Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6604956 Napisano: 31.05.2019 07:54:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
e-e napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

e-e do teraz nie otrzymalam odpowiedzi od organizatora, ale potem juz kupowalam tylko jogurt sam jeden, wiec nie mialam tego klopotu emotka

Ja wysyłam z kwotą całego paragonu, zazwyczaj tego agencje oczekują emotka   ale popieram, dobre rozwiązanie! emotka

https://www.e-konkursy.info/forum/dyskusje-o-innych-konkursach-bez-klikow/strona/5642/#p6603660 tu ktoś pisał, że ma odpowiedź od organizatora, że ma być kwota całego paragonu Wyświetl w wątku >>
1 e-e 0

glena

#6604564 Napisano: 29.05.2019 22:13:59 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

joan napisał(a):

kermit napisał(a):

Szlag by to  emotka Przez pół godziny łaziłam za jednym facetem po Intermarche. Wiek 50+, uroda nienachalna, ale za to w koszyku Mmm... piękny zestaw na konkurs w postaci czekolad Mika Prince Polo itd. Nawet zamieniliśmy parę słów. Później stoczyłam z nim kurtuazyjny spór przy kasie, bo uparł się, że mnie przepuści. I już już było tak blisko, a on po tym wszystkim po prostu zabrał paragon emotka . I nie nie był to konkursowicz, bo  tych konkursowych słodyczy starczyłoby mu na dwa paragony, a wziął to wszystko na jeden emotka .

Ojojoj, a rasowa konkursowiczka od razu wbiłaby mu się na chatę i przeszukała mieszkanie emotka Musisz być bardziej wyuzdana, bez tego ani rusz! emotka

Wiem, zawiodłam samą siebie emotka . Ja się w nim chyba już nawet trochę zakochałam. On tam w tym koszyku miał jeszcze piwo i odświeżacz powietrza (gdybym troszkę nad nim popracowała to następnym razem byłby to Glade i Żywiec). Paragony ładnie zabiera do domu, więc fundamenty związku solidne. Natomiast obawiam się, że on ma mnie za lekkiego freak-a. Najpierw go śledziłam, potem za nic nie dałam się przepuścić w kolejce (zaproponowałam mu w zamian, że przepuścimy wspólnie  chłopca z kilogramem cukru), a potem obserwowałam go na parkingu, czy nie odwiezie wózka z paragonem.

A za chwilę tu na forum będzie wpis: wysłałam małża po konkursowe zakupy, zamiast glade przywiózł air wick, zamiast żywca bosmana, milki kupił za dużo, normalnie matoł. I jeszcze mi opowiada, że  to wszystko dlatego, że się w sklepie zdenerwował, bo go śledziła jakaś psychopatka... Wyświetl w wątku >>

glena

#6604553 Napisano: 29.05.2019 21:38:29 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

Szlag by to  emotka Przez pół godziny łaziłam za jednym facetem po Intermarche. Wiek 50+, uroda nienachalna, ale za to w koszyku Mmm... piękny zestaw na konkurs w postaci czekolad Mika Prince Polo itd. Nawet zamieniliśmy parę słów. Później stoczyłam z nim kurtuazyjny spór przy kasie, bo uparł się, że mnie przepuści. I już już było tak blisko, a on po tym wszystkim po prostu zabrał paragon emotka . I nie nie był to konkursowicz, bo  tych konkursowych słodyczy starczyłoby mu na dwa paragony, a wziął to wszystko na jeden emotka .

Bo wiadomo, że nie liczy się uroda czy wiek, tylko piękne wnętrze... koszyka... Wyświetl w wątku >>

glena

#6603252 Napisano: 25.05.2019 17:54:03 w WC - rozmowy o wszystkim
asia575 napisał(a):

Mam pytanie do osób które dostały już bluzy męskie z Oreo.Jak realnie  wygląda rozmiarówka S i M. 

