Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Monika11
Postów 7458
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Wyświetl w wątku >>
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja koleżanka wysłała sms darmowego z ery chyba pod 80... I wysłała drugiego tylko drugi już za 4 zł .I jak zobaczyła że drugi sms taki drogi więc nie wysyłała więcej . Po kilku dniach a ma telefon na abonament sprawdziła konto na komórce i okazało się że codziennie rachunek jest większy.Nie wysyłała więcej sms-ów i ją to zdziwiło że rachunek rośnie. I co się okazało te sms-y które odbierała -NIE WYSYŁAŁA!!!-za odbieranie płaciła ponad 4 zł .Wkurzyła się i zadzwoniła do ERY a babka juz wiedziała o co chodzi i od razu pyta się czy nie o Miloionerię chodzi.Bo ponoć mieli sporo telefonów w tej sprawie.Zablokowała przychodzące sms-y i powiedziała żeby czytać następnym razem regulamin przed wysłaniem .Na szczęście skończyło sie tylko na rachunku za 150 zł-więc nie bądźcie naiwni w konkach sms-owych szczególnie Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cisza przed burzą nagród Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a i tak nagródki słali chyba jakieś bony bo wzięłam je już na straty-więc nie ma co gdybać odsyłajcie paragony a najwyżej później reklamacje Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana mamo -bardzo mi Ciebie brakuje
Za Dominikę i wszystkie nasze rodziny(*)i znajomych(*) Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pw Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to czekamy ciekawe czy będą dzwonić czy sms-ki puszczą Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze nie drzwiami i okami ale kilka osób sie zgłosiło i podawało rózne ceny - byli tacy co chcieli 100 zł ale i tacy co 70, 50 , 40 , 30. Bardziej zalezało mi na sprzedazy tej nagrody, ale jak jedna osoba zgłosiła sie ze chce za paragon 300 zł a za wygrana moze dac 400 zł to tez uwazam ze troche mało. Ale to działa w dwie strony, ludzie chcieliby jak najwiecej zarobic na paragonie a za wycieczke najlepiej dac grosze.A co do cen paragonu, to wiadomo ze w stosunku do nagrody to mało, ale ludzie którzy maja paragony (jakas ich część)wola sprzedac niz wyrzucic do kosza. Pozdrawiam
-------------------
więc samo mówi za siebie za paragon dziewczyna proponuje 30 zł a jak jej ktoś daje 400 to twierdzi że to mało!!!! Nie bądźcie naiwni i nie sprzedawajcie paragonów za grosze!!!! Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomieszało pomieszało bo najpierw pod innym nickiem proponuje za 30 zł a później specjalnie po 15 zl -więc blef totalny na 100 % -jak była bym świnią to bym napisała nicka ale nie jestem-więc .... brak słów .Blef żeby jak najtaniej kupić weekend .Dziewczyno opamiętaj się bo ten nick masz już spalony Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja rozumię że ktoś szuka paragonu Dove bo zagrał sobie w ciemno-ale propozycja 30 zł za paragon-bez komentarza
a w temacie jeszcze kilka paragonów mi zostało z Londy może być paragon za wygraną -zapomniałam zagrać Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj z 601 ale z inną końcówką dzwoniło Makro z wedla -boniki Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11