Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
glena
Postów 812
Data rejestracji 31.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdzie można tą książkę obejrzeć?
A jak kupię i okaże się że książka jest w złym stanie?
A można kupić tak normalnie, poza allegro?
A jeśli kupię przez allegro, to mogę odebrać osobiście? W jakiej okolicy?
W takim razie, nie mogę tego kupić.
Już myślę, że następuje koniec i kurtyna, lecz po kilku dniach pan odzywa się znowu.
W sobotę mogę odebrać o dowolnej porze.
Może Pani podać godzinę i adres? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czytam Młodemu na dobranoc "Pamiętniki Tatusia Muminka". Jest loteria na urodzinach Króla Autokraty. Każdy kto znajdzie jajko z numerkiem dostaje jakąś nagrodę. Gryzilepek jednakże zeżarł swoje jajka-losy i Tatuś Muminka zastanawia się, co też stało się z nagrodami do nich przypisanymi. Czy może Król zachował je na następny raz?
A mnie w tym momencie przez głowę jak błyskawica przebiega jedno zdanie. Wiecie na pewno jakie.
Tak, oczywiście: "nagrody niewydane pozostają do dyspozycji Organizatora"
Tak więc chyba czas na jakiś konkursowy urlop...
Dobrej nocy! Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy po wypełnieniu formularza laureata z Duracella (ogólnopolski) coś przychodzi na maila? Pojawiło mi się tylko info "dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie" (!). Czy oni jakoś potwierdzają, że doszło i jest ok?
Czy z GoshGirl w Hebe (etap kwietniowy) po odesłaniu danych wszyscy już dostali info o możliwości odbioru nagrody? Widziałam jakieś wpisy na ten temat, ale nie wiem, czy to ten sam etap. Do mnie nic nie dotarło... Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli nas NIE nagrodzili
- a wyniki były szybko - losowali
- wyniki były późno - zapomnieli i potem na szybko losowali
- poziom prac był wysoki - nagrodzili profesjonalistów, bardzo niefajnie, niech oni sobie piszą powieści czy tam robią sesje zdjęciowe, a konkursy zostawią w spokoju
- poziom prac był niski - nagrodzili mugoli, prostego kowalskiego itp., bardzo niefajnie bo po prostu nasza praca byłą lepsza, a dowodem tego jest fakt, że już ją kilka razy nagrodzono
jeśli nas NAGRODZILI
- a wyniki były szybko - rzetelnie i na bieżąco zapoznawali się z pracami
- a wyniki były późno - rzetelnie zapoznali się, długo obradowali i w ogóle mieli burzę mózgów
- poziom prac był wysoki - nasza była najlepsza, włożyliśmy najwięcej wysiłku, kreatywności, a dekoracje malowaliśmy pół roku
- poziom prac był niski - dali szansę normalnym ludziom, a nie osobom mającym całe sztaby ludzi, profesjonalny sprzęt itp.
Jeśli wygrywają ciągle te same osoby - jest to ewidentne oszustwo, albo ze strony agencji, albo tych pazernych wygrywaczy.
Jeśli rzadko wygrywają te same osoby - jest to ewidentne oszustwo, agencja ingeruje w wyniki, banuje nazwiska
Uwaga, żeby zweryfikować te ostatnie kwestie trzeba mieć tabelki w excelu sięgające wiele lat wstecz plus drzewa genealogiczne i wszystkie kontakty z social mediów większych graczy, oraz karty weterynaryjne chomików, psów i kotów
Generalnie jeden wielki ściem z tymi konkursami Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To tak tylko informacyjnie piszę (lub jako panaceum na lęki z niewiedzy ), a nie w sensie, że coś strasznego wyniknie z tego, że można te dane uzyskać. I coś z nimi zrobić. Na przykład wyżej wzmiankowany pan w żaden sposób tych danych nie wykorzystał Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nic, nie będę kupować nic na inne konkursy na wszelki wypadek Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit: właśnie obejrzałam mini-katalog z ciuchami dla dzieci - jest koszulka z Sokołem Millenium więc nie jest najgorzej Wyświetl w wątku >>