Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6449281 Napisano: 05.01.2018 12:52:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
cb656 napisał(a):

"Heniuś" z przedostatniego dnia zabawy emotka Na razie tylko przyjaciel dostał, na swój jeszcze czekam emotka Duże to opóźnienia bywają? Ktoś, coś, podzieli się wiedzą?

P.S. Te kafelki to sam kładłem emotka emotka emotka

U mnie najpierw dojechał mój (też w piątek), a do przyjaciółki, w tym samym mieście, dotarł we wtorek - z tego, co kojarzę z forum to zwykle jest dzień-dwa między dostawami Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6448858 Napisano: 04.01.2018 14:50:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Luksja karta i zestaw - miałam niedawno zrobić porządek w segregatorze, w którym trzymam paragony na ewentualne rezerwy, ale lenistwo mnie powstrzymało emotka  kochane lenistwo emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6446913 Napisano: 29.12.2017 17:10:35 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

andii napisał(a):

A Fantasyjna żabicha dalej milczy? emotka   Czy coś przeoczyłam emotka

Wg moich notatek mają czas do dziś, może więc jeszcze coś wpadnie na pożegnanie roku emotka

A poza tym:
-> "Wygraj kuchnię pełną smaku" (RedHeads)?
-> "Kuchnia jak marzenie" (Graf)?
-> "Świętuj i wygrywaj" (SGM)?
emotka

Graf za 2 i 3 etap informował w zeszły piątek. Za 4 i 5 będą, wg regulaminu, wybierać dopiero w styczniu. Wyświetl w wątku >>
2 andii, joan 0

glena

#6446509 Napisano: 28.12.2017 19:40:43 w Udane wymiany - polecane nicki:)
mugolinka
Dziękuję za miłą i sprawnie dogadaną transakcję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6446340 Napisano: 28.12.2017 11:56:30 w Nasze wygrane w minionym roku
U mnie to był pierwszy pełny rok brania udziału w konkursach. Gram głównie tam, gdzie są do wygrania książki, albo bony - i jednych i drugich udało mi się wygrać całkiem sporo. Największą radość sprawiło mi to, że w tym roku prezenty gwiazdkowe były naprawdę wypasione - i wiadomo, Święta to przede wszystkim powinien być wymiar duchowy itp., ale jak mój Szwagier tuli niemal słuchawki Dr Dre i zakłada je wszystkim, łącznie z moją Mamą lat 65, żeby posłuchali basów, to naprawdę nie żal mi czasu włożonego w te wszystkie hasełka, podróże małe i duże po paragony itp.
W kolejnym roku życzę Wam wszystkim i sobie wielu wygranych, które sprawią radość i pozwolą spełnić marzenia nasze i naszych bliskich. Wyświetl w wątku >>

glena

#6445686 Napisano: 24.12.2017 23:00:03 w Czy informują/ informowali?
cb656 napisał(a):

wesola napisał(a):

Minionki za 2 etap? Ktoś, coś? emotka

Śledź stronę http://minizpaki.pl/wyniki/ - uzupełnią po etapie weryfikacji, czyli po odesłaniu przez zwycięzców skanu paragonu i podpisanego oświadczenia Laureata emotka

Ale były sms-y? Bo mieli informować 22go ale nie widziałam nic w MDW Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6445322 Napisano: 22.12.2017 13:16:28 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

glena napisał(a):

Na jaki adres odsyłamy skany z "Kuchni jak marzenie" (Graf, Vegeta/Podravka)? Sms mam urwany...

promocje@graf.torun.pl do 29 grudnia

Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6445320 Napisano: 22.12.2017 13:10:07 w SZUKAM....
Na jaki adres odsyłamy skany z "Kuchni jak marzenie" (Graf, Vegeta/Podravka)? Sms mam urwany... Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6442790 Napisano: 15.12.2017 18:12:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
ir napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

joan napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

https://www.faceb.../?type=3&theater
samochód z Hasbro?
Czy tylko ja mam skojarzenia z Poznaniem?

