Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama2006

mama2006

#6371747 Napisano: 25.06.2017 19:59:49 w Paragony na trwające konkursy
paragon do Kaufa na 130 zł  zamienię na......? propozycje PW Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6371339 Napisano: 23.06.2017 23:15:29 w WC - rozmowy o wszystkim
marzanna napisał(a):

giulietta napisał(a):

marzanna napisał(a):

Nie sądzę, że to dobry pomysł by akurat do tego wątku przemycać wątki polityczne. No ale jeśli ktoś koniecznie musi wylać swoją frustrację, to polecam wątek "wkurza mnie".... Nie sądzę też, by zmarły pozostawił po sobie list pożegnalny i napisał, że kończy ze sobą właśnie z powodu obniżenia emerytury. Niech spoczywa w pokoju. On już nie potrzebuje "adwokatów".

cb656 po całym forum niezgodnie z regulaminem i prawem szasta polityką itp. za co dawno powinien mieć bana, a nie ma nawet karniaka... nie czuję tu żadnej frustracji tylko właśnie empatię... ktoś, kto nie zna tego uczucia, co widać w jednej z powyższych wypowiedzi nie powinien dla taktu się wypowiadać.....

Taktu to nie ma ten, kto w tym wątku przywołuje wątki polityczne  emotka

taktu to nie ma ktoś, kto publicznie wytyka komuś brak taktu Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6371327 Napisano: 23.06.2017 23:06:36 w WC - rozmowy o wszystkim
razdwatrzycztery napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

W moim mieście powiesił się w sklepiku szkolnym, który od lat prowadził (uwielbiany przez młodzież, szanowany przez nauczycieli, przez wszystkich bardzo lubiany) -56 letni był policjant, któremu obniżono emeryturę mundurową."Dobra zmiana"  emotka emotka Następnym razem taki los może spotkać każdego z nas. emotka Dziś w Polsat News program A.Gozdyry poświęcony p.Markowi. Gościem Gen.Dukaczewski .21.30.

Jaki los? powieszenie się? Jeśli ten człowiek faktycznie powiesił się przez obniżenie emerytury to znaczy że było z nim coś bardzo nie tak. Czy reszta emerytów (którzy zapewne dostają o wiele mniej niż ten pan) też ma się powiesić? Moi dziadkowie pracowali ciężko całe życie i dostają niecałe 1000 zł podczas gdy grupy uprzywilejowane, które często działały na szkode obywateli mają o wiele więcej. Dla mnie obniżka  emerytur osób niesprawiedliwe uprzywilejowanych to jak najbardziej dobra zmiana 

A słyszałaś może o tym, że prawo nie może działać wstecz? Pracownik zawarł z państwem polskim jakąś umowę, dotyczącą również wysokości emerytury.Otrzymał ją wg umowy, ułożył sobie życie, spłaca kredyty ale po latach państwo zmienia zasady przyznawania tych emerytur.Wyobraź sobie,że wypracujesz sobie 2 tys.emerytury, a po 5 latach zabiorą Ci z tego połowę.Czy to jest fair?
A jeśli chodzi o działanie na szkodę obywateli, to owszem pan Marek był policjantem, ale zajmował się szkoleniem psów. A przy tym był  niezwykle przyzwoitym i szanowanym człowiekiem.Dobra zmiana w tym wypadku polega na tym , że wszystkich wrzucono do jednego worka.

Czyli jeżeli ówczesni beneficjeni systemu przyznaliby sobie dożywotnią pensję za nic nie robienie do końca życia w wysokości 100k na msc to znaczy że obywatele musieliby w nieskończoność to wypłacać? emotka Prawo nie działa wstecz ale bez przesady.

prawo jest prawem, czy Ci się podoba czy nie.Ale pewno Ci się nie podoba?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6371318 Napisano: 23.06.2017 22:52:16 w WC - rozmowy o wszystkim

mama2006 napisał(a):

W moim mieście powiesił się w sklepiku szkolnym, który od lat prowadził (uwielbiany przez młodzież, szanowany przez nauczycieli, przez wszystkich bardzo lubiany) -56 letni był policjant, któremu obniżono emeryturę mundurową."Dobra zmiana"  emotka emotka Następnym razem taki los może spotkać każdego z nas. emotka

Dziś w Polsat News program A.Gozdyry poświęcony p.Markowi. Gościem Gen.Dukaczewski .21.30.

