Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6552351 Napisano: 30.11.2018 17:53:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kawazczekolada napisał(a):

glena napisał(a):

katake napisał(a):

Czy produkty na konkurs NIvea-Disneya kupię w Kauflandzie?Gdzie tego szukać?

Są w Kaufie na dziale dziecinnym. Mokre chusteczki Toddies (dwupak) - 15,99 (za tyle kupiłam 20go), są też żele itp., ale chyba droższe

W konkursie biora udzial tylko szampony i plyny do kapieli

Dzięki  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6552350 Napisano: 30.11.2018 17:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

glena napisał(a):

katake napisał(a):

Są w Kaufie na dziale dziecinnym. Mokre chusteczki Toddies (dwupak) - 15,99 (za tyle kupiłam 20go), są też żele itp., ale chyba droższea

Chusteczki nie biorą udziału w konkursie, one nie mają Mikkiego na opakowaniu. Pytałam też w agencji i odpisali, że chusteczki nie mogą być. Tylko to co jest w produktach na stronie konkursu.

Dzięki za info. Właśnie wieczorem miałam pisać zgłoszenie... Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6552337 Napisano: 30.11.2018 17:23:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

Są w Kaufie na dziale dziecinnym. Mokre chusteczki Toddies (dwupak) - 15,99 (za tyle kupiłam 20go), są też żele itp., ale chyba droższe
EDIT: chusteczki nie grają!!! Sorry. Ale ogólnie inne produkty konkursowe są. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6551301 Napisano: 27.11.2018 18:38:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Czy ktoś znalazł tańszą konfigurację na E w C4 niż 3x płyn do prania (9.99)? Uwielbiam konkursy ustawione pod promocję. Wymagana wartość 20zł i plejada produktów po 19.99. Mąż upolował płyn za 12 zł, na czytniku 12 zł, przy skanowaniu na kasie 12 zł, na paragonie 9.99 zł (rabat naliczony w "ostatnim" kroku). Dobrze, że konkursowicz z krwi i kości, zwrócił produkty, bo były "za tanie".

jeszcze nie byłam, ale zastanawiam się, czy tych małych proszków nie ma, żeby wyszło taniej

W moim C4 (Galeria Krakowska) małych proszków (tych w kartoniku) nie ma - najtańszy jest taki za 15,99, ale nie wiem, czy go też jakiś rabat dotyczy, bo tylko orientacyjnie patrzyłam. Ale jeśli nie ma rabatu, to razem z płynem do płukania wychodziłoby nieco mniej, niż ta wersja z 3 płynami.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6550984 Napisano: 26.11.2018 22:12:15 w WC - rozmowy o wszystkim
Nie wiem, czy to jest do końca odpowiedni dział, ale postanowiłam się podzielić z Wami taką oto historią:
Mojego wracającego ze szkoły dziesięcioletniego syna zaczepił dziś w autobusie "taki młody pan z słuchawkami na uszach" pytając czy plecak, który ma na plecach jest jego plecakiem szkolnym. Potem cały autobus dyskutował o tym, czemu plecaki szkolne są takie ciężkie (to jest w poniedziałki i wtorki 7-8kg, w inne dni mniej, ale w stosunku do masy ciała, to i tak jest masakra).  Gdy Młody wysiadł "młody pan" zaproponował, że mu kawałek poniesie plecak. Młody najpierw odmówił ale gdy gość zapewnił go, że mu plecaka nie ukradnie, pozwolił mu kawałek go nieść i szli dyskutując o tym, że powinny być w szkole szafki, że w Anglii dzieci mają wszystko na tabletach itp. Nie twierdzę, że gość miał złe zamiary ale przeraziło mnie, że pomimo rozmów, instrukcji itp. co robić gdy nieznajomy zaczepia, Młody dał się podejść, kompletnie tracąc czujność. A akurat całkiem niedawno sobie wszystkie procedury powtarzaliśmy, bo były w okolicy przypadki, że jakiś facet zaczepiał dziewczynki koło jednej z krakowskich szkół i wydawało mi się, że Młody dokładnie wie, jak się ma zachować i że dokładnie też wie, że nie ma wyjątków. Nie straszmy dzieci, kochani, ale jednak pamiętajmy o tym, że nawet jak nam się wydaje, że jakiś temat mamy przerobiony, a nasze dziecko jest rozsądne i rezolutne, to warto pewne podstawowe zasady od czasu do czasu przypominać.
Wiem, że okropnie przykre jest to, że od razu patrzymy na ludzi jako potencjalnych zboczeńców itp. (choć ewidentnie z opisu, okoliczności i różnych innych szczegółów wynikało, że to raczej był jakiś okropnie zbulwersowany - a jest się czym bulwersować, bo ciężar tych plecaków to gruba przesada - i życzliwy człowiek), ale niestety dzieci musimy uczyć zerojedynkowo i nauki te powtarzać do znudzenia.  Wyświetl w wątku >>

