Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fryteczka

fryteczka

#4508274 Napisano: 05.07.2011 04:05:14 w Wkurza mnie...
najlepsze,ze ja tez nie dostane , mama tez - zle lub zbyt późno kliknelysmy na link... wygralam z 50 kosmetykow dla forumowiczow,sama nie dostane .. [przykro mi sie zrobilo Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4507250 Napisano: 05.07.2011 01:07:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
fryteczka napisał(a):

-4*toniki dotarly
-2*stolik ikea

+1 tonik dzis dotarl.. Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4507226 Napisano: 05.07.2011 01:02:54 w Konkursowiczki w ciąży
z 57/8 obecnie 69
u mnie juz prawie koniec.. miesiac .

dzis pol dnia spedzilam wiszac nad toaleta emotka normalnie jak na poczatku ciazy Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4506762 Napisano: 05.07.2011 10:30:36 w Konkursowiczki w ciąży
u mnie w labor.maja wlasna glukoze..
dobrze,ze to juz za mna bo to bylo wstrętne Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4506221 Napisano: 05.07.2011 07:32:27 w Konkursowiczki w ciąży
zaraz jak co miesiac - laboratorium witaj .
eh..
Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4505720 Napisano: 04.07.2011 08:43:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
-4*toniki dotarly
-2*stolik ikea Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4504621 Napisano: 04.07.2011 03:05:28 w Inne mniejsze markety
benasia napisał(a):

czyli na kuponie kończe zdanie tylko a nie muszę pisać kUPUJÊ produkty Winiary? wolę się upewnić emotka

tak..

zastanawiam sie tylko czy do nich to z rymowankami czy normalnie Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4504567 Napisano: 04.07.2011 02:47:03 w Inne mniejsze markety
marzanna wystarczy na forum w wyszukiwarce wpisac polomarket i znalezc konkurs winiary - tam jest wszystko Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4504535 Napisano: 04.07.2011 02:35:14 w Inne mniejsze markety
UCZESTNICTWO W KONKURSIE
11. Aby wziac udział w Konkursie Uczestnik powinien spełnic łacznie nastepujace warunki:
a) W dniach od 15 czerwca do 5 lipca 2011 roku dokonac jednorazowo zakupu 3 dowolnych
produktów marki Winiary (potwierdzony jednym paragonem).
b) dokonac prawidłowego zgłoszenia udziału w Konkursie, w rozumieniu punktu 13 Regulaminu;
c) dołaczyc do kuponu promocyjnego dowód zakupu produktów (paragon, faktura) marki Winiary.
12. Przedmiotem Konkursu jest wyłonienie najlepszych propozycji zakonczenia zdania dla „Kupuje
produkty Winiary...” (dalej: Zdanie Konkursowe) wymyslonych przez Uczestników Konkursu. W
ramach konkursu Organizator przewidział łacznie 250 nagród, które zostana przyznane osobom,
których zakonczenie zadania konkursowego Komisja Konkursowa uzna za najlepsze. Przy wyborze
najlepszych zakonczen Zdania Konkursowego Komisja Konkursowa bedzie brała pod uwage w
szczególnosci: przekaz marketingowy, brzmienie odpowiedzi, dowcip, estetyke, poprawnosc
stylistyczna, oryginalnosc.
13. Prawidłowego zgłoszenia udziału w Konkursie dokonuje sie poprzez spełnienie wszystkich warunków
okreslonych w punkcie 11, w tym w szczególnosci:
a) dokonanie odwiedzin dowolnego Sklepu sieci POLOmarket w Okresie Konkursu;
b) zakup 3 dowolnych produktów marki Winiary dostepnych w Okresie Konkursu w Sklepach;
c) prawidłowe wypełnienie Kuponu Konkursowego (dalej: Kupon), na którym Uczestnik zakonczy
zdanie „Kupuje produkty Winiary…” oraz wpisze swoje dane osobowe;
d) wrzucenie prawidłowo wypełnionego, kompletnego, czytelnego Kuponu wraz z oryginalnym
dowodem zakupu (paragon, faktura) do urny znajdujacej sie w kadym Sklepie.
2
14. Komisja Konkursowa dokona wyboru 250 (dwiescie piecdziesiat) najlepszych zakonczen zdania, a
ich autorzy, z zastrzeeniem punktu 19, otrzymaja Nagrode (dalej: Laureaci).
15. Zgłoszenia w Konkursie naley dokonac za posrednictwem Kuponu tylko i wyłacznie w Okresie
Konkursu.
16. Kupony konkursowe sa dostepne w gazetce promocyjnej obowiazujacej w sklepach POLOmarket nr
25 (obowiazujacej w terminie od 15 do 21 czerwca 2011 r.), w poradniku POLOmarketu „Domowe
ABC” obowiazujacym w terminie od 15 czerwca do 5 lipca 2011 r. oraz na stronie internetowej
www.polomarket.pl.
17. Kupony, wypełnione nieprawidłowo, niekompletne bez załaczonego paragonu lub faktury, nieczytelne
zostana odrzucone i nie beda dopuszczone do udziału w Konkursie. Ostateczna decyzje w sprawie
rozstrzygniecia kwestii oryginalnosci Kuponu podejmie Organizator.
18. Uczestnik Konkursu moe wielokrotnie wziac udział w Konkursie, jednake kadorazowo musi
spełnic wszystkie warunki Konkursu zawarte w Regulaminie, co oznacza, e przy jednorazowym
nabyciu 3 produktów marki Winiary moe jeden raz wziac udział w Konkursie.
19. Jeden Laureat moe otrzymac maksymalnie dwie Nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4504287 Napisano: 04.07.2011 01:19:10 w Inne mniejsze markety
benasia napisał(a):

ale ktoś cytował jakby regulamin fryteczka chyba...

