię"... napisałam do nich z pytaniem, gdzie są moje kremy do przetestowania.... a laska mi odpisuje,zupełnie nie w temacie, ze "nie będą publikować listy nagrodzonych,a powiadomienia są dostępne "

O, jesteś pewna? Bo ja po zalogowaniu się na konto (wczoraj) miałam dwa powiadomienia o tym, że się nie zakwalifikowałam. I ludzie tu pisali, że oprócz maila o wyborze do testowania, mieli jeszcze info w profilu. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6330488 Napisano: 08.03.2017 14:51:42 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Wkurza mnie nasze prawo. Koleżanka (samotna matka) podjęła ostatnio pracę za najniższą krajową. Niestety przy minimalnych dochodach jakie będzie otrzymywać (1459 zł ) przekracza próg o alimenty z FA na dziecko o całe 9 zł i alimenty na dziecko zostaną jej odebrane. Na 500+ też sie nie może liczyć, bo jak Panie w MOSP powiedziały przy dochodach liczą się alimenty z zeszłego roku, (bo to był rok bazowy) i oczywiście dochód teraz uzyskiwany, (bo to uzyskanie dochodu). Dodatkowo zapomnieć może o dofinansowanie przedszkola, bo choć ustawa przewiduje dofinansowanie przedszkoli przez UP to w Urzędzie powiedzieli, że nie mają na to funduszy.  Dziewczyna chciała normalnie iśc do pracy a wychodzi na to, że nic nie zarobi, bo odliczając wydatki na przedszkole ljako bezrobotna tyle samo wyciągnęła by z Państwa . Chory kraj. 

Powinna się cieszyć, że każdą chwilę może spędzić z dzieckiem+ ma pomoc od państwa. Chyba, że chce uciec od opieki nad dzieciakiem. Ale skoro jej wychodzi na to samo to jaki sens zostawiać dziecko? Ja wychowywałam swoje w czasach gdy państwo niczego nie dofinansowywało i nie narzekaliśmy, teraz jest lepiej a ludzie i tak tylko narzekają.

Tylko trzeba jeszcze pamiętać, że dziecko potrzebuje grupy rówieśniczej, a matce kiedyś przyda się emerytura... Nie mówiąc o tym, że jeśli nie jest zarejestrowana jako bezrobotna, to nie ma także ubezpieczenia zdrowotnego. No i jednak w jakimś momencie będzie musiała iść do pracy, a im dłuższa przerwa w zatrudnieniu, tym trudniej później pracę znaleźć. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6330273 Napisano: 08.03.2017 11:47:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
olus15 napisał(a):

Biedra III stopien

u mnie też do zestawu zakupionego na konkurs (4 x pasta emotka ) dołączą kolejne emotka Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

glena

#6328358 Napisano: 03.03.2017 15:06:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
mały popcorn z oscarowego Cinema City, teraz jeszcze jakieś bilety do tego trzeba wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

glena

#6323045 Napisano: 17.02.2017 13:59:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jeszcze tu nigdy nie pisałam - może podziała magicznie... Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6321218 Napisano: 11.02.2017 22:00:02 w SZUKAM....
mczarna napisał(a):

ika1 napisał(a):

mczarna napisał(a):

ika1 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

olivia92 napisał(a):

czy w loterii paragonowej można rejestrować paragony z alkoholem i papierosami?

Ja nie znalazłam w regulaminie zapisu, który by takie paragony wykluczał. emotka

nie można

A gdzie jest zapis,że nie można?

Sprzedażą promocyjną objęte są dowolne produkty dostępne w Sklepach ("Produkty Promocyjne") z wyłączeniem: produktów tytoniowych, napojów alkoholowych, kart do telefonu typu pre-paid, doładowań telefonów, doładowań energetycznych, transakcji zapłaty za jakiekolwiek rachunki za usługi komunalne, media, telefon, gaz.
właśnie tu

Nie ma takiego zapisu w regulaminie, wskaż proszę konkretny punkt. Takie odstępstwa nie są zgodne z celem loterii, bo w takim razie Państwo wspierałoby nielegalną sprzedaż alkoholu czy papierosów, a jednak jest inny cel:
Narodowa Loteria Paragonowa to kolejna akcja edukacyjna Ministerstwa Finansów. Chcemy dzięki niej uświadomić Polakom, jak dużą rolę pełnią w uczciwym obrocie gospodarczym. I pokazać, że branie paragonu to wspieranie uczciwych przedsiębiorców i uczciwej konkurencji między nimi. A w efekcie – że to właśnie pamiętanie o paragonie na zakupach, w restauracji, u fryzjera czy mechanika przynosi korzyści nie tylko konsumentom, ale poprawia funkcjonowanie kraju.Większość przedsiębiorców, którzy sprzedają towary i świadczą usługi, ma obowiązek stosowania kas fiskalnych. Niestety część z nich uchyla się od tego obowiązku. Są również i tacy, którzy mimo tego, że posiadają kasę fiskalną, nie rejestrują obrotów za każdym razem. W ten sposób ukrywają swoje obroty, a co za tym idzie konsument nie otrzymuje paragonu. Przez to są zaniżane wpływy do budżetu państwa z tytułu podatku od towarów i usług (VAT). A podatek VAT stanowi prawie połowę wszystkich dochodów budżetu państwa!
Nie pomyliłaś przypadkiem regulaminów z innych loterii (widziałam podobne zapisy w MILA)?