glena

#6549282 Napisano: 20.11.2018 19:04:15 w Czy informują/ informowali?
basiag napisał(a):

Carrefour z colą informował za zeszły tydzień ?

Jest w MDW wpis z poniedziałku z wygraną z 18.11. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6548593 Napisano: 18.11.2018 23:29:40 w Popraw sobie humor...
Nie mam ostatnio czasu na nic i jakoś mi urosła kupka paragonów do zgłoszenia, usiadłam wczoraj późnym wieczorem do wklepywania - kilka "bramkowych" (same pudła), jakieś konkursowe, wszędzie raczej przez formularz na stronie, więc z zaznaczaniem kominów, sygnalizacji świetlnej itp. Siedziałam nad tym prawie do 2giej. Dzisiaj rano jadę do znajomych nakarmić ich koty, wysiadam z tramwaju, wchodzę w ich uliczkę, a tam... hydrant! stanęłam jak wryta i dopiero po chwili dotarło do mnie, że nie muszę go zaznaczać... Wyświetl w wątku >>

glena

#6548591 Napisano: 18.11.2018 23:16:51 w co chcielibyście wygrać?
Ja bym strasznie chciała pralkę... walczę wciąż z tą, której teraz używam (na wyposażeniu w mieszkaniu, które od niedawna wynajmuję, użytkowana wcześniej przez ludzi, dla których ogólnie pojęcie sprzątania było chyba bardzo abstrakcyjne - a jak to mówię ja, bardzo nie-perfekcyjna pani domu, to naprawdę oznacza syf-kiłę-i-mogiłę), ale pomimo odczyszczenia, prania w wysokiej temperaturze z użyciem octu, wietrzenia, suszenia i odprawiania innych czarów, nadal dziwnie z niej pachnie, a większe zabrudzenia nie schodzą bez wcześniejszego namaczania. Nie mam teraz kasy na kupienie nowej pralki (tym bardziej, że cały czas się jeszcze poprzeprowadzkowo doposażam), więc jak nie wygram sobie jakiejś, to mój dobrostan psychiczny mocno ucierpi... Wyświetl w wątku >>
2 mirai, andii 0

glena

#6548064 Napisano: 16.11.2018 16:12:49 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

Czy orientuje się może ktoś z Was gdzie kupię taki zegarek? emotka
Dostałam go w zeszłym roku od cioci z Australii, a chciałabym kupić przyjaciółce pod choinkę taki sam, gdyż bardzo się jej podoba.. Przeszukałam Allegro i inne sklepy, niestety nie znalazłam emotka  któs, coś? emotka

https://www.bevil...-silver-watch-4526 
https://www.ebay....f:g:JNkAAOSwd-NbcywW
zobacz czy wysyłają do Polski, a może po modelu znajdziesz gdzie indziej? Wyświetl w wątku >>

glena

#6546040 Napisano: 10.11.2018 20:18:41 w Lay's
noska81 napisał(a):

dla mnie jest ale może źle liczę emotka czytałam regulamin ale dzięki

a na pewno Ci się dobrze wyświetlają wyniki (pomijając, że z regulaminu nie wynika, żeby był jakikolwiek termin, w którym ich obowiązuje publikacja)?  są do 6.11. Z 7 mają czas na wybór do 13go plus kolejne 3 dni robocze na powiadomienie mailem Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6546029 Napisano: 10.11.2018 19:52:01 w Lay's
noska81 napisał(a):

Trochę mają opóźnienia w dodawaniu wyników... z tego co kojarzę to regulaminie jest napisane "3 dni" no ale trzeba cierpliwie czekać. We wtorek sypną informacjami emotka  

