Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6418591 Napisano: 20.10.2017 11:00:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Młody pójdzie na Potworną Rodzinkę emotka  A dumny jak paw emotka  A potem pójdziemy na coś razem, bo mi bilety wreszcie dało Kinder Bueno emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6417695 Napisano: 18.10.2017 11:13:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

Wkurza mnie loteria z batonami Milka,nagle zniknął mój paczkomat z listy, po worek nie będę zasuwała do sąsiednich miast. emotka

Od 17go są, zgodnie z regulaminem, inne lokalizacje paczkomatów

W okresie od 2 października 2017 do 31 października 2017 roku Organizator dokonuje otwarcia1800 (tysiąca ośmiuset) bramek. W okresie od 2 października 2017 r. do 16 października 2017
roku Organizator udostępni 900 bramek czasowych związanych z 900 paczkomatami
zlokalizowanymi w całej Polsce, zaś w okresie od dnia 17 października 2017 roku do dnia 31
października 2017 roku udostępni kolejne 900 bramek czasowych związanych z 900 paczkomatami
zlokalizowanymi w innych lokalizacjach niż w okresie wcześniejszym. Uczestnicy nie są
informowani o czasie otwarcia każdej bramki oraz o lokalizacji zwycięskiego paczkomatu. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6417540 Napisano: 17.10.2017 21:37:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Jak informuje Almette? Smsem czy mailem? I... oni informują następnego dnia roboczego, czy później? Teściowej spodobało się Almette, a w ich kraju tego serka nie ma, więc nakupiliśmy caaaaaaaały wielgachny karton, który wysyłamy w piątek. Mam nadzieję, że jeśli uda się coś ustrzelić, to zdążę ściągnąć wieczko, zanim zakleimy przesyłkę. 

Losowania są raz w tygodniu - w poniedziałek. Czyli teraz będzie losowanie 23.10. za okres 16-22. Informują mailem lub sms-em - zależnie od tego, w jaki sposób przesyłało się zgłoszenie. Zwycięskie kody publikowane są też na stronie loterii. A tu link do regulaminu https://www.almet...i-dom-z-natury-2.pdf Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

glena

#6417164 Napisano: 17.10.2017 10:08:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

SZUKAM OŚWIADCZENIA DO RED BULL

smolar.pl/laureat 
a już konkretnie https://www.smola...laureata_redbull.pdf Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

glena

#6417037 Napisano: 16.10.2017 21:40:34 w Smolar
darog napisał(a):

gdzie Smolar ma te oświadczenia?Jest regulamin, ale oświadczeń brak?

https://www.smola...-wygraj-z-red-bullem

www.smolar.pl/laureat Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

glena

#6416994 Napisano: 16.10.2017 20:37:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Moja pralka ma 17 lat i jak wiruje, to słychać chyba parę ulic dalej... no nic, na pocieszenie zjem sobie Ferrero... albo i dwa... albo i więcej, bo mam trzy opakowania, z których żadne nie wysłało mnie do Monaco... Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6416356 Napisano: 15.10.2017 12:43:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kozunia1982 napisał(a):

I napisał(a):

Na ten nowy konkurs Pudliszek, gdzie są karty IKEA zakupy można robić tylko w Makro? Bo nie kumam tego zapisu w regulaminie.

O kurde emotka  serio? Jesli tak to wlasnie wtopilam kasę i czas emotka

Można w dowolnym sklepie. Jeśli jesteś konsumentem emotka  Jesli masz działalność, to wtedy są inne zasady.

. Niniejszy Regulamin określa zasady konkursu prowadzonego pod nazwą „Wygraj kuchnię pełną smaku” (zwanego dalej Konkursem) na terenie całej Polski, we wszystkich punktach sprzedaży zajmujących się sprzedażą detaliczną produktów marki Pudliszki (zwanych dalej „Punktem Sprzedaży” lub „Punktami Sprzedaży”).

Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla pełnoletnich (w chwili dokonywania Zgłoszenia) osób fizycznych zamieszkałych na terenie Rzeczypospolitej Polskiej posiadających pełną zdolność do czynności prawnych i status konsumenta w rozumieniu art. 22¹ ustawy z dnia 23 kwietnia 1964r. kodeks cywilny (tekst jednolity Dz.U. z 2017 r., poz.459 z późn.zm.) oraz dla osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych i jednostek organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej, mających siedzibę na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej i będących bezpośrednimi klientami firmy Eurocash S.A., Selgros Cash&Carry oraz MAKRO Cash and Carry Polska S.A., które spełnią wymagania wymienione w rozdziale II Regulaminu, z zastrzeżeniem warunków opisanych w pkt. 9 Regulaminu (zwanych dalej Uczestnikiem). Wyświetl w wątku >>

glena

#6416338 Napisano: 15.10.2017 10:13:29 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na:
- Śniadaniową - płacę 3zł za szt.
- Knorra - 1zł za produkt (na paragonie może być kilka szt., wtedy odpowiednio pomnożone)
NIEAKTUALNE Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6415065 Napisano: 11.10.2017 18:10:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lubisie głupie misie emotka   Wyświetl w wątku >>

glena

#6414040 Napisano: 09.10.2017 19:30:51 w Pomocy!!!!
rettib napisał(a):

Szukam pomocy w związku z kartami prepaid wygranymi w Carex - jak je aktywować? Ciągle pojawia mi się saldo 0,00. Jeśli ktoś z Was wie, będę bardzo wdzięczna za pomoc emotka

22 270 12 89 infolinia czynna od 9 do 17 w dni robocze, trzeba podać nazwisko i nr karty Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6413913 Napisano: 09.10.2017 16:39:47 w Dziś w telewizji polecam film...
andii napisał(a):

KOŁO FORTUNY LUKIEGO: TVP2 16;30 emotka Obecność przed TV---OBOWIĄZKOWA emotka

"Napęd na cztery koła" - czyżby konkursowe proroctwo? emotka   Wyświetl w wątku >>

glena

#6412337 Napisano: 05.10.2017 19:38:39 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

monkakk napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

astronautka napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wystawiłam na Allegro rzecz za 250 złotych, zaznaczając, że to najkorzystniejsza oferta jaką znalazłam w internecie. I dostałam wiadomość od jakiegoś faceta, że to drogo, a on może kupić to ode mnie za 60 złotych, bo za tyle sprzedają na OLX. Weszłam w link do ogłoszenia, który mi podał. A tam taka sama rzecz, ale używana... Po zdjęciach widać, że jeszcze brudna, bo to do gotowania gadżet. A moja sprzedaż dotyczyła w 100% nowego produktu. Więc mu to napisałam, a ten dalej swoje, że podbija do 90 złotych, bo to i tak chińszczyzna i na AliExpress za grosze sobie kupi  emotka dob No to po co do mnie pisze, jak tam ma taniej? 

dobrze, że nie dodał że ma horom curke

u mnie za kazdym razem... np. Sprzedaje iphone a tu wiaodmosc. Za 500 zł wezmę od ręki. Marzy mi się ten telefon ale mam tylko 600 zł. Prosze o tą cenę to wezmę.Pani ma to za darmo. Nie będzie się chyba Pani dorabiała?500 zł. Ubijemy tagu, zgoda?

Zapomniałaś dodać ich ulubiony zwrot BEDE DZISIAJ! emotka

:D

Sprzedawałam słuchawki - pod koniec w licytacji (kilka osób brało udział) miały cenę prawie 500 zł, a gość mi pisze, że da 300 i oczywiście "mogę odebrać dzisiaj"... emotka  jakoś mnie nie przekonał... Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6412152 Napisano: 05.10.2017 14:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

MA ktoś może ten list od Carex na jakiego emaila się z nimi kontaktować w celu doładowania karty? Oczywiście wyrzuciłem wszystko, zostawiłem kartę i pin a danych nie mam a widzę że na karcie 0,00 zł emotka

