Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama2006

mama2006

#6489083 Napisano: 13.05.2018 22:01:39 w Wkurza mnie...
pod oknami, wśród bloków, gdzieś w samochodzie siedzi jakiś d...ek i gra muzykę na cały regulator. Noż, k...a, okna nie można zamknąć, bo gorąco ale w mieszkaniu nie da się wysiedzieć.I znosi to kilkadziesiąt osób, mieszkańców bloków. Ja telewizora prawie nie słyszę.Minęła właśnie 22.oo. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6486640 Napisano: 04.05.2018 21:52:33 w Auchan
staszek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

amastowa napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

stale to samo, podaj prawidłową kwotę zakupu.

Miałam ten sam problem, wpisz kropkę zamiast przecinka.
A czy wpisując kwotę paragonu, na którym jest alkohol odejmujecie jego wartość, czy wpisujecie to co na paragonie?

Zadałam im pytanie i odpisali że w formularzu należy podać łączną kwotę zakupu (bez pomniejszania o wartość alkoholu).

Mam nadzieję, że w razie czego paragon z pomniejszona kwota o alko uznają...

no to d..a bo ja pomniejszałam Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6485470 Napisano: 27.04.2018 14:39:17 w Auchan
a wiadomo jakie pytanie jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6484954 Napisano: 25.04.2018 18:43:37 w Wkurza mnie...
buka napisał(a):

mama2006 napisał(a):

to już jakaś plaga. W ciągu paru godzin przyszło kilka @ z DHL Parcel i DHL Parcel POland , niektóre z informacją o wystawieniu faktury a inne z fakturami  do zapłacenia, każda na sumę ponad 500 zł.Ki diabeł ?

A mnie dobija spam z butami nike co dostane za 1 zł bodajże i pseudomail od lidla bym tego dziada/babe co zaprzedała moje dane złapała i wymazała w guanie po same uszy  emotka

no właśnie o tym mówię, i ciągle z innego adresu Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6484935 Napisano: 25.04.2018 17:32:52 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

to już jakaś plaga. W ciągu paru godzin przyszło kilka @ z DHL Parcel i DHL Parcel POland , niektóre z informacją o wystawieniu faktury a inne z fakturami  do zapłacenia, każda na sumę ponad 500 zł. Ki diabeł?

Diaboł Spam emotka Spalić bez czytania.

wiem, wiem, ale wkurza mnie nawał  wiadomości tego typu i tych informujących, że zostałam wybrana do czegoś tam. Najgorsze, że się nie da tego zablokować, gdy oznaczam adres jako spam, wiadomości przychodzą z nowego adresu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6484921 Napisano: 25.04.2018 16:39:42 w Wkurza mnie...
to już jakaś plaga. W ciągu paru godzin przyszło kilka @ z DHL Parcel i DHL Parcel POland , niektóre z informacją o wystawieniu faktury a inne z fakturami  do zapłacenia, każda na sumę ponad 500 zł.Ki diabeł ? Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

mama2006

#6482276 Napisano: 16.04.2018 18:39:44 w Czy informują/ informowali?
tyros27 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

tyros27 napisał(a):

A wcześniejsze dwa etapy Vobro poinformowane(VII-VIII)?Miał ktoś info?W zakładce informują widzę,że etap zatrzymał się na 6. 

Wcześniejsze już są na stronie emotka

A gdzie je  można zobaczyć ?Bo w zakładce laureaci wyświetlają mi się wyniki do 5 etapu.

nie widzę zakładki :Laureaci emotka . na stronie vobro.pl? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6481734 Napisano: 13.04.2018 15:54:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
silvia8 napisał(a):

velvet 100 zł

i ja też mam stówkę Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6479431 Napisano: 04.04.2018 17:09:35 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Dzieki dziewczyny za dobre slowo.Jestem zalamana-a od niego to slysze tylkp jaka glupia jestem itd...

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6478814 Napisano: 02.04.2018 11:53:22 w Żegnamy zmarłych
ludzka_istota napisał(a):

Zabrzmi jak ponury żart prima- aprilisowy, sama w to nie mogę uwierzyć- parę minut po 20 na moich rękach zmarł mój ojczym. Zasłabł, przewrócił się, zaczęłam go reanimować, ale nie udało mi się.
Ktoś jest, a za moment już go nie ma.
Mówcie bliskim, że wam na nich zależy, bo możecie nie mieć okazji.

Przepraszam, że tu piszę, ale muszę z siebie gdzieś żal wyrzucić, bo przy mamie muszę być ostoją siły i rozsądku.

baardzo, bardzo mi przykro.Trzymaj się kochana. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mama2006

#6478567 Napisano: 30.03.2018 21:40:34 w Oddam za darmo
nie wiem czy to jeszcze aktualne ale oddam 2 kody z czekolad Wawel

(oddane asiam) Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6477235 Napisano: 26.03.2018 19:27:09 w Biedronka
dolly napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Jedna osoba oraz osoby z jednego gospodarstwa domowego (przez termin„gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres zamieszkania,
korespondencyjny lub zameldowania uczestników loterii) może w ramach całej loterii
otrzymać maksymalnie dwie nagrody w loterii, tj.: tylko jedną nagrodę I-go stopnia oraz tylko
jedną nagrodę II-go stopnia z zastrzeżeniem postanowień pkt. 11.10 regulaminu. Dotyczy to
również sytuacji, w której jedna osoba, będzie zgłaszać się podając różne numery telefonów
i zakwalifikuje się do więcej aniżeli jednej nagrody I-go i/lub II-go stopnia. W takiej sytuacji
po weryfikacji danych osobowych uczestników, dany uczestnik zostanie nagrodzony tylko
jedną nagrodą I-go i/lub II-go stopnia, a kolejna nagroda I-go i/lub II-go stopnia, która by muk
przypadła zostanie przekazana uczestnikowi z listy rezerwowej laureatów.

