Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#7234358 Napisano: 12.01.2025 17:42:24 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
voucher do 4f z liptona wartości 400 zł wymienię na jakiś inny w tej samej kwocie (duka, home&you, w.kruk itp.), albo sprzedam za 320zł Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7218959 Napisano: 05.11.2024 18:58:06 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
  • hamak brazylijski diVolio Bari z tego konkursu https://www.twojp...ve.pl/akcje/032.html - był wyjęty z opakowania i próbowałam go powiesić na balkonie ale niestety nie da rady, więc sprzedam za 99zł+kw
  • suszarkę na pranie z loterii Vileda - 79zł+kw
Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7215189 Napisano: 20.10.2024 21:00:55 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kokoszka
szybko, sprawnie, bez problemów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7212240 Napisano: 08.10.2024 19:05:57 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
sprzedam/wymienię na coś matę do yogi dr.lifestyle wygraną w Dove - myślałam, że będę miała na prezent dla siostry, ale jest brandowana, więc by pewnie nie używała...
zdjęcie ktoś wrzucał w "moje dzisiejsze wygrane" Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7204116 Napisano: 05.09.2024 18:39:54 w SZUKAM....
Wybiera się ktoś na Heineken Experience do Amsterdamu? Trochę się cykam sama lecieć i może ktoś też ma tak samo? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7188149 Napisano: 02.07.2024 17:08:18 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
bon do Duki o wartości 200zł wymienię na równowartość do EMPIKu, albo sprzedam za 149zł Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7185939 Napisano: 25.06.2024 16:59:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
była przerwa w konkursach - ale już wracam, zaczynając od 20zł do allegro z żywca Wyświetl w wątku >>

glena

#7141528 Napisano: 22.11.2023 18:26:38 w Kupię...
trzy bilety do Cinema City Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7141526 Napisano: 22.11.2023 18:23:57 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kartę do Smyka o wartości 500zł sprzedam za 450zł Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7139447 Napisano: 15.11.2023 21:04:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
12klauduuus napisał(a):

glena napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

glena napisał(a):

olunka napisał(a):

glena napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

glena napisał(a):

czy smartbandy z Colgate (moc wybielania) też dziś dostarczali?

Tak , ja dziś otrzymałam

A czy był dołączony paragon? Zwykle los mejores daje jakiś, a u mnie brakemotka

tak jest paragon

a gdzie był? Zwykle przypinają  do oświadczenia, ale nie ja odbierałam i przypuszczam, że Kurier mógł zabrać

U mnie był na wierzchu przesyłki. Przymocowany do opakowania kartonowego

od zewnątrz?

Pomyliłam się, to nie do kartonu,  tylko do kartki,  którą się podpisywało od kuriera. Nie było mnie wtedy w domu , mama mi odbierała.  
W domu czekała na mnie przesyłka i kartka z tym paragonem.

Dzięki. Tak myślałam, Kurier zabrał nie ten egzemplarz emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#7139441 Napisano: 15.11.2023 20:46:33 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
12klauduuus napisał(a):

glena napisał(a):

olunka napisał(a):

glena napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

glena napisał(a):

Tak , ja dziś otrzymałam

tak jest paragon

a gdzie był? Zwykle przypinają  do oświadczenia, ale nie ja odbierałam i przypuszczam, że Kurier mógł zabrać

U mnie był na wierzchu przesyłki. Przymocowany do opakowania kartonowego

od zewnątrz? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7139418 Napisano: 15.11.2023 19:17:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olunka napisał(a):

glena napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

glena napisał(a):

Tak , ja dziś otrzymałam

tak jest paragon

a gdzie był? Zwykle przypinają  do oświadczenia, ale nie ja odbierałam i przypuszczam, że Kurier mógł zabrać Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7139416 Napisano: 15.11.2023 19:14:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
12klauduuus napisał(a):

glena napisał(a):

Tak , ja dziś otrzymałam

A czy był dołączony paragon? Zwykle los mejores daje jakiś, a u mnie brakemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7138728 Napisano: 13.11.2023 20:07:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
czy smartbandy z Colgate (moc wybielania) też dziś dostarczali? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7129797 Napisano: 09.10.2023 20:41:07 w SZUKAM....
glena napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

glena napisał(a):

halliday napisał(a):

glena napisał(a):

agnesita napisał(a):

glena napisał(a):

Czy po odesłaniu sms-em danych z Colgate w Hebe dostajecie jakąś zwrotkę? Zwykle było jakieś "trwa weryfikacja laureatów...", a teraz nic mi nie przyszło.

info o wygranej z +4321 a odesłać trzeba było na 4321, może tutaj błąd? emotka W Colgate nie wygralam, ale wcześniej w elmex właśnie było tak.