Mam męską XS. Długość mierzona przez środek to 57 cm, szerokość mierzona pod pachami 2x50 cm, długość rękawa mierzona od pachy 55 cm. 
Na zdjęciu po lewej męska XS, a po prawej damska S.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6602838 Napisano: 24.05.2019 07:55:28 w Udane wymiany - polecane nicki:)
madllen,
bardzo sprawnie i sympatycznie - dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6602677 Napisano: 23.05.2019 15:47:52 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

Chyba jestem jakaś uzależniona czy co.
Objawy:
- marzę o wakacjach nad morzem (ponoć tam jest masa kapsli na plaży),
- co jakiś czas poważnie rozpatruję zatrudnienie się na kasie w markecie, tylko nie mogę się zdecydować co do sieci, aktualnie biorę pod uwagę Biedronkę (Danio), Intermarche (Nestle, Wedel Żywiec itd.), wcześniej Auchan (loteria). Ale za chwilę mi się odmieni emotka
Miał ktoś tak?

Ostatnio jak płaciłam przy kasie samoobsługowej w Rossmannie, to Młody opędzlował wszystkie okoliczne z walających się paragonów. W domu mi to z dumą wysypał, a mi szczęka opadła. Do tego, co się jakiś nowy produkt w domu pojawia, to pyta czy to dlatego, że jest jakiś konkurs, a nim jakiekolwiek opakowanie wyrzuci do śmieci pyta, czy to aby nie konkursowe. Czyli klasyczny współuuzależniony...  
A już z takich moich najcięższych objawów, to jak mnie koleżanka zapytała, czy nie chciałabym sobie jakiegoś faceta znaleźć, to odpowiedziałam jej, że nie mam czasu na takie fanaberie, a potem sobie pomyślałam, że może by się jednak przydał, do konkursów, nowe nazwisko, świeża krew, może by mnie jeszcze po paragony woził, albo zjadał nadwyżki konkursowych produktów...  Wyświetl w wątku >>

glena

#6601073 Napisano: 17.05.2019 23:00:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
szczerym cię uczuciem darzę
a ty na to co, Smolarze?
nie doceniasz weny
ni uroku Gleny
więc chyba się obrażę Wyświetl w wątku >>

glena

#6600014 Napisano: 15.05.2019 14:21:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Ta karta podarunkowa z Carrefour (konkurs skuterem na grilla) to będzie coś takiego jak ta z budżetu (wielokrotnosć użytku) czy jednorazowy zakup?

te karty są wielokrotnego emotka  aczkolwiek jak zostanie na nich np. 10 zł i będziesz chciała kupić coś za 11 zł, to transakcja nie przejdzie, jedynie zakupy do kwoty na karcie - nie ma dopłat (chyba, że o czymś nie wiem) emotka

Trzeba wiedzieć ile się ma na karcie (jak jest resztka) i podać kasjerce, żeby tyle nabiła na kasie, a resztę można dowolnie dopłacić Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

glena

#6599479 Napisano: 14.05.2019 15:41:18 w moje dzisiejsze wygrane :)

glena

#6598258 Napisano: 11.05.2019 10:08:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

krystyna32 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wczoraj już  pojawiły się wyniki w Carex, a skąd oni mieli info odnośnie imion niektórych osób,jak smsy poszły dzisiaj?

Można też było zgłosić się do loterii przez stronę internetową i tam podawało się swoje imię i nazwisko.

Ale ja się tak zgłaszałam i oprócz danych tych był mail i telefon...A i tak dostałam smsa.

Zgłaszać można było się na 2 sposoby - przez stronę lub sms-em, a informują wyłącznie sms-em.  Wyświetl w wątku >>
2 andii, mczarna 0

glena

#6596590 Napisano: 07.05.2019 14:47:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Eventim TicTac rezerwa z VII etapu emotka  czyli maj dość późno, ale rozpoczęty emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6594783 Napisano: 30.04.2019 19:51:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Moze ktos mi podeslac link do oswiadczenia laureata c4 mc cafe?

https://ugmedia.pl/assets/files/2019%20crf%20Oswiadczenie_dla_laureata_dzienna%20MKC%20CRF.pdf Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

glena

#6593166 Napisano: 25.04.2019 15:27:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
leilani1 napisał(a):

Książka.

Aby uniknąć punktów karnych i zbędnych dyskusji prosimy pisać tylko informacje związane z nagrodą. Tj. z jakiego jest konkursu, czy z konkretnego etapu/dnia, w jaki sposób została doręczona (np. listonosz, kurier z jakiej firmy, paczkomaty).