Nie wiem, czyja rodzina jest laureatem, ale dla mnie to zgłoszenie jest tak przerysowane, że aż mało wiarygodne. Ale od razu dodam, że nie znam się na dziecięcych pracach emotka

Inna sprawa - zadaniem było przesłać rysunek, a nie list z obrazkiem. W następnym etapie najlepiej niech nagrodzą pięciostrofowy wiersz z rymami częstochowskimi, koniecznie z błędami, może tym razem interpunkcyjnymi... emotka

moim zdaniem ta praca jest aż "niesmaczna" ;( a błędy ortograficzne zrobione specjanie ;( czy ta praca w sposób kreatywny, oryginalny promuje markę Hasbro? było tyle pięknych prac dzieci emotka

Trzeba docenić trud - zrobić prawie wszystkie mozliwe błędy to jest sztuka emotka

Od razu widać, że dorosły pisał, ale "niby jako dziecko". Tak, błędy niesmaczne...wiadomo, że jak rodzic wysyła pracę, to rzuca okiem, a tu niby "taka naturalna praca, ach!". Czyli ciąg dalszy opcji "byle dla prostego ludu", który będzie się zachwycał "ach, jakie to słodkie!".

Przeglądaliśmy z Synem lat 9 galerię i typowaliśmy, które rysunki rysowali dorośli, a które dzieci, Młody mówi, że to praca dorosłego, ja nie mam pewności, ale na pewno jest spory rozdźwięk między tekstem (wskazującym na bardzo małe dziecko, błędy wcale zresztą nie są takie nietypowe i przegięte - mówię jako osoba swego czasu zajmująca się m.in. diagnozą dysleksji), a dość schludną, dopracowaną i nieprzypadkową formą graficzną. W skrócie: jak dla mnie dziecko, które robi takie błędy - nie narysowałoby takiego rysunku.  Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

glena

#6442701 Napisano: 15.12.2017 15:30:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wątek "dziś nic nie wygrałam" działa - postawiłam Smolarowi ultimatum, że ma dać Xboxa i dał - wprawdzie na razie tylko pierwszą ratę w postaci 10zł, ale uważam, że jesteśmy na dobrej drodze emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6441990 Napisano: 14.12.2017 12:26:42 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

szukam tanich ale dobrych środków do sprzatania takich co nie uczulają, może ktoś ma doświadczenie, chodzi o to zeby nie używac rękawiczek i nie podraznic rąk

http://yope.me można kupić w necie, w eko-sklepach czy niektórych drogeriach, jest lista na stronie
ja uwazam, że są dobre i mnie nie podrażniają, ale super-tanie nie są Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6441945 Napisano: 14.12.2017 11:40:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Może z melvit wysłali nagrody ,bo tylko to mam wygrane na tym numerze i miś z cocac cola itm. Kurier dpd ma paczkę

a Hasbro?  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6441942 Napisano: 14.12.2017 11:39:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smolar! Żyliśmy w przyjaźni, nie narzucałam Ci się zbytnio, nie osaczałam, a Ty od czasu do czasu pokazywałeś, że cenisz mnie mniej lub bardziej... ale teraz przyszedł czas próby - dawaj, chłopie, tego XBoxa, inaczej z nami koniec! Wyświetl w wątku >>

glena

#6441744 Napisano: 13.12.2017 21:31:44 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

justfine napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taka oszczędna i szkoda mi pieniędzy nawet na potrzebne rzeczy... Od dawna marzy mi się blender z prawdziwego zdarzenia. I znalazłam fajną okazję, przeceniony na 999 zł, plus dostałabym za niego 25% zwrotu, czyli wyszedłby jakieś 750 zł... Taki akurat na moje potrzeby do robienie maseł orzechowych, sorbetów i koktajli. Ale oczywiście szkoda mi kasy. Już miałam zamawiać, ale zaraz sobie pomyślałam, a czy potrzebuję tego? A czy to rozsądne? A może dalej męczyć się ze starym blenderem? W końcu orzechy mogę zjeść w całości, sorbet wymęczyć ręcznym blenderem, koktajl zrobić w starym kielichowym (co z tego, że co jakiś czas wszystko się z niego wylewa  emotka  i jak chcę dorzucić mrożoną truskawkę, to muszę poczekać aż się rozmrozi). I ostatecznie pożałowałam sobie tego blendera, bo przecież kasę trzeba na czarną godzinę odkładać. Nie wiem, czy to jeszcze rozsądek czy już przesadne chomikowanie oszczędności. 

