Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6539650 Napisano: 18.10.2018 09:12:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

Zerkam sobie na dodane ostatnio konkursy, patrzę: "O, loteria Carlsberg w C4! Fajnie!"
Czytam regulamin, a tam piszą, że trzeba kupić "minimum 20 opakowań promocyjnych" emotka ILLLLE?  emotka
Zmasakrowali mnie tym wymogiem... emotka

Uczestnicy loterii – loteria przeznaczona jest wyłącznie dla firm (tj. osób fizycznychprowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych, jednostek
organizacyjnych nieposiadających osobowości prawnej), które zawarły umowę o współpracy
na warunkach franczyzy z Carrefour Polska Sp. z o.o. z siedziba w Warszawie,
posiadających aktualną koncesję na sprzedaż piwa na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej
i które nie mają przeterminowanych należności w stosunku do Carlsberg Polska Sp. z o.o.
z siedzibą w Warszawie w okresie trwania sprzedaży promocyjnej, tj. od dnia 01.10.2018 r.
do dnia 30.11.2018 r.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6539649 Napisano: 18.10.2018 09:10:14 w Czy informują/ informowali?
picola napisał(a):

Były już maile z konkursu Syrena w C4?

w informują jest wpis z 4.10 Wyświetl w wątku >>
1 picola 0

glena

#6539409 Napisano: 17.10.2018 16:48:32 w Udane wymiany - polecane nicki:)
nanajka81,
Bardzo sympatycznie robi się z Tobą interesy - dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538907 Napisano: 16.10.2018 18:30:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

Czy z Wawel Carrefour SMS 160 znaków mam liczyć także razem z tym CRFWAWEL?

cały sms musi się zmieścić w 160 znakach Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538906 Napisano: 16.10.2018 18:29:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczka155-93 napisał(a):

W Łaciatym i prince polo to można grać cały czas czy tylko od godizny 12 do 23.59 ? 

W Prince Polo tak, cały czas
Łaciate nie wiem, bo nie gram i nie czytałam regulaminu, ale jest to na pewno podane  Wyświetl w wątku >>

glena

#6538757 Napisano: 16.10.2018 13:34:13 w Czy informują/ informowali?
yreks napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

A co z loterią Wedel Carrefour? Ktoś pochwalił się samochodem, a wiadomo co z reszta nagród?

były wygrane na forum karty i nagrody rzeczowe - pojedyncze wpisy (jakos kolo 5 pazdziernika informowali) Za to duzo wiecej osób pochwaliło się wygranymi w ITM

Ale to były wpisy z II etapu, za III losowanie było dopiero 11.10.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538548 Napisano: 15.10.2018 21:34:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Glena: W każdym z tych portali wygrałam z dwa czy trzy razy, więc szanse są zawsze, ale 5 książek na 500 zgłoszeń to tyle co nic.

Dziękuję, to jestem pocieszona i zmotywowana, żeby próbować dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538544 Napisano: 15.10.2018 21:27:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

scrabble napisał(a):

slomkab napisał(a):

Wygrałam ekspres w MkCaffe i wyslalam paragon poleconym priorytetem i do tej pory nie dotarl do organizatora czy ktos z Was tez miał kiedyś taka sytuację?obawiam sie ze list zaginal i moja pierwsza w zyciu wygrana tez pojdzie w sina dal:(

O losie emotka  Jaka była data nadania? Może jeszcze dotrze. Masz skan tego paragonu? Spróbuj go wysłać do organizatora, podaj numer śledzenia i opisz sytuację. 

Niestety z radosci nie zrobilam skanu paragonu bo zaraz po sms go wyslakam tj w zeszla srode a opcja sledzenia pokazuje ze pezesylka nadana i tyle po niej sluch zaginąl;( ile moze iść polecony bo ja myślalam ze max 3 dni

Do mnie (Kraków) polecony z Gdyni szedł kiedyś dwa tygodnie. Napisz albo zadzwoń do organizatorów, że wysłałaś w terminie, podaj numer nadania (żeby czekali i przypadkiem jakiemuś rezerwowemu nie przyznali) i spokojnie czekaj Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538542 Napisano: 15.10.2018 21:21:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Glena: Nie jest ściema. Niestety, o dobre książki gra tam bardzo dużo osób. 