Nie wiem, czy ja dobrze rozumiem po co jest ten wątek, ale wydaje mi się, że ma informować innych forumowiczów czekających na swoje nagrody, że z danego konkursu w dany sposób właśnie zaczęły dochodzić nagrody, żebyśmy byli czujni i wypatrywali kuriera, albo żebyśmy mogli interweniować jeśli wiemy, że coś już rozsyłają, a my nie dostaliśmy. 
Sorry ale wzbiera we mnie irytacja, gdy widzę wpis, który nie informuje ani z jakiego konkursu, ani w jaki sposób coś dotarło.  To samo dotyczy sytuacji, gdy w tym samym dniu jest milion wpisów pod rząd o tej samej przesyłce (np.przy nagrodach z bramek).
Mogę karniaka, bo jeszcze nie miałam emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6592397 Napisano: 23.04.2019 19:04:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

zebry napisał(a):

Czy ktos wygral cos w tunczyku Princes? Bo duzo nagrod co tydzien losuja, a na forum cisza.

Wpisu w zakladce Moje Wygrane nie było ani jednego

Były wpisy 15 kwietnia Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6591035 Napisano: 17.04.2019 15:21:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agadawid napisał(a):

Konkurs Barbie w C4. Odesłałam sms dane do wysyłki (12.04) a dziś dostałam od nich smsa, że przypominają mi abym odesłała adres!!!  Czy ktoś tak miał ? A może odsyłaliście coś więcej lub inną drogą niż sms? 

Tak, ja też dostałam takiego sms-a. Odesłałam dane tylko smsem i nie znalazłam w regulaminie żadnej informacji o tym, że trzeba to zrobić jakoś inaczej (ani żadnego maila). A dostałaś jakąś odp po wysłaniu danych? Bo mi przyszło takie samo powiadomienie jak po wysłaniu konkursowego sms-a... Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6589542 Napisano: 12.04.2019 14:36:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Barbie.
Czy dane odsyłamy po prostu smsem, bez żadnego oświadczenia itp? Wyświetl w wątku >>

glena

#6588615 Napisano: 09.04.2019 19:17:54 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kokoszka,
wszystko super, bardzo miły kontakt, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6587756 Napisano: 07.04.2019 10:26:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://www.facebook.com/gloskultury/photos/a.761623730597765/2515550035205117/?type=3&theater
nie mam dostępu do topu TERAZ (przy okazji - czy nie dałoby się ustawić jakiś powiadomień, że się za chwilę dodane konkursy "przeterminują"?) 
do wygrania dwie podwójne wejściówki na film "Green Book". Seans odbędzie się w Kino Elektronik w Warszawie dziś, siódmego kwietnia o godzinie 20:30. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6585592 Napisano: 31.03.2019 22:30:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Trzy lata na forum emotka
Wiem, że to jeszcze nie jest imponujący staż i nadal większa jest moja konkursowa niewiedza niż wiedza (tu się muszę przyznać, że po pierwszym roku brania udziału w konkursach wydawało mi się, że już wszystkie rozumy pozjadałam, odkryłam patenty, rozgryzłam agencje i za chwilę będę milionerką - teraz pokornie przyznaję, że wiem, że nic nie wiem, ale już też plus minus wiem, czego nie wiem... i że się pewnie tego nie dowiem...), ale bardzo lubię bycie konkursowiczką i cieszę się, że znalazłam to forumemotka , bo bez niego nigdy bym nie uwierzyła, że w konkursach/loteriach da się wygrywać i nigdy bym tego nie spróbowała Wyświetl w wątku >>

glena

#6585574 Napisano: 31.03.2019 22:01:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Mam pytanie. Czy ktoś korzystał z kodu na dostęp do LECTON? Dziś jest ostatni dzień na wykorzystanie. Ściągnęłam aplikację, szukam i nic.

aktywować można do 30.04
musisz wejść na stronę promo.lectonapp.com i zalogować się na swoim koncie w serwisie lub założyć nowe konto i tam wprowadzić kod Wyświetl w wątku >>
0 0