Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama2006

mama2006

#6349642 Napisano: 24.04.2017 22:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

trampek, napisał(a):

Pitach napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Zotarelli - czy po wpisaniu kodu i odpowiedzi na pytanie powinna pojawić się możliwość wgrania skanu paragonu lub cokolwiek innego ? W regulaminie jest o tym wspomniane,ale na stronie pojawił się tylko komunikat o przyznanym rabacie emotka  coś pokręciłam czy to normalne  ?

normalnie paragon wgrywa sie chyba jak sie wygra emotka tak przynajmniej mi sie wydaje bo mam tak samo.

Tak, uzupełniasz dane adresowe i paragon w mailu o wygranej.

jak wygrasz to dostaniesz formularz do wypełnienia i tam wgrywasz skan paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6349213 Napisano: 23.04.2017 14:15:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
w końcu coś-sztućce Gerlach z Zottarelli emotka emotka , zgłoszenie z wczoraj a info dzisiaj o 0.29. Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6348952 Napisano: 21.04.2017 23:07:52 w Wkurza mnie...
Masza86 napisał(a):

współczuje kochana emotka życzę Ci wielkich wygranych abys juz nigdy nie musiała pracowac !! i Mercedesa z Mokatte,  zeby w pracy prezesom i całej załodze szczena opadła, jak pojedziesz sama  im dać wypowiedzenie !! emotka   Jak bedziesz odjeżrzać daj ostro po garach emotka emotka

kochana, dziękuję Ci bardzo, aż się roześmiałam na samą myśl. Tobie tez życzę wielu wygranych, no i przede wszystkim zdrowia. Wyświetl w wątku >>
1 Masza86 0

mama2006

#6348949 Napisano: 21.04.2017 22:57:50 w Wkurza mnie...
Masza86 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Praca to praca. Za pracę powinno się płacić godziwie, stosownie do wkładanego wysiłku, umiejętności, doświadczenia. 

Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że "praca to praca", bo jedna osoba potrafi dla firmy wygenerować miliony, a druga ją zadłużyć, więc praca, pracy nierówna. 

Nie doczytałaś, więc podkreśliłem fragment ominięty. Nie wiem, czy przypadkiem, czy celowo emotka Napisałem dokładnie to samo, skup się emotka

dokładnie , zgadzam się z cb656. To, co się teraz dzieje w zakładach pracy woła o pomstę do nieba.Zyski- ponad wszystko a pracownik traktowany jest jak niewolnik.Mnie, po 34 latach pracy wysiadł kręgosłup,jestem od 8 marca na L4 i już się zaczęły naciski, straszenie, że moje losy się ważą, że jestem do zwolnienia, że blokuję etat.Działają przez zastraszanie.  emotka

Poważnie? emotka Z czymś takim to prosto do sądu pracy! Nie mają praca Cię za cos takiego zwolnić!

wiem doskonale, ale zawsze z tyłu głowy jest jakaś obawa.

mnie tez wysiadł kręgosłup, mam 3 przepukliny jedna już operowałam, teraz mam mieć re-operacje czyli włozenie implantu, bo podczas pierwszej operacji szpital nie posiadał implantu  emotka , a mam dopiero 31 lat, tez jestem na L-4 i juz 3 razy byłam na komisji bo może juz mi sie naprawiło, ZUS wierzy w cudowne uzdrowienia emotka .Z pracodawca  nie jest zle,to moja rodzina pewnie dlatego  jeszcze tam pracuje emotka ale juz ksiegowa do mnie wydzwania ile jeszcze racze chorować bo ona za kżdy miesiac musi mnie uwzgledniac, i ma z mojego powodu papierkowa robote! W Polsce jest niestety tak ze " "jak chorujesz - to bidujesz " jeszcze nie spotkałam przychylnego pracodawcy na swojej drodze, gdyby mój obecny szef nie był by rodzina to już pewnie dawno bym była na bezrobotnym emotka

wiesz, najbardziej boli to,że szef z którym na co dzień mam niby dobre układy, podobno szanuje mnie bardzo,w sytuacji kiedy naprawdę nie nadaję się do pracy biega do dyrektora i mnie obgaduje, a po powrocie wszystkim opowiada, że jestem do zwolnienia. Wiem dobrze, że mam prawo chorować przez 9 m-cy i nie można mnie zwolnić ale .....w takiej sytuacji, uwierz mi, naprawdę zaczęłam się denerwować.Wiem, że chcą mnie zmusić do powrotu ale .....jeśli wrócę, nie w pełni zdrowa, nikogo to nie będzie obchodziło.Mam zapier....ać i już, nieważne jakim kosztem, najważniejszy jest zysk zakładu pracy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6348927 Napisano: 21.04.2017 21:36:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

andii napisał(a):

infatne napisał(a):

andii napisał(a):

Hello, czy ktoś brał  udział tutaj https://www.delik...17/4/bilety-jurapark ? po zgłoszeniu paragonu przysłali mi 2 ebilety... czy ktoś tez tak miał emotka

to 2 sie dostaje z tego regulaminu zrozumialam, że 1 hym

no tez tak myślę że ma być jeden emotka

Właśnie zarejstrowalam paragon i tez dostałam 2 ale na to samo nazwisko. Kod QR tez się wydaje taki sam. Weszlam na stronę Bałtówa i nie ma tak biletu za 39 zł normalny kosztuje 30 wiec nadal nic nie wiem vemots/tongue.gif chyba trzeba do nich  napisać 

ja też dostałam 2 Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6348749 Napisano: 21.04.2017 13:19:31 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Praca to praca. Za pracę powinno się płacić godziwie, stosownie do wkładanego wysiłku, umiejętności, doświadczenia. 

Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że "praca to praca", bo jedna osoba potrafi dla firmy wygenerować miliony, a druga ją zadłużyć, więc praca, pracy nierówna. 

Nie doczytałaś, więc podkreśliłem fragment ominięty. Nie wiem, czy przypadkiem, czy celowo emotka Napisałem dokładnie to samo, skup się emotka

dokładnie , zgadzam się z cb656. To, co się teraz dzieje w zakładach pracy woła o pomstę do nieba.Zyski- ponad wszystko a pracownik traktowany jest jak niewolnik.Mnie, po 34 latach pracy wysiadł kręgosłup,jestem od 8 marca na L4 i już się zaczęły naciski, straszenie, że moje losy się ważą, że jestem do zwolnienia, że blokuję etat.Działają przez zastraszanie.  emotka

Poważnie? emotka Z czymś takim to prosto do sądu pracy! Nie mają praca Cię za cos takiego zwolnić!

wiem doskonale, ale zawsze z tyłu głowy jest jakaś obawa. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6348744 Napisano: 21.04.2017 13:14:43 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

cb656 napisał(a):

dokładnie , zgadzam się z cb656. To, co się teraz dzieje w zakładach pracy woła o pomstę do nieba.Zyski- ponad wszystko a pracownik traktowany jest jak niewolnik.Mnie, po 34 latach pracy wysiadł kręgosłup,jestem od 8 marca na L4 i już się zaczęły naciski, straszenie, że moje losy się ważą, że jestem do zwolnienia, że blokuję etat.Działają przez zastraszanie.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6347803 Napisano: 19.04.2017 13:38:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Prince ........emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6347726 Napisano: 19.04.2017 11:34:31 w Czy informują/ informowali?
grandprix napisał(a):

Czy Princes informował ostatnio?

nie widziałam, żeby ktoś się chwalił, też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
1 grandprix 0

mama2006

#6347250 Napisano: 17.04.2017 20:34:37 w Żegnamy zmarłych
nanajka81 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

nataliarobert473 napisał(a):

Mój najukochanszy tatuś dzisiaj odszedł (*) tęsknię już, tak szybko i tak nagle odszedł  emotka

serdecznie współczuję

ja równieź współczuję szczególnie że tydzień temu pochowałam swojego tatę emotka

nanajka81 emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 nanajka81

mama2006

#6347247 Napisano: 17.04.2017 20:14:58 w Żegnamy zmarłych
nataliarobert473 napisał(a):

Mój najukochanszy tatuś dzisiaj odszedł (*) tęsknię już, tak szybko i tak nagle odszedł  emotka

serdecznie współczuję Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mama2006

#6347005 Napisano: 15.04.2017 19:41:06 w WC - rozmowy o wszystkim
ciekawe czy wiecie, że Michał Rusinek (dla przypomnienia -sekretarz Wisławy Szymborskiej) dwukrotnie wygrał samochód w konkursach BP i na reklamę papierosów? No cóż, w takim towarzystwie mam marne szanse, niestety.

http://www.logo24...Rusinka_calkiem.html Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6345685 Napisano: 12.04.2017 18:03:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
nie wierzę, pierwszy zestaw kosmetyków w Auchan Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6344976 Napisano: 11.04.2017 15:19:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jokan napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

auchan łatwo wygrać? emotka ja nie potrafię emotka  

no wlasnie, mi tez nie idzie

właśnie miałam wpisać,że chyba pora na konkursową emeryturę, bo nawet głupich kosmetyków wygrać nie umiem Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6344446 Napisano: 10.04.2017 13:57:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mmika26 napisał(a):

Wpisuję się znów - szczęście przybywaj! Cokolwiek zdobywaj emotka
mam dość tej posuchy, dlaczego nagrody omijają mnie szerokim łukiem nie rozumiem...
wątki zadziałaj, odczaruj mnie! emotka

przyłączam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6344440 Napisano: 10.04.2017 13:51:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

violka88 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

violka88 napisał(a):

ale jestem zła emotka
nie wiem czy na pocztę czy na agencję  emotka
chodzi o konkurs Rozpal zmysły w Walentynki z Durex Intense w Carrefour
wygrałam u nich 200zł i nagroda nie dotarła więc napisałam do nich z zapytaniem gdzie się moja nagroda zgubiLa?
a oni bezczelnie twierdzą że nie dostali paragonu, po prostu nie dostali mojego listu z paragonem  emotka
a mąż wysyłał na poczcie priorytetem, więc już dawno powinien dojść. 
Oni chcą teraz skan - jak ja wysłałam im oryginał paragonu, no i potwierdzenie wysłania - jak list został wysłany tylko priorytetem.
Do tej pory nie miałam, problemów zawsze cała korespondencja dochodziła - a teraz nagle gdzieś się zawieruszyła albo ktoś zgubił, agencja czy poczta - nie wiadomo emotka  a ja nagrody nie otrzymam  emotka
Ponad 30 zł kosztował mnie ten konkurs oraz stracony czas na wymyślanie hasełek a w zamian  tylko nERWY  emotka
mnie już się tych konkursów odechciewa, chyba pójdę na wczesną emeryturę konkursową