Jaki los? powieszenie się? Jeśli ten człowiek faktycznie powiesił się przez obniżenie emerytury to znaczy że było z nim coś bardzo nie tak. Czy reszta emerytów (którzy zapewne dostają o wiele mniej niż ten pan) też ma się powiesić? Moi dziadkowie pracowali ciężko całe życie i dostają niecałe 1000 zł podczas gdy grupy uprzywilejowane, które często działały na szkode obywateli mają o wiele więcej. 
Dla mnie obniżka  emerytur osób niesprawiedliwe uprzywilejowanych to jak najbardziej dobra zmiana 

A słyszałaś może o tym, że prawo nie może działać wstecz? Pracownik zawarł z państwem polskim jakąś umowę, dotyczącą również wysokości emerytury.Otrzymał ją wg umowy, ułożył sobie życie, spłaca kredyty ale po latach państwo zmienia zasady przyznawania tych emerytur.Wyobraź sobie,że wypracujesz sobie 2 tys.emerytury, a po 5 latach zabiorą Ci z tego połowę.Czy to jest fair?
A jeśli chodzi o działanie na szkodę obywateli, to owszem pan Marek był policjantem, ale zajmował się szkoleniem psów. A przy tym był  niezwykle przyzwoitym i szanowanym człowiekiem.Dobra zmiana w tym wypadku polega na tym , że wszystkich wrzucono do jednego worka. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama2006

#6371265 Napisano: 23.06.2017 20:35:27 w Żegnamy zmarłych
W moim mieście powiesił się w sklepiku szkolnym, który od lat prowadził (uwielbiany przez młodzież, szanowany przez nauczycieli, przez wszystkich bardzo lubiany) -56 letni był policjant, któremu obniżono emeryturę mundurową.
"Dobra zmiana" emotka emotka
Następnym razem taki los może spotkać każdego z nas.emotka

Dziś w Polsat News program A.Gozdyry poświęcony p.Markowi. Gościem Gen.Dukaczewski .21.30. Wyświetl w wątku >>
[*] 1 brucee

mama2006

#6371245 Napisano: 23.06.2017 19:57:22 w Intermarche
bethan napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Bo dziewczyna na forum pisała, że z tego samego sklepu miała powiadomienia w odstępie parodniowym, więc nie ma co się załamywać. Ja sobie kombinuję tak, że wpierw obdzwaniali termosy

1.5 tygodniowym dokładnie.Raczej zaczęli od główniejszych, jak co roku.

oby Twoje słowa "święte" były emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6370371 Napisano: 21.06.2017 21:22:29 w Intermarche
aurorcia napisał(a):

awi napisał(a):

Kupiłam na konkurs podpaski always i teraz myślę nad tym jak ten produkt pomaga mi oszczędzać na wakacje, hmm emotka
emotka emotka Chyba wychodzą z opakowania i sprzątają mieszkanie jak jestem w pracy a w nocy się rozmnażają i rano jest ich więcej...

Mam to samo, też kupiłam podpaski, też patrzę na nie myśląc jak mi pomogą w czymś innym niż to do czego są wyprodukowane? emotka

widzę, że nie tylko ja mam zagwostkę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6369536 Napisano: 19.06.2017 19:37:26 w Intermarche
aurorcia napisał(a):

mama2006 napisał(a):

czy to nie tam mieszka nasza Broszka?

Broszka to mieszka w Przecieszynie  emotka  

patrz, a ja byłam pewna że w Brzeszczach Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6369528 Napisano: 19.06.2017 19:08:25 w Intermarche
1Mamcia napisał(a):

mama2006 napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

aerdna napisał(a):

BRICO:
(aktualizacja - 19.06.2017, godz. 15:20)

* Białogard
* Bolesławiec
* Brzeg Dolny
* Golub-Dobrzyń
* Kołobrzeg
* Morąg
* Ostróda
* Przemyśł
* Pszczyna
* Siemianowice Śl.
* Strzelce Opolskie
* Środa Wielkopolska
* Świętochłowice
* Wieluń
* Wodzisław Śląski
* Zawiercie

Braniewo

Brzeszcze przed chwila

o, słynne Brzeszcze  emotka

Czemuż to słynne? Bylam raz jedyny i całkiem sympatyczne...

czy to nie tam mieszka nasza Broszka? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6369467 Napisano: 19.06.2017 16:54:42 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

moja córka po roku noszenia szkieł musiała wrócić do okularów, niestety, chyba się uczuliła

Jeśli Twoja córka jest tą, o której myślę, że jest, to jestem zauroczony... emotka (to także pewnego rodzaju "uczulenie" - na ujmujące piękno) emotka

ja też jestem Nią zauroczona, od ponad 20 lat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6369455 Napisano: 19.06.2017 16:39:27 w Intermarche
1Mamcia napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

aerdna napisał(a):

BRICO:
(aktualizacja - 19.06.2017, godz. 15:20)

* Białogard
* Bolesławiec
* Brzeg Dolny
* Golub-Dobrzyń
* Kołobrzeg
* Morąg
* Ostróda
* Przemyśł
* Pszczyna
* Siemianowice Śl.
* Strzelce Opolskie
* Środa Wielkopolska
* Świętochłowice
* Wieluń
* Wodzisław Śląski
* Zawiercie

Braniewo

Brzeszcze przed chwila

o, słynne Brzeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6369442 Napisano: 19.06.2017 16:22:26 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

moniazr napisał(a):

noszę soczewki kontaktowe i jestem bardzo zadowolona. (...) mam piękny kolor oczu, co miesiąc inny, raz błękitne jak niebo, jak soczystą zieleń.

Bzdura. Nie masz pięknego koloru oczu, tylko najwyżej piękny kolor soczewek. Bardzo proszę - nie mijajmyż się z prawdą na forum emotka

moja córka po roku noszenia szkieł musiała wrócić do okularów, niestety, chyba się uczuliła Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6369324 Napisano: 19.06.2017 13:00:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
otwiera się Wam strona z formularzem dla zwycięzcy z Kasztelana w Intermarche? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6369019 Napisano: 18.06.2017 09:58:17 w co chcielibyście wygrać?
aniabania napisał(a):

Pieniążki... dużo pieniążków emotka

tak, to by rozwiązało wiele moich problemów. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6369017 Napisano: 18.06.2017 09:56:47 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Jestem wsciekla na sama siebie.Sytuacja z dzis rana,poszlam przed praca kupic wode.Pech chcial,ze przy moim placeniu kasa sie sciela,czekam,czekam..Czas leci,nerwowo zerkam na zegarek bo zaraz musze byc w pracy.Ekspedientka prosi by przejsc do kasy obok,tam kolejka znow czekam-w koncu place i z ulga biegne do pracy.Po kilku minutach jeden znajomy przychodzi i pyta czy.. to nie moj portfel zostal w sklepie...?patrze a jak moj,..odniosl go tylko szkoda ze pusty.. emotka  jakis facet co byl za mna w kolejce podobno wyjal z nirho cos i zostawil go na ladzie..
Jestem wsciekla na siebie,mam same problemy a teraz jeszcze z wlasnej glupoty mnie okradli...Pierwszy raz w zyciu zostawilam  portfel echhh

Przykro mi, ale od razu przychodzi mi na myśl powiedzenie "Jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy!" emotka emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama2006

#6368665 Napisano: 16.06.2017 14:38:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dzień porażka, na całej linii- nie tylko konkursowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6368372 Napisano: 15.06.2017 16:15:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
w Colgate nie grałam emotka
ale dlaczego mnie Dekoral olał? buuuuuuuuuuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6368333 Napisano: 15.06.2017 11:39:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję serdecznie wspaniałych wygranych Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama2006

#6367805 Napisano: 14.06.2017 13:58:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mnie też nie ma na liście Stovitu, a wygrałam bilet.Oni mieli jakiś problem z danymi, bo do mnie pani dzwoniła, żeby jeszcze raz dane przesłać.Może to o to chodzi Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

mama2006

#6367663 Napisano: 14.06.2017 09:48:22 w Informują
Bricomarche -Golub-Dobrzyń Wyświetl w wątku >>