No własnie wiem, bo podają ilość zgłoszeń, ale zastanawiam się czy np. na booklips czy portalu kryminalnym mają dużo mniej odpowiedzi? A stamtąd i sama mam wygrane i widziałam wpisy tu na forum.
A wygrałaś tam coś kiedyś? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538537 Napisano: 15.10.2018 21:13:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
O, to ja też przy okazji zapytam - czy wygrał ktoś jakąś książkę w konkursach dobreksiazkimag.pl? Tam zawsze podają ilość poprawnych odpowiedzi (po kilkaset), więc wiem, że jest mnóstwo zgłoszeń, ale nigdy tam nic nie wygrałam, ani nie zauważyłam, żeby się ktoś na forum chwalił. Jako, że dość często sama dodaję ich konkursy (np. dzisiaj 3), to bym chciała mieć pewność, że nie jest to strata czasu i jakiś ściem. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538340 Napisano: 15.10.2018 13:41:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
cb656 napisał(a):

Czy ktoś kiedykolwiek gdziekolwiek widział WYNIKI konkursów organizowanych przez tabletowo?
Bo nie wiem, czy moja przeglądarka narzuciła jakieś ograniczenia wyświetlania, czy co, ale nie tylko nie znajduję nigdzie wyników, ale nawet nie widzę wpisów konkursowych emotka

Weszłam na ten https://www.e-kon...odowe-od-huawei.html i widzę pod tekstem komentarze/wpisy konkursowe oraz dopiski do komentarzy zwycięzców ("Decyzją redakcyjnego jury trafia do Ciebie jeden z głośników emotka Podeślij mi zatem, proszę, na @, dane tele-adresowe." itd.). Czyli coś u Ciebie nie bangla. Znaczy, oczywiście, w przeglądarce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538170 Napisano: 14.10.2018 22:31:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

rifle77 napisał(a):

Czy wygrał ktoś w Prince Polo wysyłając zgłoszenie w nocy (np. godzina 2, 3, 4?)

Wg.regulaminu bramki są otwarte  codziennie od  godz.12:00 do 23:59, ale w MDW jest  wpis o porannej  wygranej  emotka

Nie widzę w regulaminie takiej informacji - jest tylko podany całkowity przedział czasowy, w którym otwierają się bramki (od 12.00 1.10 do 23.59 w ostatni dzień loterii ), chyba źle ten fragment zrozumiałaś Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538055 Napisano: 14.10.2018 12:03:04 w Dziś cieszę się z.....
ivanotta napisał(a):

scrabble napisał(a):

ivanotta napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Cieszę się, że dzisiaj spełniło się moje marzenie, waga wskazała 25kg mniej co było moim celem, jestem z siebie dumna emotka  

Gratulacje emotka ! Ja swoje również spełniłam i mogę pochwalić się pierwszym tatuażem, który dla mnie jest jak dzieło sztuki  emotka

Ivanotta pochwal się!

takie małe coś sobie zafundowałam emotka

i koszulka KISS emotka  Piękny zestaw! Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

glena

#6537707 Napisano: 12.10.2018 19:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joka napisał(a):

Dostałam po 16 sms z numeru 4260 ze wygralam 100zl z wygrywaj nivea wejdz w link ale nie chce sie otworzyć.Hm gralam dwa razy w Tesco tylko ten konkurs zakupy za 20zl,ale tam chyba 100zl nie przyznawali moze ktos ci podpowie co to za konkurs

To nie jest link tylko adres mailowy  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6537412 Napisano: 12.10.2018 10:34:35 w NA CO CZEKAMY?
dbam o uśmiech - widziałam wpisy o smsach
kiora tesco ulubiony bohater - były w środę wpisy o mailach
chwytaj radość wspólnych chwil c4 też jest wpis
nie grałam w tych konkursach więc nie mam 100% pewności, że tam wszystko jest już poinformowane - ktoś potwierdzi?

imprezuj stylowo - wyniki są na stronie (łącznie z główną nagrodą) Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

glena

#6536648 Napisano: 10.10.2018 11:31:57 w Czy informują/ informowali?
Agnes napisał(a):

czy ostatni etap Nivea juz był informowany?

