Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama2006

mama2006

#6361907 Napisano: 30.05.2017 21:11:20 w Połączenia nieodebrane
edzia21 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mam nadzieję,że jeszcze zadzwonią

Najlepiej oddzwoń jutro sama emotka

tak zrobię, o matko,żeby to nie przedwczesna radość była emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

mama2006

#6361901 Napisano: 30.05.2017 21:07:37 w Połączenia nieodebrane
mam nadzieję,że jeszcze zadzwonią Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6361899 Napisano: 30.05.2017 21:06:40 w Połączenia nieodebrane
edzia21 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

690960924

z tego numeru dzwonili z loterii VELVET

o kurcze, a to nie zakończone jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6361895 Napisano: 30.05.2017 21:03:24 w Połączenia nieodebrane
mam dwa połączenia z nr 690960924, niestety nic nie słyszałam, tylko trzaski .Niestety, nie miałam czasu tego sprawdzić, może ktoś wie co to za numer? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6360747 Napisano: 27.05.2017 12:19:09 w Żegnamy zmarłych
cb656 napisał(a):

Nie żyje Zbigniew Brzeziński, były doradca ds. bezpieczeństwa prezydenta USA Jimmiego Cartera. Miał 89 lat.

Polska i Polacy wiele mu zawdzięczają.Ogromna strata.RIP Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mama2006

#6360025 Napisano: 25.05.2017 13:32:40 w Informują
monisss napisał(a):

STOVIT sms nagrody IV stopnia

i ja też, dziwne że nagroda V stopnia cenniejsza niż IV Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6359299 Napisano: 23.05.2017 20:29:28 w Pomocy!!!!
agicho napisał(a):

mama2006 napisał(a):

w końcu udało mi się kupić wędliny JBB, może ktoś pomoże starszej pani i powie  gdzie znajduje się ten kod z bizerby?  emotka

na stronie obok rejestracji jest zamieszczone zdjęcie 0

bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6359298 Napisano: 23.05.2017 20:28:18 w Pomocy!!!!
defed napisał(a):

mama2006 napisał(a):

w końcu udało mi się kupić wędliny JBB, może ktoś pomoże starszej pani i powie  gdzie znajduje się ten kod z bizerby?  emotka

Tylko na promocyjnych opakowaniach jest kod 

dziękuję kochana, w życiu bym nie znalazłaemotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mama2006

#6359294 Napisano: 23.05.2017 20:23:28 w Pomocy!!!!
w końcu udało mi się kupić wędliny JBB, może ktoś pomoże starszej pani i powie  gdzie znajduje się ten kod z bizerby?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6359150 Napisano: 23.05.2017 15:34:37 w Auchan
olanpl napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

Miał ktoś z Was już weryfikację paragonu???
Ile czekaliście na wiadomość że możecie odebrać bony? I jak Was informowali dzwonili czy mailowo???

Dzwonili po tygodniu dokładnie...potem kazali czekać na telefon ze sklepu....znowu tydzień...

wczoraj telefon o pozytywnej weryfikacji (po prawie  tygodniu) a teraz czekam na telefon ze sklepu Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6358878 Napisano: 22.05.2017 21:30:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
koniczynka123 napisał(a):

Przydały by się te magiczne czary mary- bym ten tydzień miała baaardzo doskonały emotka

Hokus Pokus, czary mary
wygram szybko dwa browary  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6358876 Napisano: 22.05.2017 21:26:56 w Auchan
bruce napisał(a):

Nie wiem, jak w waszych Auchan'ach, ale w najbliższym mi obecnie piramida nagród przybiera dość nietypowe kształty: pani stoi z mikrofonem, tuż przy niej - tytułowa piramida nagród w postaci przeróżnych słodkich bombonierek, pani woła do przechodzących obok niej klientów i ... nie może się doprosić emotka  , aby ktokolwiek z nich zechciał wziąć udział w zabawie... emotka  Kilka dni temu słyszałam, jak ta sama pani zadawała tak szokująco trudne pytania o Auchan, że sporo osób po prostu odpowiadało źle i słyszeli na cały market wygłaszane do mikrofonu dość kąśliwe uwagi na temat własnej niewiedzy, tudzież chęci zdobycia nagrody za nic, więc teraz się zwyczajnie wystraszyli/zniechęcili. emotka  Doszło w końcu do tego, że zadawanymi "pytaniami konkursowymi" stały się zdania w rodzaju: "Czy lubi Pani/Pan robić zakupy w Auchan?". emotka

w każdym sklepie wygląda to inaczej, inaczej jest to organizowane Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama2006

