Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6360416 Napisano: 26.05.2017 12:07:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
Agnes napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Ktoś się orientuje, jak wygląda sytuacja prawna w takiej sytuacji? To plagiat? Inspiracja?

Jesli zestawic ze zdjeciami ze strony https://www.123rf...rt-on-a-hook-ag.html

jak dla mnie to żaden plagiat

cztery obrazki żywcem przerysowane ze zdjęć ze strony, to jednak przypadek czy zbieg okoliczności nie jest Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6355951 Napisano: 14.05.2017 20:46:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
slonko365 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

magnus napisał(a):

To zupełnie inny konkurs niż te organizowane przez znane Agencje Promocyjno -Reklamowe ! powinno być zapewne HASŁEM (nie wierszykiem)- krótkie, ambitne, oddające charakter uczelni!
Ja też nie podejrzewam ich o jakiś przekręt. Środowisko naukowe jest specyficzne, wymagania bardzo duże a hasło promujące uczelnię 

Zgadzam się, rozumiem co jest w regulaminie ALE zrobili konkurs, prace wpłynęły. Mogli przyznać nagrody i napisać, że wybrane hasła są zbliżone do tego o co chodziło organizatorom ale nie są w pełni tym czego szukali, więc nie zostaną wykorzystane. Byłoby bardziej... elegancko?

A jeśli szkoła zrobi KONKURS na stanowisko dyrektora, nikt nie spełni wymagań, to powinni komuś dać dyrektorską pensję, bo tak będzie bardziej elegancko? Albo jeśli jakaś firma ogłosi KONKURS na opracowanie koncepcji kampanii reklamowej, wraz z hasłem dla produktu, które ma tworzyć określony jego wizerunek, a 90% agencji przyśle beznadziejne pomysły wraz z hasłem "Dodaj do ulubionych", zaś 10% nie będzie spełniać wymogów formalnych, to też powinni komuś dać kasę za pomysł, którego i tak nie wykorzystają?
Czym innym jest "konkurs konsumencki" gdzie wcale nie chodzi o te hasła czy inne wypociny, tylko o to, żeby zrobić szum reklamowy wokół produktu i dać nagrody "wiernym i kochającym naszą markę" konsumentom, a czym innym jest konkurs, w którym chodzi właśnie o realne wykorzystanie hasła, pomysłu, czy osoby wyłanianej w konkursie.
Zawsze mnie dziwiło, a nawet trochę bawiło, że niektórym wydaje się, że te nasze hasełka w "konkursach konsumenckich" są do czegokolwiek agencjom czy producentom potrzebne. Nie są emotka  
A w tej sytuacji dziwi mnie, że niektórym się wydaje, że w "prawdziwym" konkursie na hasło, które ma być wykorzystywane przez uczelnię, niektórym się wydaje, że powinni nagrodzić cokolwiek, bo przecież konkurs był...

Ja myślę, że do tego dochodzi jeszcze kwestia rozliczenia pieniędzy. Jeśli AGH miał jakąś kwotę na hasło, a wśród propozycji nie było takiego, które spełniało ich kryteria, to nie mogli jej wydać/rozliczyć na coś, czego nie wykorzystają i co by ich naraziło na zarzut, że są niegospodarni itp.  Wyświetl w wątku >>

glena

#6355440 Napisano: 12.05.2017 12:41:36 w Oddam za darmo
Oddam kod do Cinema City z Filmowych Zagadek - zagapiłam się i nie wykorzystam do niedzieli. PW
Kup 1 bilet normalny 2D, drugi otrzymasz gratis!
Nagroda dotyczy jedynie biletów normalnych 2D, kupowanych na ten sam seans, według cennika wybranego kina Cinema City. Bilet ten jest ważny we wszystkich
kinach Cinema City w Polsce na filmy 2D do 14.05.2017r., z wyjątkiem każdej
środy. Nie dotyczy kin IMAX, Sali ŠKODA 4DX, Cinema Park, Sal VIP i pokazów
specjalnych. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6353535 Napisano: 08.05.2017 11:41:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

glena napisał(a):

monisss napisał(a):

glena napisał(a):

http://nowosci.lo...paris.pl/cannes2017/ czy ktoś już wysyłał coś na ten konkurs? Nie wiem, czy to kwestia przeglądarki (sprawdzałam na kilku) ale nie widzę tam nigdzie przycisku "wyślij". Wypełniam wszystkie pola, zaznaczam zgody i mogę jedynie zamknąć okno... 

