Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6619354 Napisano: 11.07.2019 20:24:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

Agnes napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Kto pamięta loterię coli w Biedronce, rok 2017 lub początek 2018, były do wygrania m in karty visa o wartości 100 lub 200 zł? Nie wiem jak szukać w archiwum. Potrzebuję znać organizatora. Smolar?

wydaje mi się że Smolar bo też wtedy wygrałam

to nie cola tylko winiary Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6619294 Napisano: 11.07.2019 17:26:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

natka005 napisał(a):

Czy ktoś z forum wygrał rower w konkursie Wiosna z Bic Soleil w Intermarche? Do wczoraj mieli powiadomić laureatów, nie widziałam, by ktoś pisał o wygranej. Fakt, nagród było mało ale żeby nikt? A tak liczyłam... emotka

ja też mam zapisany termin do 10.07 ale może wakacje mają emotka
p.s.Bambino to z jakiego terminu teraz dzwoni?

Bambino z ostatniego etapu Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

glena

#6619276 Napisano: 11.07.2019 16:32:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kosmetyczka z NIVEA C4 - chętnie na coś wymienię Wyświetl w wątku >>

glena

#6618453 Napisano: 09.07.2019 18:25:55 w Czy informują/ informowali?
mdepfs napisał(a):

pikawka napisał(a):

Bacardi? 

150 lat HeinZ? 

Hebe Spójrz na siebie jesteś piękna?  

Byly?  emotka

hebe mam zanotowane ze do 01.08 powiadamianie laureatów 

Komisja dokona wyboru najlepiej wykonanych zadań konkursowych, zgodnie z kryteriami określonymiw §3 pkt 6, podczas posiedzeń Komisji w dniach od 09.07.2019 r. do 30.07.2019 r.
(...) w ciągu 7 dni roboczych od posiedzenia komisji ze zwycięzcą skontaktuje się Organizator na numer,z którego dokonane zostało zgłoszenie udziału w Konkursie.

czyli do 08.08. mają czas powiadomić Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

glena

#6616729 Napisano: 04.07.2019 17:38:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolina651 napisał(a):

Mam kapsel z Somersby, jak tam zagrac?

https://somersby.pl/
http://somersby.pl/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6613504 Napisano: 26.06.2019 08:23:37 w Czy informują/ informowali?
atka79 napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

Czy informowali Pielęgnacja z Nivea w Carrefour?

tak, informowali już jakiś czas temu, bo nawet nagroda już dotarła

Jesteś pewna, że to z tego z Carrefoura, a nie wcześniejszego z Kauflanda? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6613300 Napisano: 25.06.2019 15:19:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kup żelki żeby wygrać żelki czyli Haribo III stopień... emotka Wyświetl w wątku >>

glena

glena

#6611540 Napisano: 19.06.2019 19:25:02 w WC - rozmowy o wszystkim
melancholia napisał(a):

Kochani, czy ktoś z Krakowa orientuje się, czy zostały tam jakieś sklepy Piotr i Paweł? Wiem, że wiele zamknęli i ta lista z ich strony jest nieaktualna emotka  Byłabym wdzięczna za informację. Nie mam kogo podpytać z Krakowa.

nie wiem jakie są na liście, ale ten, który był na ul. Lubicz zamknięto parę miesięcy temu  
http://www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/siec-piotr-i-pawel-znika-z-krakowa,166434.html tu piszą, że w Serenadzie też już nie ma i że to był ostatni krakowski Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6611536 Napisano: 19.06.2019 18:43:19 w Dziś cieszę się z.....
z końca czwartej klasy - to był ciężki rok dla mnie i Młodego, bo przeskok między klasami I-III a IV jest ogromny, głównie w sensie technicznym, bo trudność materiału jeszcze nie jest powalająca. Ale z systemu gdzie się jest cały czas w jednej sali, z jednym nauczycielem, nie ma zbyt wielu klasówek, ani zadań domowych nagle przechodzi się do trybu plecak codziennie 6+kg, latanie między piętrami, co chwilę sprawdzian, kartkówka, zadania dodatkowe, lapbooki i inne wynalazki, do tego nowi nauczyciele, a każdy z innym podejściem i wymaganiami... no ciężko było...
A przede wszystkim cieszy mnie pasek na świadectwie, bo choć mam ogólnie wyrąbane na oceny (to tylko cyferki), to pasek znaczy, że zrobiłam robotę, dopilnowałam i w przyszłym roku mogę odpuścić emotka  już sobie sam poradzi emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6610809 Napisano: 17.06.2019 16:23:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
u mnie też Milka coś dała emotka    Wyświetl w wątku >>

glena

#6610002 Napisano: 14.06.2019 14:13:45 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

Ale jakim cudem? Przecinały siatki nożycami do trawnika? Przy dobrze założonych siatkach i zamkniętych drzwiach nie powinieneś mieć ani jednego komara w pokoju.

No był spokój może 2:tygodnie, pózniej od nowa to samo... 
drzwi zamknąć do pokoju nie mogę bo pies mój w nim spędza najwiecej czasu jak jestem w pracy... 
wiec myślałem nad tymi urządzeniami ale jak piszecie źe nie działa to chyba zrezygnuje... 

Zatem komary przez drzwi wlatują, nie oknem. Może coś w ten desń by pomogło? https://donito.pl...gkmcWvYaArv4EALw_wcB

Myślę, że gdybyś zamontował taką płytkę trującą w kontakcie i Twój pies by ją polizał, również uległby zatruciu. Te produkty to syf totalny.