Udział w Loterii może brać podmiot spełniający poniższe kryteria (dalej: „Uczestnik Loterii”) :
  1. jest osobą fizyczną, która ukończyła 18 lat;
  2. b. nabył, w okresie, o którym mowa w § 5 ust. 1 (decyduje data sprzedaży wydrukowana na paragonie fiskalnym), towary lub usługi, jako konsument w rozumieniu art. 221 Kodeksu cywilnego (Dz. U. z 2016 r. poz 380) na łączną kwotę sprzedaży brutto wynoszącą co najmniej 10 zł (słownie: dziesięć złotych i 00/100), zgodnie z obowiązującymi w Rzeczypospolitej Polskiej przepisami, których nabycie potwierdza posiadany przez Uczestnika Loterii wydrukowany paragon fiskalny;
Nie ma nigdzie w regulaminie, ani w faq żadnej specyfikacji produktów, ani żadnych wykluczeń. Nie ma też takiego fragmentu regulaminu, jak został wklejony przez ika1 - to chyba jakaś pomyłka, np. z loterią bezgotówkową, gdzie alkohol czy papierosy trzeba było odliczać od kwoty paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6320551 Napisano: 09.02.2017 21:04:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luna341 napisał(a):

A tu mamy historii z kartonami ciąg dalszy  emotka https://www.faceb...p;type=3&theater

bardzo smutny ten poemat - ona go kocha, on woli szynkę... ech... życie.... Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

glena

#6320336 Napisano: 09.02.2017 10:44:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

mala1 napisał(a):

szindy napisał(a):

Czy ktoś wygrał 300zł w tym konkursie Knorr? Nikt się nie chwali, zwycięzców nie publikują...

Ja dodałam 4 zgloszenia i ciszaaaa, cos mysle ze ten konkurs to lipa bo od 1.02 juz powinni byc wygrani. Chyba że są ale jacys znajomi knorra....

Regulamin mówi:

32. Wszyscy autorzy zwycięskich Zgłoszeń są powiadamiani o wygranej oraz trybie jej wydania w ciągu 3dni kalendarzowych od dnia, w którym nastąpiło rozstrzygnięcie Konkursu dotyczącego danego dnia.

Nie jest napisane, kiedy nastąpi rozstrzygnięcie danego dnia. Poza tym, Streamline prowadzi ten konkurs i nie wydaje mi się, żeby robili takie rzeczy...

30 punkt Regulaminu:
Wyłonienie zwycięskich irezerwowych Zgłoszeń nastąpi podczas posiedzeń Komisji Konkursowej odbywających się do końca
tygodnia kalendarzowego następującego po tygodniu, z którego wybierane są Zgłoszenia. ,  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6319173 Napisano: 06.02.2017 13:31:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
już miałam iść płakać w łazience, że taka mało oszałamiająca jestem - a tu jednak jest bon emotka
Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

glena

#6314464 Napisano: 25.01.2017 17:04:01 w Biedronka
bruce napisał(a):

Czy dostajecie na mail'a ankiety z Biedronki ponoć emotka , aby ocenić sklepy? To ściema, czy prawdziwe badanie?

jeśli chcą dać voucher na 2000 to tak, ściema, przychodzą ostatnio takie z różnych sklepów/sieci Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

glena

#6309746 Napisano: 11.01.2017 10:57:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
buncia88 napisał(a):

Smog w kraju a tu jeszcze tyle kominów powygrywanych emotka I dwa u mnie emotka

U mnie jeden ale za to smogu ile chcieć - pozdrowienia z Krk  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

glena

#6309376 Napisano: 10.01.2017 10:18:52 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier napisał(a):

glena napisał(a):

marzenier napisał(a):

KochanI.
Wiem,ze szanse są bliskie zeru,ale może...
Czy ktoś może w Waszym dzieciństwie spotkał się z książkowym wydaniu strasznych bajek.
Pamietam,ze ok 25 lat temu(wiem wiem strasznie dawno)wpadła mi w ręce książka.Pamiętam,ze miała rozmiar A4,pamiętam ze miała okładke szara,coś jak powleczona lnem...Pamiętam,ze zdecydowanie byly w niej treści nieodpowiednie dla sześciolatków.
Były w niej opowiadania takie Hmmm mm lekko horrorowate.
Wiem,ze szanse są bliskie zeru,ale moze coś ktoś ....
HELP!!!

