Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
glena
Postów 812
Data rejestracji 31.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na zdjęciu po lewej męska XS, a po prawej damska S. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo sprawnie i sympatycznie - dzięki! Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A już z takich moich najcięższych objawów, to jak mnie koleżanka zapytała, czy nie chciałabym sobie jakiegoś faceta znaleźć, to odpowiedziałam jej, że nie mam czasu na takie fanaberie, a potem sobie pomyślałam, że może by się jednak przydał, do konkursów, nowe nazwisko, świeża krew, może by mnie jeszcze po paragony woził, albo zjadał nadwyżki konkursowych produktów... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ty na to co, Smolarze?
nie doceniasz weny
ni uroku Gleny
więc chyba się obrażę Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, czy ja dobrze rozumiem po co jest ten wątek, ale wydaje mi się, że ma informować innych forumowiczów czekających na swoje nagrody, że z danego konkursu w dany sposób właśnie zaczęły dochodzić nagrody, żebyśmy byli czujni i wypatrywali kuriera, albo żebyśmy mogli interweniować jeśli wiemy, że coś już rozsyłają, a my nie dostaliśmy.
Sorry ale wzbiera we mnie irytacja, gdy widzę wpis, który nie informuje ani z jakiego konkursu, ani w jaki sposób coś dotarło. To samo dotyczy sytuacji, gdy w tym samym dniu jest milion wpisów pod rząd o tej samej przesyłce (np.przy nagrodach z bramek).
Mogę karniaka, bo jeszcze nie miałam Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy dane odsyłamy po prostu smsem, bez żadnego oświadczenia itp? Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystko super, bardzo miły kontakt, dziękuję Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam dostępu do topu TERAZ (przy okazji - czy nie dałoby się ustawić jakiś powiadomień, że się za chwilę dodane konkursy "przeterminują"?)
do wygrania dwie podwójne wejściówki na film "Green Book". Seans odbędzie się w Kino Elektronik w Warszawie dziś, siódmego kwietnia o godzinie 20:30. Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, że to jeszcze nie jest imponujący staż i nadal większa jest moja konkursowa niewiedza niż wiedza (tu się muszę przyznać, że po pierwszym roku brania udziału w konkursach wydawało mi się, że już wszystkie rozumy pozjadałam, odkryłam patenty, rozgryzłam agencje i za chwilę będę milionerką - teraz pokornie przyznaję, że wiem, że nic nie wiem, ale już też plus minus wiem, czego nie wiem... i że się pewnie tego nie dowiem...), ale bardzo lubię bycie konkursowiczką i cieszę się, że znalazłam to forum , bo bez niego nigdy bym nie uwierzyła, że w konkursach/loteriach da się wygrywać i nigdy bym tego nie spróbowała Wyświetl w wątku >>
glena
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz wejść na stronę promo.lectonapp.com i zalogować się na swoim koncie w serwisie lub założyć nowe konto i tam wprowadzić kod Wyświetl w wątku >>