Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
glena
Postów 812
Data rejestracji 31.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
organizacyjnych nieposiadających osobowości prawnej), które zawarły umowę o współpracy
na warunkach franczyzy z Carrefour Polska Sp. z o.o. z siedziba w Warszawie,
posiadających aktualną koncesję na sprzedaż piwa na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej
i które nie mają przeterminowanych należności w stosunku do Carlsberg Polska Sp. z o.o.
z siedzibą w Warszawie w okresie trwania sprzedaży promocyjnej, tj. od dnia 01.10.2018 r.
do dnia 30.11.2018 r. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo sympatycznie robi się z Tobą interesy - dzięki Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łaciate nie wiem, bo nie gram i nie czytałam regulaminu, ale jest to na pewno podane Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wygrałaś tam coś kiedyś? Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiora tesco ulubiony bohater - były w środę wpisy o mailach
chwytaj radość wspólnych chwil c4 też jest wpis
nie grałam w tych konkursach więc nie mam 100% pewności, że tam wszystko jest już poinformowane - ktoś potwierdzi?
imprezuj stylowo - wyniki są na stronie (łącznie z główną nagrodą) Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Loteria Monster Munch trwa od 7.09 do 8.11. Nagród DNIA jest 8 na jedno losowanie, a w sumie na całą loterię 200.
W regulaminie podane jest, że okres od 7.09 do 4.10 to jakby jeden dzień (wspólna pula) - losowanie za ten okres już się odbyło, wylosowano 8 nagród (4 zwycięzców biletów do Cinema City i 4 zwycięzców bonów Empik).
Okres kolejny, od 5.10 do 8.11 to 35 dni kalendarzowych, w których odbędą się 24 losowania nagród DNIA. W każdym losowaniu wylosowanych będzie 8 zwycięzców. Regulamin nie podaje, że jakiś przedział z tego okresu (np. weekend) jest liczony jako jedna pula zgłoszeń, albo ja tej informacji nie widzę, ale ewidentnie nie ma na tyle nagród, żeby wystarczyło na każdy pozostały dzień kalendarzowy konkursu.
Ja jeszcze nie wiem, czy będę coś wysyłać, ale generalnie to jest dość istotna informacja dla osób chcących zagrać, bo fajnie jest wiedzieć do jakiej puli (dziennej? weekendowej? kompletnie jeszcze jakiejś innej?) trafi nasze zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukam odpowiedzi na pytanie, za które dni w loterii (oprócz tego zestawu 7.09 do 4.10) przyznawane są nagrody dzienne. Jeśli możesz mi pomóc, to bardzo proszę o konkretną informację.
EDIT: WSZYSTKICH nagród dziennych (na całą loterię) jest 200 (100+100) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
losowanie dzienne za zgłoszenia od 7.09 do 4.10 jest jedno (bo to jest pula początkowa traktowana umownie jakby to był jeden dzień) - losowanych jest 8 nagród dziennych (po 4 z każdego rodzaju)
do końca loterii pozostaje 35 dni "normalnych" (od 5.10 do 8.11, bo do tego dnia trwa loteria) - ale nagród pozostało już tylko 192 (po 96 z każdego rodzaju), a powinno być ich 280 (po 140 z każdego rodzaju) czyli część z tych pozostałych dni kalendarzowych jest znów traktowana jako wspólna pula, ale regulamin tego jasno nie określa Wyświetl w wątku >>