#6358097 Napisano: 19.05.2017 21:50:33 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

mama2006 napisał(a):

och, jak ja Cię rozumiem.Bezpośrednio pod moim balkonem nie ma ławki, ale jest 2 metry dalej, pod drugim blokiem.Tylko, że pod tamtym blokiem ludzie akurat mają kuchnie i pokoje dziecięce, a balkony mają po drugiej stronie bloku.Całe dnie na ławkach przesiadują najpierw wrzeszczące dzieciaki z podstawówki z grającymi komórkami , później całe rodziny z płaczącymi dziećmi  w wózkach, na rowerkach,hulajnogach .Uwierzcie mi, w taki dzień nie słychać telewizora.A wieczorem zaczyna się i trwa do 2,3 nad ranem-piwkowanie, wrzaski, puszczanie głośnej muzyki, randki z dziewczynkami, piski,śmiechy i wyzwiska, podjeżdzanie samochodami z ryczącym radiem.A w weekendy jeszcze drą się pod oknami wracające z niedalekiego klubu, naprute grupy młodzików.Nie chcę wyjść na jakąś "delikatną" ale uwierzcie mi, latem,kiedy upał na dworze  otwarcie okna naprawdę wiąże się z nieprzespaną nocą.Jest tak od paru lat, i z roku na rok coraz gorzej.Ludzie jakoś tak nie przejmują się innymi, a mieszkańcy już nie reagują, boją się, -takie teraz czasy że lepiej się nie odzywać .Aaaaaaaaa, już nie wspomnę o włączających się systematycznie alarmach w samochodach , bo pod balkonem mam parking. 

Dokładnie tak samo jest u mnie. Dzieciaki jak biegają dookoła bloku, jeżdżą na hulajnogach, rowerach, rolkach itd to trzęsą się nam szklanki w mieszkaniu. Ale o ile dzieci jestem w stanie zrozumieć i zaakceptować, choć ciężko, bo człowiek czasem po prostu chciałby odpocząć we własnym mieszkaniu, to tych pijackich jap mam już dość. W tym jeden przychodzi z psem, przywiąże go do barierki pod sklepem, sam pije a ta psina ujada i tak czasem od 6 rano do późnych godzin wieczornych centralnie pod moim oknem psie arie... Siedzę pozamykana w mieszkaniu, choć nie ma czym oddychać i chciałoby się wpuścić trochę świeżego powietrza, ale żeby się chociaż trochę wyspać do pracy to nie mam wyjścia.
Tutaj policja nie robi nic, ani nie radzi sobie z niczym... Albo nie chce sobie radzić.
Dobrze, że pojawiła się perspektywa wyprowadzki, bo gdyby mieszkanie nie było wynajmowane tylko "nasze" to bym tutaj zwariowała i to nie w przenośni tylko dosłownie. A tak to chociaż ta perspektywa jest pocieszająca, że to prawdopodobnie moje ostatnie lato tutaj i współczuję temu, kto będzie tu mieszkał... emotka
monia24 napisał(a):

ondine napisał(a):

Wkurzają mnie jeszcze kleszcze. Mój pies złapał drugiego w ciągu 3 dni mimo regularnego zabezpieczania emotka ...
Jak ktoś ma jakiś 100% skuteczny środek też będę wdzięczna za info.

Ja używam bayera foresto i mój nie łapie kleszczy.

Długo używasz? Moja sunia nie chodzi w ogóle w obroży tylko w szelkach i się zastanawiam czy w ogóle zaakceptuje "coś" na szyi 24h/dobę, bo rozważałam właśnie tę obrożę emotka Do tej pory używałyśmy Advantix, ale w tym roku już tyle kleszczy z niej zdjęłam, że jestem przerażona emotka

no ja niestety mam własne mieszkanie i zerową perspektywę na jego zmianę.Powiem Ci tylko tyle, że obserwuję, że z roku na rok jest gorzej. Ludzie zrobili się jacyś nieczuli na innych.Ja byłam nauczona, że jak się mieszka w bloku to trzeba tak się zachowywać tak, żeby innym nie przeszkadzać. I tak nauczyłam moje dzieci, że jak np. w środku nocy się wraca to nie wolno hałasować na klatce.Ale niektórzy sąsiedzi już tak dzieci nie wychowują.Potrafią w środku nocy wrzeszczeć na klatce, walić, skakać, to jaki przykład dają tym swoim dzieciom?
A jeszcze na dodatek w mieszkaniu pod nami, całymi godzinami  wyje piesemotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6358058 Napisano: 19.05.2017 18:29:44 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

barcza napisał(a):

ondine napisał(a):

A co do tematu to doprowadzają mnie do szału menele przesiadujący pod moim blokiem na ławce, żaden z nich tu oczywiście nie mieszka... Macie na nich jakiś sposób - pomijając policję, bo policję to oni mają w poważaniu? Taki... z tych rozsądnych, żeby mi samochodu nie porysowali emotka

Zlikwidować ławkę

Myślę o tym, pogadam z kimś w tej sprawie, ale obawiam się, że mieszkańcom bloku na tej ławce będzie zależeć, bo może się okazać, że nagle wszyscy na niej chcą siedzieć, choć do tej pory nie siedzieli emotka Nie dziwię się, że im może to nie przeszkadzać, oni siedzą przy moim oknie (parter), a nie przy ich...