http://allegro.pl...imm-i6653693269.html obstawiałabym to

!!!!!!!!!!!
O rany tak tak tak!!!
Boże to ta.
Jak mam Ci dziękować dobra kobieto?
Wiesz jak długo tego szukam?
Jestes niesamowita,ze po tych moich szczatkowych opisach się domyśliłas.
Znasz te książkę?Przyznasz mi rację ze treści nieodpowiednie dla dzieci? 
Dziękuję Ci bardzo jeszcze raz emotka

Nie ma to jak z rana rozwiązać jakąś zagadkę emotka
Miałam taką (i jeszcze takie dwutomowe wydanie baśni) w dzieciństwie i uwielbiałam te wszystkie makabryczne opisy (zawsze się lubiłam bać emotka ), ale np. synowi lat 8 i pół bym tego w życiu nie dała do czytania. Tyle, że biorąc pod uwagę to, co pokazują teraz w tv, co jest w grach komputerowych itp. i co wpływa na wrażliwość dzieci i ich widzenie świata, to całkiem możliwe, że dzieci by się co najwyżej z tego uśmiały, niestety.  Wyświetl w wątku >>
1 do.ta.3 0

glena

#6309358 Napisano: 10.01.2017 09:35:26 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier napisał(a):

KochanI.
Wiem,ze szanse są bliskie zeru,ale może...
Czy ktoś może w Waszym dzieciństwie spotkał się z książkowym wydaniu strasznych bajek.
Pamietam,ze ok 25 lat temu(wiem wiem strasznie dawno)wpadła mi w ręce książka.Pamiętam,ze miała rozmiar A4,pamiętam ze miała okładke szara,coś jak powleczona lnem...Pamiętam,ze zdecydowanie byly w niej treści nieodpowiednie dla sześciolatków.
Były w niej opowiadania takie Hmmm mm lekko horrorowate.
Wiem,ze szanse są bliskie zeru,ale moze coś ktoś ....
HELP!!!

http://allegro.pl...imm-i6653693269.html obstawiałabym to Wyświetl w wątku >>

glena

#6307740 Napisano: 04.01.2017 19:05:25 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
charmed napisał(a):

dostałam dzisiaj Multicooker oraz kosz z produktami Winiary ale zupełnie nie mam pojecia z jakiego konkursu - nadawcą jest radio Classic z Krakowa....kojarzy ktoś może jakiś konkurs z takimi nagrodami??

https://www.e-kon...ow.html#.WG03ddThDDc a to? lubella wprawdzie, a nie winiary ale multicooker i rmf, a classic to rmf i siedziba jest w Krk Wyświetl w wątku >>
1 charmed 0

glena

#6301762 Napisano: 17.12.2016 10:14:18 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

doradźcie proszę, jak i gdzie można bezpiecznie korzystać ze stron z filmami? Gdzie nie wejdę, tam trzeba się rejestrować, i każą wysyłać drogi sms, pomimo, że reklamują się że za darmo:( zarejestrowałam się jakiś czas temu na zalukaj, ale mimo tego, nie mogę tam wejść, bo strona niby przeciążona:( mogę też coś zapłacić, jednorazowo, albo jakiś abonament ( ale nie netflix), a boję się, że mogę się wkopać w jakieś subskrypcje sms:( help!

Netflix jest o tyle fajny, że jest możliwość wykupienia różnych opcji abonamentu - ja mam taki na dwa ekrany (czyli może być uruchomiony na dwóch urządzeniach jednocześnie, każdy sobie coś innego ogląda) i składamy się na pół z Sis (po 21,5zł za miesiąc), płacę przez paypal, nie musi być bezpośrednio karta podpięta. A tu jest link do strony gdzie w miarę na bieżąco podają co Netflix ma w ofercie (z zaznaczeniem opcji lektor/napisy) https://www.nflix...dostepnych-tytulow/. Jest jeszcze chili.tv - wpłacasz sobie jakąś kasę na konto i wypożyczasz filmy z puli. Korzystałam z tego dość dawno, więc już dokładnie nie pamiętam ani jak to działało, ani co tam można było obejrzeć. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6297571 Napisano: 07.12.2016 22:06:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Twój zwycięski kod został wysłany: 2016-12-07 20:33:31 - rękawiczki z actimela (a dokładniej to w mailu było: zwycięzki kod)  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6297130 Napisano: 07.12.2016 09:26:32 w Biedronka
defed napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

czytam regulamin i mam watpliwosci- czy w konkursie zott mozna zgłaszać paragony wyłącznie z danego etapu?

tak-paragon na dany etap musi być zakupiony w odpowiednim przedziale czasowym

A moim zdaniem nie. Z regulaminu "Każde prawidłowo dokonane zgłoszenie uprawnia do udziału wyłącznie w jednej rundzie Konkursu, której ramy czasowe realizacji pokrywają się z datą dokonania zgłoszenia przez Uczestnika." Czyli data dokonania zgłoszenia, a nie zakupu. I nie widzę w regulaminie nic, co by wskazywało na konieczność posiadania paragonu z danego etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0