Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7283
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tego nie rozumiem... po co wysyłacie sms-y nie mając paragonów?
Inni kupują, wysyłają i przez takich właśnie jak Wy nie wygrywają... a potem się prosicie o paragony... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie lepiej dołożyć te pare groszy i sobie go kupić?
Można inwestować dużo,ale bez przesady... Pewnie wygrał ten, kto wysłał tylko jednego sms-a. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*)(*)
Szukają jeszcze jednego dziecka... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O pierdołach...?
Dla Nas to nie są pierdoły!
Ale chyba sama odpowiedziałaś sobie na swoje pytanie... Ty jesteś tu dla konkursów, a rozmowy z Nami to dla Ciebie pierdoły... a to nie o to tu chodzi... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podziwiam za odwagę! Wiedział, że może zginąć, a mimo to pojechał i walczył... Wielki szacunek! Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No,no jakie tu wyznania
Ale popieram
Doceńcie pracę i serce jakie włożył w tą stronę. I on nie robi tego dla siebie,ale dla Nas.
A Wy mu tak dziękujecie? Wieczne pretensje, wieczne ale.
Trzeba się cieszyć z tego co mamy bo tak naprawdę, gdyby nie Adrian nie mielibyśmy NIC! Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś wchodziłam na tą stronę dla konkursów, a teraz wchodzę dla Was... Nie wyobrażam sobie, co by było gdyby kiedyś tej strony miało zabraknąć...
Poznałam tu wielu wspaniałych ludzi, przeżyłam wspaniałe chwile i wiele się nauczyłam. Niektórzy mogą się z tego śmiac, ale czasem wirtualni przyjaciele są o wiele,wiele lepsi niż w realnym świecie.
Jesteście wspaniali Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo złotą rybkę, która spełniałaby moje życzenia
A tak na poważnie to chciałabym wycieczkę Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Dla chcącego nic trudnego.
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursy15
Napisano: Dzisiaj, 06 Kwietnia 2008, 15:53:22
Ilość wiadomości: 1042
Z nami od: 21.1.2007
Punkty karne: 0/5
Powrót do góry przyszedłem siusiu, bo meski po ostatniej imprezce zalany
Napisane w WC DAMSKIM
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo to faceci w nocy wchodzą nie to tego WC, co trzeba i oblewają Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakbyś się udzialał w różnych tematach regularnie to bez problemu uzbierałbyś odpowiednią ilość postów
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też za tym nie jestem bo z reguły jak znajdę jakiś konkurs to ktoś mnie już uprzedził.
A co dopiero na forum będzie się działo... posty typu Dam tyle i tyle kodów za znalezienie mi 5 nowych konkursów Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i masz racje...
Ale ja dalej twierdzę,że ten temat o oszutach jest niepotrzebny.
I cięzko mi uwierzyć, że Pionas tak odrazu wyraził na niego zgodę.
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też wchodzę przez IE i jakoś nic mi nie wyskakuje
Ale co jak co... ta stronka utrzymuje się dzięki reklamą Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie zawsze ten ktoś musi pisać prawdę!
Czasem ktoś komuś podpadnie i na złość wymyśli na poczekaniu jakaś historię.
medea1
A czy to ważne ile się ma postów?
Udzielaj się codziennie w różnych tematach, a stopniowo nabierasz postów i nie będzie Ci ich tak dużo ubywać
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze forum jakoś radziło sobie bez tego tematu i tak powinno pozostać. Sprawy o oszustwa powinno się załatwiać poza forum.
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Forum jest co jakiś czas czyszczone. Więc w związku z tym i liczba postów spada. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie
Takie rzeczy powinno się załatwiać indywidualnie,a nie z udziałem publiczności. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może 3?
A tak na poważnie to moim zdaniem to forum ma być przyjazne dla człowieka, a nie obrzucać innych błotem...
Jak ktoś ma z kimś na pieńku to załatwia to indywidualnie,a w razie czego powiadamia Pionasa.
Publicznie na forum można wiele mówić... i nie zawsze musi to być prawda! Wyświetl w wątku >>