Nie mają opóźnienia

Do 3 dni roboczych po zakończeniu każdego dnia w III Etapie trwania Konkursu Komisja wybierze:- 1 (słownie: jednego) Laureata Nagrody I Stopnia nr 1 w Etapie III, spośród Uczestników, którzy dokonali w danym dniu poprawnych
zgłoszeń do Konkursu wybierając udział w mini konkursie o Nagrodę I Stopnia nr 1 w Etapie III... itd.
Do 5 dni roboczych po zakończeniu każdego dnia trwania Konkursu Komisja wybierze 1 (słownie: jednego) Laureata NagrodyGłównej, spośród Laureatów Nagród I Stopnia wyłonionych danego dnia Konkursu w poszczególnych mini konkursach
O przyznaniu nagrody i jej rodzaju Laureat zostanie powiadomiony poprzez wysłanie przez Organizatora na adres e-mail podanyw trakcie rejestracji wiadomości e-mail w ciągu 3 dni roboczych od momentu przyznania Nagrody 
Lista Laureatów (w postaci imienia, pierwszej litery nazwiska) jest publikowana sukcesywnie na stronie internetowej  Wyświetl w wątku >>
1 bzowapani 0

glena

#6545872 Napisano: 10.11.2018 11:51:22 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

@zielonooka1985Cytuj Raportuj #6545804Napisano: 2018-11-09 23:12:48u Męża 200 zł do Decathlonu z Nałęczowianki (insta..  ktos powie co to za konkonkurs/loteria?

https://www.e-kon...tywne-dzialanie.html zakończony Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6545165 Napisano: 07.11.2018 23:06:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Zabawne... W moim przekonaniu podstawowym wychowawcą jest RODZIC.

i tu masz rację, ale kiedy dziecko chce poprawić ocenę i słyszy, że nauczyciel ma to w d, dosłownie i że mu się nie chce i nie ma dla nich czasu, a inny każe dzieciom wyp... z kantorka, no to ....

Obserwuję to samo na swoim podwórku. I zawsze wtedy zastanawiam się głośno w rozmowie z takim rodzicem, który się skarży na szkołę, DLACZEGO DO JASNEJ-CIASNEJ, siedzi cicho na wywiadówce, dlaczego nie poruszy głośno tego, co usłyszał od dziecka?! emotka Zawsze stałem na stanowisku, że w sytuacjach konfliktowych konfrontacja choć bolesna, jest jedyną słuszną drogą, próbą przynajmniej rozwiązania problemu. I co słyszę w odpowiedzi najczęściej?
"- A bo wiesz... jakoś głupio tak przy wszystkich... ja wstanę, a potem na dzieciaku będą sobie używać..." emotka

dlatego, ja nie siedzę cicho i nie będę, syna już z religii wypisałam i zawsze powtarzam synowi też, musisz mieć odwagę mówić co go boli i mu nie pasuje, nawet u nauczycieli, tylko grzecznie i z kulturą - w tamtym roku miał zwichrowaną wuefistkę, która szkołę pomyliła chyba z mistrzostwami olimpiskimi i z każdego chciała zrobić Lewandowskiego, to była masakra, syn poszedł do niej i powiedział, że życie na piłce nożnej się tylko nie opiera i...ledwo na 4 zdał, a w tym roku inna Pani i od razu fajniejszy wuef i bardzo dobre oceny, nawet poszłam jej podziękować, że tak cudownie prowadzi zajęcia.)

Bardzo się cieszę, że to przeczytałam - zwłaszcza ten fragment o grzeczności i kulturze - bo sama mam cały czas ogromny dylemat, czy już wypisywać Młodego z "wychowania do życia w rodzinie" (mają mieć dopiero w drugim semestrze), czy może jednak nie cykać się, że powie coś, co nie jest zgodne z obowiązującym nurtem i zostaniemy rodzinnie (a jest to duża, mocno patchworkowa rodzina) spaleni na stosie... Uczę Młodego, że ma prawo do własnego zdania (choć to jest też dyskusyjne, bo jednak dużo tego "zdania" wynosi z domu... tudzież domów), ale absolutnie nie ma prawa narzucać go innym, ale jednak czasem budzi się we mnie taki lęk, że nonkonformizm sprowadzi na niego jakieś konsekwencje, którym trudno będzie mu podołać... ech... rodzicielstwo jest mocno trudne...
Natomiast inna kwestia, która tu była poruszana - owszem, fajnie, że dzieci teraz są asertywne i nie zastraszone, a nauczyciel nie jest pół-bogiem i złotym cielcem, ale absolutnie jestem zdania, że powinniśmy się do innych osób odnosić z szacunkiem (ale nie dlatego, że to jest nauczyciel itp. - taki sam szacunek należy się każdemu), a chodząc w zeszłym roku szkolnym z klasą Młodego (wtedy III) na różne wyjścia zaobserwowałam takie zachowania i teksty, że mocno opadła mi szczęka (i już się chyba nie podniesie, ale to podejrzewam jest związane z wiekiem), bo jednak niektórym asertywność mocno myli się z chamstwem i bezczelnością. Wyświetl w wątku >>