22 270 12 89 infolinia czynna od 9 do 17 w dni robocze, trzeba podać nazwisko i nr karty Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6411769 Napisano: 04.10.2017 21:14:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

edzia21 napisał(a):

glena napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

Czy Wasza karta z Carex działała od razu czy musieliście ją jakoś aktywować? Ja wyciągnąłem swoją z koperty i pobiegłem do bankomatu, niestety wyskoczył błąd i komunikat, że skontaktuj się z wydawcą karty emotka

Trzeba zadzwonić na infolinię konkursu albo wysłać maila (namiary są na tej kartce, do której przyklejona jest karta) i oni wtedy aktywują (ale trzeba potem monitorować na stronie banku, czy już jest zasilona, bo to może kilka dni potrwać)

Karty z CAREX dochodzą przesyłką pocztą rejestrowaną, czy zwykłym listem?

Poczta - polecony.

za potwierdzeniem odbioru (ta taka żółta zwrotka) Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6411761 Napisano: 04.10.2017 21:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czy Wasza karta z Carex działała od razu czy musieliście ją jakoś aktywować? Ja wyciągnąłem swoją z koperty i pobiegłem do bankomatu, niestety wyskoczył błąd i komunikat, że skontaktuj się z wydawcą karty emotka

Trzeba zadzwonić na infolinię loterii albo wysłać maila (namiary są na tej kartce, do której przyklejona jest karta) i oni wtedy aktywują (ale trzeba potem monitorować na stronie banku, czy już jest zasilona, bo to może kilka dni potrwać) Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6410669 Napisano: 03.10.2017 10:38:35 w Lay's
defed napisał(a):

pingu4 napisał(a):

wczoraj mi przeszło ale czy dosytałeś mejla z potwierdzeniem  ?

Tak-dziś od razu przyszedł mail.Ale wczoraj... rano 2 kody zmuliło i przepadło.... po południu 2 kody muliło, muliło... kominikatu nie bylo-a mail sie doczłapał. (Kwestie 2 pierwszych kodów wyjasniam z Avanti...)

To daj znać jak się to rozwiązało - bo mi też dwa kody zeżarło, ale opakowania zniknęły w tajemniczych okolicznościach emotka  więc nie wiem, czy jest sens pisać do Avanti Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

glena

#6410634 Napisano: 03.10.2017 09:56:57 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
W Kauflandzie (Kraków, Bratysławska) wybrane Laysy po 2,99 (z banderolą filmowego konkursu). 
W promocji jest też Prince Polo ale nie jest w loteryjnych opakowaniach Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6410491 Napisano: 02.10.2017 19:35:30 w Czy informują/ informowali?
tsubasa napisał(a):

XL? Losowanie z dzisiaj? Główne, miesięczne, tygodniowe?: )

https://www.youtu.../watch?v=Xh1n9rMixx4 główna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6410303 Napisano: 02.10.2017 13:58:08 w NA CO CZEKAMY?
Wedel C4 I etap były wpisy w MDW - teraz czekamy na II - losowanie 3.10 + 5 dr
4.10 Losowanie nagród głównych z loterii Nestle (Pełne ziarno) - info w dniu losowania lub na następny dr Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6409572 Napisano: 30.09.2017 10:54:13 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

glena napisał(a):

Hej,Czy jest teraz jakiś konkurs, gdzie trzeba kupić płyn do prania ? (nie interesuje mnie "E" i sklep Intermarche - mam za daleko ;( ) 

https://www.e-kon...ur.html#.Wc9OONSLTDc  c4 i surfi jeszcze jest loteria urodzinowa Polomarketu - dowolny zakup za 30zł (ale jeszcze zerknij na regulamin, ja nie mam Polomarketu, więc nie czytałam - może są jakieś wykluczenia)

Lewiatan w razie czego można też pod to podciągnąć, bo w sumie dowolne zakupy są brane pod uwagę: nagrodami są torby lub autka, lecz to loteria.

Te, które ja podałam to też loterie - sorry, jakoś pobieżnie przeczytałam, ale może loterie też wchodzą w grę? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0