Na 200 zł to powinnaś jednak wysłać poleconym.

myślałam, że dojdzie, bez problemu- jak do tej pory zawsze wszystko dochodziło. Teraz to już chyba każdą dokumentację będę kserować i założę sobie teczkę na te ksera.
gdybym wiedziała że ktoś zaniedba swoją pracę to wysłałabym poleconym, niestety nie przewidziałam tego

Pierwszy raz słyszę,aby wysyłać zwykłym listem priorytetowym list do agencji. Myślałam,że w regulaminach zazwyczaj jest zapis,że należy wysłać paragon przesyłką rejestrowaną lub kurierem tudzież skan na maila. Kiedyś były do wygrania gdzieś ręczniki Bounty, to raz w życiu zasknerzyłam na polecony i wysłałam zwykłym i nagrody nie dostałam, bo pani z agencji twierdziła,że paragonu nie otrzymali ode mnie.Dobrze,że to był tylko ręcznik, ale od tamtej pory zawsze wysyłam poleconym priorytetem, a gdy stwierdzam,że gra niewarta świeczki i wartość znaczka przewyższa wartość nagrody, to nie odsyłam danych wcale.

tu też był zapis.... "Oryginały dowodów zakupu Produktów objętych promocją wraz z imieniem nazwiskiemi adresem nadawcy (ulica, numer domu i mieszkania, miasto, kod pocztowy) powinny być wysłane, w terminie 3 dni roboczych od daty przeprowadzonej rozmowy, za pomocą przesyłki pocztowej poleconej lub kurierskiej." 

a gdybyś jeszcze spróbowała negocjować z organizatorem i wzięła odpis paragonu ze sklepu? Szkoda 2 stówek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6343650 Napisano: 07.04.2017 16:48:46 w GFK
stokrotka238 napisał(a):

miałam ankietę napoje i kiedy zaznaczyłam wszystkie odp w pytaniu jakie produkty kupujesz do domu to wyrzuciło mnie tekstem: 
Dziękujemy bardzo za chęć udziału w badaniu. Niestety szukamy osób o innym profilu. I nie doliczyli mi pkt za chęć udziału w  badaniu?- Mieliście tak kiedyś?

często tak jest Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

mama2006

#6332330 Napisano: 13.03.2017 14:10:52 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
asantesana napisał(a):

mariwanna napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś mi powie tak szybciutko jakie suszone grzyby najlepiej smakują w bigosie? Idę do sklepu i nie wiem co wybrać emotka

podgrzybki, ale z prawdziwkami też będzie dobry:)
ja daję różne, które akurat mam uzbierane i ususzone - ośniaki, podgrzybki, borowiki, kominki.

Właśnie kupiłam borowiki, dzięki emotka

ośniaki. kominki? co to za diabeł? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6332073 Napisano: 12.03.2017 23:00:23 w Wkurza mnie...
ewikewikk napisał(a):

angie222 napisał(a):

mia napisał(a):

mama2006 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Niech mi ktoś powie, że śnię czytając, że mamy uchwalę dotyczącą roku trzeźwości narodu emotka  

niestety nie śnisz,mamy PRL bis  emotka

Nawet nie wiem, o czym mówicie. emotka
Mnie za to dziś po oczach walnęły newsy, że a) z wiosną zaczynamy kolejne ekshumacje smoleńskie, b) szanowny Antoni M. ogłosił wszem i wobec, że Lech Kaczyński był największym (sic!) prezydentem Rzeczypospolitej. Więcej mi do szczęścia nie potrzeba. emotka

Wbrew pozorom, fanatyków PiSu można znaleźć wszędzie - ostatnio, w pracy, ojciec ośmiorga dzieci zaczął mi wygłaszać teorię kalendarzyka małżeńskiego, bo stwierdziłam, że niektóre postulaty strajku kobiet można uznać za słuszne... Dowiedziałam się, że teoria kalendarzyka została znacząco udoskonalona od lat 30. XX wieku. Jeżeli człowiek na stanowisku głosi takie pierdoły i próbuje przekonywać nawet osoby z zaburzoną równowagą hormonalną, to nie mam pytań o to, czy PiS prezentuje przekonania narodu.

Tak udoskonalono kalendarzyk, że zamiast "co rok prorok" to ma TYLKO  ośmioro dzieciaków...

ale ile kasy co miesiąc Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0