Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6464973 Napisano: 19.02.2018 09:35:15 w Wkurza mnie...
myla napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie, że kupiłam Bakomę na konkurs Jogobelli  emotka
Ale za to w promocji  emotka

https://www.e-kon...io.html#.WoqL4tThDDc to może tą Bakomę możesz do loterii zgłosić? Wyświetl w wątku >>

glena

#6464807 Napisano: 17.02.2018 22:46:36 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

asantesana napisał(a):

ace napisał(a):

no ja mieszkam na dosłownie drugim końcu Krakowa od Tomexu, bo koło Zakrzówka emotka Ale w sumie Ibramowski jest mi bardziej "po drodze" niż Tomex, więc zajrzę i tam. Właśnie myślę czy gdzieś mi się kiedyś nie rzucił w oczy stragan z suszonkami na jakimś targu... Nie sądziłam, że tak ciężko to zdobyć, jak sobie wyszukałam przepis emotka

Ja szukałam do bigosu wegańskiego i już miałam kapustę przez okno wywalać ze złości  emotka  Takie rzeczy mogą też mieć na starym kleparzu, może tam Ci będzie kiedyś po drodze.

No to przybijam piątkę, bo szukam tych śliwek do tego samego hehe Wszystko już czeka w kuchni tylko te śliwki... Właśnie też mi się wydaje, że w centrum to jeśli będzie to chyba tylko tam. Poszukam bo to w sumie niedalejko mojej pracy emotka Dziękuję emotka

Na Starym Kleparzu myślę, że kupisz bez problemu, ale jeśli by nie było, to ja kiedyś kupowałam na Bratysławskiej w takim eko-sklepie koło Kauflanda. W centrum mogą być też na Krupniczej - tam są dwa eko-sklepy. Ja jestem do środy poza Krk, ale potem mogę sprawdzić tą Krupniczą, bo mam blisko - daj znać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6464453 Napisano: 16.02.2018 13:07:09 w Smolar
slonecznik1309 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

glena napisał(a):

ameryka napisał(a):

kubuś lewiatan - przychodzi jakiś @ z potwierdzeniem lub pojawia sie komunikat o wysłaniu zgłoszenia?

i jedno, i drugie - podziękowanie na stronie i potwierdzenie na maila (z treścią zgłoszenia), ALE to nie Smolar tylko Redheads

tylko, że akurat dzisiaj nie przyszło emotka

a z jakiego maila? mi też nie przyszło ;(

ja dostałam z konkurs@kubuskonkurs.pl ale nie dzisiaj - wysyłałam w poniedziałek i momentalnie dostałam potwierdzenia, maila mam na wp Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6464440 Napisano: 16.02.2018 12:52:22 w Smolar
ameryka napisał(a):

kubuś lewiatan - przychodzi jakiś @ z potwierdzeniem lub pojawia sie komunikat o wysłaniu zgłoszenia?

i jedno, i drugie - podziękowanie na stronie i potwierdzenie na maila (z treścią zgłoszenia), ALE to nie Smolar tylko Redheads Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6463598 Napisano: 14.02.2018 13:23:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

izak1000 napisał(a):

No właśnie , 30 piłek w Heinekenie rozdanych a wpisu w mdw ani jednego.. emotka

A ty widzisz 30 zwycięzców? Dlaczego ja tylko 11 emotka

uzupełniają powoli już jest 12 

Uzupełniają jak się uzupełni dane - w powiadomieniu o wygranej jest link i dopiero po wypełnieniu, chyba automatycznie, dane idą na stronę (w zgłoszeniu podawało się tylko maila) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

glena

#6463593 Napisano: 14.02.2018 13:20:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Z zachomikowanych kodów Heinekena - piłka emotka  Młody się ucieszy, będzie robił "Dudek-dance" Wyświetl w wątku >>

glena

#6463510 Napisano: 14.02.2018 11:28:19 w Kaufland konkursy
kama.z napisał(a):

glena napisał(a):

Pytałam już w innym topie, ale nikt nic, więc może tu ktoś wie - czy ktoś jeszcze czeka na bon 50zł z konkursu na hasło?

