Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6485212 Napisano: 26.04.2018 15:20:44 w Auchan

glena

#6485211 Napisano: 26.04.2018 15:19:06 w Auchan
https://www.konkurs.auchan.pl/ w mailu podają taką stronę konkursu, ale ona jeszcze nie działa
do wygrania 40x rok zakupów, 40x podróż marzeń, 320x bony na zakupy - ale tylko z okreslonych marek typu inExtenso
i w jury Miecznikowski
w mailu brak kwoty za jaką trzeba zrobić zakupy, na stronie jeszcze nie ma regulaminu Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6484890 Napisano: 25.04.2018 14:57:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
 Podravka milczy. Kamis odjechał z Jeepem. Hochland się śmieje ze mnie w głos. Smolar znów rzucił focha - już naprawdę przesadza, znów mu jakieś ultimatum muszę postawić (a teraz pójdę chyba zapić zupkę Amino Husarią i otrzeć... łzy Velvetem).  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6484624 Napisano: 24.04.2018 20:25:46 w Udane wymiany - polecane nicki:)
elena92,
miło i konkretnie - dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 elena92 0

glena

#6484529 Napisano: 24.04.2018 15:44:14 w SZUKAM....
Ja mam pudełko na kapsle, zawleczki czy opakowania. Do tego dwa segregatory. Jeden na bieżące rzeczy - koszulki mają naklejki na bieżąco korygowane (tak jak teraz powstała koszulka na potwierdzenia z Visy i na pa.ragony Nescafe), a część jest stała (dla sklepów i agencji). Co kilka miesięcy przeglądam pobieżnie i przerzucam do drugiego segregatora do koszulki z datą, kiedy robiłam selekcję - to jest moje archiwum, z którego co jakiś czas wyrzucam część pa.ragonów, ale takich, które przynajmniej z rok przeleżakowały czekając na rezerwę Wyświetl w wątku >>

glena

#6484104 Napisano: 23.04.2018 16:39:01 w Czy informują/ informowali?
Podravka/Vegeta do kiedy jest pozamiatana? Czy za czwartek 19.04 żyć jeszcze złudzeniami czy już spojrzeć prawdzie w oczy? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6483782 Napisano: 22.04.2018 10:52:44 w SZUKAM....
kopernik napisał(a):

charmed napisał(a):

jakiegoś sposobu na konkurs Despradosa - kiedy najlepiej wbijac kody? jakiś sposób?

Tam nie ma sposobu. Organizator wylosował ileś tam kodów z danej serii i jak trafisz na ten kod wygrywasz. Tyle

nie zgodzę się z tym, no bo przecież nie każdy kod z pod kapsla/zawleczki zostanie wbity, większość pójdzie do śmietnika. 
Moim zdaniem w przypadku kodów cierpliwość to cnota i ma największe znaczenie.

W dniu 28.02.2018 roku w lokalu przy ul. Floriańskiej 6/13D w Warszawie odbędzie sięlosowanie zwycięskich KODÓW, do których przynależeć będą nagrody w Loterii. Losowanie
zwycięskich KODÓW („Zwycięskie KODY”) odbędzie się spośród wszystkich 54.000.000
KODÓW ukrytych pod kapslem lub zawleczką Produktów, które dostępne będą w Loterii. W
pierwszej kolejności zostanie wylosowanych 306 Zwycięskich KODÓW do nagród I stopnia,
następnie 459 Zwycięskich KODÓW do nagród II stopnia, następnie 1.530 Zwycięskich
KODÓW do nagród III stopnia, a jako ostanie 7.650 Zwycięskich KODÓW do nagród IV
stopnia. Jeden Zwycięski KOD może zostać wylosowany w Loterii wyłącznie jeden raz.
Łącznie zostanie wylosowanych 9.945 Zwycięskich KODÓW.  Wyświetl w wątku >>

glena

#6483582 Napisano: 20.04.2018 23:27:04 w SZUKAM....
kameleon1982 napisał(a):

Czy ktoś pamięta do kiedy można wykorzystać vouchery do Multikina z loterii Kinder Bueno??

