Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
glena
Postów 812
Data rejestracji 31.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytanie krótkie: komu pomogłaś Ty? Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1.3. Aby wziąć udział w Konkursie, Uczestnik powinien w okresie od 11 stycznia 2019 r. do 14 lutego 2019 r. (dalej: okres trwania Konkursu) spełnić łącznie następujące warunki:
1.3.1. kupić dowolny produkt marki Silan Supreme oraz zachować oryginalny dowód zakupu (np. fakturę VAT konsumencką wystawioną Uczestnikowi w związku z ww. zakupem);
Czyli powinnaś mieć paragon do każdego zgłoszenia osobno. Tym bardziej, że:
6.6. Uczestnik, który wysłał więcej niż jedno zgłoszenie w Konkursie może zostać zobligowany przez Organizatora do przesłania wszystkich oryginalnych Dowodów zakupu potwierdzających dokonanie Zakupu zgodnie z pkt 1.3.1. Regulaminu, odpowiadających liczbie dokonanych zgłoszeń. Uczestnik, który w odpowiedzi na wezwanie Organizatora nie prześle w wyznaczonym terminie oryginalnych Dowodów zakupu w odpowiedniej liczbie może zostać wykluczony z udziału w Konkursie. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli jeszcze trzymamy Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Największa radość to walizka z Nivea (w ostatni dzień etapu pędziłam wieczorem po paragon, bo miałam nie taki jak trzeba, o czym oczywiście dowiedziałam się dzięki Wam!) - Siostrzenica ma fazę na Myszkę Mickey i Minnie, więc już nie mogę się doczekać, gdy na urodziny zajadę do niej walizą
Najbardziej przydatny okazał się, o dziwo, ekspres kapsułkowy z Tchibo – miałam go sprzedać, bo jest nieekonomiczny, nieekologiczny i smakowo też kapsułki mi nie podchodzą, ale sprawdziłam, że kapsułki można napełniać ponownie i teraz robię sobie własne wsady pyszne i tańsze, a wygoda użycia o poranku (gdy jestem bardziej niezborna niż zazwyczaj) jest ogromna
Największa nagroda to karta z loterii Wedel na 1000zł, najśmieszniejsza to piłka z Pringles w Mili (a w zasadzie piłeczka), najbardziej rozczarowująca – personalizowana koszulka z Tymbarka, wyceniona w regulaminie na 200zł, w której spociłam się już od samego patrzenia na nią.
Ale i tak, wszystkie nagrody mnie cieszą, podreperowują wydatnie mój budżet, a co najfajniejsze, to możliwość sprawiania bliskim prezentów, na jakie normalnie nie mogłabym sobie pozwolić (jak się dostaje sms od Siostry, której zostawiło się w prezencie Kankena – niepojęte dla mnie zresztą zjawisko – o treści: „Lisek. Kocham.”, to motywacja i wena do grania rosną;))
Wszystkim życzę na 2019: wygranych,które dają radość, konkursów, które bawią i są nieszablonowe, szczęścia w loteriach i tego, by Forum było miejscem, w którym z chęcią spędzimy kolejny rok. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szybko, miło i konkretnie Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W poprzednich edycjach też miałam po 2-3 wygrane zestawy. Zawsze to były rymowanki i zawsze był heniek/henio/heineken. I zawsze było to wysyłanie codziennie kilku-kilkunastu zgłoszeń. Czyli ilość raczej niż jakość.
Od razu mówię, że nie podzielę się konkretnymi tekstami, ale jak wiadomo śpiewać każdy może, a już rymować to na pewno. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do Biedronki, to regulamin mówi "W loterii biorą udział: puszki, butelki i wielopaki według dowolnego wyboru uczestnika, w pojemności nie większej niż 1 l" - z mojego doświadczenia wynika, że Smolar wielopaków nie traktuje jako pojedynczego produktu. Ale może rzeczywiście ktoś dopytał u Organizatora dla 100% pewności. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W przypadku dokonania więcej niż jednego zakupu promocyjnego, aby dokonaćprawidłowego zgłoszenia do udziału w loterii z tytułu każdego zakupu, należy każdy z tych zakupów udokumentować odrębnym oryginałem dowodu zakupu i odrębnym zgłoszeniem do loterii. Więcej niż jedno zgłoszenie dokonane na podstawie tego samego dowodu zakupu, pomimo dokonania więcej niż jednego zakupu promocyjnego w ramach jednej transakcji, nie zwiększa szansy wygrania nagrody i będzie traktowane jako takie samo zgłoszenie (duplikat). Przesłanie większej liczby numerów dowodów zakupów w jednym zgłoszeniu, traktowane jest jako jedno zgłoszenie (zgłoszeniem jest pierwszy wpisany do zgłoszenia numer dowodu zakupu). Wyświetl w wątku >>