Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama2006

mama2006

#6230650 Napisano: 18.07.2016 22:44:26 w Żegnamy zmarłych
nanajka81 napisał(a):

Żegnaj MAMO.
Przepraszam że nie mogłam się pożegnać twarzą w twarz ale nie dałaś mi tej szansy i nie powiedziałaś że odchodzisz.
Już Cię nie ma wśród nas.
Pokój Twej Duszy

Boże, tak współczuję, trzymaj się kochana emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mama2006

#6230529 Napisano: 18.07.2016 17:51:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
justkra napisał(a):

Z Grande nic, z C4 nic... cały dzień oczekiwania na... nic... emotka

nawet Grande mnie olało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6229920 Napisano: 16.07.2016 11:18:48 w Czy informują/ informowali?
czy Kaufland z „Tak kibicujemy naszym” już może się odzywał? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6229445 Napisano: 15.07.2016 09:23:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
wygrana z Brico okazała się myjką Karcher Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6229228 Napisano: 14.07.2016 17:37:13 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja gratuluję wszystkim wspaniałych nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6228779 Napisano: 13.07.2016 19:28:55 w Informują
godzinę temu sms o możliwości odbioru nagrody za krzyżówkę  z marcowego Skarbu. (już dawno odebrałam) Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6228766 Napisano: 13.07.2016 19:01:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku zadziałaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6228302 Napisano: 12.07.2016 18:55:15 w Wkurza mnie...
jomajd86 napisał(a):

ta duchota za oknem

nie wkurzaj się, jesień podobno idzie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6228208 Napisano: 12.07.2016 15:49:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
basku napisał(a):

połowa lipca a u mnie ciągle nic emotka

pustki, pustki,  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6227924 Napisano: 11.07.2016 22:29:58 w Pomocy!!!!
taalvikki napisał(a):

mama2006 napisał(a):

miałam w pracy sytuację, że list wysłany w moim mieście, 3 ulice dalej  przyszedł do adresata po 1,5 m-ca. Oczywiście polecony- Inpost.

no to i tak nieźle. do mnie inpostowy list toczy się od grudnia i nadal ma problemy z dojściem. emotka

dlatego ja staram się nie korzystać z tych usług. zwłaszcza, gdy widzę, że mają jednego listonosza na całe miasto, który musi biegać z toną listów jak pajac. tragedia.

wygrali w przetargu-byli najtańsi to urząd ich wybrał, teraz pewno sobie plują w brodę Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6227898 Napisano: 11.07.2016 21:38:32 w Pomocy!!!!
miałam w pracy sytuację, że list wysłany w moim mieście, 3 ulice dalej  przyszedł do adresata po 1,5 m-ca. Oczywiście polecony- Inpost. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6227718 Napisano: 11.07.2016 14:04:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
skuter, skuterek, skuterunio  - z loterii Auchan emotka Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6225960 Napisano: 06.07.2016 19:35:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kto , oprócz mnie, dostał informację, że jego paragon ( z Ramy) został negatywnie zweryfikowany ?
proszę o kontakt, mam pytanie Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6225920 Napisano: 06.07.2016 18:01:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wakacje słabo mi się zaczęły, mam nadzieję że to" cisza przed burzą" czyli wielką wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6225402 Napisano: 05.07.2016 21:47:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

mama2006 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

mama2006 napisał(a):

...

może o to chodzić, na na paragonie mam napis Rama mix oleju maślany. Czyli nic nie wskóram, paragon odesłany, pieczątki juz nie przystawię, nie pomyślałam żeby tak dokładnie opisywać paragon. A swoją drogą , to mogliby w regulaminie robić takie zapisy, bo w następnym konkursie wymyślą, że na paragonie musi być zapisana np. waga 

Im więcej osób będzie dochodziło swoich praw tym większa szansa, że kiedyś coś się zmieni. 
Czasami wystarczy dodać adnotację, że reklamacja została wysłana "do wiadomości" UOKiK, a sprawa zostaje momentalnie rozwiązana  emotka

już naskrobałam reklamację i dodałam adnotację że wiadomość poszła do UOKiK, heheh, a co, niech się trochę ogarną. Zobaczymy co odpiszą i czy w ogóle odpiszą

odpowiedzieli mi (ekspresowo) emotka owodem odrzucenia Pani zgłoszenia jest niezgodność daty paragonu z załączonego zdjęcia z datą wprowadzoną w formularzu. Dlatego zgłoszenie zostało odrzucone, wszystkie dane muszą być zgodne.
Kurczę, czyźbym takiego babola popełniła? Ale swoją drogą mogliby mi to pokazać, bo coś mi się nie chce wierzyć w taką sytuację. Czyli zwrot za Ramę odszedł w siną dal......

ściemniają.... mi kiedyś w dawnym konkursie CIF nie wydali 5 nagrod Bosch, bo twierdzili, ze wpisałam złą datę ;( pisałam reklamacje itp, ale na nic ;(

co radzicie? pisać żeby mi udostępnili  skan zgłoszenia?

a czy w regulaminie jest informacja, że wpisanie innej daty w formularzu niż widnieje na paragonie skutkuje nie przyznaniem zwrotu? 

dobre pytanie, trzeba poszukac Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6225377 Napisano: 05.07.2016 21:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

mama2006 napisał(a):

...

może o to chodzić, na na paragonie mam napis Rama mix oleju maślany. Czyli nic nie wskóram, paragon odesłany, pieczątki juz nie przystawię, nie pomyślałam żeby tak dokładnie opisywać paragon. A swoją drogą , to mogliby w regulaminie robić takie zapisy, bo w następnym konkursie wymyślą, że na paragonie musi być zapisana np. waga 

Im więcej osób będzie dochodziło swoich praw tym większa szansa, że kiedyś coś się zmieni. 
Czasami wystarczy dodać adnotację, że reklamacja została wysłana "do wiadomości" UOKiK, a sprawa zostaje momentalnie rozwiązana  emotka

już naskrobałam reklamację i dodałam adnotację że wiadomość poszła do UOKiK, heheh, a co, niech się trochę ogarną. Zobaczymy co odpiszą i czy w ogóle odpiszą

odpowiedzieli mi (ekspresowo) emotka owodem odrzucenia Pani zgłoszenia jest niezgodność daty paragonu z załączonego zdjęcia z datą wprowadzoną w formularzu. Dlatego zgłoszenie zostało odrzucone, wszystkie dane muszą być zgodne.
Kurczę, czyźbym takiego babola popełniła? Ale swoją drogą mogliby mi to pokazać, bo coś mi się nie chce wierzyć w taką sytuację. Czyli zwrot za Ramę odszedł w siną dal......

ściemniają.... mi kiedyś w dawnym konkursie CIF nie wydali 5 nagrod Bosch, bo twierdzili, ze wpisałam złą datę ;( pisałam reklamacje itp, ale na nic ;(

co radzicie? pisać żeby mi udostępnili  skan zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6225240 Napisano: 05.07.2016 17:04:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

mama2006 napisał(a):

...

Kurczę, czyźbym takiego babola popełniła? Ale swoją drogą mogliby mi to pokazać, bo coś mi się nie chce wierzyć w taką sytuację. Czyli zwrot za Ramę odszedł w siną dal...... Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6224934 Napisano: 05.07.2016 09:34:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

mama2006 napisał(a):

...

już naskrobałam reklamację i dodałam adnotację że wiadomość poszła do UOKiK, heheh, a co, niech się trochę ogarną. Zobaczymy co odpiszą i czy w ogóle odpiszą Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6224921 Napisano: 05.07.2016 09:12:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

dostałam dziś @ z Ramy "Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji ", widziałam że ktoś kiedyś też o to pytał, ja nie za bardzo mam możliwość  sprawdzić, może ktoś pomoże o co w tym wszystkim chodzi

A nie robi tego przypadkiem ta sama firma co testy ketchupu Tortex? 

IQ Marketing (Poland)

No to dokładnie ta sama. W Tortexie miałam takie same odpowiedzi.Gdy złożyłam reklamację to odpisali po prawie 3 tygodniach,że błędna data ( a data była na pewno dobra) i napisali by wysłać zgłoszenie ponownie.Wysłałam ponownie więc, to mi napisali ,że negatywnie rozpatrzona,bo już po terminie ( 14 dni na zgłoszenie jest). Na reklamację reklamacji już nie raczyli odpisać.To samo było u mojego faceta. Tego ketchupu nie kupię już nigdy, przenigdy! 

jeśli chodzi o Rame to na paragonie musi się znaleźć min słowo Szefa itp, bez tego słowa Szefa są uznawane za nieprawidłowe i aby uznali trzeba mieć pieczątkę sklepu że to jest ten produkt.

może o to chodzić, na na paragonie mam napis Rama mix oleju maślany. Czyli nic nie wskóram, paragon odesłany, pieczątki juz nie przystawię, nie pomyślałam żeby tak dokładnie opisywać paragon. A swoją drogą , to mogliby w regulaminie robić takie zapisy, bo w następnym konkursie wymyślą, że na paragonie musi być zapisana np. waga  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6224791 Napisano: 04.07.2016 20:17:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doris1 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

dostałam dziś @ z Ramy "Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji ", widziałam że ktoś kiedyś też o to pytał, ja nie za bardzo mam możliwość  sprawdzić, może ktoś pomoże o co w tym wszystkim chodzi

A nie robi tego przypadkiem ta sama firma co testy ketchupu Tortex? 

IQ Marketing (Poland)

U mnie taki sam mail emotka nie chce mi się do Nich pisać...

ja napisałam, zobaczymy...... Wyświetl w wątku >>
0 0