Czy to oznacza, że tylko jedna osoba z gospodarstwa może otrzymać nagrodę ( właściwie dwie nagrody)? -chodzi o konkurs Velvet

Tak

szkoda, dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6477229 Napisano: 26.03.2018 19:14:55 w Biedronka
Jedna osoba oraz osoby z jednego gospodarstwa domowego (przez termin„gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres zamieszkania,
korespondencyjny lub zameldowania uczestników loterii) może w ramach całej loterii
otrzymać maksymalnie dwie nagrody w loterii, tj.: tylko jedną nagrodę I-go stopnia oraz tylko
jedną nagrodę II-go stopnia z zastrzeżeniem postanowień pkt. 11.10 regulaminu. Dotyczy to
również sytuacji, w której jedna osoba, będzie zgłaszać się podając różne numery telefonów
i zakwalifikuje się do więcej aniżeli jednej nagrody I-go i/lub II-go stopnia. W takiej sytuacji
po weryfikacji danych osobowych uczestników, dany uczestnik zostanie nagrodzony tylko
jedną nagrodą I-go i/lub II-go stopnia, a kolejna nagroda I-go i/lub II-go stopnia, która by mu
przypadła zostanie przekazana uczestnikowi z listy rezerwowej laureatów.

Czy to oznacza, że tylko jedna osoba z gospodarstwa może otrzymać nagrodę ( właściwie dwie nagrody)? -chodzi o konkurs Velvet Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6476756 Napisano: 24.03.2018 20:04:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł z Hochlanda Wyświetl w wątku >>
2 andii, viviean 0

mama2006

#6474513 Napisano: 19.03.2018 15:10:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ita1987 napisał(a):

Boniki Kaufland z budżetu - GLS 

u mnie 1 na 2 wygrane bony.Komuś jeszcze nie dotarła nagroda? Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6473932 Napisano: 16.03.2018 22:38:44 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mama2006 napisał(a):

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Czy to Twoje słowa, czy kogoś cytowałaś? Bo widzę, że zaczynają żyć swoim życiem na FB emotka

cytat z Twittera, wpis znajomej, już biorę wpis w cudzysłów Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama2006

#6471940 Napisano: 11.03.2018 15:30:17 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Nie do końca rozumiem o jakiej różnicy między lekarką, policjantem, a kasjerką mówisz. Te dwa piersze zawody mogą pracować w niedzielę, bo co? Bo ich rodziny są mniej ważne, czy bo lepiej zarabiają? Gdzie dokładnie jest ta różnica?

Są zawody, gdzie wyższa konieczność decyduje o tym, kiedy trzeba wykonywać swoje obowiązki. To na przykład ratowanie życia. Stąd w zawód lekarza, strażaka i pewnie podobnych wpisana jest taka misyjność. Jeśli ktoś się na taki zawód zdecydował, to chyba był świadomy, z czym to się wiąże. No chyba, że nie był świadomy. Wyrazy współczucia.

Jak ktoś wybierał pracę w handlu, to chyba też wiedział, że sklepy są czynne w niedziele  emotka

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Musiała, a kto ja zmuszał skoro jest właścicielem sklepu?

nie chciałabyś wiedzieć ile czynszu płaci za lokal Wyświetl w wątku >>
0 0

mama2006

#6471907 Napisano: 11.03.2018 12:17:30 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Nie do końca rozumiem o jakiej różnicy między lekarką, policjantem, a kasjerką mówisz. Te dwa piersze zawody mogą pracować w niedzielę, bo co? Bo ich rodziny są mniej ważne, czy bo lepiej zarabiają? Gdzie dokładnie jest ta różnica?

Są zawody, gdzie wyższa konieczność decyduje o tym, kiedy trzeba wykonywać swoje obowiązki. To na przykład ratowanie życia. Stąd w zawód lekarza, strażaka i pewnie podobnych wpisana jest taka misyjność. Jeśli ktoś się na taki zawód zdecydował, to chyba był świadomy, z czym to się wiąże. No chyba, że nie był świadomy. Wyrazy współczucia.

Jak ktoś wybierał pracę w handlu, to chyba też wiedział, że sklepy są czynne w niedziele  emotka

"znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić". Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę. Wyświetl w wątku >>

mama2006

#6471788 Napisano: 10.03.2018 20:46:09 w Połączenia nieodebrane
0 0

mama2006

#6471262 Napisano: 08.03.2018 21:32:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wątku zadziałaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0