Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 3936
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
z mojej strony to akrat prowokacja bo mam 1 nazwisko ale nie widze roznicy grania na siebie na 2 nazwiska czy grania na siebie i na mame ktorej zabiera sie nagrode jak przyjdzie sory ale takie jest moje zdanie Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
11 lutego koniec byl a dzis 4 marca Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
ja usunelam sobie : Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
trzeba zamrozic..guma sie wtedy pokruszy Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
ale ja sie boje ze mi ktos do chaty zapuka. ie wiem co rozbic z tym Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
tak
Przypominamy, że podawanie fałszywych danych osobowych mających na celu wprowadzenie w błąd drugiej Strony umowy stanowi przestępstwo oszustwa zagrożone karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat. Jeżeli podczas rejestracji podali nam Państwo fałszywe dane osobowe (otrzymamy wtedy zwrot listu z pozwem) o popełnionym przestępstwie niezwłocznie zawiadomimy właściwe organy ścigania. Do identyfikacji posłuży nam adres IP, z którego nastąpiło zawarcie umowy oraz jej dokładny czas i data. Polscy usługodawcy internetowi mają obowiązek zapisywania, który z klientów o danej porze korzystał z danego adresu IP, właśnie na wypadek ewentualnych przestępstw lub wyłudzeń dokonanych przez klientów.
Pani adres IP użyty podczas zawierania z nami umowy z dnia 02.02.2010 to 80.54.243.160. W związku z powyższym zastrzegamy sobie prawo do wykorzystania zgromadzonych o Pani danych w celu wyegzekwowania należności wynikającej z zawartej umowy oraz ewentualnego przekazania ich właściwym organom ścigania w przypadku podania fałszywych danych.
Niniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Pani ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pani z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji.
Zaległą kwotę w wysokości 94,80 PLN należy zapłacić w ciągu 3 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Istnieją dwa sposoby opłacenia należności:
Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
Ze względu na nie wywiązanie się przez Panią do dzisiaj z zawartej z nami umowy z dnia 02.02.2010 będziemy zmuszeni wystąpić przeciwko Pani na drogę sądową w celu wyegzekwowania przysługujących nam wymagalnych należności. Na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204) doszło do zawarcia wiążącej obie strony umowy.
Pozew przeciwko Pani zostanie skierowany do właściwego miejscowo sądu przez współpracującą z nami kancelarię prawną na podany przez Panią podczas zawierania umowy adres:
to sciema czy prawda ? Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3936
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka