Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6522428 Napisano: 26.08.2018 17:46:52 w Biedronka
maryam napisał(a):

To taka kamera? https://mediamark...ro-hero-chdhb-501-rw

Chyba, ale pisałam im tylko, że GoPro Hero bez numerów seryjnych, więc możliwe, że za mało danych podałam serwisowi.  Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

Niebieska_Laguna

#6522423 Napisano: 26.08.2018 17:44:15 w Biedronka
maryam napisał(a):

danaaa napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

jackk76 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy na wygraną kamerkę z Red Bulla kurier zostawiał jakies potwierdzenie odbioru nagrody lub inny dokument? U mnie odbierała córka i twierdzi, ze kurier nic jej nie zostawił. 
Czy ktoś z Was może pytał u organizatora czy można uzyskać dokument gwarancyjny? czy gwarancja na podstawie potwierdzenia odbioru, którego nie dostałam...

Nic nie ma do kamerek, żadnych papierów - może gwarancja na podstawie numeru seryjnego, ale wątpię.

To stare modele kamer, wycofane już z oferty, nie są nawet serwisowane. Więc żadna gwarancja nie pomoże. Zapewne agencja wykupiła jakieś pozostałości tych kamer za grosze, a w regulaminie walnęli sobie, że 800 czy tam 900 złotych.

jackk76 i Niebieska_Laguna  dziekuję za odpowiedź 

Ja napisałam do dystrybutora, podałam numer seryjny i mi odpisali...:Kamera z tym numerem seryjnym pochodzi z
naszej dystrybucji. Gwarancja w
tym przypadku liczona będzie od daty pierwotnego zakupu czyli:
2018-07-18 .Od tej daty liczone są 2 lata gwarancji kamery. Wsparcie - OMT Group  

Ja pisałam do serwisu i mi odpowiedzieli, że nie serwisują już tego modelu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6522422 Napisano: 26.08.2018 17:43:02 w Biedronka
bruce napisał(a):

Możesz zawalczyć o rower emotka  Niestety, to ostatnio normalka... Inna agencja też niedawno rozesłała wycofane już modele walizek Wittchen. W regulaminie podali wartość na ok. 1 tysiąc złotych, a nowsze modele na stronie Wittchen są na "wyprzedaży" o połowę taniej. Te z konkursu to pewnie resztki wycofanej kolekcji emotka  

Nie kupiłam, w ostatniej chwili zrezygnowałam.  emotka Przesada, konkursowiczom upychają, co tylko można.  emotka
Powiem Ci, o te ciuchy i obuwie mi jedynie chodziło, żeby rabat zdobyć, bo to ostatni dzień, ale wszystko tam tak dokumentnie poprzebierane, porozrzucane, dziecięce z damskimi i męskimi, buty pojedyncze się walają. Koszmar jednym słowem.  emotka Ja nie wiem, czy w Biedronkach ktoś w ogóle czuwa nad tymi "akcjami tygodnia"... emotka

Ja mam wrażenie, że tam nikt nad niczym nie czuwa. Do póki nie było tych remontów, to według mnie było jeszcze ok. Ale po tych ich rewolucjach, nie da się tam kupować. Syf, bałagan, braki produktów. Myślałam, że to tylko moje zdanie. Ale podobnie powiedziała mi koleżanka z innego miasta o swojej Biedronce po remoncie.  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6522412 Napisano: 26.08.2018 17:32:11 w Biedronka
bruce napisał(a):

To stare modele kamer, wycofane już z oferty, nie są nawet serwisowane. Więc żadna gwarancja nie pomoże. Zapewne agencja wykupiła jakieś pozostałości tych kamer za grosze, a w regulaminie walnęli sobie, że 800 czy tam 900 złotych.

emotka A tak mnie dziś kusiło, żeby to kupić i jeszcze o kamerkę zawalczyć! No przecież to jest skandal!  emotka emotka