Tak. Mają długi termin

Dzięki za odp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6463508 Napisano: 14.02.2018 11:26:47 w Kaufland konkursy
sylwika76 napisał(a):

glena napisał(a):

Pytałam już w innym topie, ale nikt nic, więc może tu ktoś wie - czy ktoś jeszcze czeka na bon 50zł z konkursu na hasło?

Kochana - cierpliwość najlepszą cechą charakteru ludzkiego emotka

INFO od Kauflana "Przypominamy, że nagrodę - bon na zakupy - wydamy w terminie do 31 marca 2018 r. Być może, będzie to wcześniej, aczkolwiek prosimy o uzbrojenie się w cierpliwość"

No właśnie też miałam takie info, ale już tu ktoś w "dziś dotarła..." pisał, że dostał bon z konkursu, a ja jestem w blokach startowych do feryjnego wyjazdu i chciałam to ogarnąć zawczasu. Dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6463484 Napisano: 14.02.2018 10:51:07 w Kaufland konkursy
Pytałam już w innym topie, ale nikt nic, więc może tu ktoś wie - czy ktoś jeszcze czeka na bon 50zł z konkursu na hasło? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6461906 Napisano: 10.02.2018 09:43:25 w PODZIĘKOWANIA
Trysha
Dziękuję za miły i bezinteresowny gest! Wyświetl w wątku >>
1 Trysha 0

glena

#6461717 Napisano: 09.02.2018 14:35:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie wiem, co tam Smolar dla mnie szykuje, że tak mi skąpi tego bona do Kaufa, ale oby to było coś dużego! Wyświetl w wątku >>
2 andii, mia 0

glena

#6461600 Napisano: 09.02.2018 10:42:26 w Popraw sobie humor...
joan napisał(a):

Komentarze pod konkursem... emotka Ale w końcu to "Jeden z najlepszych konkursów jakie powstały."

Habbity, mole, selery, leprze jutro, bo mam urodziny, bo nigdy jeszcze nic nie wygrałam, kiedy wyniki wyniki wyniki, kazda strona wciaga do czytania kolejnych sag jej kontynuacji.
Czy to wszystko trolle, czy też może w konkursach powinno się raczej przyznawać słowniki mowy ojczystej + ćwiczenia umiejętności czytania ze zrozumieniem & pisania z sensem? emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-karty-do-empiku.html#.Wn1kXbziaW8

"4 lata temu nie dotykałam nawet książek,ale zawszę lubiłam zwierzęta i nie wychodziło mi ich wychowanie" - to jest jak początek dobrej powieści emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

glena

#6459484 Napisano: 04.02.2018 10:36:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

Jogobella się w tym roku nie postarała...zamiast 250 kart, jak w tamtym roku, to tylko 20 na tydzień..ech emotka  
https://www.e-kon...ur.html#.WnbP6a7ibIU

Zna ktoś może tę agencję? Bo nie kojarzę emotka

https://www.e-kon...em.html#.WnbUAtThDDc ten konkurs robili, o ile pamiętam, to wszystko było ok - regulaminowo, nagrody docierały i było ich tu dużo na forum emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6459442 Napisano: 03.02.2018 22:53:48 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy trwa obecnie jakiś konkurs z alkoholem /oprócz piwa/ ? Muszę jutro kupić flaszkę...  emotka

https://www.e-kon...18.html#.WnYvN9ThDDc Wyświetl w wątku >>

glena

#6459245 Napisano: 02.02.2018 22:06:42 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

glena napisał(a):

trendy lunch bulgur pęczak soczewica też jest super i do tego teraz promo poniżej 5zł - tylko niestety w osobnych saszetkach więc raczej nie dla less/zero waste 

Bea sugeruje w swojej książce, żeby się nie spinać i podejść do ZW na spokojnie - z mojej strony to wygląda tak, że w konkursach ZW sobie czasami odpuszczam, jeśli inaczej się nie da. A w każdej innej dziedzinie staram się podwójnie.

Ja mam Wągrowską, Johnson nie czytałam, ale też się nie spinam, bo źle się czuję w rygorach, nawet szlachetnych - staram się jak mogę ale bez biczowania za odstępstwa. Tu jest fajny tekst (zresztą cały blog jest super) na ten temat, jeśli by ktoś był zainteresowany liźnięciem tematu http://szafasztyw...-moje-podejscie.html Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6459226 Napisano: 02.02.2018 21:24:15 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Cieszę się, że pomiędzy milionem konkursów ze słodyczami, napojami gazowanymi, alkoholami, chipsami zdarzają się też konkursy z taką na przykład zdrową kaszą (Melvit) emotka Ponieważ oboje z mężem wyznajemy zasadę "co nakupujemy na konkursy, to się zje/zużyje" - konkurs z kaszą wydaje się być dla nas zbawienny  emotka O, taka myśl mnie naszła.