dzięki
niestety to nie pomogło (wysłałam w obu formatach), nie wiem, czy to może mieć związek z operatorem? U mnie to fakt mobile

a co ma mieć wspólnego operator? Przecież przy zgłoszeniu słałaś na ten numer i dostałaś zwrotkę jak wygrałaś. Ze w miedzy czasie zmieniałaś operatora, to możliwe ze musisz doładować za 5zł, aby odblokować smsy premium, jak nigdy nie ładowałaś tego numeru w tej sieci.

nie wiem co ma mieć wspólnego, szukam po prostu jakiegoś wyjaśnienia, bo to nie pierwsza moja wygrana u nich, zawsze zwrotki przychodziły, a tu nic, pomimo prawidłowej treści, kombinacji z formatem numeru (z + i bez). W fakt mobile jestem kilka miesięcy (przeniosłam nr z play) i to moje pierwsza wygrana u los mejores na ten nr, więc się zastanawiam, czy tu może być jakiś związek. Wysłałam też dane mailem, wiec mam nadzieję, że będzie ok i że mój sms doszedł do nich.

Na SMS jest zwrotka, a masz dobry prefiks ?

tak, na 100%, aż okulary ubrałam, żeby wszystko posprawdzać megadokładnie

Przyszła zwrotka. Nie wiem czemu z takim opóźnieniem, ale jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7129676 Napisano: 09.10.2023 14:12:01 w SZUKAM....
mandarynka16 napisał(a):

glena napisał(a):

halliday napisał(a):

glena napisał(a):

agnesita napisał(a):

glena napisał(a):

Czy po odesłaniu sms-em danych z Colgate w Hebe dostajecie jakąś zwrotkę? Zwykle było jakieś "trwa weryfikacja laureatów...", a teraz nic mi nie przyszło.

info o wygranej z +4321 a odesłać trzeba było na 4321, może tutaj błąd? emotka W Colgate nie wygralam, ale wcześniej w elmex właśnie było tak.

dzięki
niestety to nie pomogło (wysłałam w obu formatach), nie wiem, czy to może mieć związek z operatorem? U mnie to fakt mobile

a co ma mieć wspólnego operator? Przecież przy zgłoszeniu słałaś na ten numer i dostałaś zwrotkę jak wygrałaś. Ze w miedzy czasie zmieniałaś operatora, to możliwe ze musisz doładować za 5zł, aby odblokować smsy premium, jak nigdy nie ładowałaś tego numeru w tej sieci.

nie wiem co ma mieć wspólnego, szukam po prostu jakiegoś wyjaśnienia, bo to nie pierwsza moja wygrana u nich, zawsze zwrotki przychodziły, a tu nic, pomimo prawidłowej treści, kombinacji z formatem numeru (z + i bez). W fakt mobile jestem kilka miesięcy (przeniosłam nr z play) i to moje pierwsza wygrana u los mejores na ten nr, więc się zastanawiam, czy tu może być jakiś związek. Wysłałam też dane mailem, wiec mam nadzieję, że będzie ok i że mój sms doszedł do nich.

Na SMS jest zwrotka, a masz dobry prefiks ?

tak, na 100%, aż okulary ubrałam, żeby wszystko posprawdzać megadokładnie Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7129664 Napisano: 09.10.2023 13:38:56 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

glena napisał(a):

agnesita napisał(a):

glena napisał(a):

dzięki

nie wiem co ma mieć wspólnego, szukam po prostu jakiegoś wyjaśnienia, bo to nie pierwsza moja wygrana u nich, zawsze zwrotki przychodziły, a tu nic, pomimo prawidłowej treści, kombinacji z formatem numeru (z + i bez). W fakt mobile jestem kilka miesięcy (przeniosłam nr z play) i to moje pierwsza wygrana u los mejores na ten nr, więc się zastanawiam, czy tu może być jakiś związek. Wysłałam też dane mailem, wiec mam nadzieję, że będzie ok i że mój sms doszedł do nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7129658 Napisano: 09.10.2023 13:22:02 w SZUKAM....
agnesita napisał(a):

glena napisał(a):

dzięki
niestety to nie pomogło (wysłałam w obu formatach), nie wiem, czy to może mieć związek z operatorem? U mnie to fakt mobile Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7129364 Napisano: 07.10.2023 19:12:55 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

glena napisał(a):

maverick napisał(a):

glena napisał(a):

wczoraj było emotka

od razu? o jakiej treści?

Po chwili, to co zwykle o tym, że trwa weryfikacji laureatów:)

dzięki
nie wiem ococho, dostarczone jest, zwrotki brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7129360 Napisano: 07.10.2023 18:52:32 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

glena napisał(a):

wczoraj było emotka

od razu? o jakiej treści? Wyświetl w wątku >>
0 0