Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
glena
Postów 812
Data rejestracji 31.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
EDIT: chusteczki nie grają!!! Sorry. Ale ogólnie inne produkty konkursowe są. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojego wracającego ze szkoły dziesięcioletniego syna zaczepił dziś w autobusie "taki młody pan z słuchawkami na uszach" pytając czy plecak, który ma na plecach jest jego plecakiem szkolnym. Potem cały autobus dyskutował o tym, czemu plecaki szkolne są takie ciężkie (to jest w poniedziałki i wtorki 7-8kg, w inne dni mniej, ale w stosunku do masy ciała, to i tak jest masakra). Gdy Młody wysiadł "młody pan" zaproponował, że mu kawałek poniesie plecak. Młody najpierw odmówił ale gdy gość zapewnił go, że mu plecaka nie ukradnie, pozwolił mu kawałek go nieść i szli dyskutując o tym, że powinny być w szkole szafki, że w Anglii dzieci mają wszystko na tabletach itp. Nie twierdzę, że gość miał złe zamiary ale przeraziło mnie, że pomimo rozmów, instrukcji itp. co robić gdy nieznajomy zaczepia, Młody dał się podejść, kompletnie tracąc czujność. A akurat całkiem niedawno sobie wszystkie procedury powtarzaliśmy, bo były w okolicy przypadki, że jakiś facet zaczepiał dziewczynki koło jednej z krakowskich szkół i wydawało mi się, że Młody dokładnie wie, jak się ma zachować i że dokładnie też wie, że nie ma wyjątków. Nie straszmy dzieci, kochani, ale jednak pamiętajmy o tym, że nawet jak nam się wydaje, że jakiś temat mamy przerobiony, a nasze dziecko jest rozsądne i rezolutne, to warto pewne podstawowe zasady od czasu do czasu przypominać.
Wiem, że okropnie przykre jest to, że od razu patrzymy na ludzi jako potencjalnych zboczeńców itp. (choć ewidentnie z opisu, okoliczności i różnych innych szczegółów wynikało, że to raczej był jakiś okropnie zbulwersowany - a jest się czym bulwersować, bo ciężar tych plecaków to gruba przesada - i życzliwy człowiek), ale niestety dzieci musimy uczyć zerojedynkowo i nauki te powtarzać do znudzenia. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.ebay....f:g:JNkAAOSwd-NbcywW
zobacz czy wysyłają do Polski, a może po modelu znajdziesz gdzie indziej? Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do 3 dni roboczych po zakończeniu każdego dnia w III Etapie trwania Konkursu Komisja wybierze:- 1 (słownie: jednego) Laureata Nagrody I Stopnia nr 1 w Etapie III, spośród Uczestników, którzy dokonali w danym dniu poprawnych
zgłoszeń do Konkursu wybierając udział w mini konkursie o Nagrodę I Stopnia nr 1 w Etapie III... itd.
Do 5 dni roboczych po zakończeniu każdego dnia trwania Konkursu Komisja wybierze 1 (słownie: jednego) Laureata NagrodyGłównej, spośród Laureatów Nagród I Stopnia wyłonionych danego dnia Konkursu w poszczególnych mini konkursach
O przyznaniu nagrody i jej rodzaju Laureat zostanie powiadomiony poprzez wysłanie przez Organizatora na adres e-mail podanyw trakcie rejestracji wiadomości e-mail w ciągu 3 dni roboczych od momentu przyznania Nagrody
Lista Laureatów (w postaci imienia, pierwszej litery nazwiska) jest publikowana sukcesywnie na stronie internetowej Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast inna kwestia, która tu była poruszana - owszem, fajnie, że dzieci teraz są asertywne i nie zastraszone, a nauczyciel nie jest pół-bogiem i złotym cielcem, ale absolutnie jestem zdania, że powinniśmy się do innych osób odnosić z szacunkiem (ale nie dlatego, że to jest nauczyciel itp. - taki sam szacunek należy się każdemu), a chodząc w zeszłym roku szkolnym z klasą Młodego (wtedy III) na różne wyjścia zaobserwowałam takie zachowania i teksty, że mocno opadła mi szczęka (i już się chyba nie podniesie, ale to podejrzewam jest związane z wiekiem), bo jednak niektórym asertywność mocno myli się z chamstwem i bezczelnością. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dodatkowo cieszy mnie, że z tej okazji dostałam prezent od mojego dziesięcioletniego Syna - książkę Jamiego Oliviera, którą kupił za własne pieniądze, przemycił do domu, schował i wręczył mi dzisiaj pękając z dumy. Ja pękłam ze wzruszenia. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A te 3-5% rezerw, to nie jest równoznaczne z ilością zgłoszeń bez pokrycia w paragonie. Tych zgłoszeń jest sporo więcej - jeśli wysyła się 10 zgłoszeń z różnych numerów, a ma jeden paragon i wpadnie nagroda, to nie ma z jej odbiorem najmniejszego problemu, a jeśli wpadną dwie, to się odkupi paragon na forum, albo odsprzeda komuś z własnym i tyle. A gracze, którzy grają 1:1 będą chlipać w domu, że NAV ich chyba nie lubi... Zdarzyło mi się już pisać tu na forum do osób które ogłaszały chęć odsprzedaży jakiejś nagrody czy to od NAV, czy od Albedo, ale dziwnym trafem okazywało się, że muszę mieć własny paragon...
Nie chcę tu jakiejś weekendowej afery wywoływać, ale ja białej gorączki dostaję, jak widzę konkurs bez nr paragonu. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bezproblemowo i z megapozytywnym podejściem Wyświetl w wątku >>