Możesz zawalczyć o rower emotka  Niestety, to ostatnio normalka... Inna agencja też niedawno rozesłała wycofane już modele walizek Wittchen. W regulaminie podali wartość na ok. 1 tysiąc złotych, a nowsze modele na stronie Wittchen są na "wyprzedaży" o połowę taniej. Te z konkursu to pewnie resztki wycofanej kolekcji emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6522403 Napisano: 26.08.2018 17:23:25 w Biedronka
jackk76 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy na wygraną kamerkę z Red Bulla kurier zostawiał jakies potwierdzenie odbioru nagrody lub inny dokument? U mnie odbierała córka i twierdzi, ze kurier nic jej nie zostawił. 
Czy ktoś z Was może pytał u organizatora czy można uzyskać dokument gwarancyjny? czy gwarancja na podstawie potwierdzenia odbioru, którego nie dostałam...

Nic nie ma do kamerek, żadnych papierów - może gwarancja na podstawie numeru seryjnego, ale wątpię.

To stare modele kamer, wycofane już z oferty, nie są nawet serwisowane. Więc żadna gwarancja nie pomoże. Zapewne agencja wykupiła jakieś pozostałości tych kamer za grosze, a w regulaminie walnęli sobie, że 800 czy tam 900 złotych. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6522153 Napisano: 25.08.2018 11:12:02 w Popraw sobie humor...
mia napisał(a):

Czy naprawdę ktoś na to się łapie i odpisuje? W każdym razie pośmiać przy kawie się można.

Niestety, tak. Moja koleżanka dostała ostatnio mejla, że wygrała pobyt w dowolnym hotelu w Polsce (oczywiście nie grała w żadnym konkursie). Zasady były takie, że może wybrać dowolny hotel, do iluś tam dni, tylko musi im za jedzenie zapłacić. Ogólnie od razu było widać, że to oszustwo i naciąganie. Ale ona w to uwierzyła i jeszcze stwierdziła, że jej zazdroszczę i dlatego tak mówię  emotka  Na szczęście w końcu z tego zrezygnowała...  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6522054 Napisano: 24.08.2018 20:05:36 w SZUKAM....
Tydzień temu w Biedronce była akcja, że kupując masło, olej, banany drukowali taki kupon z wartością 50% tych zakupów. Te bony są do wydania jutro i w niedzielę. Ale nie mogę na stronie Biedry odnaleźć regulaminu tej akcji. Czy ten bon mogę wydać na wszystko oprócz alkoholu i papierosów? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6521879 Napisano: 24.08.2018 11:45:46 w Informują
Albedo dzwoni z nożami z Nestle 2 etap końcówka 77

A gdzie mój robot ;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6521708 Napisano: 23.08.2018 21:16:23 w Wkurza mnie...
tygrysek82bu napisał(a):

joan napisał(a):

Niebieska_Laguna - cztery razy byłam domem tymczasowym, rozumiem Cię doskonale emotka Niby ludzie gdzieś tam słyszeli, że \"zwierzę to nie rzecz\", ale tym właśnie koty są dla nich -> przedmiotami otrzymanymi za darmo, gratisami co się po jakimś czasie nudzą, pluszakami numer X...

tygrysek82bu - pracownikom schronisk znane są rozmowy następującego typu:
- Chcę przygarnąć kotka.
- A miała Pani kiedyś koty?
- Tak, nawet teraz mam. Miałam też cztery inne, ale wszystkie rozjechały samochody. Bo to złośliwość losu była taka.
- Pani je wypuszczała na zewnątrz?
- No chyba!
- I tego od nas też Pani chce wypuszczać?
- No chyba!
- To od nas Pani kota nie dostanie.
- Wy jesteście gnidy, nie zależy Wam na adopcjach, tylko o pieniądze żebracie, a koty tu umierają...

nkba - niepełnosprawny kot absolutnie nie powinien poruszać się poza domem. Jego szanse na przeżycie są bliskie zeru. Jeśli szukasz kota wychodzącego, najlepiej po prostu zostawić namiary w schroniskach / przytuliskach (oraz na ich FB) z informacją, że gdyby mieli np. kota wychodzącego po zmarłej osobie albo półdziczka, to mogą się do Ciebie zgłosić. Jest to jakaś szansa (oczywiście w kontekście kiepskich schronisk).