spróbujcie na explorerze:)

Dzięki, poszło emotka  Pojawił się magiczny przycisk "weź udział"

A Ja nie widzę przycisku dalej

To może być kwestia nie tylko przeglądarki - u mnie na drugim komputerze (z Windows10) w Operze też jest "weź udział", a na starym z Vistą nie ma. Więc może kwestia systemu, aktualizacji programów itp.  Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

glena

#6353526 Napisano: 08.05.2017 11:32:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

glena napisał(a):

http://nowosci.lo...paris.pl/cannes2017/ czy ktoś już wysyłał coś na ten konkurs? Nie wiem, czy to kwestia przeglądarki (sprawdzałam na kilku) ale nie widzę tam nigdzie przycisku "wyślij". Wypełniam wszystkie pola, zaznaczam zgody i mogę jedynie zamknąć okno... 

spróbujcie na explorerze:)

Dzięki, poszło emotka  Pojawił się magiczny przycisk "weź udział" Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

glena

#6353501 Napisano: 08.05.2017 10:48:58 w NA CO CZEKAMY?
Dzisiaj losowania:
25lat Rafaello (bony Apart) + 2 dni robocze na info (tel)
Mlekovita Nacałydzień za I etap (czyli za kwietniowe zgłoszenia) + 3 dni robocze info (tel) Wyświetl w wątku >>

glena

#6353496 Napisano: 08.05.2017 10:39:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://nowosci.lo...paris.pl/cannes2017/ czy ktoś już wysyłał coś na ten konkurs? Nie wiem, czy to kwestia przeglądarki (sprawdzałam na kilku) ale nie widzę tam nigdzie przycisku "wyślij". Wypełniam wszystkie pola, zaznaczam zgody i mogę jedynie zamknąć okno...  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6353495 Napisano: 08.05.2017 10:37:02 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

Szukam konkursow gdzie trzeba kupic szampon lub odzywke do wlosow.

http://nowosci.lo...paris.pl/cannes2017/   Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6352526 Napisano: 04.05.2017 16:28:00 w Lay's
carissma napisał(a):

A kiedy wrzucają wyniki z tygodniowych w "Kibice wygrywają pierwsi"?

Do 6 dni roboczych po zakończeniu danego etapu tygodniowego (do 3 dni roboczych wybierają i mają kolejne 3 na informację). Wyświetl w wątku >>
1 carissma 0

glena

#6350058 Napisano: 25.04.2017 20:59:32 w Wkurza mnie...
pablo75 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

androm napisał(a):

Wkurza mnie, bo przyszła karta z Jogobelli, ale z tego co czytam to nie da sie wyplacic  z bankomatu tej kasy.
Tylko jest mowa o placeniu nią. Czy to możliwe?

jest możliwe....w którym konkursie (około 3 lat temu) były też jakieś karty i też nie szło wypłacić z bankomatu....to jest trochę iina zasada działania kart niż takich co mamy powiązane z naszym kontem w banku

W tamtym roku też wygrałem taką kartę pre paid i faktycznie nawet bankomat banku który wydał tą kartę pobierał prowizję 5 zł więc jeżeli komuś zależy na gotówce to najlepiej od razu cała kwotę(minus prowizja)wypłacić z bankomatu.

Citi handlowy nie pobiera prowizji - wypłaciłam dzisiaj z bankomatu całe 200 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6347950 Napisano: 19.04.2017 20:18:09 w SZUKAM....
agnus27 napisał(a):

konkursów, w których można wygrać tablet

https://www.e-kon...ie.html#.WPepsNSLTDc Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6347949 Napisano: 19.04.2017 20:08:57 w SZUKAM....
atanerka napisał(a):

Orientuje się ktos gdzie jest już dostępna? 