Wkurzają mnie jeszcze kleszcze. Mój pies złapał drugiego w ciągu 3 dni mimo regularnego zabezpieczania emotka ...
Jak ktoś ma jakiś 100% skuteczny środek też będę wdzięczna za info.

och, jak ja Cię rozumiem.Bezpośrednio pod moim balkonem nie ma ławki, ale jest 2 metry dalej, pod drugim blokiem.Tylko, że pod tamtym blokiem ludzie akurat mają kuchnie i pokoje dziecięce, a balkony mają po drugiej stronie bloku.Całe dnie na ławkach przesiadują najpierw wrzeszczące dzieciaki z podstawówki z grającymi komórkami , później całe rodziny z płaczącymi dziećmi  w wózkach, na rowerkach,hulajnogach .Uwierzcie mi, w taki dzień nie słychać telewizora.A wieczorem zaczyna się i trwa do 2,3 nad ranem-piwkowanie, wrzaski, puszczanie głośnej muzyki, randki z dziewczynkami, piski,śmiechy i wyzwiska, podjeżdzanie samochodami z ryczącym radiem.A w weekendy jeszcze drą się pod oknami wracające z niedalekiego klubu, naprute grupy młodzików.Nie chcę wyjść na jakąś "delikatną" ale uwierzcie mi, latem,kiedy upał na dworze  otwarcie okna naprawdę wiąże się z nieprzespaną nocą.Jest tak od paru lat, i z roku na rok coraz gorzej.Ludzie jakoś tak nie przejmują się innymi, a mieszkańcy już nie reagują, boją się, -takie teraz czasy że lepiej się nie odzywać .Aaaaaaaaa, już nie wspomnę o włączających się systematycznie alarmach w samochodach , bo pod balkonem mam parking.  Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6357772 Napisano: 18.05.2017 23:09:19 w Auchan
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mama2006 napisał(a):

usmiech napisał(a):

mariolakal napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Agnes napisał(a):

w razie wygranej trzeba wysłać oryginalny paragon? Zamroczyło mnie przy kasie i mam 1 paragon który mogę wysłać na 3 rózne loterie

Oryginał zostawiasz na POKu w wybranym przez siebie sklepie . 

emotka  Czy trzeba to zrobić osobiście ?   emotka

Tak, osobiście i na dodatek trzeba stawić się dwa razy - najpierw zostawia się w POK oryginał + oświadczenie, a potem po weryfikacji paragonu trzeba przyjechać ponownie po odbiór nagrody.

dokładnie, a w moim przypadku jeszcze pół godziny czekałam aż się ktoś coś dowie emotka

A ja sobie wyrałam Auchan w odległości 200 km... Brawo ja...  emotka

Ale, ale... W wybranym oszołomie ??? Znaczy się przeze mnie ??? Mogę se zagrać w miejscowości X, a odebrać w Y ? W takim razie mam 100 kilosów...  emotka

nagrodę odbierasz w najbliższym markecie, pani się pyta gdzie masz najbliżej Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6357758 Napisano: 18.05.2017 22:16:27 w Auchan
usmiech napisał(a):

mariolakal napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Agnes napisał(a):

w razie wygranej trzeba wysłać oryginalny paragon? Zamroczyło mnie przy kasie i mam 1 paragon który mogę wysłać na 3 rózne loterie

Oryginał zostawiasz na POKu w wybranym przez siebie sklepie . 

emotka  Czy trzeba to zrobić osobiście ?   emotka

Tak, osobiście i na dodatek trzeba stawić się dwa razy - najpierw zostawia się w POK oryginał + oświadczenie, a potem po weryfikacji paragonu trzeba przyjechać ponownie po odbiór nagrody.

dokładnie, a w moim przypadku jeszcze pół godziny czekałam aż się ktoś coś dowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6357337 Napisano: 17.05.2017 19:38:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
edith napisał(a):

Wejście na antenę Rmf 3 maja konkurs  tzw. Wszyscy do mikrofonow to nie tylko wejście na żywo ale jak sie okazalo 200 zl na konto i paka gadżetow Rmf  emotka  Dzisiaj dzwonili z radia z prosba o podanie danych i nr konta ale super niespodzianka  emotka

Gratki,to i ja się pochwalę, że -też 3 maja-byłam na antenie RMF w konkursie "Jakie są wg Ciebie naturalne składniki dobrej zabawy"?.
Wczoraj dotarły 2 olbrzymie kartony chipsów i bilety na 2 dni na  Life Festival w Oświęcimiu -(m.in.występ zespołu  The Scorpions Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6357266 Napisano: 17.05.2017 16:22:42 w Auchan
monisss napisał(a):

kalinea napisał(a):

Loteria Auchan powiAdama z 1 czy 2 tygodnia?

chyba z drugiego

z II Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6356271 Napisano: 15.05.2017 14:18:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
Bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje emotka
Wam wszystkim, kochanym konkursowiczom życzę tak wspaniałych nagród i jeszcze większych wrażeń z tym zwiążanych Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6356207 Napisano: 15.05.2017 12:38:12 w Auchan
mariolakal napisał(a):

Z którego etapu informowali dziś o wygranej ? Lecą już drugi ?  emotka

tak, z II Wyświetl w wątku >>
1 andii 0