Również mnie to cieszy -> polecam bulgur emotka

trendy lunch bulgur pęczak soczewica też jest super i do tego teraz promo poniżej 5zł - tylko niestety w osobnych saszetkach więc raczej nie dla less/zero waste  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6458262 Napisano: 31.01.2018 20:08:11 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

Czy w loterii przychodzi jakieś potwierdzenie na maila/ pojawia się powiadomienie na stronie www? Bo mi tylko sie strona przyciemniła i tyle i nie wiem sam czy przeszło emotka

Tak, jest jakiś napis w rodzaju "dziękujemy, zgłoś kolejny paragon" czy coś w ten deseń - nie pamiętam dokładnie Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6458256 Napisano: 31.01.2018 20:01:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
zezowaty_kot napisał(a):

glena okej, przepraszam, źle Cię zrozumiałam. Może mnie to forum przyzwyczaiło już do hipokryzji i prób wyliczania innym potknięć, gdy samemu dawno się leży z pozdzieranymi kolanami emotka
Wybacz emotka

Ależ proszę Cię - mam swoją pierwszą aferę na e-konkach!  emotka  To chyba do MDW się kwalifikuje emotka  Nie ma problemu emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6458246 Napisano: 31.01.2018 19:53:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
mietowa napisał(a):

joan napisał(a):

mietowa napisał(a):

Umieram z ciekawości, na czym miałaby polegać wyższa konieczność posiadania dwóch puf z Laysów. Jakieś rozruszniki serca miały te pufy, czy co? Bo to bym zrozumiała emotka

Obstawiam wątek dziecięcy - nastąpiłby rozlew krwi, gdyby pufa była jedna emotka

Taaak, też o tym pomyślałam emotka . Niestety to oznacza, że jednak pachnie hipokryzją. Bo albo masz zasady i się ich trzymasz, albo dopuszczasz wyjątki dla siebie samej  emotka  i wtedy jednak głupio wypada wychylanie się z takimi pretensjami emotka . Każdy ma kogoś/coś - dzieci, babcię, ciocię, wujka, potrzeby finansowe i inne powody, które można nazwać "wyższą koniecznością". 

Ej, no ale to było humorystycznie napisane - że właśnie widzimy źdźbło w oku bliźniego, ale belki w swoim to już nie. Dlatego też użyłam sformułowania "wyższa konieczność" żeby było jasne, że piję tym samym właśnie do relatywizmu i hipokryzji itp.  Wyświetl w wątku >>
1 mayteq 0

glena

#6458242 Napisano: 31.01.2018 19:44:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
shineoff napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

glena napisał(a):

Ja chciałam wcześniej bardziej wprost napisać, że mnie tu zawsze potwornie wkurza, jak ktoś się chwali kolejną taką samą nagrodą (a wiadomo, że w części przypadków musiał co najmniej nagiąć zasady, podając inne dane itp.) - a szczególnie wtedy, kiedy sama na nią polowałam. Wprawdzie mam dwie pufy z Laysów (ale to była wyższa konieczność), kilka kubków i buffów z Actimela (ale polowałam na Instaxa) itp. emotka

Co za hipokryzja emotka
"Tak mnie wkurza jak ktoś gra na słupy, co prawda ja też tak robię, ale ja muszę, choć wcale nie chcę" emotka emotka emotka

Nie wiem jak było z Laysami, bo nie brałam udziału, ale w Actimelu absolutnie nie trzeba było grać na żadne słupy. Sama na siebie grałam i wygrałam kilka chust (też polowałam na instaxa, który chyba nie jest mi pisany)... Ale hipokryzja to zło w czystej postaci, też tak uważam emotka  

W Actimelu wygrałam wszystko na siebie. W Laysach było ograniczenie na osobę - dlatego poprosiłam Siostrę. Wpis miał być humorystyczny, ale chyba nie wszyscy załapali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0