Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6389181 Napisano: 13.08.2017 08:28:18 w Giełda Kodów ; )
mariolakal napisał(a):

glena napisał(a):

Chętnie zafunduję komuś Lays Maxx - proponuję 3,5 za kod. Ewentualnie jeśli ktoś zainteresowany, to mogę się wymienić za kody Coca-cola. PW

Znaczy się, że Ty chcesz komuś zafundować te lay'sy czy odwrotnie ?  emotka PS. Po północy robię się zgryźliwa i nie mogłam się powstrzymać od komentarza... emotka

Tak, ja zafunduję (w sensie, że zapłacę komuś, żeby sobie kupił chipsy) - w zamian za kod. Mogę też w zamian za kod lays maxx dać kody z coca-coli. Czyli, jeszcze raz, żeby była jasność - chcę kody z laysów. Sorry, myślałam, że jak piszę, że funduję laysy to jest zrozumiałe. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6389169 Napisano: 12.08.2017 23:34:46 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
luckyluk34 napisał(a):

Gdzie można kupić tanio Lays Maxx ?W biedronce już koniec promocji w Auchan tez

wczoraj w Lewiatanie były za 3,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6389168 Napisano: 12.08.2017 23:32:09 w Giełda Kodów ; )
Chętnie zafunduję komuś Lays Maxx - proponuję 3,5 za kod. Ewentualnie jeśli ktoś zainteresowany, to mogę się wymienić za kody Coca-cola. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6389166 Napisano: 12.08.2017 23:28:56 w Pomocy!!!!
bruce napisał(a):

glena napisał(a):

Zbierałam się już długo, żeby zapytać dlaczego "budżet"... Dziękuję! Z takich "małych zagadek" dla początkującego jeszcze konkursowicza, to też jakiś czas mi zajęło dochodzenie, kto to jest "Lidka", o której wszyscy piszą... #wiemżenicniewiem emotka

emotka Już tu kiedyś pisałam na forum, że ja z kolei mam dreszcze przerażenia emotka , kiedy widzę top: "Na co czekamy" - podziwiam Wpisujących, ale skróty typu: C4, Kauf, Oszołom, Henio, budżet (właśnie), Biedra, ross, polo, ITM itp. totalnie mnie kiedyś rozwalały. Normalnie, jakbym chińszczyznę czytała.  emotka emotka

C4 też mi trochę zajęło, ale jak w końcu zajarzyłam to mi było wstyd, bo to jednak oczywiste emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

glena

#6389164 Napisano: 12.08.2017 23:17:25 w Pomocy!!!!
bruce napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć na czym polega, lub wysłać link do jakże enigmatycznego dla mnie hasła "Kaufland Budżet"  emotka Dziękuję emotka

Kiedyś tytuły tych konkursów zaczynały się nieodmiennie od słów: "Troszczymy się o Twój domowy/rodzinny/wiosenny/śmaki-i-owaki budżet..." emotka  i stąd ta skrócona nazwa tutejsza. Też długo do tego dochodziłam. emotka

Zbierałam się już długo, żeby zapytać dlaczego "budżet"... Dziękuję! Z takich "małych zagadek" dla początkującego jeszcze konkursowicza, to też jakiś czas mi zajęło dochodzenie, kto to jest "Lidka", o której wszyscy piszą... #wiemżenicniewiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

glena

#6388979 Napisano: 11.08.2017 23:04:42 w Oddam za darmo
burza64 napisał(a):

heinekenD8HDJHK37N8T2P4T
J24N37YD2KJ73YDW

Dziękuję w imieniu osoby, która wykorzystała, ale podziękować zapomniała... Wyświetl w wątku >>
2 mia, brucee 0

glena

#6387259 Napisano: 07.08.2017 22:01:48 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

moskala22 napisał(a):

ace napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

wczoraj zrobilam sporo kilometrow na rowerze, co chiwla na poboczu puszki tigera lub XL, zbieralibyscie ? emotka Na ktorys chyba nie trzeba miec paragonu...tylko nie wiem na ktory....

XL- tylko zawleczki emotka

a puszki konkursowe jakies?