W poniedziałek były maile i sms-y. Ale chyba jeszcze nie są przyznane te nagrody z osobnej puli dla konkretnych sieci sklepów. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6536510 Napisano: 09.10.2018 22:25:55 w Pomocy!!!!
yolka123 napisał(a):

glena napisał(a):

To ja spróbuję jeszcze raz:
Loteria Monster Munch trwa od 7.09 do 8.11. Nagród DNIA jest 8 na jedno losowanie, a w sumie na całą loterię 200.
W regulaminie podane jest, że okres od 7.09 do 4.10 to jakby jeden dzień (wspólna pula) - losowanie za ten okres już się odbyło, wylosowano 8 nagród  (4 zwycięzców biletów do Cinema City i 4 zwycięzców bonów Empik).
Okres kolejny, od 5.10 do 8.11 to 35 dni kalendarzowych, w których odbędą się 24 losowania nagród DNIA. W każdym losowaniu wylosowanych będzie 8 zwycięzców. Regulamin nie podaje, że jakiś przedział z tego okresu (np. weekend) jest liczony jako jedna pula zgłoszeń, albo ja tej informacji nie widzę, ale ewidentnie nie ma na tyle nagród, żeby wystarczyło na każdy pozostały dzień kalendarzowy konkursu. 
Ja jeszcze nie wiem, czy będę coś wysyłać, ale generalnie to jest dość istotna informacja dla osób chcących zagrać, bo fajnie jest wiedzieć do jakiej puli (dziennej? weekendowej? kompletnie jeszcze jakiejś innej?) trafi nasze zgłoszenie.

Losowanie nagród dziennych, które odbywa się poniedziałki ( począwszy od 8 X ) obejmuje ŁĄCZNIE zgłoszenia za piątek, sobotę i niedzielę. Czyli lepiej rejestrować zgłoszenia od poniedziałku do czwartku, bo wówczas faktycznie w każdy dzień przypadający po zgłoszeniu jest losowanie 4 Empików i 4 kompletów biletów. Nie wynika to niestety z regulaminu, lecz z opublikowanych już na stronie wyników. Daty na stronie z wynikami to daty losowań, a nie zgłoszeń. Regulamin beznadziejny, na szczęście wyniki są na bieżąco i można dokonać analizy.
Poza tym pierwszym  losowaniem (z miesięcznej puli),
losowań ( tzw. "dziennych") będzie 24 , więc najprawdopodobniej 1,2,3,4 listopada też będzie potraktowany łącznie. Wtedy by się "zgadzało" 
PS. Ja bezmyślnie wysłałam w sobotę 6X, nie wygrałam, ale czekam na tygodniową, emotka które dla urozmaicenia są losowane w piątki.

Też tak to policzyłam, ale uważam, że to jest na maxa nie w porządku, bo takie informacje mają być w regulaminie, a nie, że my tu sobie rozkminiamy. Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź - cieszę się, że ktoś zrozumiał o co mi chodzi emotka  bo już sama miałam wątpliwości czy czegoś źle nie liczę... Wyświetl w wątku >>
1 yolka123 0

glena

#6536497 Napisano: 09.10.2018 22:03:51 w Pomocy!!!!
To ja spróbuję jeszcze raz:
Loteria Monster Munch trwa od 7.09 do 8.11. Nagród DNIA jest 8 na jedno losowanie, a w sumie na całą loterię 200.
W regulaminie podane jest, że okres od 7.09 do 4.10 to jakby jeden dzień (wspólna pula) - losowanie za ten okres już się odbyło, wylosowano 8 nagród  (4 zwycięzców biletów do Cinema City i 4 zwycięzców bonów Empik).
Okres kolejny, od 5.10 do 8.11 to 35 dni kalendarzowych, w których odbędą się 24 losowania nagród DNIA. W każdym losowaniu wylosowanych będzie 8 zwycięzców. Regulamin nie podaje, że jakiś przedział z tego okresu (np. weekend) jest liczony jako jedna pula zgłoszeń, albo ja tej informacji nie widzę, ale ewidentnie nie ma na tyle nagród, żeby wystarczyło na każdy pozostały dzień kalendarzowy konkursu. 
Ja jeszcze nie wiem, czy będę coś wysyłać, ale generalnie to jest dość istotna informacja dla osób chcących zagrać, bo fajnie jest wiedzieć do jakiej puli (dziennej? weekendowej? kompletnie jeszcze jakiejś innej?) trafi nasze zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6536472 Napisano: 09.10.2018 21:26:52 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

glena napisał(a):

