Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 3914
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
teraz to juz widac po brzuszku ,ze to chlopiec Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
a ja na rejsie myslalam,ze mam chorobe morska Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
ja na allegro znalazłam cudowną wyprawke dla synka.. takie sliczne rzeczy dziewczyna miala ,ze szok. widze,ze wystawia zawsze 1 wyprawke dla chlopca a 2 dla dziewczynki wiec jak cos podesle namiary wsumie to praktyczne bo niemal wszystko bylo (ciuszki) , raz placi sie za przesylke bo co z tego,ze sie wylicytuje 5 rzeczy tanio u 5 roznych osob jak z przesylka juz nie wyjdzie tak korzystnie . i co jak co ale w smyku takich rzeczy to ja nie znajde napewno Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
jade zaraz do polo - zobacze jak tam winiary Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
a ile placilas? Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
mi przy kazdej wizycie mowi jakby sie cos dzialo to od razu przychodzic .. nie bylo potrzeby ale wiem,ze przyjelaby mnie bez problemu Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
Poza badaniami przesiewowymi wykonywanymi obowiązkowo i bezpłatnie (w przypadku wyboru opieki medycznej finansowanej ze środków NFZ) w czasie ciąży należy także wspomnieć o tzw. badaniach zalecanych. Są to badania, które w przeciwieństwie do badań przesiewowych niestety nie są refundowane przez NFZ, jednakże są bardzo ważne dla zdrowia przyszłej mamy i jej dziecka. Takie badania laboratoryjne możemy wykonać w laboratorium diagnostycznym na własny rachunek. Możemy zaliczyć do nich: test w kierunku HIV, wirusowego zapalenia wątroby typu C (WZW C), toksoplazmozy, różyczki i cytomegalii
czyli poprostu sa platne.. Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
niedlugo kollejna wizyta wiec zapytam, bylabym spokojniejsza Wyświetl w wątku >>
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
fryteczka
Postów 3914
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
za inne badania nie place takze moge sobie pozwolic raz
a czy ktoras miala skierowanie na tokso- nie pltne lub we wlasnym zakresie ?
ja mam tylko morfologię
serologiczne ; WR i HBs
Glukozę na czczo , test GCT...
w mojej karcie ciazy sa jeszcze okienka na :
Odczyn coombasa I,II,III
Toksoplzmoze ; IgG,IgM,IgG,IgM
HIV
rózyczka IgG,IgM
inne
cytologia - gin powiedziala,ze zrobimy juz po porodzie
stan czystosci pochwy
AFP
czy pozostale badania powinny byc zlecone i wykonane ? wsumie jak sa w karcie ciazy to chyba powinny nie wiem czy poprosic o nie przy nastepnej wizycie a jak cos poprostu zrobic je we wlasnym zakresie..
czy moze ktos sie orientuje mniej wiecej w cenach pozostalych badan ? i czy mialyscie je zlecone ? Wyświetl w wątku >>