Na puszce jest inf o loterii, na zawleczce kod

ja do dziś w Krk nie upolowałam XL w promocyjnej puszce... W Sandomierzu puszki (nie promocyjne) przynajmniej stały na stojaku promocyjnym emotka

W Krakowie puszki konkursowe były w Carrefour Express na rogu ul. Lea i Kijowskiej

O.o dzięki! Jutro podskoczę, może jeszcze będą. W tych c4 w którym byłam i było XL to niestety tylko w zwykłych puszencjach

Są też (kupiłam dwie przed godziną) w C4 na Dunajewskiego. Są wystawione na osobnym stojaku z informacją o konkursie, duża ilość - stoją mniej więcej na tyłach regału z kosmetykami/chemią. Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

glena

#6386434 Napisano: 04.08.2017 19:58:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

glena napisał(a):

bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie konkursu Luksja - kupiłam mydło Luksja Róża, w środku mam płyn koloru białego(?) - czy takie jest normalnie czy też "kolor zniknął"? Nie używam tego mydła i nie za bardzo w sumie wiem co oznacza kolor bezbarwny (bo przezroczysty to on na pewno nie jest)

Z tego, co się orientuję i jak radzi organizator konkursu, masz kolor, który nie wygrał, ale i tak możesz to sprawdzić bez otwierania opakowania, tylko wpisując na stronie konkursowej kod spod naklejki promocyjnej. emotka Niestety, to wprawdzie wielce ułatwia zadanie, lecz znowu może spowodować lawiny "sprawdzających" zgłoszeń kodów, które nadal będą tkwić na półkach sklepowych. :doba

Na żelach pod prysznic kod jest pod folią, w którą butelka jest "od stóp do głów" owinięta i trzeba przerwać perforację z boku, żeby się do kodu dostać - jeśli komuś w sklepie uda się to zrobić, to i tak będzie widać, że opakowanie zostało naruszone, tak że nie ma opcji żeby kupić takie z wykorzystanym kodem. Poza tym od razu rejestrując zgłoszenie trzeba załączyć skan paragonu.Edit: poza tym nagrody główne losowane są z wszystkich zgłoszeń, nie tylko tych "bezbarwnych"

gdzie natrafiliście na promocyjne opakowania?Ja ich nadal szukam...

Żele pod prysznic promocyjne są w Rossmannach niektórych, ale chyba dopiero powoli się pojawiają, bo są pojedyncze sztuki i nie wszystkie rodzaje Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6386414 Napisano: 04.08.2017 19:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie konkursu Luksja - kupiłam mydło Luksja Róża, w środku mam płyn koloru białego(?) - czy takie jest normalnie czy też "kolor zniknął"? Nie używam tego mydła i nie za bardzo w sumie wiem co oznacza kolor bezbarwny (bo przezroczysty to on na pewno nie jest)

Z tego, co się orientuję i jak radzi organizator konkursu, masz kolor, który nie wygrał, ale i tak możesz to sprawdzić bez otwierania opakowania, tylko wpisując na stronie konkursowej kod spod naklejki promocyjnej. emotka Niestety, to wprawdzie wielce ułatwia zadanie, lecz znowu może spowodować lawiny "sprawdzających" zgłoszeń kodów, które nadal będą tkwić na półkach sklepowych. :doba

Na żelach pod prysznic kod jest pod folią, w którą butelka jest "od stóp do głów" owinięta i trzeba przerwać perforację z boku, żeby się do kodu dostać - jeśli komuś w sklepie uda się to zrobić, to i tak będzie widać, że opakowanie zostało naruszone, tak że nie ma opcji żeby kupić takie z wykorzystanym kodem. Poza tym od razu rejestrując zgłoszenie trzeba załączyć skan paragonu.
Edit: poza tym nagrody główne losowane są z wszystkich zgłoszeń, nie tylko tych "bezbarwnych" Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

glena

#6385624 Napisano: 02.08.2017 20:41:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

nikopl napisał(a):

Napisałem reklamację i powołałem się na fakt, że nie jest zapisany w niej stan otrzymanego urządzenia. Ich argumenty są do podważenia przez niemowlaka, a co dopiero przez myślącą osobę. Jestem przeciwny takim praktykom. Uważasz za normalne takie przetrzymywanie papierków we własnym domu i robienie z niego śmietnika. Bramkowych loterii jest coraz więcej, kilka takich regulaminów i nie będę mógł się doszukać tego jednego wygranego papierka. Skoro nikt nie stawia oporu i nie daje nawet informacji zwrotnej agencjom, to może są przekonani, że wszystko jest ok. Poza tym jednego można zawsze zignorować.

Jedynym dokumentem, który określa obowiązki organizatora konkursu, jest regulamin. I nikt nie będzie pytał o zdanie niemowlaka. Albo powołasz się na zapis w regulaminie, albo przepadnie Ci nagroda ze względu na roszczenie "mnie się sposób opakowania nagrody nie podoba".

Jeśli chodzi o przetrzymywanie świstków / paragonów / kapsli itp. z zakończonych konkursów, mnie wystarcza jeden segregator + jeden kartonik. I uważam za normalne przechowywanie tego wszystkiego aż do absolutnego zakończenia konkursu. Ale zachowuję dłużej, bo mi się nie chce co chwilę robić porządku, a miejsca to wszystko zajmuje malutko. Nie wydaje mi się też, żeby powstał z tego jakikolwiek śmietnik, bo jestem dobrze zorganizowana i nawet niedawno poukładałam zawartość kartonika metodą konmari emotka

konmari emotka  a trzymałaś najpierw każdy kapsel przez chwilę i sprawdzałaś czy daje Ci radość?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6383939 Napisano: 28.07.2017 21:29:32 w Wkurza mnie...
Po odwiedzeniu miliona sklepów w poszukiwaniu Luksji wreszcie w Rossmannie dopadłam jedno opakowanie z naklejką "loteria" - dopiero teraz w domu widzę, że to loteria, owszem, ale zeszłoroczna... Oczywiście wkurzam się na siebie, bo nie popatrzyłam dokładnie na stronie, jak te promocyjne opakowania wyglądają...  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6383448 Napisano: 27.07.2017 14:19:16 w Intermarche
carissma napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

glena napisał(a):

Czy po odesłaniu na maila danych z "Lato w Intermarche" (ten z bonami) przychodzi jakaś zwrotka?

ja nic nie mam

do mnie też nic nie doszlo

czyli ok - jak odsyłałam TQG dane z budżetu Kauflandowego, to przyszło zwrotne info, dlatego trochę się zaniepokoiłam, ale wygląda na to, że zwrotek nie ma. Wielkie dzięki za odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6383443 Napisano: 27.07.2017 14:14:48 w Intermarche
Czy po odesłaniu na maila danych z "Lato w Intermarche" (ten z bonami) przychodzi jakaś zwrotka? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6383405 Napisano: 27.07.2017 12:38:35 w Pomocy!!!!
pini napisał(a):

Czy w serwisie chili.tv jeśli wypożyczę film (ważność wypożyczenia do 23.08,) to mogę go obejrzeć w tym czasie tylko raz, czy wiele razy?

Po rozpoczęciu oglądania (czyli jak wciśniesz "play") przez 48 godzin możesz oglądać non-stop - ale tylko przez te 48h, potem tracisz dostęp  Wyświetl w wątku >>
1 pini 0

glena

#6382710 Napisano: 25.07.2017 18:01:53 w NA CO CZEKAMY?
Wakacje marzeń z Milką C4 - 10.08. wybór + do 10 dni roboczych telefon Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6380671 Napisano: 19.07.2017 09:32:23 w Oddam za darmo
as32572 napisał(a):

kody lech:dy2ndyx3
hmmtwt6f
mylvvnml

już niestety wszystkie wykorzystane emotka  ktoś wziął i nie podziękował Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6379598 Napisano: 15.07.2017 20:57:27 w Smolar
superloser napisał(a):

Czy ta Tymbark - Żabka torba/worek jest warta 5,4zl wydane na Znaczek? Bo Kaufland ma worki za 3,99zl z Logo Wrocław Igrzyska - to co sie w Srode zaczyna
A Biedronka ma podobne za 4,99zl .

Wysyłając po tę NAGRODE - to w sumie dopłacam, by reklamowac Tymbark  emotka  

To jest standardowa bawełniana torba z nadrukiem. Raczej porządna (grubsza, dobrze wykończona). Jeszcze jej nie prałam, więc nie wiem jak nadruk się trzyma. Rewelacja żadna to nie jest, ale jak na tego typu torby jest ok. Nie wiem jakie teraz są w Biedronce, ale kiedyś tam kupiłam tego typu torbę (z jakiejś świątecznej edycji), to nadruk się sprał po jednym praniu i jakościowo była gorsza (materiał cieńszy, uszy też).  Wyświetl w wątku >>

glena

#6376490 Napisano: 06.07.2017 10:00:30 w Carrefour konkursy
madzia1-s napisał(a):

W tym roku testowanie produktwo p&G przez jakies kupony Żbik...https://kuponyzbi...2/testuj_innowacje_p
http://staticad.b...PG-CRF/regulamin.pdf

Jakos nie mam zaufania do tego  emotka

kupony żbik są ok - używałam swego czasu do aplikacji danone na telefonie, wczytywałam paragon, szybko i bez problemu go akceptowało i również bez problemu i szybko przelewali kasę na konto Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

glena

#6375449 Napisano: 03.07.2017 19:43:26 w SZUKAM....
calliope napisał(a):

Odbierał już ktoś może ten płyn micelarny z drogerii ziko?

Tak, ja dzisiaj odebrałam, w Krakowie. Pokazałam kod w telefonie, dziewczyna go spisała i dała mi płyn.  Wyświetl w wątku >>

glena

#6372226 Napisano: 26.06.2017 18:35:28 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

Co  to za konkurs z kartami IKEA od smolara? 

https://www.e-kon...dy.html#.WVE3tNSLTDc Wyświetl w wątku >>
0 0