Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6510561 Napisano: 18.07.2018 09:43:40 w Wkurza mnie...
Nie mam już sił do kurierów i ich samowolki. Oraz do tego, że ich pracodawcy nic sobie z tego nie robią. Odbiór przesyłki zamówiony na konkretny dzień, dopłata za konkretny przedział czasowy. I oczywiście kurier nie przyjeżdża i nawet nie dzwoni. Więc ja zadzwoniłam dzisiaj na ich infolinię. Tam oczywiście bałagan i nic nie wiedzą. W końcu ustalili, że podobno kurier w poniedziałek zgłosił, że klient nie osiągalny. Co jest kłamstwem, bo ani do mnie nie dzwonił, ani na bank go nie było. Akurat cały dzień osobiście go pilnowałam. We wtorek zgłosił, że brakło u czasu. Podejrzewam, że tak samo było w poniedziałek, tylko nie chciał sobie już kłopotów robić. Niestety to ich częste praktyki. Miejscowość pod miastem i po jedną paczkę nie chce się im jeździć, zwlekają aż coś jeszcze będzie. Tylko że ja za inną usługę zapłaciłam. Oczywiście konsultant niekompetentny. Nic nie może zrobić, z nikim innym nie może połączyć. Firma ma gdzieś to jak pracują ich kurierzy, z żadnych skarg nie wyciągają konsekwencji. A zatrudniać większej ilości pracowników nie mają zamiaru. Jednak zlecenia i pieniądze chętnie przyjmują... Zamówienie anulowane, ale czasu i nerwów mi to już nie wróci. Najbardziej wkurza mnie chamstwo tych kurierów, nakłamie taki, zrzuci winę na kogoś, a nie zadzwoni do klienta i nie powie, że ma taką i siaką sytuację i czy może przyjechać w ten dzień emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6510471 Napisano: 17.07.2018 20:50:30 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

Tak bardzo o mnie emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6510469 Napisano: 17.07.2018 20:48:43 w Paragony na trwające konkursy
Kupię teraz paragon na Red Bulla z Biedronki za doładowanie 6 złotych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6510282 Napisano: 17.07.2018 13:49:55 w Winiary
katrin1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Zupełnie bez sensu to wybierają emotka , moja nadzieja na huśtawkę umarła, wydałam już ponad 100 zł na produkty a wygrałam 2 lazy o wartości o połowę mniejszej niż zainwestowałam, porażka emotka

To już lepiej by było, gdyby zamiast Lazy dawali jakiś młynek do pieprzu/stand na przyprawy czy cokolwiek innego z kuchennych przyborów. W domu by się przydało, jakieś nawiązanie do sponsora by było. A tak co? Materac, który dotrze we wrześniu. W sam raz żeby go zakopać w piwnicy i zapomnieć, że się cokolwiek wygrało. 

Słusznie, jakieś deski, ściereczki czy cokolwiek bardziej przydatnego emotka

Mają ok. 900 złotych budżetu dziennego, mogli zrobić chociaż po 9 kart przedpłaconych na 100 zł. Zakup z wysyłką paragonu to już ponad połowa wartości tego ich "lejzi baga". Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6510173 Napisano: 17.07.2018 11:58:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Miniaturka serum z Lancome. Co prawda jestem prawie ostatnia na liście 500 testerek, ale jednak emotka  Napięcie było do ostatniej chwili jak sprawdzałam listę nagrodzonych. Wizaz - dzięki za te poranne emocje emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6509337 Napisano: 14.07.2018 10:07:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Znalazłam na stronie Kolportera salonik w moim mieście, poszłam tam i zrobiłam zakupy, a na paragonie mam informację, że to jakaś salonik Tabak.pl. I teraz zastanawiam się, czy mogę zgłosić ten paragon? Na stronie Kolportera znalazłam wzmiankę, że współpracują jakąś z tą Tabaką, ale nie wiem, czy to dalej się zalicza jako salonik Kolportera emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6508460 Napisano: 11.07.2018 19:46:35 w Albedo Marketing
freyja88 napisał(a):

Czy Albedo wysyła sms'y po dwóch połączeniach nieodebranych, czy trzeba bedzie sobie oddzwonić? dot. WINIARY

Radzę się pilnować. Już w kilku ich konkursach miałam taką sytuację, że dwa nieodebrane połączenia, potem poszły esemesy, a u mnie wiadomości brak. Przeczekałam jeszcze jeden dzień i oddzwoniłam. Nie wiem, czy niektóre esemesy od nich przepadają i nie dochodzą, czy oni tam się gubią i przez przypadek nie wysyłają do wszystkich. Ale parę razy mi się to u nich zdarzyło. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6508423 Napisano: 11.07.2018 18:02:56 w Kupię...
Kupię bon do jakiegoś sklepu ze sprzętem rtv i agd. Neonet, Mediamarkt, RtvEuroAgd, itp... Na kwotę 200-300 zł. Oferty z ceną proszę na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6507977 Napisano: 10.07.2018 16:12:06 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Poczta przetrzymała moją przesyłkę do agencji... dostałam informację, że dokumenty nie dotarły na czas emotka  Sprawdziłam numery i okazało się, że przesyłka od 8 dni widnieje jako "przygotowana do doręczenia". W tamtym urzędzie pocztowym nikt nie odbiera telefonu, a na ogólnej infolinii Poczty nikt nie jest w stanie mi pomóc  emotka

