Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6530110 Napisano: 19.09.2018 20:58:21 w Paragony na trwające konkursy
Kupię jutro paragony na Pudliszki z Auchan Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6530045 Napisano: 19.09.2018 16:50:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
sasaaabp napisał(a):

mrs-mg napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

ten Tomasz na zwycięskim zdjęciu to nie ten sam co na 1 zdjęciu Joanny? Mam wrażenie, że ta para cały czas zgarnia główne nagrody na podobną stylistkę zdjęć. 

Ja nie wiem tego, ale tak naprawdę, to co to za różnica? W regulaminie jest wyraźnie napisane, że jedna osoba może wygrać dowolną ilość nagród. Jeśli regulamin coś takiego dopuszcza, to po co drążyć? A nawet jeśli to mąż/chłopak/brat, to jednak są to dwie "niezależne" osoby i w zasadzie w prawie każdym konkursie mogą wygrać obie, choćby i dwie główne nagrody!

tak oczywiście, moga brać udziału i nie ma to znaczenia, ale jednak można sie wkurzyć jak cała rodzinka zgarnia główne nagrody. prawda??

A nie lepiej się cieszyć cudzym sukcesem? Serio ktoś by miał z tego poczucie jakiejś satysfakcji, gdyby to faktycznie była rodzina i przez to odebraliby im jednak tę nagrodę? Wiem, że to w tym konkursie niemożliwe, ale czasami mam wrażenie, że niektórzy czerpią większą radość z pozbawienia kogoś nagrody niż z własnego zwycięstwa. Rozumiem zgłaszanie plagiatów, itp... ale takie nerwy, bo ktoś wygrał dużo... To naprawdę smutne, że niektórzy dowiadując się o czyjejś wygranej nie potrafią szczerze pogratulować, tylko czerwieniąc się z zazdrości, studiują regulamin i usiłują znaleźć jakąś dziurę w całym, bo a nuż komisja zebrała się za wcześnie i może uda się pozbawić kogoś auta lub wycieczki... Ja kiedyś wygrałam bon wakacyjny na 5 tysięcy, bardzo się cieszyłam, aż do momentu, kiedy okazało się, że bliska mi osoba obraziła się na mnie z tego powodu, zaczęła mnie obgadywać i przestała się ze mną kontaktować... bo zobaczyłam u mnie ten bon... Szczerze mówiąc do dziś mi z tego powodu przykro i od tamtej pory zastanawiam się gdzie u niektórych kończy się tolerancja cudzego szczęścia? Na takiej wycieczce? Na samochodzie? Pomijając kwestie plagiatorów, to bardzo smutne, że czasami gra się z ludźmi, którzy nie potrafią przegrywać, którzy powiedzą Ci, że twoja pracy jest do niczego, byleby tylko odebrać Ci radość z tej wygranej.  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6530016 Napisano: 19.09.2018 15:35:51 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że ludzie zajmują stanowiska, których nie powinni zajmować. Że wykonują pracę, o której nie mają pojęcia. Że klient wie więcej od nich. W mojej Biedrze babki nie potrafią obsługiwać kart podarunkowych i jeszcze próbują mi wmówić, że one nie przyjmują takich... a kierowniczka też stwierdziła, że pierwsze słyszy. No po prostu szok, jak można obejmować stanowisko kierownika sklepu i nie wiedzieć nic na temat kart podarunkowych... Od czego są Ci ludzie? Biorą ich z ulicy czy jak? Zero zaangażowania... To sama na poczcie, wielce zdziwione, że można paczkę opłacić przez internet i przyjść tylko nadać. Wołają jedną, drugą, trzecią, potem kierowniczkę i debatują nad tym jak jakieś filozofki. Żeby tak być do tyłu z usługami i sposobami działania własnej firmy? Najgorsze, że zgłaszanie takich uwag nic nie daje, i te osoby dalej zajmują te swoje stanowiska i dalej guzik wiedzą. Nie wiem czy to ja mam pecha do takich osób czy to po prostu urok małego miasteczka, że ktoś raz na ruski rok przyjdzie z kartą podarunkową albo z paczką opłaconą online... Nie wiem jakim cudem ludzie dostają te stanowiska, bo jak przeglądam oferty pracy, to wymagania mają jak z kosmosu, a potem trafiają się takie kwiatki. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6529934 Napisano: 19.09.2018 13:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lidl Kiora - tam wystarczy dane przez stronę wysłać? A co z oświadczeniem z regulaminu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6529533 Napisano: 18.09.2018 14:25:57 w Informują
Wspólnie dbamy o czystość sms Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6529208 Napisano: 17.09.2018 19:17:25 w Paragony na trwające konkursy

Niebieska_Laguna

#6528746 Napisano: 15.09.2018 20:21:04 w Paragony na trwające konkursy
Kupię dziś paragon na Shebe w Biedronce za doładowanie 10 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6528379 Napisano: 14.09.2018 12:52:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Dostałam przed chwilą smsa z Media Markt o tresci"Gratulacje (moje imię). jesteś jednym z pięciu zwycięzców z losowania dla kodu pocztowego (kod pocztowy mojego media markt). szczegóły -link.".
wirus? ktos tez takie cos dostal?

https://www.legal...aga-na-falszywe-smsy Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Niebieska_Laguna

#6528341 Napisano: 14.09.2018 11:47:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

mahuska napisał(a):

Były już maile z Auchana??