Rozpisałam się i chyba się nie dodało, bo nie widzę  :/ Piszę więc jeszcze raz.Nie biorę kotów od kogoś czy ze schroniska, obiecując że będę trzymać tylko w domu. Przygarniam koty błąkające się po wsi, nauczone do "wolnego" życia. Sterylizuje,  kastruje i ogólnie całą rodzinką się nim opiekujemy.  Wchodzą do domu i wychodzą kiedy chcą i nie wypuszczam ich prosto na ulice, ale na duże przydomowe podwórko,  choć dla nich płot to żadne ograniczenie. Ulica jest niedaleko,  choć ulica to za dużo powiedziane.  To uliczka biegnąca przez wieś.  Nie jest ruchliwa, a mimo to zdradza się że kotki czy pieski wychodzą prosto pod koła. Koty,  które większość czasu są na podwórku nauczyły się bać samochodów i mają ok 5, 4, 2, 2  lata i ok. roczna  kotka. Pod kołami zginęły głównie małe kotki, które mało wychodziły i jeden całkowicie udomowiony, który się po prostu wymknął, korzystając z tego że otwarły się niedomknięte drzwi. Niestety i taki pech się zdrarza.  Dbasz, pilnujesz, a i tak wpadnie pod przejeżdżające raz na godzinę czy dwie auto.  Dlatego teraz nie "udomawiam" kotków na siłę.  Żyją jak chcą, są sprytne i trzymają się, ciesząc nad swoją obecnością. 
Ja też jestem zdania, że jeśli człowiek jest zdecydowany by podjąć się opieki nad zwierzęciem, uważa że jest na to gotowy i sam idzie do schroniska to powinien zapewnić mu odpowiednie warunki. Biorąc zwierzę,  nie tylko kota, chorego, po przejściach czy całkowicie udomowionego, powinien trzymać go w domu. 
Może jestem zła i nie dobra, bo choć wiem,  że jest zagrożenie nie zamykam wszystkich przygarniętych kotów w domu, to chyba lepiej jest dla nich, że wpuszczę je do podwórka, do domu kiedy chcą, dam jeść, zadbam , wyleczę i wygłaszczę, wysterylizuję, czy wykastruję, niż gdybym miała zadzwonić po ludzi że schroniska , by oni się martwili co dalej, trzymając je w klatce.

To prawda. Nie każdy kot nadaję się do "czterech ścian". Czasem wręcz przy oddawaniu zaznacza się, że kot jest wychodzący i musi mieć np. podwórko. U niektórych kotów nie da się zmienić tych przyzwyczajeń. Ja miałam na myśli akurat konkretną sytuację, gdzie kot trafił do rodziny, która sprawiała dobre wrażenie. A potem przepadł. A w umowie adopcyjnej było zaznaczone, że kot niewychodzący. Osoby, które go przygarnęły ukrywały też fakt zniknięcia kota, nie chciały przekazać informacji, co się z nim stało... Ech, dużo by mówić. Ale podziwiam takie osoby jak Ty, które zapewniają tyle miłości i opieki kotom wolno bytującym emotka   Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

Niebieska_Laguna

#6521705 Napisano: 23.08.2018 21:11:40 w Wkurza mnie...
nkba napisał(a):

A ja z innej "kociej" beczki... Odkąd pamiętam w domu były kotełki, zawsze przygarnięte z ulicy. Tacy kociarze jesteśmy emotka I choć mieszkaliśmy w kamienicy, zawsze kotełki wychodziły w ciągu dnia i wracały na noc (albo je przynosiliśmy emotka ). Jeśli odchodziły to ze starości lub z powodu choroby. Teraz mieszkam w swoim domu, mam cudownego psiaka, którego ktoś wyrzucił jak była jeszcze budowa ale zawsze chciałam jeszcze mieć koty. Miałam dwa ale jeden nie wrócił z marcowania, a drugi zginął pod kołami bo niedaleko jest niestety droga. Teraz mam trzeciego i boję się o niego za każdym razem kiedy wychodzi. Wszystkie trzy były i są podrzutkami. Chciałam je trzymać tylko w domu ale niestety latem nie da się np. nie otwierać okien tarasowych. A przede wszystkim te ich oczy kiedy stały pod oknem i jakby prosiły żeby je wypuścić... Wiele albo i "wielenaście" razy zgłaszałam się po kotki z ogłoszeń, nawet o te niepełnosprawne bo nie uważam, że taki koteł jest gorszy, wręcz przeciwnie. Zawsze uprzedzam, że koteł będzie raczej wychodził i że mam niedaleko drogę. I wtedy słyszałam tylko, ze jak tak to nie bo niebezpieczeństwo, bo to to, bo to tamto... Jak wiem, że to wszystko z troski o zwierzaka ale nosz... to lepiej, żeby w klatce siedział? Mogę dać miłość i opiekę ale to chyba za mało emotka Przestałam więc wydzwaniać. I to mnie wkurza...

