Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7283
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie dużo zależy od kwiaciarni, ja akurat raz zamawiałam i wiązanka była piękna. Jeśli nie znajdzie się nikt kto może być osobiście to nie będzie wyjścia. Trzeba będzie wierzyć w uczciwość kwiaciarni. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do celu, na który ma być przeznaczona reszta pieniędzy to wypowiadajcie się. Kilka osób pisało właśnie o mszy, jednak wydaje mi się, że jakiemuś choremu dziecku bardziej przydadzą się te pieniążki. Każdy wierzący może iść się pomodlić na jakąkolwiek mszę. Myślę, że zostanie tak samo wysłuchany jak na tej płatnej. Ale to tylko moje zdanie, zrobimy tak jak będzie chciała większość.
Pionas cudowny gest z ta wstążka! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się, że lepiej resztę przelać na cel charytatywny, mszę na pewno zamówi rodzina, a od nas i tak nikt na tą mszę pewnie nie pojedzie.
w takim razie Asante poda Wam numer konta, we wtorek zamówimy wieniec z tych pieniędzy, które dojdą, jeśli jakieś dojdą później to całą resztę przelejemy na cel charytatywny. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super! Ja sprawdzałam na stronie Poczty Kwiatowej to są ceny od 150-250 zł + 20 zł szarfa + 20 zł dojazd. Chętnych jest wielu, więc myślę, że 5-10 zł wpłaty będzie ok, chyba że ktoś będzie miał ochotę wpłacić więcej. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosiaczek
dwaburekoty
nanajka81
aendrius1
babariba
pioge7 Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Założyłam nowy temat, myślę że więcej osób go zauważy Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pieniążki zbierala AsanteSana, zbiórka została zakończona. Reszta informacji na bieżąco w wątku.
Renia uwielbiała pomagać, więc my w jej imieniu ten ostatni raz komuś pomożemy. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 7 razy.
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
narazie mamy raptem kilku chętnych Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygląda na to, że nikt się nie wybiera... Tak sobie pomyślałam, że może chociaż jakiś wieniec od forumowiczów? Poczta Kwiatowa może dostarczyć na pogrzeb...
Koszt takiego wieńca w zależności od rodzaju wynosi od 150 do 250 zł z szarfą i dowiozą na pogrzeb. 25 osób po 10 zł, a stawiam, że dużo więcej osób znało Amif, więc pewnie wyszłaby mniejsza składka... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochani jak odeszła od nas Dominika potrafiliśmy się zorganizować i była delegacja na cmentarzu. Co prawda nie na pogrzebie, ale odwiedziliśmy jej grób z kwiatami, maskotką, pamiętam jak bardzo rodzina Dominiki była nam wdzięczna i wzruszona. Może teraz też ktoś z okolic da radę? Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Zakopanem już teraz nie ma noclegów, a jak są to ceny kosmiczne, a co dopiero będzie jutro czy pojutrze. Moim zdaniem powinni takie konkursy trochę wcześniej organizować, no ale jak wygram to się nie obrażę Wyświetl w wątku >>