Nie było  emotka

A o jakim konkursie mowa? O Miss i Mister Tornister? Bo ja tam nie widzę wyników z 2 rundy, chyba że to inny konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6528121 Napisano: 13.09.2018 15:24:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Wiecie co, mam mindf**ka... Chciałam wziąć udział w "NAGRODY WYMIATAJĄ" ale boję się wpuścić naszego potężnego psa do domu na lakierowaną podłogę bo mi zrobi armagedon... Widzę natomiast w galerii zgłoszeń, że sporo zdjęć jest robionych na zewnątrz.... i teraz kwestia interpretacji słowa "dom", czy "dom" dla tej sławnej agencji to budynek mieszkalny, czy po prostu działka, teren, na którym stoi dom i w którym czujemy się swobodnie.....

Myślę, że skoro uznali "bul, być, błoto" (czy jak to tam szło) za hasło godne roweru, to i nie będą mieli obiekcji co do nagradzania zdjęć poza budynkiem mieszkalnym  emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6528110 Napisano: 13.09.2018 14:44:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

czy ktoś wygrał cokolwiek w tym konkursie?
https://www.bdsklep.pl/wygraj-wycieczke

Do męża dzwonili z bonem na 100 zł z 2 edycji, ale to już dawno. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527891 Napisano: 12.09.2018 19:44:18 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że dziś przy odbiorze nagrody z Auchanu nikt nic nie wiedział. Jak zwykle patrzyli niczym na wariatkę... "jakie vouchery? jaki konkurs? Pierwsze słyszę... muszę zadzwonić, zapytać " Przy tym wzdychanie, wzruszanie ramionami jakbym sobie zmyśliła ten konkurs... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527682 Napisano: 12.09.2018 10:16:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co dziś może wozić GLS? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527461 Napisano: 11.09.2018 14:51:56 w Połączenia nieodebrane
Czy to może być Unique One loteria z Kauflandu? Bo czekam na telefon od nich 22 871 94 XX Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527416 Napisano: 11.09.2018 13:07:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy coś konkursowego mogło dzwonić dzisiaj z nieznanego numeru? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527359 Napisano: 11.09.2018 10:56:57 w SZUKAM....
carissma napisał(a):

toka napisał(a):

szukam kogoś kto wysyłał rower w pudełku firmą DPD.Jaki był koszt?

a jest możliwość? Wpisywalam wszystkie wymiary na furgonetka.pl i za duży gabaryt mi wychodzi emotka

Zależy od rozmiaru pudełka z rowerem. Jednego roweru też nie mogłam wysłać żadnym zwykłym kurierem, a drugi poszedł DHL za nieco ponad 100 złotych. Można sobie zamówić jakąś specjalną spedycję dla takich gabarytów, ale to już o wiele wyższe koszty. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527302 Napisano: 11.09.2018 07:46:07 w Paragony na trwające konkursy
Kupię dziś paragony na Schaume w ITM, mogę zapłacić 5 zł za paragon, Schauma jest po 6 
https://www.e-kon...he.html#.W5dWe2tR3IU Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527121 Napisano: 10.09.2018 13:46:45 w Paragony na trwające konkursy
Czy ktoś ma u siebie w Biedronce jakieś małe puszki Sheby lub Cesara? Nie takie wielopaki. Kupiłabym paragony w okazyjnej cenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6526466 Napisano: 07.09.2018 11:51:20 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

Urbanek napisał(a):

Dla mnie też to ogólnie jest trochę dziwne bo się upiera przy pobraniu. Jak dzwoniłem drugi raz z propozycją przelewu to mówił że obie strony się boją itd. więc nie wiem czy się obawia przelania 1500 zł czy coś kombinuje. A co do formy przesyłki/odbioru nic nie pisałem bo to ogłoszenie na olx. Czyli z tego co mówicie stratny mogę być jedynie koszty podwójnej wysyłki? Przepaść paczka nie ma szans? Przepraszam za te pytania ale nigdy tak nie wysyłałem.

Przecież na Olx również można w opisie przedmiotu zaznaczyć, jakie opcje wysyłki/odbioru są dopuszczalne emotka

Można, można, ale ludzie i tak swoje emotka  To jest inny świat, tego nie ogarniesz. Ja zawsze wpisuję, że odbiór osobisty nie wchodzi w grę, bo nie chcę nikogo obcego w domu przyjmować. Tym bardziej jak ma przyjść po wartościową rzecz. Ską mam wiedzieć, czy to nie będzie złodziej, który psiknie mi czymś w oczy i ucieknie z telefonem za 3 tysiące. A i tak dostaję pytania, czy można osobiście przyjść i odebrać, a nawet chcą przychodzić i oglądać. Jak zwracam uwagę na opis, to wielkie oburzenie, że oni z okolic i po co kurier emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6526459 Napisano: 07.09.2018 11:46:42 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
joan napisał(a):

Naszła mnie ochota na kopytka z białego sera i ziemniaków (finalnie w wersji na słodko/kwaśno) - w necie na stronie mojej ulubionej blogerki kulinarnej znalazłam przepis z użyciem mąki ziemniaczanej. Nie posiadam takiej aktualnie i wolałabym nie kupować, skoro (wg przepisu) niewiele się jej dodaje.

I tutaj moje pytanie: czy można ukulać kopytka bez dodawania mąki ziemniaczanej? Co się może nie udać? emotka

PS: Mąkę pszenną mam.

Ja robię bez ziemniaczanej, ale dodaję jajko. Tak mnie babcia zawsze uczyła. Ziemniaki, mąka pszenna, jajko, sól i nic więcej.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0