Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6458241 Napisano: 31.01.2018 19:40:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
mietowa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

glena napisał(a):

Ja chciałam wcześniej bardziej wprost napisać, że mnie tu zawsze potwornie wkurza, jak ktoś się chwali kolejną taką samą nagrodą (a wiadomo, że w części przypadków musiał co najmniej nagiąć zasady, podając inne dane itp.) - a szczególnie wtedy, kiedy sama na nią polowałam. Wprawdzie mam dwie pufy z Laysów (ale to była wyższa konieczność), kilka kubków i buffów z Actimela (ale polowałam na Instaxa) itp. emotka

Co za hipokryzja emotka
"Tak mnie wkurza jak ktoś gra na słupy, co prawda ja też tak robię, ale ja muszę, choć wcale nie chcę" emotka emotka emotka

Umieram z ciekawości, na czym miałaby polegać wyższa konieczność posiadania dwóch puf z Laysów. Jakieś rozruszniki serca miały te pufy, czy co? Bo to bym zrozumiała emotka

Mam nadzieję, że zdążyłam z odpowiedzią nim ktoś rzeczywiście zszedł emotka
Tak, można mieć 40 lat i kłócić się z synem o pufę, wyliczać sobie kto ile na niej siedział, lub usiłować siedzieć na jednej w dwie osoby (ej, weź ten łokieć, nie rozpychaj się itp.). Tak, to infantylne. Tak, musiałam poprosić Siostrę o możliwość wysłania zgłoszenia na nią. 
A Młody mówi teraz tak: Mamo, jak my żyliśmy bez tych puf?
I tak, to było nie fair wobec innych graczy, którzy takich metod nie stosują, ale uważam, że dobrze mi zrobiło, bo trochę osłabiło moje zapędy do oceniania innych graczy (nie mówię tu o ewidentnej nieuczciwości, plagiatach itp.).  Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

glena

#6458238 Napisano: 31.01.2018 19:33:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
zezowaty_kot napisał(a):

glena napisał(a):

Ja chciałam wcześniej bardziej wprost napisać, że mnie tu zawsze potwornie wkurza, jak ktoś się chwali kolejną taką samą nagrodą (a wiadomo, że w części przypadków musiał co najmniej nagiąć zasady, podając inne dane itp.) - a szczególnie wtedy, kiedy sama na nią polowałam. Wprawdzie mam dwie pufy z Laysów (ale to była wyższa konieczność), kilka kubków i buffów z Actimela (ale polowałam na Instaxa) itp. emotka

Co za hipokryzja emotka
"Tak mnie wkurza jak ktoś gra na słupy, co prawda ja też tak robię, ale ja muszę, choć wcale nie chcę" emotka emotka emotka

Ja w tym wpisie chciałam pokazać (w nawiązaniu zresztą do wpisu wcześniejszego o wyżeraniu resztek pasztetu), jak łatwo zauważać u innych konkursowiczów zagrania, które uważamy za nieczyste, samemu uważając się przy tym za nieskazitelnego lub uważając swoje nieczyste zagrania za całkowicie usprawiedliwione. 
Dlatego wspomniałam o relatywizmie na końcu. Wyświetl w wątku >>
1 shineoff 0

glena

#6457589 Napisano: 30.01.2018 09:39:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margo96 napisał(a):

Zadawałam już to pytanie w wątku "Pomocy!", ale spróbuję raz jeszcze: czy działają Wam już karty od Luksji (z tych ostatnich rezerwowych)? Po zalogowaniu do serwisu są niby aktywne, a ciągle odmowa przy próbie wykonania jakiejkolwiek operacji.

z tego, co kojarzę, to tymi kartami nie zapłacisz przez Internet, nie wypłacisz też z nich pełnej kwoty, bo pobierana jest prowizja od wypłat z bankomatu - a płacić w sklepie próbowałaś? Wyświetl w wątku >>
1 margo96 0

glena

#6456692 Napisano: 26.01.2018 15:41:57 w WC - rozmowy o wszystkim
Polecam świetną, według mnie, książkę "Broad Peak. Niebo i piekło" Bartka Dobrocha i Przemysława Wilczyńskiego. Troszkę lepiej pozwala zrozumieć, co takiego jest w tej pasji, jak to jest ze świadomością ryzyka i dzieleniem go z innymi. I przede wszystkim absolutnie nie jest to porównywalne z turystyką górską - w żadnym aspekcie, tym bardziej, że akcje ratownicze w Himalajach, to nie oblig, ale świadome decyzje (co nie znaczy, że potem ich konsekwencji się nie ponosi - vide Adam Bielecki, który do tej pory chyba jeszcze jest od czci i wiary odsądzany za to, że nie wrócił po Berbekę i Kowalskiego, i być może właśnie dlatego teraz ma ruszyć w jednej z dwójek ratowników).
Nie bardzo umiem zrozumieć ten aspekt, że się zostawia Rodzinę, naraża bliskich na co najmiej ogromny stres, opuszcza ich w jakimś sensie - ale to tak jak w każdym uzależnieniu (a dla mnie wszelkie takie ciągoty do ekstremalnych przeżyć mają tego typu komponentę) pole rażenia nie obejmuje tylko samych zainteresowanych. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6456182 Napisano: 25.01.2018 12:05:00 w Pomocy!!!!
renatak0 napisał(a):