strona wczesniej.. 1 osoba - max 2 nagrody.
o domostwie nic nie ma .. mysle ,ze malzenstwo moze zgarnac np 4 nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4503817 Napisano: 04.07.2011 11:07:47 w Inne mniejsze markety
5. Konkurs obejmuje wszystkie produkty marki Winiary dostepne w sprzeday w Sklepach w Okresie
Konkursu.
6. Uczestnikami Konkursu moga byc jedynie pełnoletnie osoby fizyczne, które dokonały w
regulaminowym czasie zakupu produktów marki Winiary
18. Uczestnik Konkursu moe wielokrotnie wziac udział w Konkursie, jednake kadorazowo musi
spełnic wszystkie warunki Konkursu zawarte w Regulaminie, co oznacza, e przy jednorazowym
nabyciu 3 produktów marki Winiary moe jeden raz wziac udział w Konkursie.
19. Jeden Laureat moe otrzymac maksymalnie dwie Nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4503750 Napisano: 04.07.2011 10:48:18 w Inne mniejsze markety
agusiac87 napisał(a):

u mnie w Polo to nawet urny nie ma emotka

u mnie tez..ide dzis znowu..

ps.mam caly reg.do promocji winiary

2 nagrody max na 1 osobe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4502018 Napisano: 03.07.2011 05:49:57 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

benasia napisał(a):

hej dziewczyny wiem że już tu było pisane o wózkach ale co sądzicie o Implast Bolder 4?

czy nikt takiego nie miał lub wśród znajomych nie widział? Mi się osobiście wygląd podoba, no i duża gondola i amortyzatory ma co jest plusem. Choć czytałam na necie też że oprócz plusów są i minusy - ale czy faktycznie teraz też się takie awarie z tymi wózkami zdarzają czy to było przy pierwszych egzemtlarzach?

mi sie podobal implast bolder sd emotka ten niebiesko-zielony ( jaskrawy) .. pozniej poszlam do miasta i minelam taki 2 razy .. chyba lepiej wyglada na zdjeciu. nie wiem sama.. kupilam inny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4498359 Napisano: 01.07.2011 09:32:16 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że jak komuś gram o popcorn to mam lepszy czas niż na swoim koncie emotka
nie no, żartuję, nie wkurza mnie to, tylko lekko wkurza emotka

oj tam oj tam emotka
no nie zlosc sie juz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4494959 Napisano: 30.06.2011 11:06:05 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

te kupony z Polo były w gazetce, teraz nie wiem czy są w aktualnej, można sobie ze strony wydrukować, najlepiej chyba przykleić albo użyć zszywacza, zaginanie z kuponem nie ma sensu-na pewno się zgubi

okazalo sie ,ze mam w domu i ulotki i jakies gazetki kolorowe z polo * 2 emotka takze wycialam i paragony poprzypinam w domku..

zastanawiam sie tylko czy kilka wyslac na swoje dane czy 1 kupon na 1 osobe..nie wiem gdzie znalezc ile nagrod wrazie czego 1 os moze dostac Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

fryteczka

#4493400 Napisano: 30.06.2011 01:32:42 w Inne mniejsze markety
mariolakal napisał(a):

Agnes napisał(a):

ja poprosiłam o zszywacz i paragon przypięłam

Ja również... A propos: czy ktoś się orientuje czy będą wybierać hasła, czy ewentualnie losować? I czy w każdym polo oddzielnie, czy wszystkie kupony pójdą pod ogólnopolską wysoką komisję? Z ich regulaminu nic nie wynika... emotka Nie wiem, czy zainwestować jeszcze te 3 zł. na zupki... emotka

bony sa na wszystkie nie ma podzialu na sklepy ..
(szkoda).. a hasla powinni wybierac ale roznie bywa - losowanie mnie nie zdziwi Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4493318 Napisano: 30.06.2011 01:08:43 w Wkurza mnie...
annish napisał(a):

Moj tato wygral bon do apteki w pierwszym tygodniu Loreala (gral wg regulaminu wiec byl pewny, ze to karta a nie szminka!). Wlasnie dostal maila, ze wygral kosmetyki. Ciekawe czy mu uznaja print screen z info o wygranej zrobiony zaraz po... emotka

a masz tam napisane ,ze wygralas karte ?

wlasnie widze,ze nie jestes 1 osoba ,ktora dostala @ z inna nagroda niz miala byc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4493240 Napisano: 30.06.2011 12:44:40 w Inne mniejsze markety
dziekuje za odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryteczka

#4493182 Napisano: 30.06.2011 12:31:26 w Inne mniejsze markety
ryba6969 napisał(a):

Czy ktoś wie, czy w Winiarach POLOMARKET można wrzucić więcej kuponów na jedną osobę, czy lepiej każdy na kogoś innego??
Ktoś może czytał regulamin-widmo?

podbijam...

i jak ktos bral juz udzial to :
-kupony konkursowe dostaje sie od babki w kasie ?
- paragon zaginamy razem z kuponem czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0