Kto mi wyjaśni regulamin MonsterMunch. Mam dzisiaj zlasowany mózg i nie umiem znaleźć wyjaśnienia tego w regulaminie - ktoś pomoże? (...) Prosta arytmetyka mówi mi tak:
losowanie dzienne za zgłoszenia od 7.09 do 4.10 jest jedno (bo to jest pula początkowa traktowana umownie jakby to był jeden dzień) - losowanych jest 8 nagród dziennych (po 4 z każdego rodzaju)
do końca loterii pozostaje 35 dni "normalnych"  (od 5.10 do 8.11, bo do tego dnia trwa loteria) - ale nagród pozostało już tylko 192 (po 96 z każdego rodzaju), a powinno być ich 280 (po 140 z każdego rodzaju) czyli część z tych pozostałych dni kalendarzowych jest znów traktowana jako wspólna pula, ale regulamin tego jasno nie określa

emotka emotka orzesz... emotka Ja tak nie umiem emotka sam sobie odpowiadać.

Gdzie ja sobie odpowiedziałam i na co? Bo teraz już kompletnie nie rozumiem.
Szukam odpowiedzi na pytanie, za które dni w loterii (oprócz tego zestawu 7.09 do 4.10) przyznawane są nagrody dzienne. Jeśli możesz mi pomóc, to bardzo proszę o konkretną informację.
EDIT: WSZYSTKICH nagród dziennych (na całą loterię) jest 200 (100+100) Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6536458 Napisano: 09.10.2018 20:56:33 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

glena napisał(a):

Kto mi wyjaśni regulamin MonsterMunch. Mam dzisiaj zlasowany mózg i nie umiem znaleźć wyjaśnienia tego w regulaminie - ktoś pomoże?

Zgłoszenia do Loterii przyjmowane są od dnia 07.09.2018 r. do dnia 08.11.2018 r.
Losowania Nagród Dnia – 25 losowań (jedno losowanie dziennie), które odbywają się w każdy dzień roboczy od 05.10.2018 r. do 09.11.2018 r.

Losowania obejmują zgłoszenia dokonane w dniu poprzedzającym losowanie, z wyjątkiem losowania w dniu 05.10.2018 r., które obejmuje zgłoszenia dokonane od dnia 07.09.2018 r. do dnia 04.10.2018 r

Faktycznie, to straszne jest mieć aż tak zlasowany mózg emotka
Nie zauważyłaś tego, że daty losowań i daty zakupów są znacznie przesunięte? Możesz z dużym wyprzedzeniem zrobić zakup i dokonać zgłoszenia, ale losowania zaczną się dopiero po jakimś czasie od daty początkowej. Najgorzej (bo mogą wygrać badziewne nagrody emotka ) mają ci, co kupili w okresie 7.09 - 4.10 bowiem WSZYSTKIE zgłoszenia z tego okresu (a jest to 27 dni) mają szanse na 100+100 nagród, natomiast daty następne to już proporcje inne - 25 szans na JEDEN DZIEŃ. Heloł!!! emotka emotka

Prosta arytmetyka - która liczba jest większa? emotka
27/200
czy
1/25

Prosta arytmetyka mówi mi tak:
losowanie dzienne za zgłoszenia od 7.09 do 4.10 jest jedno (bo to jest pula początkowa traktowana umownie jakby to był jeden dzień) - losowanych jest 8 nagród dziennych (po 4 z każdego rodzaju)
do końca loterii pozostaje 35 dni "normalnych"  (od 5.10 do 8.11, bo do tego dnia trwa loteria) - ale nagród pozostało już tylko 192 (po 96 z każdego rodzaju), a powinno być ich 280 (po 140 z każdego rodzaju) czyli część z tych pozostałych dni kalendarzowych jest znów traktowana jako wspólna pula, ale regulamin tego jasno nie określa Wyświetl w wątku >>
0 0