Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6474875 Napisano: 20.03.2018 14:54:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
infatne napisał(a):

Ooo sie Redd's odezwal z biletami po takim czasie  emotka

u nich to zawsze tyle trwa, bo to chyba jedyna agencja, która najpierw weryfikuje I stopień i ewentualnie przesuwa listę do góry, jeśli ktoś nie spełnił wymogów
u mnie też bilety - będzie rezerwa, bo pomyliłam nr paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6473485 Napisano: 15.03.2018 18:59:50 w SZUKAM....
joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

Szukam osoby, której chwilowo się nudzi i zechciałaby udzielić porady prawnej. Chodzi o prawo spadkowe,  a dokładniej o dziedziczenie daleszej rodziny, gdy najbliższa się zrzeka spadku (na 100% z powodu długów)
edit
Czy jest możliwość darmowego zrzeczenia się spadku? Kuzyn zrzekał się u notariusza, ale za to trzeba płacić ;/

Poczytaj w sieci o "odrzuceniu spadku".

Moim zdaniem powinnaś zostać oficjalnie poinformowana o zaistnieniu sytuacji spadkowej, a domniemywam, że każda taka informacja zawiera termin i opcję odwołania lub podjęcia innych działań.

Zdaje się, że inna zasada jest przy dziedziczeniu testamentowym, a inna przy braku testamentu!

Zanim podejmiesz jakieś kroki warto sprawdzić, czy Twoje odrzucenie spadku nie przeniesie go "niżej", czyli na Twoja córkę. Najlepiej skonsultować się z prawnikiem spadkowym. Bo pewnie taniej wyjdzie udać się do prawnika całą rodziną i spisać wszystko za jednym zamachem.

Zrzeczenie, a odrzucenie, to dwie różne sprawy https://www.rpo.g...a-odrzuceniem-spadku
Zrzeczenie ma formę umowy zawartej notarialnie za życia osoby, której spadku się zrzekamy
Odrzucenie - można złożyć przed sądem, koleżanka składała kilka lat temu i opłata sądowa była ok. 50zł Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

glena

#6473108 Napisano: 14.03.2018 20:01:25 w Udane wymiany - polecane nicki:)
lid
dziękuję za wymianę i za zaangażowanie w doprowadzenie do jej szczęśliwego finału emotka Wyświetl w wątku >>
1 lid 0

glena

#6472793 Napisano: 14.03.2018 09:24:00 w Czy informują/ informowali?
Czy były już maile od Pleja z Garnier Botanic?
tam trzeba było odpowiedzieć na sms o wygranej wysyłając adres mailowy i oni mieli wtedy się kontaktować, a na razie nic od nich nie dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6472787 Napisano: 14.03.2018 09:18:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

POnawiam pytanko, czy karty Biedronka są od razu doładowane? 

Jeśli chodzi o te z loterii Winiary - w mojej była karteczka, że będzie aktywowana w ciągu 7 dni od wysłania. Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

glena

#6470359 Napisano: 06.03.2018 16:07:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Działa Wam strona zgłoszeniowa Bicsoleil z konkursu z C4???
U mnie tylko województwo da się wybrać, potem są 2 miasta i dalej nie idzie... emotka

kliknij tylko na logo C4 - pojawi się pole na odp Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

glena

#6469230 Napisano: 02.03.2018 22:34:26 w SZUKAM....
cherry_coke napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Gdzie można kupić ciasto francuskie Henglein?

w Piotrze i Pawle 

w Kauflandzie też jest - francuskie i filo Wyświetl w wątku >>

glena

#6468768 Napisano: 01.03.2018 19:46:29 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
iszhara napisał(a):