Maz pokazał mi przed chwila sms z Mieszka o bransoletce,dostał ktos dziś tez czy to jakis sms staroć ,którego wczesniej nie zauważył ,nie ma daty ,bo cos zamieszał w telefonie 

w "informują" właśnie się wpis pojawił Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6456181 Napisano: 25.01.2018 12:03:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czu w Kauflandzie są jednorazowe,  tanie maszynki Gilette? Czy nadal muszę być skazana na kolekcjonowanie podpasek?

Popatrz przy kasach, tam jest więcej tych pojedynczych  - ja kupiłam pojedynczą Gillette Venus za 4,99, bo ich używam, ale były też inne, chyba tańsze Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6455920 Napisano: 24.01.2018 17:00:06 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

Czy jest gdzieś do kupienia (offline) babka Panettone? Czy tylko w okresie świątecznym?  emotka

http://consonni.pl/nasze-sklepy W Consonni można kupić tylko nie wiem czy masz gdzieś ich sklep Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6455654 Napisano: 23.01.2018 19:09:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
79magda napisał(a):

Jako mała dziewczynka często przebywałam w różnych sanatoriach. Do dziś pamietam, jak do stolika na stołówce dosiadł się „nowy” chłopiec. Był bardzo zdziwiony, ze chleb, który miał być zjedzony z pasztetem, uprzednio smarujemy masłem.
Po trzech dniach nie tylko smarował masłem pod pasztetem, ale i wyżeral resztki pasztetu z innych stolików. 
Myśle sobie, ze nasze forum to trochę taka stołówka... leczy z idealizmu emotka  

Cudowna analogia emotka
Tak więc leczy z idealizmu i uczy relatywizmu jeszcze. 
A tak serio, to jedyne, co mnie doprowadza do szału, to "nadprogramowe" wygrane z konkursów bez numeru paragonu. Mogę przełknąć (i przełykam) liczne konkursowe porażki, ale tylko jak mam uczciwych przeciwników.  Wyświetl w wątku >>

glena

#6454835 Napisano: 20.01.2018 20:01:50 w Smolar
rogaliczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Pewnie mieli mase zgłoszeń bo ludzie zbierali paragony

dużo paragonów zgłaszaliście? ja wysłałam 6

Ja 2 i nic emotka

Ale to znaczy, że Twoje zgłoszenia są nadal w grze o te tłustsze nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6454101 Napisano: 18.01.2018 20:37:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Mam pytanie: czy do konkursu belvita i gp minionki trzeba zglosic i miec paragon z konkretnej tury?

Do BelVity nie Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

glena

#6453848 Napisano: 18.01.2018 10:52:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koala33 napisał(a):

kinzao napisał(a):

Belvita - Czy do kogoś z tu obecnych dzwoniło radio RMF w sprawie wygranej walizki? Jeżeli tak - w jakich mniej więcej godzinach? emotka

Do nikogo nie dzwonią z walizkami. Telefon jest tylko do laureata nagrody głównej - info o walizce jest w mailu i w wiadomości prywatnej na facebooku.

Połączenia telefoniczne z Laureatami Nagrody Głównej oraz wybranymi, przez Partnera, LaureatamiNagrody Tygodniowej, będą rejestrowane, a następnie odtwarzane na antenie Radia RMF FM,
w terminie określonym przez Partnera, nie później jednakże niż w okresie trwania Konkursu
To z regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6453659 Napisano: 17.01.2018 19:36:48 w Udane wymiany - polecane nicki:)
nikos
ja też polecam i dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

glena

#6453339 Napisano: 17.01.2018 09:20:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

kasiek90 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

Czy pod kapslami z wygranych Heinekenów są jakieś kody? emotka

Tak

A do czego miałyby się przydać te kody? Bo nie widzę żadnych aktualnych loterii/konków... Przegapiłam coś? emotka

Heineken chyba ma zawsze ten sam format kodów i jak mają jakiś konkurs, to "stare" kody wchodzą. Ja zawsze trzymam kapsle z Heńka i jeszcze się nie zdarzyło, żeby po takim leżakowaniu do czegoś się nie przydały emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6452954 Napisano: 16.01.2018 12:45:49 w Wkurza mnie...
kinzao napisał(a):

Ja ostatnio jestem 'chory na allegro'. To co tam się dzieje od kiedy nie można wystawić opinii o kupującym jest jakąś patologią.
Ludzie kupują, nie płacą, nie odpowiadają na wiadomości i NIC z tym nie zrobisz, a kolejny tydzień kiedy mam 'zawieszoną' rzecz na sprzedaż leci... W ogóle nie rozumiem takiego podejścia 'kupię, zapłacę za tydzień' O.o W sklepie też tak robią? emotka Allegro powinno mieć jakiś system, który pozwalałby sprzedawcy ustalać czas na wpłatę...