To dylemat wielu kociarzy - wypuszczać czy nie wypuszczać. Ja kiedyś wypuszczałam swoje, ale odkąd musiałam zabrać z ulicy mojego potrąconego Antosia, to przestałam to robić emotka  Chyba nie zniosłabym drugi raz takiego widoku... Obecnie mam taką kruszynkę, odratowaną z ulicy, delikatną, chorowitą. Wychodzę z nią na szelkach, czasem prosi, żeby ją wypuścić, ale nie robię tego, bo pewnie nie dałaby sobie rady. Ulica to jedno, a drugie, że to bardzo niebezpieczna okolica dla kotów. Blisko są lasy i niestety grasują różne drapieżniki, które zaczęły polować też na koty i małe psy. Więc pewnie moja Marcycha nie poradziłaby sobie w takich warunkach... Ale Ty na pewno nie powinnaś rezygnować z opieki nad kotami emotka  Wiele osób traktuje te zwierzęta jak zabawki... i w tym problem emotka  

joan napisał(a): Niebieska_Laguna - cztery razy byłam domem tymczasowym, rozumiem Cię doskonale emotka Niby ludzie gdzieś tam słyszeli, że "zwierzę to nie rzecz", ale tym właśnie koty są dla nich -> przedmiotami otrzymanymi za darmo, gratisami co się po jakimś czasie nudzą, pluszakami numer X...

Właśnie o to chodzi, ktoś niby robi dobre wrażenie, a potem okazuje się, że kot tylko dla dziecka do zabawy. I mimo, że się pilnuje i sprawdza takie osoby, to czasem jest za późno. Kot wychuchany, wydmuchany, ma zaznaczone, że nie może wychodzić, bo sobie nie poradzi, a ludzie i tak wypuszczają emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, joan 0

Niebieska_Laguna

#6521633 Napisano: 23.08.2018 16:48:02 w Paragony na trwające konkursy
Mam paragon na Pudliszki z Intermarche za 15 złotych, wymienię na paragon/paragony o tej samej wartości emotka  Może być Colgate z Biedry, Blend-a-med z Carrefoura, kawa ziarnista z Carrefoura (tu dopłacam doładowaniem 5 zł, bo najtańszy zakup 20 zł). Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6521347 Napisano: 22.08.2018 20:56:43 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie brak ludzkiej odpowiedzialności i to, że niektórzy porywają się na adopcję kota, a potem o niego nie dbają. To już kolejny taki przypadek. Kot odłowiony z ulicy, po leczeniu, po resocjalizacji... Żeby coś takiego przeprowadzić potrzeba wielkiego zaangażowania wielu ludzi. To ciągła walka o pieniądze na karmy i leczenie. To poświęcanie czasu i energii na łapanie tych kotów, na siedzenie z nimi, na opiekę... Tyle starań, tyle pracy, żeby uratować zwierze, żeby zapewnić mu choć godną końcówkę życia... I potem zgłasza się ktoś, kto oferuje stały dom, niby wszystko w porządku, niby dobre pierwsze wrażenie, a po kilku miesiącach okazuje się, że kot niby uciekł... że ślad po nim zaginął. Masakra, aż ręce opadają i płakać się chce, że ktoś tak nie dba potem o tego kota... i że nie da się przewidzieć kto nadaje się na dom stały. Czasem człowiek jest z siebie dumny, że pomógł, że się udało... a tu ktoś to wszystko zniszczy swoją głupotą, bo jak nie dał rady, to wolał się pozbyć kota... albo po prostu o niego nie dbał emotka   Wyświetl w wątku >>
3 nkba, faworek, joan 0

Niebieska_Laguna

#6521264 Napisano: 22.08.2018 15:43:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
agnike napisał(a):

Napisałam do nich na @ jak to jest,że ktoś wygrywa hasłem niemal identycznym jak moje,zgłoszonym 3 dni później po moim.
Dostałam odpowiedź szybką niczym pendolino. 

"Szanowna Pani,Hasla wybierane sa przez trzyosobowe jury.
Brane sa pod uwage rozne czynniki (kreatywnosc, unikalnosc, pomysl) ale rowniez, zgodnie z regulaminem fakt wczesniejszej wygranej.
W ramach kazdego z etapow oceniane sa hasla w nim zgloszone - niestety nie jestesmy w stanie oceniac kazdego z ich pod katem hasel innych uczestnikow.
Mamy nadzieje, ze powyzsze wyjasnienia beda wystarczające."

Niestety agencje mają gdzieś takie przypadki. Byleby szybko uwinąć się z konkursem i zamknąć sprawę, gdzie im tam w głowie odbieranie teraz nagrody i wrzucanie nowego zwycięzcy na stronę emotka  Przecież już kolejne zlecenia czekają. Pamiętam jak zgłosiłam do Albedo, że nagrodzili plagiat, bo praca była zlepkiem zdjęć z internetu. Dostałam odpowiedź w podobnym stylu, że to jury wybiera i jury decyduje, co jest zgodne z regulaminem oraz co jest plagiatem... no szczena mi opadła... Ale dla nich to dodatkowa robota, której nie chcą się podejmować i tyle. Prawda jest też taka, że sponsorzy mają w nosie, co agencje wyprawiają. Dostaną raporcik o wzroście sprzedaży i gitara gra.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6521068 Napisano: 22.08.2018 10:46:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy TQG zawsze wysyła nagrody kurierem GLS? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6520882 Napisano: 21.08.2018 17:40:02 w Paragony na trwające konkursy
Kupię taniej paragony na Blend-a-med/Oral-B Carrefour emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6520720 Napisano: 21.08.2018 10:55:15 w Wkurza mnie...
viviean napisał(a):

wczorajsze "zawracanie gitary" przez cały dzień mailami z pytaniami o szczegóły moich ofert z ubraniami letnimi na pewnym bezpłatnym portalu. I na koniec prośba o zdjęcie bez biustonosza bluzki "mgiełki"...I oburzenie rzekomej kobiety, że przecież nie wymaga fotki z twarzą tylko ubrania 

Mam ostatnio podobne odczucia do takich portali. Zawsze jak coś sprzedają, to staram się dawać najkorzystniejszą ofertę cenową i zaznaczam, że nie ma już negocjacji ceny. Mimo to i tak dostaję same wiadomości, czy sprzedam taniej i to jeszcze ludzie podają jakieś śmieszne kwoty emotka  Jak ostatnio widzę wiadomość z tego portalu, to już wiem, że będzie z pytaniem "czy sprzedam za XXX (i tu o wiele niższa kwota niż w ogłoszeniu). Aż mam ochotę odpisać coś dosadnego...  Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

Niebieska_Laguna

#6520674 Napisano: 21.08.2018 09:14:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mczarna napisał(a):

iszhara napisał(a):

iszhara napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Czy Albedo zalicza Fa do Henkel?

skoro na Fa jest napis Henkel, to chyba ni ma wyjścia emotka

No bo właśnie jest Schwarzkopf & Henkel i się zastanawiam czy uznają, bo na plakacie nie ma Fa. No, ale pewnie panikuję jak zwykle  emotka

Jeśli masz na myśli ten konkurs:  https://www.e-kon.../240854#.W3stQ8IyWUk to według mnie Fa nie bierze udziału w konkursie - tu bardziej chodzi o chemię  a nie o kosmetyki - takie jest moje zdanie. emotka

Tak, ten... Tylko, że znowu nie było zaznaczone w regulaminie, że te konkretne marki z chemią, tylko ogólnie Henkel, a Henkel podaje Fa jako swoją markę... Ech, zobaczę co mi organizator odpowie. 