glena

#6543044 Napisano: 30.10.2018 15:27:27 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

powtarzający się sen po raz setny (?).
Moja wielka, szalona miłość z lat studenckich zostawiła mnie 3 (!!!) razy w ten sam sposób. po prostu ni z gruszki ni z pietruszki przestał sie do mnie odzywac. a ja glupia wracalam za kazdym razem. w kazdym razie temat zamkniety, nie odzywamy sie totalnie do siebie od momentu gdy poznalam mojego meza (on sie obrazil, mi to bylo na rękę).
Sen o tym zostawianiu mnie pojawial sie w roznych wariacjach. dzisiaj snilo mi sie jednak, ze zostawil mnie moj maz. po prostu spakowal sie i przestal sie odzywać- a miedzy nami uklada sie rewelacyjnie.

jak sie tej wizji pozbyc?

Ex Ci wdrukował w podświadomość, że można kogoś zostawić bez powodu i bez uprzedzenia i gdzieś tam tkwi ten irracjonalny lęk, że to się może powtórzyć. Powiedz mężowi, że go kochasz i jest Wam wspaniale, a o tym chłystku już nigdy nie myśl emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6541698 Napisano: 24.10.2018 19:19:44 w Dziś cieszę się z.....
Dziś mija drugi rok odkąd rzuciłam palenie - to moja najdłuższa przerwa.
A dodatkowo cieszy mnie, że z tej okazji dostałam prezent od mojego dziesięcioletniego Syna - książkę Jamiego Oliviera, którą kupił za własne pieniądze, przemycił do domu, schował i wręczył mi dzisiaj pękając z dumy. Ja pękłam ze wzruszenia. Wyświetl w wątku >>

glena

#6541082 Napisano: 22.10.2018 21:15:03 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

Czy ALLEGRO przez weekend miało jakieś problemy? Kurka -nie mogę od piątku nic  kupić bo ciągle wyskakuje mi -
nieoczekiwany błąd emotka

Ja wczoraj kupowałam dwie rzeczy (u różnych sprzedawców, koło 19tej) i wszystko bez problemu, już nawet jedna rzecz jest w drodze. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

glena

#6540798 Napisano: 22.10.2018 09:16:41 w Smolar
katake napisał(a):

Czy ktoś się orientuje jak Smolar postąpiłby w takiej sytuacji:
Loteria ITM- z zapisów regulaminu wynika, że gracz może wygrać tylko jedną nagrodę-aby zwiększyć swoje szanse wysyłasz kilka zgłoszeń. I potem co?Jest szansa, że wylosują dwa Twoje zgłoszenia?Którą nagrodę wtedy dostajesz? np. losujesz bon za 100 i jak Cię wylosują-to już możesz się pożegnać z czymś lepszym?Czy też u nich losowania zaczynają się od głównych nagród?

Kolejność losowania jest podana w regulaminie. Punkt 12.5. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

glena

#6540763 Napisano: 21.10.2018 22:24:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nav napisał(a):

glena,co do tych graczy grających 1:1 chlipiacych potem w domu...