W jakim stacjonarnym sklepie można dostać Nescafe 3w1 o smaku karmelowym? Spotkał ktoś taki smak:

https://www.nesca...escafe-product-thumb

Sprawdź w Żabkach przy kasach - kupowałam takie na jakiś konkurs tych saszetek 3w1. Są też brown sugar i chyba jakieś waniliowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6468603 Napisano: 01.03.2018 13:39:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Dodawanie konkursów: Przy wyborze daty rozpoczęcia konkursu kalendarz pokazuje 3 miesiące (od bieżącego), natomiast przy wyborze zakończenia pokazuje w dwóch wariantach - od bieżącego lub od następnego (chyba jest to zależne od tego w której połowie miesiąca rozpoczyna się konkurs). Czy nie można by tego ujednolicić? Wydaje mi się, że duża ilość pomyłek w dacie zakończenia konkursu może mieć z tym związek. Ja się tak walnęłam ostatnio, ale nie jestem w tym odosobniona. Oczywiście jest to kwestia uważności, ale myślę, że prościej by było, gdyby układ kalendarza był taki sam przy obu datach. Wyświetl w wątku >>
2 defed, brucee 0

glena

#6467866 Napisano: 27.02.2018 15:23:31 w SZUKAM....
lola.lola napisał(a):

Po jakim czasie mniej więcej kobiety po cesarce wychodzą z dzieckiem do domu?

ja miałam cesarkę w poniedziałek wieczorem, a wypisali mnie w sobotę rano - standardowo chyba trzymają około 4-5 dni, ale to wszystko zależy od stanu mamy i dziecka Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

glena

#6467685 Napisano: 27.02.2018 09:32:09 w Intermarche
Uwaga KRAKÓW! Odbyłam właśnie wycieczkę do ITM po Tchibo, by na miejscu zastać SKLEP W LIKWIDACJI. Tchibo nie ma. W zasadzie niczego nie ma. Żeby wydać jeden z moich licznych bonów, którymi teraz mogę jedynie podpalać sobie cygara, kupiłam wino, Vogue i dwa kamisy. Także tak.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6467226 Napisano: 25.02.2018 21:15:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

a prosze napiszcie, moze ktos wie....

wlasnie w konkursie

Crunchips, Zabka

https://www.e-kon...et.html#.WpMUh2TJ9hx

jesli na 1 paragonie mam 2 paczki chipsow to moge wyslac 2 zgloszenia?? bo nie moge znalezc zadnego wpisu o tym w regulaminie

1 paragon = 1 zgłoszenie
3.3.Jeden paragon upoważnia do wysłania tylko i wyłącznie jednego
zgłoszenia do Konkursu. Wykorzystanie kolejny raz tego samego
paragonu będzie traktowane jako zgłoszenie nieprawidłowe, nie biorące udziału w Konkursie.
3.4. Jedna osoba może wielokrotnie wysyłać zgłoszenia do Konkursu pod warunkiem dokonania kolejnych zakupów i
uzyskania kolejnych paragonów. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

glena

#6467142 Napisano: 25.02.2018 14:00:32 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

Ludziki potrzebuję sprawdzonych!!!!! przepisów na dania wegetariańskie, głównie mam na myśli sałatki i przekąski

W maju komunia syna a ja już się stresuję bo jeden z gosci jest wegetarianinem i zawsze na imprezach rodzinnych siedzi ze skwaszoną miną bo na stole królują wedliny, sałatki z kurczakiem, mięsne przekąski itp.

http://www.jadlonomia.com/ robiłam sporo rzeczy z bloga i obu książek, zawsze się sprawdzały
nie wiem, co planujesz podać reszcie gości - żeby to jakoś było dopasowane i też pewnie nie chcesz niczego pracochłonnego, ale np. ten przepis jest fajny http://www.jadlon...alafior-z-orzechami/
możesz zrobić albo kupić hummus, do tego jeszcze peperonata http://www.jadlon...rzepisy/pepperonata/ i jakiś pasztet warzywny i masz przystawki z głowy, a i nie-wegetarianie zjedzą
Na blogu jest też dużo przepisów na różne pasty, które można zrobić wczesniej - jak zrobisz w różnych kolorach to będą fajnie wyglądać  Wyświetl w wątku >>
2 moskala22, ace 0

glena

#6466572 Napisano: 22.02.2018 23:45:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

glena napisał(a):

violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kkbt napisał(a):

masza napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

znalazłam lays na nowy  konkurs w Tesco dwa opakowania 7zł

W biedronce teraz w promocji 2  po 6 zł

Co to za konkurs, nie umiem znaleźć.

narazie w zapowiedziach i na stronie lays rozmowa konkursu - loteria rusza od 1 marca ale już można kupować chipsy

a paragony zakupionych Laysów będę potrzebne?