30.06.2018 Wyświetl w wątku >>

glena

#6483581 Napisano: 20.04.2018 23:24:00 w WC - rozmowy o wszystkim
kreatia napisał(a):

Netflix nie muli emotka  

nie - ale za to okropnie oszukuje: ustalamy, że będzie tylko jeden odcinek, a potem się robi trzecia w nocy... kłamca jeden... Wyświetl w wątku >>

glena

#6483570 Napisano: 20.04.2018 22:22:12 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

Showmax - założyłam konto i chcę obejrzeć jakiś film, najpierw włączam zwiastun i po 2 sekundach ładowania oglądam zapowiedź, film zapowiada się ciekawie. Włączam film właściwy, ale on nie potrafi się dolołdnąć... Juz 5 minut mrugają mi kwadraciki... Czy to wina weekendowego przeciążenia Showmaxa, a może coś u mnie nie teges...  emotka

u mnie też się często (nie tylko weekendowo) tak kisi - trochę pomaga zmiana ustawień (na teoretycznie gorszą jakość wyświetlania - w praktyce na laptopie różnica jest żadna)
i nie jest to kwestia netu/weekendu/godziny, bo w tym samym czasie Netflix nie muli, a podejrzewam, że użytkowników ma więcej Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

glena

#6483538 Napisano: 20.04.2018 19:25:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
babska napisał(a):

czy z black Biedronka przychodzi jakieś potwierdzenie zgłoszenia na maila? Bo dodałam zgłoszenie i nie pamiętam czy dodałam czy mi się wydawało

nic nie przychodzi Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6483316 Napisano: 19.04.2018 22:12:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

Czy na ten konkurs Knorr i Hellmans wygraj 50 000zł na działke , można kupić jakąś jedną z tych przypraw co niedawno wprowadzili?? np. chilii z indii albo pieprz czarny z wietnamu etc. ???

Można
https://www.smola....03.2018_final_0.pdf w regulaminie są wszystkie wyszczególnione Wyświetl w wątku >>
2 andii, kamil17 0

glena

#6482965 Napisano: 18.04.2018 22:22:12 w Wkurza mnie...
A u mnie koło domu w Żabce w niedziele na kasie Pani-Właścicielka, obok na krzesełku synek przycupnięty, tatko jara fajka przed sklepem, konwersują sobie przez drzwi. Czyli i sklep otwarty, i rodzina razem... Mieć ciastko i zjeść ciasto. Albo i deser ze śmietaną...
Nie muszę robić (i raczej nie robię) zakupów w niedzielę, choć nie przekonują mnie ani argumenty o jedności rodziny, ani o tym, że w innych krajach też tak jest, albo, że za komuny tak było i nikt z głodu nie umarł. Fajnie by jednak było, gdyby w demokratycznym (podobno) kraju, ktoś się najpierw obywateli zapytał, czego oni chcą i jakie rozwiązania widzą.  Wyświetl w wątku >>

glena

#6482738 Napisano: 18.04.2018 07:44:35 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

Czy Konkurs "Piękno z natury" Carrefour poinformowane?albo czar Star?

"Piękno z natury" już nawet nagrody wysyłali Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

glena

#6481241 Napisano: 11.04.2018 18:09:22 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

https://www.googl...x=1&fir=z55ANHqR pierwsza sukienka od samej góry po kliknięciu na ten link

ja bym poszła ożywienie np. kanarkowym żółtym - żeby nie było tak delikatnie, tylko bardziej energetycznie i radośnie. Tu jest przykład kolorystyki http://stylistki....owa-sukienka-275804/ . Oczywiście nie chodzi o to, żeby wyglądać tandetnie i krzykliwie, ale ten fiolet jest dość blady i ja bym go podkręciła. Jak sobie kupisz coś kanarkowego, to potem możesz nosić też do dżinsów czy letnich sukienek. Wyświetl w wątku >>

glena

#6480583 Napisano: 09.04.2018 18:48:07 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