Wydaje mi się, że widziałam dzisiaj w Tesco (Kraków, os. Teatralne) ale w plastikowym pojemniczku, nie jestem pewna czy w słoiczku też była Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6346813 Napisano: 14.04.2017 21:25:25 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Czy zlecał ktoś już kiedyś przelew 32 zł z panelu BO panel emotka Zastanawiam się, czy oni płacą faktycznie emotka

Ja zlecałam już dwa razy, za każdym razem w około tydzień wpłacali kasę (choć w mailu po zleceniu zastrzegali, że czeka się do 28 dni) Wyświetl w wątku >>

glena

#6344365 Napisano: 10.04.2017 12:12:02 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

glena napisał(a):

magy2020 napisał(a):

szukam pomocy w jaki sposób potwierdzić adres do wysyłki nagród w Portalu Medialnym

Ja, jak tam kiedyś wygrałam, to dostałam maila, w którym była informacja, że jeśli adres jest inny niż mają zapisany (był podany w mailu, tam się zawsze w zgłoszeniu wpisuje adres), to żeby pisać na konkurs@portalmedialny.pl

no takiego też dostałam, ale jeszcze oprócz tego drugiego maila ,żeby potwierdzić adres wysyłki. A przysłali chociaż nagrodę ?

tak, nie pamiętam po jakim czasie, bo to było w zeszłym roku, ale chyba jakoś szybko Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6344346 Napisano: 10.04.2017 11:49:48 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

szukam pomocy w jaki sposób potwierdzić adres do wysyłki nagród w Portalu Medialnym

Ja, jak tam kiedyś wygrałam, to dostałam maila, w którym była informacja, że jeśli adres jest inny niż mają zapisany (był podany w mailu, tam się zawsze w zgłoszeniu wpisuje adres), to żeby pisać na konkurs@portalmedialny.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6343450 Napisano: 07.04.2017 11:13:46 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Kupiłam dziś w Kauflandzie Nescafe opakowanie 20 saszetek - te konkursowe, oczywiście - za 10,99. Wyświetl w wątku >>

glena

#6339367 Napisano: 28.03.2017 21:25:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jogobella - pierwsza w życiu nagroda za zdjęcie (pomijając laysowy komin, ale to jednak co innego), więc jestem ogromnie dumna emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6338664 Napisano: 27.03.2017 13:06:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytania dot. konka Cinema-City:
1) O której pojawia się pula biletów? (ludzie serwują sprzeczne info)
2) Czy bilety rozdawane są tylko na filmy "Piękna i bestia" oraz "Wszystko albo nic"? (żaden z nich mnie nie interesuje)

emotka

2. Darmowy bilet jest na konkretny film - jak do tej pory nie było innych do wyboru, niż te o których piszesz. Natomiast Bilet 2D 1+1 jest na dowolny film 2D do 14.05.2017r., z wyjątkiem każdej środy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6338140 Napisano: 25.03.2017 17:13:32 w Oddam za darmo
Kod na rok ważności konta w t-mobile
kod na darmowy mały popcorn w cinema city
PW
nieaktualne oba Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6335042 Napisano: 19.03.2017 11:32:25 w NA CO CZEKAMY?
ir napisał(a):

marczi napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Carrefour BIC - 14 dni mail = 28.02
Wedel Intermarche  - 15.03.2017
Nivea Łazienka- 20.03+ 2dr= 22.03
Nivea pozostałe sklepy-  20.03+ 2dr= 22.03
drogerie Laboo "Gillette"-14.03 +10d= 24.03
Tesco Streamline Konkurs Walentynkowy Ajax/Palmolive/Colgate - do 22.03 +3dr =27.03 sms
Kaufland Walentynki do 31.03 na stronie
WAŻNE, BY BYŁO SMACZNIE- bobovita- INTERMARCHE -31.03
Superkawadla superbohaterki Intermarche- 27.03+7d=5.04sms
Pociąg do nagród- 26.04+ 3 dr= 2.05 e-mail
"wSPAniałe chwile z Syrena" c4- 17.03 email
"Marzenia do spełnienia" c4- 3 tygodnie od dnia wyłonienia zwycięzców (???)
Spar-Almette z wypiekaczami do chleba-15.03 sms

Carrefour "Odważ się wygrać tej zimy" - 21.03

Marzenia do spełnienia C4 - wybór do 6 dni roboczych po zakończeniu rejestracji zgłoszeń + 3 dni na informowanie (a w ciągu 3 tygodni publikacja na stronie)  Wyświetl w wątku >>
0 0