Jakby chodziło o loterie i ilość zgłoszeń jakkolwiek realnie zwiekszala szanse, przyznalbym Ci rację. Ale hej, mowa jest o konkursach - w nich, oprócz szacownego grona tego forum, bierze udział też cała masa "zwykłych" konsumentów, którym jakikolwiek wałek z paragonem nie przyszedlby nawet do głowy i też regularnie wygrywają... Jesli ktos nie wygrywa u NAV, to wyłącznie dlatego, ze nie udaje mu się wstrzelic w gusta komisji, a nie dlatego że zagrał uczciwie emotka  

Tak, tylko mając jeden paragon i wysyłając jedno zgłoszenie muszę wybrać jak Was podejść. A mając jeden paragon, 0 skrupułów i 10 starterów mogę to zrobić na różne sposoby i w ten sposób znacząco zwiększam swoje szanse. Fajnie by było, żebyś po prostu napisał, w czym lepsza jest formuła bez numeru paragonu z Twojego punktu widzenia, bo naprawdę mnie to ciekawi. No i też ciekawi mnie skąd znasz proporcję "zwykłych" konsumentów do "szacownego grona". Nie chcę być napastliwa (i mam nadzieję, że tak tego nie odbierasz), ale skoro się tu na forum pojawiła okazja do pogadania z prawdziwą twarzą agencji, to ja korzystam emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6540754 Napisano: 21.10.2018 21:19:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nav napisał(a):

Odpowiem w ten sposób: akcje promocyjne, w tym konkursy, mają bardzo różne cele i tzw. KPI, czyli liczbowe kryteria wg których rozróżnia się akcje udane od nieudanych. Sprzedaż BYWA takim kryterium, ale wcale nie zawsze. 

Napisałeś dwa posty temu o 1000 zgłoszeń - być może przez przypadek, ale nie minales sie bardzo z prawda, tego rzędu ilości sie zdarzaja. No to jesli mamy zakup konkursowy za 10 zl, 1000 zgloszen, dwa tygodnie akcji ogolnopolskiej, to o jakiej my sprzedaży mowimy? 10000 zl w skali kraju? Toż to są drobne na waciki. Przecież sam budzet na nagrody bywa kilkakrotnie wyzszy. 

PS. A jeszcze te 10000 to jest DETAL BRUTTO, zdejmijmy z tego vat i marze sklepu, hurtowni i dystrybutora... Założenie ze koszt organizacji konkursu mialby się zwrócić w postaci zysku ze sprzedaży jest bardzo odwazne emotka  
PS2. Nie pisz o "osmieszaniu się", bo cele akcji promocyjnych są naprawdę różne i naprawdę przemyślane, i nie byloby zadnym ewenementem, gdyby celem bylo np. "uzyskać zasięg X na forach konkursowych" - wtedy bylyby odpowiednio dobrane nagrody, formy komunikacji itd. To nie jest zadne rocket science, tylko codzienność w marketingu. 

Tylko, że bardzo ciężko jest - moim zdaniem - uzyskać naprawdę wiarygodne dane (a zatem i mówić o sukcesie/wyniku akcji promocyjnej, niezależnie od tego, jakie były jej założenia czy cele), kiedy ilości zgłoszeń nie można 1:1 przełożyć na ilość zakupów. Na forach konkursowych każda duża akcja promocyjna ma odzew, ale na co się to realnie przekłada to już trudno powiedzieć. Raczej nie na grono wiernych klientów, bo na pewno dobrze wiesz, że jak jutro inna agencja zrobi konkurs ketchupu X, to będziemy tenże sławić pieśnią, rymem częstochowskim, czy co kto tam lubi i stosuje. Robienie konkursu dla konkursowiczów raczej niczego Zleceniodawcy na dłuższą metę nie zapewni.
A te 3-5% rezerw, to nie jest równoznaczne z ilością zgłoszeń bez pokrycia w paragonie. Tych zgłoszeń jest sporo więcej - jeśli wysyła się 10 zgłoszeń z różnych numerów, a ma jeden paragon i wpadnie nagroda, to nie ma z jej odbiorem najmniejszego problemu, a jeśli wpadną dwie, to się odkupi paragon na forum, albo odsprzeda komuś z własnym i tyle. A gracze, którzy grają 1:1 będą chlipać w domu, że NAV ich chyba nie lubi... Zdarzyło mi się już pisać tu na forum do osób które ogłaszały chęć odsprzedaży jakiejś nagrody czy to od NAV, czy od Albedo, ale dziwnym trafem okazywało się, że muszę mieć własny paragon...
Nie chcę tu jakiejś weekendowej afery wywoływać, ale ja białej gorączki dostaję, jak widzę konkurs bez nr paragonu.  Wyświetl w wątku >>

glena

#6540296 Napisano: 19.10.2018 18:26:17 w Udane wymiany - polecane nicki:)
freyja88,
Bezproblemowo i z megapozytywnym podejściem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0