ABC ? Poznań ? 
U mnie od 2. Lipca  emotka

Tak... dokładnie to samo. Właśnie przeczytałam opinie, że to najgorsza poczta w Poznaniu, która nie dostarcza listów, tylko samemu trzeba się fatygować. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6507971 Napisano: 10.07.2018 16:04:44 w Wkurza mnie...
Poczta przetrzymała moją przesyłkę do agencji... dostałam informację, że dokumenty nie dotarły na czas emotka  Sprawdziłam numery i okazało się, że przesyłka od 8 dni widnieje jako "przygotowana do doręczenia". W tamtym urzędzie pocztowym nikt nie odbiera telefonu, a na ogólnej infolinii Poczty nikt nie jest w stanie mi pomóc emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6507777 Napisano: 10.07.2018 10:35:07 w Informują
Lazy bag za 30.06 tel Albedo Winiary Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6507451 Napisano: 09.07.2018 14:47:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z pustego (dzbanka od Bricomarche) i Salomon nie naleje... Czekam na jakiś telefon emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

Niebieska_Laguna

#6507211 Napisano: 08.07.2018 16:38:43 w Paragony na trwające konkursy
Bon 50 zł do Intermarche wymienię na 4 paragony Somersby Tesco, 4 Winiary ogólnopolski lub na 4 paragony na Ten smak nas kręci na Circle K Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6507069 Napisano: 08.07.2018 09:51:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 napisał(a):

pionas .... zniknęły mi wszystkie wiadomości ... nie usuwałem ich emotka

Mi wyświetla się informacja, że mam nowe wiadomości, a kiedy wchodzę na skrzynkę nie mam żadnej konwersacji... A również niczego nie usuwałam :(  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6506678 Napisano: 06.07.2018 12:43:46 w Intermarche
elmo napisał(a):

Wczoraj wieczorem miałam telefon z Bricomarche, w którym robiłam zakupy. Zaproszono mnie na rozdanie nagród w sobotę. Niestety, Pani nie powiedział mi co wygrałam. Co więcej: stwierdziła, że ma tylko listę nazwisk i telefonów, a kto co wygrał dowie się dopiero dziś  emotka

U mnie tak samo, ciekawe skąd nagle się dowiedzą kto co wygrał... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6506619 Napisano: 06.07.2018 10:57:44 w Czy informują/ informowali?
Danio Interche dalej cisza? Już chyba dawno po terminie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6506454 Napisano: 05.07.2018 20:36:33 w Albedo Marketing
79magda napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Jak to jest z Aldebo, lubą rymowanki czy proste teksty?

Cenią sobie trzynastozgloskowce oraz wiersze białe. Nie pogardza dobrym haiku, ani tez limerykiem z celna puenta. Lubią także gratisy w postaci lirycznych niedomówień, zwłaszcza związanych z majonezem  emotka
mam nadzieje, ze pomogłam i ze inni forumowicze równie chętnie podziela się swoimi obserwacjami emotka

Ja ze swojej strony polecam pisać trenem: Wielkieś mi uczyniło pustki w portfelu moim, Moje drogie Albedo, tymi konkursami swoimi! Pełno nagród, a jakoby żadnej dla mnie nie było. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6506309 Napisano: 05.07.2018 16:10:45 w Intermarche
mia napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

U mnie babsko nie chciało powiedzieć jaka nagroda. Brr... I nie wiem jak się szykować po odbiór emotka  Ciekawe czy telefon do agencji coś pomoże?

Wątpię. Oni po prostu mają świra na punkcie swoich tradycyjnych niespodziankowych rozdań. emotka
Mężowi też nie powiedziała. Do mnie jeszcze nie zadzwonili (inny sklep), ale znając lokalne zwyczaje, będzie taka sama akcja. emotka

Ech, trochę to niesprawiedliwe. Nie rozumiem tego systemu. Jednym powiedzą, a drugim nie... Jednak będę nalegać, żeby mnie agencja oświeciła, bo co innego iść po odbiór dzbanka, a co innego pralki... Poza tym średnio ufam temu kierownictwu Bricomarche i wolałabym się u źródła dowiedzieć jaką nagrodę mi przyznano. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

Niebieska_Laguna

#6506305 Napisano: 05.07.2018 16:04:34 w Intermarche
Dzwoniłam drugi raz, babka dalej twierdzi, że ona nie wie kto co wygrał, a to się okaże dopiero przy wręczaniu nagród. Tylko co... wtedy ją jakoś oświeci? Czy rozda wedle gustu? Szkoda, że agencja już zamknięta, ale jutro zadzwonię. Babka strasznie nerwowa i nawet gadać nie chciała. Wcześniej mi się rozłączyła jak wspomniałam o agencji... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6506285 Napisano: 05.07.2018 15:33:58 w Intermarche
U mnie babsko nie chciało powiedzieć jaka nagroda. Brr... I nie wiem jak się szykować po odbiór emotka  Ciekawe czy telefon do agencji coś pomoże? Wyświetl w wątku >>
0 0