Mam nadzieję, że jednak znajdziesz wyjście z sytuacji emotka

No też fajne, ale No... znowu ale..
mój pies to jest taka boidupcia że jakby coś takiego zobaczył to w życiu by przez to nie przeszedł... emotka nawet gdybym był w pokoju.... emotka
mam za blisko jezioro i ta plaga mnie wykończy... mama i tata śpią przy otwartym oknie, świecą światło i nic emotka oni ani bombelka a u mnie tego masę emotka    

W domu jakoś na razie nie ma - widocznie w okolicy jakieś mało rozgarnięte komary, co jeszcze się nie nauczyły forsować siatki (mam na wszystkich oknach). Natomiast na zewnątrz używamy tego https://mosbito.pl/produkt/plastry-odstraszajace-komary-i-meszki-12-szt/- na moje i Młodego plecaki czy torby naklejam i działa, przynajmniej na nas. Wg ulotki działa kilka godzin, ale moim zdaniem dopóki nie wywietrzeje, to spokojnie kilka dni działa. Może sobie gdzieś przy łóżku naklei i sprawdź czy pomoże. Są też opaski tej samej firmy, ale ich nie mieliśmy, więc nie wiem, czy działają i jak długo. Pewnie można też poeksperymentować z olejkami - citronella podobno działa. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

glena

#6609005 Napisano: 12.06.2019 07:43:15 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

znalazłam dzisiaj kapsel pt.,,przymierz się do nagród" z kodem.Wygląda na świeżaka. Ktoś coś wie?

Somersby, start 1.07 - gdzieś tu na forum ktoś wstawiał info, ale jeszcze brak szczegółów Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6608937 Napisano: 11.06.2019 22:16:48 w skojarzenia
groźna mina - niewybuch Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6608033 Napisano: 09.06.2019 11:05:35 w SZUKAM....
renatak0 napisał(a):

Czy kartę Carex trzeba jakoś dodatkowo rejestrować?
Nie przechodzi mi płatność

Trzeba zadzwonić lub wysłać maila do i360 z inf, że dostało się kartę i prosi o aktywację
A czy jest doładowana i aktywna sprawdzasz na str mbank.pl/prepaid
I niestety nie da się nimi płacić w necie Wyświetl w wątku >>
1 renatak0 0

glena

#6607961 Napisano: 08.06.2019 17:37:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

jakie mniej więcej pytania w heinekenie ??? tzn.gatunki muzyczne ? openerowe ?

Autorem cyklu producenckich kompilacji "The Magnificent" jest: A: DJ Jazzy Jeff B: DJ Spinna C: DJ Shadow
"Where's Your Head At" to jeden z największych hitów: A: Basement Jaxx B: The Prodigy C: Groove Armada
Który album Red Hot Chili Peppers promował singiel "Dani California"? A: By The Way B: The Getaway C: Stadium Arcadium
Kolumbijską gwiazdą Open'era 2019 będzie: A: Rosalía B: J Balvin C: Kali Uchis
W którym roku założono grupę Simply Red? A: 1984  B: 1985 C: 1988

To mój zestaw. Czyli przekrojowo. Poległam na ostatnim emotka Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

glena

#6607872 Napisano: 08.06.2019 10:15:24 w Czy informują/ informowali?
agicho napisał(a):

kamil17 napisał(a):

myślicie że masz na marzenia Biedronka /piwa już pierwszy etap poszedł ??

i żadna osoba by się nie wpisała(?) Biedronka - cisza Inter- Fantasia - śpi.Co jest grane?

Biedronka ma 3 dr od losowania na info, więc jeszcze do wtorku mają czas Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

glena

#6607711 Napisano: 07.06.2019 16:20:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kup pasty by wgrać pasty czyli Elmex emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6606551 Napisano: 04.06.2019 21:30:54 w NA CO CZEKAMY?
do 10.06. sms - Jak skutecznie zapewnić sobie zdrowsze zęby i dziąsła?” Drogeria Natura (wybór do 05.06 + 3 dr na info)
do 11.06. mail - Konkurs "Cono Sur: Z miłości do Ziemi" 18+
19.06. - losowanie dodatkowe Loteria promocyjna "Oreo People"
do 28.06. - Konkurs "Graj o rower w Carrefour" (14.06 wybór + 10 dr na info)
do 15.07. tel - Konkurs "Pielęgnacja z NIVEA w Carrefour" Wyświetl w wątku >>

glena

#6606386 Napisano: 04.06.2019 13:54:34 w Lay's
magisterek napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Mi się nagrody średnio podobają.

Nagród tyle, co kot napłakał... słabe dość... prędzej trójkę w lotto trafie. Tak jak mnie nie skuszą lazybagi z princepolo, czy niebieskie kubeczki, tak i na zakup Laysow się i tym razem nie pokuszę... emotka
Kiedyś to były nagrody... a głośnikami się już ludziom chyba po loterii TIC TAC ulewa... tak myślę emotka

P.S A kupić karton chipsów, żeby jakimś cudem wylosować kolejny karton chipsów? słabe!

Zerknęłam na regulamin i wygląda na to, że wybiera się o jaką nagrodę chce się grać, więc zestawy z chipsami można zostawić dla tych, którzy akurat mają na nie ochotę. A reszta nagród jak dla mnie ok. Tylko wolałabym konkurs...  Wyświetl w wątku >>