Takie pytanie. Czy te miecze świetlne ze Star Wars co były jakiś czas temu do wygrania to się czymś różnią? W sensie mam niebieski miecz i czy są różne rodzaje tych niebieskiech mieczy? Bo sprzedałam, go ale koleś mi mówi że dziecko chciało inny bo ja niby napisałam że to miecz Obi Wan Kenobi, a że to jest miecz jakiejś tam innej laski? (nie znam się totalnie na Gwiezdnych wojnach). Na zdjęciu był ten miecz co wysłałam, więc niby mógł obczaić... Po czyjej stronie jest racja? Tzn. chodzi mi o to czy te miecze się fizycznie czymś różnią, czy tylko zdjęciem na opakowaniu?
Zastanawiam się też czy facet nie chce się pozbyć tego miecza bo niby wysłałam za późno. Bo kupował na innej aukcji coś i przyszło mu w niecałą dobę... (więc pewnie wszyscy powinni tak wysyłąć...), a ja zgodnie z tym co miałąm napisane w aukcji wysyłam w przeciągu 3 dni i nadałam go właśnie w 3 dzień, i że nie doszło na urodziny dziecka... Więc wielkie wonty o to co tak długo to szło, bo aż 4 dni...

Ale raz na zawsze mam nauczkę - tylko odbiór osobisty!

I jeszcze jedno pytanie. Czy można jakoś wpłacić kasę na swoje konto PayU na Allegro? Bo w poniedziałek automatycznie mi kasa się przelewa na moje konto bankowe i teraz nie mam z czego zwrócić gościowi kasy (a chciałabym to robić oficjalnie przez Allegro, a nie po prostu przelew na konto bankowe), bo na koncie mam 0 zł więc nie mam aktywnego przycisku do zwrotu kasy

Obawiam się, że wpłata (jeśli da się ją zrobić) nic nie pomoże - sprawdzałam w tej chwili u siebie na koncie, że pomimo posiadania środków na payU nie mogłabym zwrócić ich dowolnej osobie, a tylko takim kupującym, których pieniędzy jeszcze nie wypłaciłam. 
Nie wiem, czy to można jakoś ominąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6480126 Napisano: 07.04.2018 19:03:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
monis245 napisał(a):

Wczoraj doszedl ZESTAW Z GARNIER / PIEKNO Z NATURY CARREFOUR / dzis zorientowalam sie ze nie kompletny zestaw emotka   1 SZAMPON , MASKA , OLEJEK , ODZYWKA . W regulaminie pisze ze 2 SZAMPONY ! KTO DOSTAL KOMPLETNY LUB NIEKOMPLETNY ZESTAW ????

Ja mam taki jak Ty Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6478791 Napisano: 01.04.2018 21:47:06 w SZUKAM....
joan napisał(a):

glena napisał(a):

http://szafasztyw...iki-do-kontroli.html tu są zalety wyliczone
Jak dla mnie on jest nieforemny, strasznie odwisa (a przynajmniej bardzo często tak go widzę "na ludziach", ja wolę jak plecak lepiej przylega), a już te "rączki" u góry to w ogóle nieporozumienie. Lisek jest uroczy, owszem, ale też nie pojmuję szału...

Przeczytałam i dalej mam wrażenie, że to lansiarski gniot. Nigdy bym czegoś takiego nie założyła na plecy, bo mi pleców szkoda.

Te pseudozalety wymienione na blogu emotka emotka Ale jeśli serio ktoś to (od)kupi, można wygrać emotka

Jak wiadomo: nie to ładne, co ładne, lecz co się komu podoba emotka  zawsze to sobie powtarzam, jak widzę kogoś z torbą O bag - przy niej Kanken jawi mi się jako niezwykle atrakcyjny emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6478784 Napisano: 01.04.2018 20:29:10 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Czy plecaki typu Kanken to jakiś najnowszy trend w modzie i wymóg do bycia cool? Widzę je w kolejnym konkursie emotka

Tak patrzę na ten plecak Kanken i... jak dla mnie... emotka a za kilkaset złotych wolałabym dostać plecak marki Deuter. Czemu więc te Kankeny są na topie? emotka

http://szafasztyw...iki-do-kontroli.html tu są zalety wyliczone
Jak dla mnie on jest nieforemny, strasznie odwisa (a przynajmniej bardzo często tak go widzę "na ludziach", ja wolę jak plecak lepiej przylega), a już te "rączki" u góry to w ogóle nieporozumienie. Lisek jest uroczy, owszem, ale też nie pojmuję szału... Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6478061 Napisano: 28.03.2018 22:03:11 w SZUKAM....
aguagu napisał(a):

Czy ktoś pamięta jakie dane podawało się w konkursie Lipikar w Super-pharm? emotka

https://lipikar-k...jestracja-zgloszenia można nadal podglądnąć formularz Wyświetl w wątku >>
0 0