Allegro ma mnóstwo świetnych systemów... np. taki, że kilkakrotnie gdy występowałam o zwrot prowizji, bo kupujący nie zapłacił, to dostawałam odmowę z uzasadnieniem, że kupujący nie potwierdził tej wersji. I dopiero na zapytanie w jaki sposób kupujący wykazał wpłatę (a ja nie podaję nr konta - wszystko idzie przez payU) przychodził zwrot prowizji z informacją,  że "po wnikliwym zapoznaniu...". Ciekawe ile takich prowizji zostaje dla nich, bo komuś nie chce się użerać, albo nie wie jak... Wyświetl w wątku >>

glena

#6452284 Napisano: 13.01.2018 17:43:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

luckymen napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakoś nie chce mi się wierzyć, by ktoś mógł UCZCIWIE wygrać 30 telewizorów - czyli wszystkie nagrody w 1 konkursie jak dobrze pamiętam. 
A co do tych agencji to sprawdźcie sobie czy nie jest to ten sam podmiot pod dwoma nazwami emotka
Ewidentne przekręty.

PS: Ta Octavia to z jakiego konkursu?

te C3 z coli w biedronce

C3 wiem, Aygo też się domyślam, ale Octavie też musiał gdzieś zgarnąć.

Zatanawiam się gdzie jest US w takich chwilach, o fundatorach już nie mówię ...

https://www.e-kon...wy.html#.Wlo3HNThDDc tu była Octavia Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6450303 Napisano: 08.01.2018 17:44:09 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

defed napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czy ktoś wie, co mogli dzisiaj wysłać z Poznania Pocztą Polską? emotka

U mnie był dzisiaj kurier Poczty Polskiej z kartą Kaufland z konkursu Syoss (Albedo, Poznań)

Nie grałam tam. 

Może la Roche-Posay? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6450059 Napisano: 08.01.2018 12:22:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

glena napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Ktoś wygrał za zgłoszenie mailem z ASTRY bon lub produkty?
Bez podawania w mailu oczywiście telefonu... emotka

W informują z 5 stycznia było info o mailach z astry, ale nie wiem, czy bony czy produkty

Wiem,że jedna osoba na forum pochwaliła się wygranymi głośnikami i tylko tyle...

jest też wpis w MDW o słuchawkach i w INFORMUJĄ o bonie (w informują chyba 3 osoby 5 pisały, że ASTRA dzwoni/wysyła maile) - no i dzisiaj dalej dzwonią Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6450052 Napisano: 08.01.2018 12:10:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

Ktoś wygrał za zgłoszenie mailem z ASTRY bon lub produkty?
Bez podawania w mailu oczywiście telefonu... emotka

W informują z 5 stycznia było info o mailach z astry, ale nie wiem, czy bony czy produkty Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6449735 Napisano: 07.01.2018 10:59:16 w SZUKAM....
jorunn2010 napisał(a):

[quote=Serio? Ja wykasowałam konwersację z telefonu i na stacjonarnym też automatycznie została wykasowana

glena]

cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli usunę konwersację na Messengerze na laptopie, to pomimo wszystko będzie ona widoczna na innym urządzeniu, na którym mam zainstalowany Messenger emotka  Pożyczyłam siostrze tablet, bo mnie poprosiła nagle i niespodziewanie,a nie chciałabym,aby czytała to, co piszę do innych ludzi emotka  Dopiero teraz na szybko usunęłam jak już sobie pojechała emotka  Orientuje się ktoś z Was czy do tego tableta, co był do wygrania w BIC Biedronka Samsung Galaxy tab A można włożyć kartę sim emotka

Tak, będzie widoczna, na 100%
Wypróbuj tą opcję ze zdalnym wylogowaniem

Tak, masz rację - usuwa się, sprawdziłam teraz w obie strony (usunęłam jedną na kompie i jedną z messendzera na telefonie i w obu przypadkach zniknęły wszędzie).
Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd! Tym bardziej, że pisałam, że na 100% - na pewno kiedyś tak było, a ja się nie pofatygowałam sprawdzić, czy nie zaszły jakieś zmiany. Sorry cudaczek121 Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6449701 Napisano: 06.01.2018 22:09:57 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli usunę konwersację na Messengerze na laptopie, to pomimo wszystko będzie ona widoczna na innym urządzeniu, na którym mam zainstalowany Messenger emotka  Pożyczyłam siostrze tablet, bo mnie poprosiła nagle i niespodziewanie,a nie chciałabym,aby czytała to, co piszę do innych ludzi emotka  Dopiero teraz na szybko usunęłam jak już sobie pojechała emotka  Orientuje się ktoś z Was czy do tego tableta, co był do wygrania w BIC Biedronka Samsung Galaxy tab A można włożyć kartę sim emotka

Tak, będzie widoczna, na 100%
Wypróbuj tą opcję ze zdalnym wylogowaniem Wyświetl w wątku >>