Mam to samo, jakbym to ja napisała  emotka

Albo ja.. 
Nową sokowirówke już trzeci rok kupuje emotka

Uff, ulżyło mi, że nie tylko ja tak mam emotka

Jeśli myślisz o wysokoobrotowym, to mam ten sam dylemat emotka Na blogu, który czytam, znalazłam recenzję takiego:
https://www.olgas...wy-gallet-hs703.html
Kosztuje ok. 400 zł, czyli połowę kwoty, którą chciałaś przeznaczyć. Dla mnie też jest to suma do zaakceptowania, ale nadal się namyślam emotka

Ciekawy model... Ma 1800 mocy, a ten mój z Tefala tylko 1500 https://www.euro....speed-bl936e38.bhtml Z tym, że Tefal ma 30000 obrotów, a Gallet 27000, ale to chyba nie robi różnicy emotka  Znalazłam ten Gallet za 370 zł i z darmową wysyłką emotka  Tyle przeboleje emotka  Bo według recenzji spełni moje oczekiwania - lody, koktajle i masła orzechowe emotka   emotka  Dzięki, że go podpowiedziałaś, bo zamawiam emotka

O - to ja potem poproszę o recenzję, bo też od jakiegoś czasu obczajam różne modele, ale zwykle ceny mnie skutecznie hamują, a ten jest w cenie do przyjęcia. Tyle, że bloga nie znam i nie wiem na ile recenzja tam (choć wydaje się kompetentna i rzeczowa) jest wiarygodna... Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6440391 Napisano: 11.12.2017 17:34:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

joan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Nie rozumiem aluzji ja sprzedawałam paragony jeżeli na nie nie wygrałam A przy konkursie nie trzeba było podawać numerów

Nie ma się czym chwalić.

Poza tym regulamin tej strony mówi jasno: "Zabrania się szukania, sprzedawania bądź kupowania paragonów na zakończone konkursy." emotka No i nikt nie lubi spamowania tym samym tekstem w kilku wątkach, a hasła typu "Szukam dobrej duszyczki co sprzeda paragon..." to już dno dna emotka

A no ok ja się nie chwalę lecz cieszę się że komuś "uratowałam" wygrana i tyle

Tyle, że aby wygrać, trzeba najpierw spełnić warunki regulaminu, czyli kupić produkt. Więc nie ratujesz wygranej, tylko pomagasz cwaniakowi. A sprzedawanie paragonów na które się nie wygrało też jest średnio fajne, bo wtedy na ten sam paragon (czyli jeden zakup) gra kilka osób. To tak jak wysyłanie zgłoszeń z kilku numerów telefonu, gdy ma się jeden paragon. Owszem, można, ale czy to uczciwe?  Wyświetl w wątku >>

glena

#6438956 Napisano: 08.12.2017 10:02:38 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

czy wam także "wraca" meil wysłany do columbita?

trzeba wysłać na konkurs@columbit.pl (w smsie było konkursY@ i wtedy odbija, że nie ma takiego odbiorcy) Wyświetl w wątku >>
1 asiatko 0

glena

#6438802 Napisano: 07.12.2017 20:45:43 w Lay's
tomasz3 napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

czy w konkursie filmowym lay's 1 osoba może wygrać więcej niż 1 kartę?

Nie ma o tym mowa a jak nie ma to .. można;)
Jest napisane tylko: 24. Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wielokrotnie według procedury przedstawionej w pkt 20 Regulaminu.

Jeden Uczestnik może wygrać tylko jedną Nagrodę w czasie trwania całego Konkursu. W celu weryfikacji tego zastrzeżenia,Organizator może zażądać przedstawienia przez Uczestnika lub przedstawiciela ustawowego dowodu tożsamości lub przesłania
jego kserokopii.
To jest 29 punkt regulaminu Wyświetl w wątku >>
2 tomasz3, defed 0

glena

#6438141 Napisano: 06.12.2017 20:16:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
norweska20 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Przecież konkurs WINIARY robiło Unique One, a nie SMolar  emotka   co Wy wszyscy mieszacie

no własnie az zgupiałm przez moment ....

ten pdf i filmik, to chyba chodziło o tymbark Lewiatan, bo tego tyczyły gratulacje  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6438131 Napisano: 06.12.2017 20:05:13 w Oddam za darmo
Lays P333MNMRN
jak sobie ktoś weźmie - proszę dać znać, żeby się kolejne osoby nie odbijały, że wykorzystany Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6437581 Napisano: 06.12.2017 09:41:12 w Udane wymiany - polecane nicki:)
aguagu
bardzo dziękuję - wszystko sprawnie i szybko Wyświetl w wątku >>
0 0