Daj znać jak otrzymasz jakieś informacje - szkoda że nie zamieścili spisu marek w regulaminie tylko na plakacie emotka

No właśnie to jest całe Albedo... W Łatwości gotowania na plakacie było 15 robotów, a w regulaminie 12... dopiero potem zmienili. Ciekawe co teraz zrobią, bo faktycznie na plakacie mają te marki chemiczne, a w regulaminie dowolny produkty Henkel... A specjalnie sprawdziłam i Henkel oficjalnie podaje Fa jako swoją markę. Więc według regulaminu nie powinno być problemu, tylko nie wiadomo co tam u Albedo mają na myśli. Mam nadzieję, że mi potwierdzą słuszność tego Fa, a nie cichaczem zmienią regulamin.

Mi nie odpisali,więc nie licz na coś,ale jak z łaski swej coś jednak odpiszą to daj proszę znać.

Ok, zaczekam do południa, a jak nie odpiszą to dzwonię emotka  

Uff, uznają wszystko od Henkela emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6520668 Napisano: 21.08.2018 08:50:23 w Albedo Marketing
mia napisał(a):

Czy dobrze widzę, że na noże Nestle ITM tylko dane bez żadnego oświadczenia? emotka
Wolę się upewnić, bo co konkurs to inaczej...

Na to wychodzi, do tego punktu odsyłali. Przejrzałam obie wersje regulaminów i o niczym poza danymi nie było mowy. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

Niebieska_Laguna

#6520626 Napisano: 20.08.2018 23:38:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

iszhara napisał(a):

iszhara napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Czy Albedo zalicza Fa do Henkel?

skoro na Fa jest napis Henkel, to chyba ni ma wyjścia emotka

No bo właśnie jest Schwarzkopf & Henkel i się zastanawiam czy uznają, bo na plakacie nie ma Fa. No, ale pewnie panikuję jak zwykle  emotka

Jeśli masz na myśli ten konkurs:  https://www.e-kon.../240854#.W3stQ8IyWUk to według mnie Fa nie bierze udziału w konkursie - tu bardziej chodzi o chemię  a nie o kosmetyki - takie jest moje zdanie. emotka

Tak, ten... Tylko, że znowu nie było zaznaczone w regulaminie, że te konkretne marki z chemią, tylko ogólnie Henkel, a Henkel podaje Fa jako swoją markę... Ech, zobaczę co mi organizator odpowie. 

Daj znać jak otrzymasz jakieś informacje - szkoda że nie zamieścili spisu marek w regulaminie tylko na plakacie emotka

No właśnie to jest całe Albedo... W Łatwości gotowania na plakacie było 15 robotów, a w regulaminie 12... dopiero potem zmienili. Ciekawe co teraz zrobią, bo faktycznie na plakacie mają te marki chemiczne, a w regulaminie dowolny produkty Henkel... A specjalnie sprawdziłam i Henkel oficjalnie podaje Fa jako swoją markę. Więc według regulaminu nie powinno być problemu, tylko nie wiadomo co tam u Albedo mają na myśli. Mam nadzieję, że mi potwierdzą słuszność tego Fa, a nie cichaczem zmienią regulamin.

Mi nie odpisali,więc nie licz na coś,ale jak z łaski swej coś jednak odpiszą to daj proszę znać.

Ok, zaczekam do południa, a jak nie odpiszą to dzwonię emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

Niebieska_Laguna

#6520624 Napisano: 20.08.2018 23:37:23 w Albedo Marketing
edzia21 napisał(a):

kreatia napisał(a):

A kujawsko-pomorskie jakoś ostatnio może wozili?  emotka

Mi dziś powiedzieli, że wszystkie huśtawki już rozwiezione, tylko moja została  emotka  Chyba mają lekki bałagan.

taa a świstak siedzi  emotka  jutro Patricka Pe. przećwiczę  emotka

Hehe już mu współczuję emotka Wyświetl w wątku >>