Nie trzeba paragonów. Tutaj regulamin https://lays.pl/r...s-wybierasz-2018.pdf

Ktoś pisał że wyrywkowo będą sprawdzać paragony żeby nie sprzedawać Kodów - Tylko Nie Wiem Czy To Ten Konkurs

czyli lepiej warto mieć kilka paragonów, jakby zażądali do weryfikacji- ale najpierw muszę wygrać, a to u nich graniczy z cudem....

a nie lepiej grać uczciwie?

--------------------------------
sprawdzić tego wszystkiego  nie sprawdzą, ale czy naprawdę tak trudno kupić paczkę chrupek? trzeba kodami handlować? jakie to jest smutne. 

Ale to nie jest rozmowa o handlowaniu kodami, tylko o tym czy trzeba zachowywać paragon do kupionych chipsów i czy Avanti może o nie prosić celem zweryfikowania zaistniałego zakupu. A wiadomo, że inaczej robi się zakupy, jeśli paragon będzie do ewentualnego odesłania (bo trzeba zadbać o dobry opis, nie mieć innych konkursowych produktów itp.). Więc może jednak jeszcze tak źle nie jest  i smucisz się pochopnie emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6466547 Napisano: 22.02.2018 21:05:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

glena napisał(a):

violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kkbt napisał(a):

masza napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

narazie w zapowiedziach i na stronie lays rozmowa konkursu - loteria rusza od 1 marca ale już można kupować chipsy

Nie trzeba paragonów. Tutaj regulamin https://lays.pl/r...s-wybierasz-2018.pdf

Ktoś pisał że wyrywkowo będą sprawdzać paragony żeby nie sprzedawać Kodów - Tylko Nie Wiem Czy To Ten Konkurs

czyli lepiej warto mieć kilka paragonów, jakby zażądali do weryfikacji- ale najpierw muszę wygrać, a to u nich graniczy z cudem....

Ja nie widzę punktu w regulaminie, który by mówił, że należy zachować paragon, opakowanie itp., więc nie bardzo mogą czegokolwiek zażądać do weryfikacji, bo na jakiej podstawie? Też myślę, że tak pro forma napisali o tym nie-handlowaniu kodami, a jeśli by się naprawdę chcieli czepiać, to by raczej wymagali fizycznego posiadania opakowań/kodów, a nie paragonów Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

glena

#6466533 Napisano: 22.02.2018 19:57:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kkbt napisał(a):

masza napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Nie trzeba paragonów. Tutaj regulamin https://lays.pl/r...s-wybierasz-2018.pdf Wyświetl w wątku >>
2 violka88, joan 0

glena

#6466269 Napisano: 22.02.2018 12:28:08 w Kaufland konkursy
agusia222 napisał(a):

mam pytanie, na jaki mejl trzeba odesłać dane z wgranym paragonem z budżetu ?

https://e-kupon.i...ufland/swiezosc.html jest formularz do uzupełnienia i wgrania zdjęcia Wyświetl w wątku >>
1 agusia222 0

glena

#6466143 Napisano: 22.02.2018 09:22:41 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

Kiedy pojawia się najbliższe wyniki
monster
star
nic nac’s
orientuje się ktoś? 

nic nac's w poniedziałki informuje Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6465819 Napisano: 21.02.2018 11:00:45 w SZUKAM....
amif napisał(a):

mam pytanie do osób, które wykorzystywały kody do crocs.pl, czy można dopłacić gotówkę czy cena musi się mieścić w wartości kodu promocyjnego

Można dopłacić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6465714 Napisano: 20.02.2018 21:49:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=magie1982] Czy w Orzeszkonkurs po kliknięciu w link aktywacyjny w maila na stronie powinno pojawić się jakieś hasło typu "zgłoszenie przyjęte" lub coś przyjsć ponownie na maila? Klikam w link i kieruje mnie do głownej strony... Sorry za jakość zdjęcia. Pojawia się coś takiego, ale chyba tylko za pierwszym razem - jeśli klikniesz na ten sam link ponownie, to przerzuca na główną stronę, a przynajmniej mi tak zrobiło Wyświetl w wątku >>
0 0